- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.061
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizinki yavaş yavaş düzene girer.Saglıkla büyüsünler.Canım masaj yapmama izin vermiyor kasıyo kendini acı elma yagı aldık ayaklarına ve karnına sürüyorum bide kiraz cekirdeği yastıgı
Benimkide cok emiyor sürekli memede kalmak istiyo e emdikçede gaz oluyor işin içinden cıkamadım
Canım bende 1 haftadır tek bakıyorum bebişe ve sadece bebekle ilgilenebiliyorum ancak eşim işten gelince ewi toparlıyorum cok zor ya yemek bile yapamıyorum dışardan yiyoruz hep durmuyoki kızım hep mızmız
Aynı evin içinde ayrı ayrıyız artık ilgilenmeyi bırak aman ses yapma televizyon açma biraz uyusun sürekli uyarı alıyor zavallım benden.Ben Çatıcak yer arıyorum sürekli.Sen evine döndünmü Ankaradan Canım .Bide eşime vakit ayıramıyorum bu durum beni çok üzüyor ben keyif alırım eşimle ilgilenmekten ama malesef fırsat olmuyor o da mutsuz görünüyor yeni yaşama adapte olamadık Alya hep aglıyor bu ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum.
Aynı yatakta uyuyamıyoruz bile artık.Ay bizde de durum aynı evimle, kendimle ilgilenmeyi geçtim azıcık eşimle vakit geçirmek istiyorum gece 2den önce yatmıyor bizimki beraber iki yudum çay bile içemiyoruz
Oyy maşallah büyümüş yerim onu.1 aylıkken kaç kilo almıstı canım.Alya meme sevdalısı bu beni cok yoruyor emzik niyeyine kullanıuor ama yarıyoda demekki sadece anne sütü veriyorum canım.bende sizleri özledim valla yavaş yavaş normal yaşama dönüyorumAaa benim kızda 2800 küsürmüş doğdu :) senin sadece anne sütü mü içiyor canım? Sende meme reddi yoktu sanırım. Bizim kırkımız çıkalı 1 hafta oldu teyzesi :) uzun zamandır yoktun kız özledim seni valla gözlerim aradı :)
Yamuna aldım 200 tlye iyi gibi şimdilik ama bakalım 1 hafta sonra net bişey söylerim canım iyi sonuc alırsam send bundan al.e ebebkteki kıyafetlerden belli oluyormus bu olmuyorCanım korse nasıl? Bende alsam mı diye düşünüyorum. E bebekte gördüm 119 tl ye korse ama almadım araştırmadan.
Beyaz yok canım ama kendi sacım koyu kestane uclar turunculaştı resmen cingeneye döndüm psikolojim bozuldu yaCanım bizde aynı eşimle değil birbirimize kendimize vakit ayıramıyoruz saftimiz kaydı resmen bi de akşam belli saatte ağlıyor hep buara o da eşimin gelmesine rastlıyor bana alıştı onda da genelde ağlıyor. Bizim 50 gün oldu bana doktor saçını boyatma dedi kendiliğinden ve gaz yapan şeyleri sayarken onu da dedi ben boyatmicam eğer saçın çok kötü değilse beyazın falan çıkıyor ama çok değilse sende boyatma bence
Aman iyi yapmıssın ben irdeleyip düşünüp duruyorum boyatsammı diye bilmeden boyatsam vicdanımda rahat olurduBen saçımı kızım 20 günlükken boyattım doktora da sormadım bugün 40. Günümüze iş işten geçti :) saçım berbat olmuştu beş renk falan vardı kendi rengim yaptım artık şükür
Gecen hafta döndük canım ewimde yalnızım artık. Bende ilgisizsin diye çattım az önce ben çocuga bakıyorum sende benimle ilgilen dedim trip attım.Aynı evin içinde ayrı ayrıyız artık ilgilenmeyi bırak aman ses yapma televizyon açma biraz uyusun sürekli uyarı alıyor zavallım benden.Ben Çatıcak yer arıyorum sürekli.Sen evine döndünmü Ankaradan Canım .
Aynen ya bunaldım artık.Allah affetsinde acaba erkenmiydi çocuk için diye düşündüğüm zamanlar oluyor.sürekli aglayıp yıpratınca böyle düşünüyorum ama tabiki iyiki yapmısım diyorum cok seviyorum kızımı.inan kahvaltıyı akşamüstü 4 de yaptım o da azcık bişey akşam yemegi desen dışardan bişeyler söylüyoruz 2 lokma alıyorum o kadar su içmeyi unutuyorum wc ye bile gidemiyorum ewde tekim ve durmuyoki ben kapıdan cıkınca cıglık atıyoAy bizde de durum aynı evimle, kendimle ilgilenmeyi geçtim azıcık eşimle vakit geçirmek istiyorum gece 2den önce yatmıyor bizimki beraber iki yudum çay bile içemiyoruz
Çok sessiz ortamda uyutmayın diyorlar. Beyaz gürültü olsun diyorlar araştır istersen benim kız hep sesli yerde uyuyorAynı evin içinde ayrı ayrıyız artık ilgilenmeyi bırak aman ses yapma televizyon açma biraz uyusun sürekli uyarı alıyor zavallım benden.Ben Çatıcak yer arıyorum sürekli.Sen evine döndünmü Ankaradan Canım .
