2018 mart-nisan anneleri

Ay bizde de durum aynı evimle, kendimle ilgilenmeyi geçtim azıcık eşimle vakit geçirmek istiyorum gece 2den önce yatmıyor bizimki beraber iki yudum çay bile içemiyoruz

Niye gaz damlası vermedi canım bana bitkisel yazdılar ben veriyorum zararı var diyeni vermedi doktorun

Valla bilemiyorum, Doktorun söylediği sarılığınız cok azalmış ama devam ediyor, ikinci ay muayeneye geldiğinizde geçmemiş olursa bazı testler yapacağız dedi şimdilik herhangi bir test istemedi.
Canım benim inşallah geçerde hiçbirşeye gerek kalmaz Allah’ın izni ile.

Niye gaz damlası vermedi canım bana bitkisel yazdılar ben veriyorum zararı var diyeni vermedi doktorun
Yani ne kadar kullanmazsak o kadar iyi mantığındaki ile aslında yazdı ilaç ama çok zor durumda kalırsan başla dedi. Başlayınca devamlı almalıymış tesir etsin diye bende başlamadım

Aaa benim kızda 2800 küsürmüş doğdu :) senin sadece anne sütü mü içiyor canım? Sende meme reddi yoktu sanırım. Bizim kırkımız çıkalı 1 hafta oldu teyzesi :) uzun zamandır yoktun kız özledim seni valla gözlerim aradı :)

Canım korse nasıl? Bende alsam mı diye düşünüyorum. E bebekte gördüm 119 tl ye korse ama almadım araştırmadan.

Canım bizde aynı eşimle değil birbirimize kendimize vakit ayıramıyoruz saftimiz kaydı resmen bi de akşam belli saatte ağlıyor hep buara o da eşimin gelmesine rastlıyor bana alıştı onda da genelde ağlıyor. Bizim 50 gün oldu bana doktor saçını boyatma dedi kendiliğinden ve gaz yapan şeyleri sayarken onu da dedi ben boyatmicam eğer saçın çok kötü değilse beyazın falan çıkıyor ama çok değilse sende boyatma bence

Emme işini ne yaptın canım iyice emiyor mu artık. İnşallah emiyordur
Canım beni emiyor da benim süt hala yetersiz ne yapsam bebeğe yetmiyor hala..biberondan da hala içmiyor avent kullanıyordum natural olandan bugün normal ağızlı biberon aldım bakalım bunu alacak mı..mama yemezse arada doymayacak çünkü ha bire ağlıyor süt gelmeyince

Ben saçımı kızım 20 günlükken boyattım doktora da sormadım bugün 40. Günümüze iş işten geçti :) saçım berbat olmuştu beş renk falan vardı kendi rengim yaptım artık şükür

Aynen mama takviyesi yap sen. Bende meme reddi yaşadım sonra emmeye başladı ama süt azdı sinirleniyordu çok. Emdikçe artıyor merak etme. Ben malt içeçek içiyorum ve galactago damla. Çok şükür iyi gibi sütüm en azından doyduğunu anlıyorum artık. Eskiden süt içsede ağlardı aç gibi

Ben de bugün prolac damla aldım inş işe yarar

Aksam aglama seansi sizde de var demek . aksam 7den sonra 2 saat kadar karskter değiştiriyor sanki. Butun gun sakin olsa da o zaman huzursuzlugu tutuyor

Aksam aglama seansi sizde de var demek . aksam 7den sonra 2 saat kadar karskter değiştiriyor sanki. Butun gun sakin olsa da o zaman huzursuzlugu tutuyor
Bide artık uykusu geldiğinde ağlıyor. Akşam özellikle normale göre daha zor uyuyo o zaman

Doktora danışsan canım. Ac olduğu için mi uyumuyor acaba? Kaşıkla vermeyi denesen da dr dan yardım alsan

Ay aynen benim bebeğim de öyle. Akşam 7den bazen 9a kadar bazen 11e kadar ağlama krizleri geliyor..yalnız değilmişiz
Bendede var ağlama seansları o saatlerde 11 kadar sürüyor banyo yaptırıyorum işte uyutmaya çalışıyoruz oda uyursa tabi.Bende tedirgin oluyorum benim çoçuğum niye durmuyor hiç bakınmıyor kendi kendime düşünüyordum hep neyseki yalnız değilmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…