2018 mart-nisan anneleri

Evet yavaş yavaş herkes kendi derdine düşmeye başlamış ; ( valla kızlar ben de bebek den sonra anladım ki meğer eşim. Beni çok sevmemis ya bebek dogdukdan sonra sanki benle işi bitmiş gibi ne bilim anlamadım . Kötü ters davranmiyor öyle değil . Kizini seviyor , dile getiriyor . İş seyehatine gitti eşim , ben de ailemin yanına geldim 15 gün yok çünkü eşim . Bana dediki cigerim yandı cigerim söküldu sanki siz gidince dedi . O kadar ayrı kaldı bana bi kere bile böyle cigerim demedi Zaten ben de siskoyum da artık eşimin yanında annesi gibi duruyorum . O bebekle fılinta geziyor . Diyet yapsam süt var . Utaniyorum kendimden 18 kg fazlam var. Napcam bilmiyorum Dr asla diyet yapma dedi

Of ki ne of ya vlla bakalm insallah atessiz sorunsuz hallolir.bende yaptirmaya karar verdim
Süt alerjisi olan bebeklere rotavirüs asısına izin verilmiyormuş doktorumuza sorup ona göre yaptırmam gerekiyormuş dün ki muayenemizde cocuk doktoru söyledi yarınd asımız var üç aşı birden vuruluyordu değil mi üç ayrı yere mi vurulacak acaba dün biri üçünü birleştirip vuracaklar demişti

Canımmm öyle düşünme bak benimde eşim göreve gidecek şimdiden bebeğin kokusunun sindiği seyleri depo yapıyor.. ben eşime cok aşığım oda bana ama bebek cok farklı şuan bende kızımdan ayrı kalsam ciğerim sökülür cidden masumiyet simgesi hepsi insanın vicdanına dokunuyorlar sebebi tamamen bu.. kiloyuda takma geçecek hepsi ben korse aldım AliExpress ten inanılmaz işime yaradı sezaryendan kalma göbegim kalmıştı üc günde azalma var buradki 200 tllik korselerin aynısı ben 28 liraya aldım

sen doğurmuş bayan olarak sonra değişirsin ama kocan yaşlanıp gobeklenip tipi kayinca eskiye dönmeyecek yaptigi isten dolayi belki artist gibi bakimli gezmek zorunda sen o yüzden de suanki haline icerliyor olabilirsin.o seninle hep fit manken gibi halinle genc halinle evlenmedi ayni sekilde seninde öyle.erkekler yaşlanıp tipi kayinca kadin kabul edecek.ama kadinin tipi kayinca erkek küçümseyecek yok öyle bi dünya.

İşte her bebe farklı, kitaptan okuyup hepsine aynı şeyi uygulayamıyorsun benim kızda bazen yerinde uyuyor güzel bazen kucaktan indirir indirmez basıyor yaygarayı. Kucakta ve meme de uyumak istiyor yada eşimin göğsünde. Sabaha kadar bazen eşimin göğsünde uyuyor. Almak istiyorum resmen adama yapışıyor koparıp alamıyorsun, aynı şey benim kucağımda iken de geçerli. Tam koala benim kızım :)

Hangisini aldın canım? Beklediğim mesaj :)

Canım rahim topluyormuş kendini sıkıntı yapma sen. Senin dikiş fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam dimi, biraz geç iyileşir belki takılma sen

Canım şöyle düşün, sen eşine aşıksın, ama bebeğin senden uzakta 1 gün geçirse sende aynı şekilde düşünürsün. Aşk ve evlat sevgisi farklı öyle düşün :) dün akşam eşim gelince mutfağa girip yemek yapayım artıl dedim :) yemin ederim kızı özledim ya. Eşime değ dedim özledim ver kızımı hemen diye o bile şaşırdı. İlk bebek olduğunda eşler yeni hayata adapte olmaya çalışırlar, anne kadar baba da yeni düzene uyum sağlamakta zorlanır. Yavaş yavaş hepimiz normal hayatlara döneceğiz. Mesela benim eşim pamuk gibidir dünya iyisi ama loğusa depresyonuna o girdi ben değil :) kıza ve bana ilgisi eksilmedi ama sessizleşti hem iş hem bebek hem yemek yapmak yordu onu. Sonra yükleri bölüştük şimdi daha iyi mutlu :) loğusayken dikişler vs zorlandım ve biz kıza başından beri ikimiz baktık. Gündüz kıza benden ayrılmayınca yemek bile yiyemiyordum, akşam eşim gelince halsiz ben yorgun oluyorum. Yani demem o ki bizler kadar onlarda uykusuz ben yorgun oluyor. Sizin eşinle ilişkinizi seviyorum ben @LadyBird59 ün de ilişki dinamiğini beğeniyorum.

