- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.041
Canim bende öyle bazen bende kizip yoruluyorum ,gece uyumayinca özellikleBittide şükür Canım huyu değişti herhalde bugün bu saat oldu uyumadı ,ağlayınca suratım asılıyormuş annem söyledi bu seferde üzülüyorum yavruma öyle yapıyorum diye.
Ay bizde de durum aynı evimle, kendimle ilgilenmeyi geçtim azıcık eşimle vakit geçirmek istiyorum gece 2den önce yatmıyor bizimki beraber iki yudum çay bile içemiyoruzBide eşime vakit ayıramıyorum bu durum beni çok üzüyor ben keyif alırım eşimle ilgilenmekten ama malesef fırsat olmuyor o da mutsuz görünüyor yeni yaşama adapte olamadık Alya hep aglıyor bu ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum.
Niye gaz damlası vermedi canım bana bitkisel yazdılar ben veriyorum zararı var diyeni vermedi doktorunBizde de gaz sancıları başladı, doktor çok ama çok zorlamadıkça gaz damlasına başlama dedi. Bende vermiyorum kendi de zor çıkarıyor bizim meme reddi bitti şimdi de memeden ayrılmıyor resmen kuru emzik yaptı beni. Önceden kuru meme alıyordu şimdi onu da almıyor. Ben doktor tavsiyesi ile arada mama veriyorum şimdi de mamayı severek içmiyor bazen istemiyor. Ne değişik yavrum var
Canım benim inşallah geçerde hiçbirşeye gerek kalmaz Allah’ın izni ile.Valla bilemiyorum, Doktorun söylediği sarılığınız cok azalmış ama devam ediyor, ikinci ay muayeneye geldiğinizde geçmemiş olursa bazı testler yapacağız dedi şimdilik herhangi bir test istemedi.
Yani ne kadar kullanmazsak o kadar iyi mantığındaki ile aslında yazdı ilaç ama çok zor durumda kalırsan başla dedi. Başlayınca devamlı almalıymış tesir etsin diye bende başlamadımNiye gaz damlası vermedi canım bana bitkisel yazdılar ben veriyorum zararı var diyeni vermedi doktorun
Aaa benim kızda 2800 küsürmüş doğdu :) senin sadece anne sütü mü içiyor canım? Sende meme reddi yoktu sanırım. Bizim kırkımız çıkalı 1 hafta oldu teyzesi :) uzun zamandır yoktun kız özledim seni valla gözlerim aradı :)Kızlar Alya 1 aylık oldu aşımızıda olduk. 2800 doğmustu ve 1 ayın sonunda 4100 gram olmus kilo alımı güzelmiş dığum kilosunu kaybetmiştirde ayda 1 bucuk kilo almıs diye hesapla dedi doktor.buraya kadar hersey güzel fakat gaz sancısı benide aglatacak artık cok emiyo cok gaz oluyor haliyle cok acı cekiyor yavrum.biogaia zinco hiçbiri iie yaramadı fos hep
Canım korse nasıl? Bende alsam mı diye düşünüyorum. E bebekte gördüm 119 tl ye korse ama almadım araştırmadan.Kızlar yamuna korse aldım başladım bugün kullanamya süper oldu dümdüz karın simit bölgeside yok oldu incecik bel ben sevdim kendimi.ama sacımıda boyatmak istiyorum dip çıktı iyice zaten kendi sac rwngime boyatacam acaba diplerine sürmeden boyatsam olmazmıki.eyrafımdaki herkes emziriyosun boyatma diyor ama benim psikolojime çok iyi gelicek siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canım bizde aynı eşimle değil birbirimize kendimize vakit ayıramıyoruz saftimiz kaydı resmen bi de akşam belli saatte ağlıyor hep buara o da eşimin gelmesine rastlıyor bana alıştı onda da genelde ağlıyor. Bizim 50 gün oldu bana doktor saçını boyatma dedi kendiliğinden ve gaz yapan şeyleri sayarken onu da dedi ben boyatmicam eğer saçın çok kötü değilse beyazın falan çıkıyor ama çok değilse sende boyatma benceKızlar yamuna korse aldım başladım bugün kullanamya süper oldu dümdüz karın simit bölgeside yok oldu incecik bel ben sevdim kendimi.ama sacımıda boyatmak istiyorum dip çıktı iyice zaten kendi sac rwngime boyatacam acaba diplerine sürmeden boyatsam olmazmıki.eyrafımdaki herkes emziriyosun boyatma diyor ama benim psikolojime çok iyi gelicek siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canım beni emiyor da benim süt hala yetersiz ne yapsam bebeğe yetmiyor hala..biberondan da hala içmiyor avent kullanıyordum natural olandan bugün normal ağızlı biberon aldım bakalım bunu alacak mı..mama yemezse arada doymayacak çünkü ha bire ağlıyor süt gelmeyinceEmme işini ne yaptın canım iyice emiyor mu artık. İnşallah emiyordur
İnsallah.. cok tesekkurlerCanım benim inşallah geçerde hiçbirşeye gerek kalmaz Allah’ın izni ile.