Mart anneleri forumunda deneyenler var, korktuğumuz gibi olmadı yazmışlardı ama detay bilmiyorum canımKızlar normal doğum yapıpta ilişki deneyen oldumu 40ımız haftaya cıkıyor ben kprkuyorum genişleme oldu mu ki diye cok cekiniyorum ya denemeye cesaretim yok kötü bi süprizle karşılaşmamak için
İyi ki varsınız varya insan yalnız olmadığını hissediyor sanki bizim eve bir kamera yerleştirip beni izleyip beni anlatmışsın nerdeyse her gün ağlıyorum ailelerimiz uzakta yardım edecek destek olacak kimsemiz yok bende mi sorun çocukta mı anlayamıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah her şeye rağmen iyi ki var miniklerimizAynen ya bunaldım artık.Allah affetsinde acaba erkenmiydi çocuk için diye düşündüğüm zamanlar oluyor.sürekli aglayıp yıpratınca böyle düşünüyorum ama tabiki iyiki yapmısım diyorum cok seviyorum kızımı.inan kahvaltıyı akşamüstü 4 de yaptım o da azcık bişey akşam yemegi desen dışardan bişeyler söylüyoruz 2 lokma alıyorum o kadar su içmeyi unutuyorum wc ye bile gidemiyorum ewde tekim ve durmuyoki ben kapıdan cıkınca cıglık atıyo
Benim normal Doğum ve 39. gün adet oldum ve bugün 11 gündür adet oluyorum siftah edemedik daha ve uyumayan kızımızın da müsade edeceğini düşünmüyorum açıkçası ben de korkuyorum nedenseKızlar normal doğum yapıpta ilişki deneyen oldumu 40ımız haftaya cıkıyor ben kprkuyorum genişleme oldu mu ki diye cok cekiniyorum ya denemeye cesaretim yok kötü bi süprizle karşılaşmamak için
Ortalık yerde bütün azarı yiyen onlar zaten.Oyy maşallah büyümüş yerim onu.1 aylıkken kaç kilo almıstı canım.Alya meme sevdalısı bu beni cok yoruyor emzik niyeyine kullanıuor ama yarıyoda demekki sadece anne sütü veriyorum canım.bende sizleri özledim valla yavaş yavaş normal yaşama dönüyorum
Yamuna aldım 200 tlye iyi gibi şimdilik ama bakalım 1 hafta sonra net bişey söylerim canım iyi sonuc alırsam send bundan al.e ebebkteki kıyafetlerden belli oluyormus bu olmuyor
Beyaz yok canım ama kendi sacım koyu kestane uclar turunculaştı resmen cingeneye döndüm psikolojim bozuldu ya
Aman iyi yapmıssın ben irdeleyip düşünüp duruyorum boyatsammı diye bilmeden boyatsam vicdanımda rahat olurdu
Gecen hafta döndük canım ewimde yalnızım artık. Bende ilgisizsin diye çattım az önce ben çocuga bakıyorum sende benimle ilgilen dedim trip attım.
Aynen aksam zor uyuyor. Gunduz emince hemen uyuyan cocuga bir seyler oluyor sanki. Uykusu var belli ama uyuyamiyor.Bide artık uykusu geldiğinde ağlıyor. Akşam özellikle normale göre daha zor uyuyo o zaman
Ses cikarin canim. Yoksa cocuk sessizlige alisir. Sonra da en ufak gurultude rahatsiz olur. Biz bilerek yaninda konusuyoruz.Aynı evin içinde ayrı ayrıyız artık ilgilenmeyi bırak aman ses yapma televizyon açma biraz uyusun sürekli uyarı alıyor zavallım benden.Ben Çatıcak yer arıyorum sürekli.Sen evine döndünmü Ankaradan Canım .
