- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.081
Süt alerjisi olan bebeklere rotavirüs asısına izin verilmiyormuşOf ki ne of ya vlla bakalm insallah atessiz sorunsuz hallolir.bende yaptirmaya karar verdim
Canımmm öyle düşünme bak benimde eşim göreve gidecek şimdiden bebeğin kokusunun sindiği seyleri depo yapıyor.. ben eşime cok aşığım oda bana ama bebek cok farklı şuan bende kızımdan ayrı kalsam ciğerim sökülür cidden masumiyet simgesi hepsi insanın vicdanına dokunuyorlar sebebi tamamen bu.. kiloyuda takma geçecek hepsi ben korse aldım AliExpress ten inanılmaz işime yaradı sezaryendan kalma göbegim kalmıştı üc günde azalma var buradki 200 tllik korselerin aynısı ben 28 liraya aldımEvet yavaş yavaş herkes kendi derdine düşmeye başlamış ; ( valla kızlar ben de bebek den sonra anladım ki meğer eşim. Beni çok sevmemis yabebek dogdukdan sonra sanki benle işi bitmiş gibi ne bilim anlamadım . Kötü ters davranmiyor öyle değil . Kizini seviyor , dile getiriyor . İş seyehatine gitti eşim , ben de ailemin yanına geldim 15 gün yok çünkü eşim . Bana dediki cigerim yandı cigerim söküldu sanki siz gidince dedi . O kadar ayrı kaldı bana bi kere bile böyle cigerim demedi Zaten ben de siskoyum da artık eşimin yanında annesi gibi duruyorum . O bebekle fılinta geziyor . Diyet yapsam süt var . Utaniyorum kendimden 18 kg fazlam var. Napcam bilmiyorum Dr asla diyet yapma dedi
sen doğurmuş bayan olarak sonra değişirsin ama kocan yaşlanıp gobeklenip tipi kayinca eskiye dönmeyecek yaptigi isten dolayi belki artist gibi bakimli gezmek zorunda sen o yüzden de suanki haline icerliyor olabilirsin.o seninle hep fit manken gibi halinle genc halinle evlenmedi ayni sekilde seninde öyle.erkekler yaşlanıp tipi kayinca kadin kabul edecek.ama kadinin tipi kayinca erkek küçümseyecek yok öyle bi dünya.Evet yavaş yavaş herkes kendi derdine düşmeye başlamış ; ( valla kızlar ben de bebek den sonra anladım ki meğer eşim. Beni çok sevmemis yabebek dogdukdan sonra sanki benle işi bitmiş gibi ne bilim anlamadım . Kötü ters davranmiyor öyle değil . Kizini seviyor , dile getiriyor . İş seyehatine gitti eşim , ben de ailemin yanına geldim 15 gün yok çünkü eşim . Bana dediki cigerim yandı cigerim söküldu sanki siz gidince dedi . O kadar ayrı kaldı bana bi kere bile böyle cigerim demedi Zaten ben de siskoyum da artık eşimin yanında annesi gibi duruyorum . O bebekle fılinta geziyor . Diyet yapsam süt var . Utaniyorum kendimden 18 kg fazlam var. Napcam bilmiyorum Dr asla diyet yapma dedi
İşte her bebe farklı, kitaptan okuyup hepsine aynı şeyi uygulayamıyorsunDoğru söylüyorsun bende biliyorum. hep sesliydi annemlerde ev kalabalıktı sesli alıştı bu dedik.Ama eve geldik bu pazar Anneler günü diye Annem bende diye kardeşim geldi çocuklarla kuzenimde bebek için geldiler eşi çoçukları inanki bir yemek yiyebildim hiç uyumadı o gün artık uykusunda akşam uyurken ağlıyordu hiç oturamadım herkes gidince sessizleşince uyudu gece bitap düştü.Dünde annemle gittik gezmeye gene aynı çoçuklar vardı Ordada.Hiç uyumadı eve geldik akşam ağlıyor internetten rahatlatıcı bebekler için su sesi açtım biraz ona sakinleşti oyaladık 1 de uyudu gece bitap düştü.Ama bugünde alıştı gündüz şaşınca uyumuyor İnan pusetine yatırdım onda uyudu .Sese çok tepki veriyor yanında hemen irkiliyor açıyor gözlerini.Sesi sevmiyor karar verdik .Bende sesten yanayım alışmasına .Ama iş yapıyorum süpürge sesi temizlik .