Hangisini aldın canım? Beklediğim mesaj :)
Haha sana mı haber vercektim kuzum vallahi unuttum bende bebekten sonra hafıza fln kalmadı.. resim atıyorum canım aldıgım magazanın ismide yazıyor foto üstünde ben acayip memnun kaldım rahatsız etmiyor hic en önemlisi buydu benim icin ben suan 61 kiloyum M beden aldım tam oluyor

Eklentiler

• 963636AA-F536-4813-AF11-228D4471AAAB.webp
    11 KB · Görüntüleme: 72
Canım bu çok güzelmiş fiyatında çok uygunmuş bende sürekli yatarken bile takıyorum korsemi,bide bundan alıyım iyice sarıyordur

Canım valla bende bırakınca çığlık atıyor şok oluyorum. Bazen günde yarim saat falan kendi takılıyor ama gerisinde özellikle bu hafta geriye gidiş var eskisi gibi devamlı ağlıyor miz miz oldu bi hafta azaldı gazi ohh dedim eskisi kadar çok ağlamıyor gene başladı. Bende 12 de eşim öğle arası gelene kadar hazırlıyorum anca beraber yiyoruz onda da kucağımda yemeye çalışıyorum uyumuyor kucağımda uyuyo bıraktığım an ağlamaya başlıyor dün akşam resmen 3 saat agladi depresyona girdim susmuyor ya enerjisi de tukenmiyor. Ben gerginim eşimde benle ilgilenmiyor anca eve geldiğinde ise giderken bi öpüyor sonra zaten sağolsun bebek o geldiğinde bi ağlamaya başlıyor sonra uyuyana kadar anamız agliyor. Bulunduğum yerde görüşeceğim kimse de yok kafayı yemek üzereyim.

Benim normal Doğum ve 39. gün adet oldum ve bugün 11 gündür adet oluyorum siftah edemedik daha ve uyumayan kızımızın da müsade edeceğini düşünmüyorum açıkçası ben de korkuyorum nedense
Aynen canım çocuktan dolayı zaten vakit yok öyle bi ağlıyor ki pertimiz çıkıyor zaten

Aynı durum. Beni anlatmissin

Aynen ya hiç vakit kalmıyor bize inşallah düzelir zamanla 2.3. Çocugu yapanlara hayret ediyorum ben kendime vakit bulamıyorken helal olsun

Bende yatırırken anne karnındaki ses beyaz gürültü diye bir şey var onu açıyorum iyi geliyor biras. Belki yardımcı olur sizlere

Son düzenleme:
Bir de benim ikinci çocuğum ilgilenmem gereken daha çok isim oluyor. Ve illaki biraz ağlayacak bunu kabullenmek gerek. Benim eşim de ağladığı gb hemen panik oluyor mık yapsa uyandı diyor. Bem gerçekten ağlamadan kaldırmıyorum yatağından. Çünkü bazen uykusunda zıplayıp elleriyle kendini uyandirabiliyor ama sonra dalıyor tekrar. Belki yardımcı olur diye yazmak istedim. Ağlamak da bebekleri rahatlatan bsy bizde canımız sıkıldığında aglamiyor muyuz. Aglamalarini ayırt etmeye çalışın

Keyfini çıkar memleketin,sende benim gibi çok zor geçirdin hamileliği biraz gez dolaş anacığınla bugün 42.günümüz ve annem evine döndü,şu zan bebeğimle yalnızım ,iyice sulu göz oldum annem giderken çoçuk gibi ağladım gelicem dedi biraz evdeki işleri halledeyim .Ben bakım yapıyordum kendime gelen giden oldukça kuaförede gidiyorum fön çektirmeye,ama bu hafta evde işten güçten en rahat kıyafetlerle dolaşıyorum eşimle bizde sohbet hiçbirşey yok canım,haftayada doktor kontrolüm var İstanbul’a gidicem 3 gün kalır dönerim.Korsemi sürekli yatarken bile takıyorum,ama ben internetten almadım @LadyBird59 almış onunkini bende beğendim bir bak istersen .

Canım göbekteki iz derken ben anlamadım,benim göbeğimde iZ falan Yok dikişimde çok aşağıda görünmüyor bile.Karnımda gitti sayılır şükür korsemi daha 2.günden itibaren gece gündüz kullanıyorum.En doğrusu normal Doğum ,zorunlu sezeryan oldum ama daha ilk gün ayağa kalktım hiç acı ağrı hissetmedim hep ayaktaydım hastanede bile hiç yatmadım. Doğum yapmış gibi değildim hiç herkes böyle söyledi,Bu yüzden ben sezeryan olduğum için hiç pişmanlık yaşamadım.

Allah hepimizin yardımcısı olsun,benimde kimse Yok bulunduğum yerde görüşebileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…