Doğru söylüyorsun bende biliyorum. hep sesliydi annemlerde ev kalabalıktı sesli alıştı bu dedik.Ama eve geldik bu pazar Anneler günü diye Annem bende diye kardeşim geldi çocuklarla kuzenimde bebek için geldiler eşi çoçukları inanki bir yemek yiyebildim hiç uyumadı o gün artık uykusunda akşam uyurken ağlıyordu hiç oturamadım herkes gidince sessizleşince uyudu gece bitap düştü.Dünde annemle gittik gezmeye gene aynı çoçuklar vardı Ordada.Hiç uyumadı eve geldik akşam ağlıyor internetten rahatlatıcı bebekler için su sesi açtım biraz ona sakinleşti oyaladık 1 de uyudu gece bitap düştü.Ama bugünde alıştı gündüz şaşınca uyumuyor İnan pusetine yatırdım onda uyudu .Sese çok tepki veriyor yanında hemen irkiliyor açıyor gözlerini.Sesi sevmiyor karar verdik .Bende sesten yanayım alışmasına .Ama iş yapıyorum süpürge sesi temizlik .Çok sessiz ortamda uyutmayın diyorlar. Beyaz gürültü olsun diyorlar araştır istersen benim kız hep sesli yerde uyuyor
Bende ses yaptımda deniyoruzda,Canım ses istemiyor kıyamet kopuyor hiç uyumuyor o zamanda zaten dalma sorunu var uyku uyumak için çok çabalıyor.iyice açılıyor uykusu bu seferde çıldırıyor ben zaten uykusuzum bu sefer çok agresif oluyorum .Bütün gece 2 saatte bir mamasına kalkıyorum saati şaşmasın aman aç kalır diye korkuyorum .Gündüzde bebek uyumayınca ben hiçbirşey yapamıyorum o yüzden o bana değil ben ona uyum sağlıyorum .Diğer yerlerde ses oluyor elektrik süpürgesi temizlik vb.Ama uyuduğu odada istemiyor bide televizyon sesini hiç sevmiyor eşim içerde açıyor bu hemen kıpırdanmaya başlıyor.Aynen aksam zor uyuyor. Gunduz emince hemen uyuyan cocuga bir seyler oluyor sanki. Uykusu var belli ama uyuyamiyor.
Ses cikarin canim. Yoksa cocuk sessizlige alisir. Sonra da en ufak gurultude rahatsiz olur. Biz bilerek yaninda konusuyoruz.
Maşallah güzel kilo almıs canım ben hastaneden kaçla cıktık bilmiyorum 2800 doğdu amaT tuba-kumsal 1120 gr aldı canım hastane Çıkışı 2700 e yakındı ama benim kız 37 haftalık doğdu. 3800 dü kilosu
Hepimizin sorunları ortak canım.insan tanımadığına daha kolay açılabiliyor gercekten bende içimi döküyorum iyi geliyor.İyi ki varsınız varya insan yalnız olmadığını hissediyor sanki bizim eve bir kamera yerleştirip beni izleyip beni anlatmışsın nerdeyse her gün ağlıyorum ailelerimiz uzakta yardım edecek destek olacak kimsemiz yok bende mi sorun çocukta mı anlayamıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah her şeye rağmen iyi ki var miniklerimiz
Hadi inşallah bakalım 37 günlüğüz leke leke geliyor arada ama doğumdan sonra kalanlarCanım emziriyorsaniz olmazsınız muhtemelen benim leke şeklinde geldi bekledim gerisi gelmedi dr uma sordum böyle değişik şekillerde abuk subuk şeyler olabilirmiş emdiği icin
Bnde nerlerdesin diyodum cnm ya uzi. Zamandır gkrunmuyon cnm valla bizim resmen evlilik hayatımız bitmiş gbi hissediyorum bm annemler bizdeydi 55 guunluk olana kadar bebeğim dünde biz meemlekete geldik annemle 3 hafta kalıp döneceğiz ama esimle be oturup sohbet edebiliyorduk ne basbasa kalabildik cekirdek ailemle kendimi resmen ssaldim sac kas heryer heryerde valla esimde surekli bebege ilgi gosteriyo vaalla bnm papuc dsma atildi memlketten bomba gibi doncem ama :)cnm korseyi internnettrn aldiysan siteyi soyker misinAynı evin içinde ayrı ayrıyız artık ilgilenmeyi bırak aman ses yapma televizyon açma biraz uyusun sürekli uyarı alıyor zavallım benden.Ben Çatıcak yer arıyorum sürekli.Sen evine döndünmü Ankaradan Canım .
Valla biz 2 aylik olcaz nerdeyse ama hicbisey yspmadik bnce kesin genjslmee vRdirKızlar normal doğum yapıpta ilişki deneyen oldumu 40ımız haftaya cıkıyor ben kprkuyorum genişleme oldu mu ki diye cok cekiniyorum ya denemeye cesaretim yok kötü bi süprizle karşılaşmamak için
Canım benim eşim normal doğum diye tutturdu neymiş göbekteki sezeryan izinden irite olurmus.zorunlu sezeryan denirse tamam ama gönüllü olma dedi falan filan.bende anlaşma yaptımngenişlerse daraltma yapgırcam diye kabul etti.aynadan baktım dikiş yeri pek belli degil iç dudakalrıda küçültmüş nasıl diktiyse ama içeri cukur gibi acık görünüyo o nasıl olacak bilemedim genişlemiş bence girişiValla biz 2 aylik olcaz nerdeyse ama hicbisey yspmadik bnce kesin genjslmee vRdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?