Hangisini aldın canım? Beklediğim mesaj :)Canımmm öyle düşünme bak benimde eşim göreve gidecek şimdiden bebeğin kokusunun sindiği seyleri depo yapıyor.. ben eşime cok aşığım oda bana ama bebek cok farklı şuan bende kızımdan ayrı kalsam ciğerim sökülür cidden masumiyet simgesi hepsi insanın vicdanına dokunuyorlar sebebi tamamen bu.. kiloyuda takma geçecek hepsi ben korse aldım AliExpress ten inanılmaz işime yaradı sezaryendan kalma göbegim kalmıştı üc günde azalma var buradki 200 tllik korselerin aynısı ben 28 liraya aldım
Canım rahim topluyormuş kendini sıkıntı yapma sen. Senin dikiş fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam dimi, biraz geç iyileşir belki takılma senCanım benim eşim normal doğum diye tutturdu neymiş göbekteki sezeryan izinden irite olurmus.zorunlu sezeryan denirse tamam ama gönüllü olma dedi falan filan.bende anlaşma yaptımngenişlerse daraltma yapgırcam diye kabul etti.aynadan baktım dikiş yeri pek belli degil iç dudakalrıda küçültmüş nasıl diktiyse ama içeri cukur gibi acık görünüyo o nasıl olacak bilemedim genişlemiş bence girişi
Canım şöyle düşün, sen eşine aşıksın, ama bebeğin senden uzakta 1 gün geçirse sende aynı şekilde düşünürsün. Aşk ve evlat sevgisi farklı öyle düşün :) dün akşam eşim gelince mutfağa girip yemek yapayım artıl dedim :) yemin ederim kızı özledim ya. Eşime değ dedim özledim ver kızımı hemen diye o bile şaşırdı. İlk bebek olduğunda eşler yeni hayata adapte olmaya çalışırlar, anne kadar baba da yeni düzene uyum sağlamakta zorlanır. Yavaş yavaş hepimiz normal hayatlara döneceğiz. Mesela benim eşim pamuk gibidir dünya iyisi ama loğusa depresyonuna o girdi ben değil :) kıza ve bana ilgisi eksilmedi ama sessizleşti hem iş hem bebek hem yemek yapmak yordu onu. Sonra yükleri bölüştük şimdi daha iyi mutlu :) loğusayken dikişler vs zorlandım ve biz kıza başından beri ikimiz baktık. Gündüz kıza benden ayrılmayınca yemek bile yiyemiyordum, akşam eşim gelince halsiz ben yorgun oluyorum. Yani demem o ki bizler kadar onlarda uykusuz ben yorgun oluyor. Sizin eşinle ilişkinizi seviyorum ben @LadyBird59 ün de ilişki dinamiğini beğeniyorum.Evet yavaş yavaş herkes kendi derdine düşmeye başlamış ; ( valla kızlar ben de bebek den sonra anladım ki meğer eşim. Beni çok sevmemis yabebek dogdukdan sonra sanki benle işi bitmiş gibi ne bilim anlamadım . Kötü ters davranmiyor öyle değil . Kizini seviyor , dile getiriyor . İş seyehatine gitti eşim , ben de ailemin yanına geldim 15 gün yok çünkü eşim . Bana dediki cigerim yandı cigerim söküldu sanki siz gidince dedi . O kadar ayrı kaldı bana bi kere bile böyle cigerim demedi Zaten ben de siskoyum da artık eşimin yanında annesi gibi duruyorum . O bebekle fılinta geziyor . Diyet yapsam süt var . Utaniyorum kendimden 18 kg fazlam var. Napcam bilmiyorum Dr asla diyet yapma dedi
Haha sana mı haber vercektim kuzum vallahi unuttum bende bebekten sonra hafıza fln kalmadı.. resim atıyorum canım aldıgım magazanın ismide yazıyor foto üstünde ben acayip memnun kaldım rahatsız etmiyor hic en önemlisi buydu benim icin ben suan 61 kiloyum M beden aldım tam oluyorHangisini aldın canım? Beklediğim mesaj :)
Canım bu çok güzelmiş fiyatında çok uygunmuş bende sürekli yatarken bile takıyorum korsemi,bide bundan alıyım iyice sarıyordurHaha sana mı haber vercektim kuzum vallahi unuttum bende bebekten sonra hafıza fln kalmadı.. resim atıyorum canım aldıgım magazanın ismide yazıyor foto üstünde ben acayip memnun kaldım rahatsız etmiyor hic en önemlisi buydu benim icin ben suan 61 kiloyum M beden aldım tam oluyor