Aynen mama takviyesi yap sen. Bende meme reddi yaşadım sonra emmeye başladı ama süt azdı sinirleniyordu çok. Emdikçe artıyor merak etme. Ben malt içeçek içiyorum ve galactago damla. Çok şükür iyi gibi sütüm en azından doyduğunu anlıyorum artık. Eskiden süt içsede ağlardı aç gibiCanım beni emiyor da benim süt hala yetersiz ne yapsam bebeğe yetmiyor hala..biberondan da hala içmiyor avent kullanıyordum natural olandan bugün normal ağızlı biberon aldım bakalım bunu alacak mı..mama yemezse arada doymayacak çünkü ha bire ağlıyor süt gelmeyince
Ben de bugün prolac damla aldım inş işe yararAynen mama takviyesi yap sen. Bende meme reddi yaşadım sonra emmeye başladı ama süt azdı sinirleniyordu çok. Emdikçe artıyor merak etme. Ben malt içeçek içiyorum ve galactago damla. Çok şükür iyi gibi sütüm en azından doyduğunu anlıyorum artık. Eskiden süt içsede ağlardı aç gibi
Aksam aglama seansi sizde de var demek . aksam 7den sonra 2 saat kadar karskter değiştiriyor sanki. Butun gun sakin olsa da o zaman huzursuzlugu tutuyorCanım bizde aynı eşimle değil birbirimize kendimize vakit ayıramıyoruz saftimiz kaydı resmen bi de akşam belli saatte ağlıyor hep buara o da eşimin gelmesine rastlıyor bana alıştı onda da genelde ağlıyor. Bizim 50 gün oldu bana doktor saçını boyatma dedi kendiliğinden ve gaz yapan şeyleri sayarken onu da dedi ben boyatmicam eğer saçın çok kötü değilse beyazın falan çıkıyor ama çok değilse sende boyatma bence
Ay aynen benim bebeğim de öyle. Akşam 7den bazen 9a kadar bazen 11e kadar ağlama krizleri geliyor..yalnız değilmişizAksam aglama seansi sizde de var demek . aksam 7den sonra 2 saat kadar karskter değiştiriyor sanki. Butun gun sakin olsa da o zaman huzursuzlugu tutuyor
Bide artık uykusu geldiğinde ağlıyor. Akşam özellikle normale göre daha zor uyuyo o zamanAksam aglama seansi sizde de var demek . aksam 7den sonra 2 saat kadar karskter değiştiriyor sanki. Butun gun sakin olsa da o zaman huzursuzlugu tutuyor
Canım emziriyorsaniz olmazsınız muhtemelen benim leke şeklinde geldi bekledim gerisi gelmedi dr uma sordum böyle değişik şekillerde abuk subuk şeyler olabilirmiş emdiği icinİnşallah olmam.bende ya , herkes olmuyormus. Artık kan görmek istemiyorum
Doktora danışsan canım. Ac olduğu için mi uyumuyor acaba? Kaşıkla vermeyi denesen da dr dan yardım alsanKizlar benim bebekte normalde gun icinde uyurdu gece uyumazdo smdi gun icinde de az uyuyor gece sabaha kdar full uyanik ve surekli kucak meme istiyor durmuyo gece hep uyanik suutm yetmiyo mama verim diyorum bu sefer onu yemiyor yarin 1 ayını doldurucak yeni cok gazli of ne yapicam bilmiyorum tek bakiyorum bide psikolojim bozuldu artk
Bendede var ağlama seansları o saatlerde 11 kadar sürüyor banyo yaptırıyorum işte uyutmaya çalışıyoruz oda uyursa tabi.Bende tedirgin oluyorum benim çoçuğum niye durmuyor hiç bakınmıyor kendi kendime düşünüyordum hep neyseki yalnız değilmişiz.Ay aynen benim bebeğim de öyle. Akşam 7den bazen 9a kadar bazen 11e kadar ağlama krizleri geliyor..yalnız değilmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?