Canım valla bende bırakınca çığlık atıyor şok oluyorum. Bazen günde yarim saat falan kendi takılıyor ama gerisinde özellikle bu hafta geriye gidiş var eskisi gibi devamlı ağlıyor miz miz oldu bi hafta azaldı gazi ohh dedim eskisi kadar çok ağlamıyor gene başladı. Bende 12 de eşim öğle arası gelene kadar hazırlıyorum anca beraber yiyoruz onda da kucağımda yemeye çalışıyorum uyumuyor kucağımda uyuyo bıraktığım an ağlamaya başlıyor dün akşam resmen 3 saat agladi depresyona girdim susmuyor ya enerjisi de tukenmiyor. Ben gerginim eşimde benle ilgilenmiyor anca eve geldiğinde ise giderken bi öpüyor sonra zaten sağolsun bebek o geldiğinde bi ağlamaya başlıyor sonra uyuyana kadar anamız agliyor. Bulunduğum yerde görüşeceğim kimse de yok kafayı yemek üzereyim.Aynen ya bunaldım artık.Allah affetsinde acaba erkenmiydi çocuk için diye düşündüğüm zamanlar oluyor.sürekli aglayıp yıpratınca böyle düşünüyorum ama tabiki iyiki yapmısım diyorum cok seviyorum kızımı.inan kahvaltıyı akşamüstü 4 de yaptım o da azcık bişey akşam yemegi desen dışardan bişeyler söylüyoruz 2 lokma alıyorum o kadar su içmeyi unutuyorum wc ye bile gidemiyorum ewde tekim ve durmuyoki ben kapıdan cıkınca cıglık atıyo
Aynen canım çocuktan dolayı zaten vakit yok öyle bi ağlıyor ki pertimiz çıkıyor zatenBenim normal Doğum ve 39. gün adet oldum ve bugün 11 gündür adet oluyorum siftah edemedik daha ve uyumayan kızımızın da müsade edeceğini düşünmüyorum açıkçası ben de korkuyorum nedense
Aynı durum. Beni anlatmissinCanım valla bende bırakınca çığlık atıyor şok oluyorum. Bazen günde yarim saat falan kendi takılıyor ama gerisinde özellikle bu hafta geriye gidiş var eskisi gibi devamlı ağlıyor miz miz oldu bi hafta azaldı gazi ohh dedim eskisi kadar çok ağlamıyor gene başladı. Bende 12 de eşim öğle arası gelene kadar hazırlıyorum anca beraber yiyoruz onda da kucağımda yemeye çalışıyorum uyumuyor kucağımda uyuyo bıraktığım an ağlamaya başlıyor dün akşam resmen 3 saat agladi depresyona girdim susmuyor ya enerjisi de tukenmiyor. Ben gerginim eşimde benle ilgilenmiyor anca eve geldiğinde ise giderken bi öpüyor sonra zaten sağolsun bebek o geldiğinde bi ağlamaya başlıyor sonra uyuyana kadar anamız agliyor. Bulunduğum yerde görüşeceğim kimse de yok kafayı yemek üzereyim.
Aynen ya hiç vakit kalmıyor bize inşallah düzelir zamanla 2.3. Çocugu yapanlara hayret ediyorum ben kendime vakit bulamıyorken helal olsunCanım valla bende bırakınca çığlık atıyor şok oluyorum. Bazen günde yarim saat falan kendi takılıyor ama gerisinde özellikle bu hafta geriye gidiş var eskisi gibi devamlı ağlıyor miz miz oldu bi hafta azaldı gazi ohh dedim eskisi kadar çok ağlamıyor gene başladı. Bende 12 de eşim öğle arası gelene kadar hazırlıyorum anca beraber yiyoruz onda da kucağımda yemeye çalışıyorum uyumuyor kucağımda uyuyo bıraktığım an ağlamaya başlıyor dün akşam resmen 3 saat agladi depresyona girdim susmuyor ya enerjisi de tukenmiyor. Ben gerginim eşimde benle ilgilenmiyor anca eve geldiğinde ise giderken bi öpüyor sonra zaten sağolsun bebek o geldiğinde bi ağlamaya başlıyor sonra uyuyana kadar anamız agliyor. Bulunduğum yerde görüşeceğim kimse de yok kafayı yemek üzereyim.
Keyfini çıkar memleketin,sende benim gibi çok zor geçirdin hamileliği biraz gez dolaş anacığınla bugün 42.günümüz ve annem evine döndü,şu zan bebeğimle yalnızım ,iyice sulu göz oldum annem giderken çoçuk gibi ağladım gelicem dedi biraz evdeki işleri halledeyim .Ben bakım yapıyordum kendime gelen giden oldukça kuaförede gidiyorum fön çektirmeye,ama bu hafta evde işten güçten en rahat kıyafetlerle dolaşıyorum eşimle bizde sohbet hiçbirşey yok canım,haftayada doktor kontrolüm var İstanbul’a gidicem 3 gün kalır dönerim.Korsemi sürekli yatarken bile takıyorum,ama ben internetten almadım @LadyBird59 almış onunkini bende beğendim bir bak istersen .Bnde nerlerdesin diyodum cnm ya uzi. Zamandır gkrunmuyon cnm valla bizim resmen evlilik hayatımız bitmiş gbi hissediyorum bm annemler bizdeydi 55 guunluk olana kadar bebeğim dünde biz meemlekete geldik annemle 3 hafta kalıp döneceğiz ama esimle be oturup sohbet edebiliyorduk ne basbasa kalabildik cekirdek ailemle kendimi resmen ssaldim sac kas heryer heryerde valla esimde surekli bebege ilgi gosteriyo vaalla bnm papuc dsma atildi memlketten bomba gibi doncem ama :)cnm korseyi internnettrn aldiysan siteyi soyker misin
Birlikte uyumuyoruz bile Canım .Valla biz 2 aylik olcaz nerdeyse ama hicbisey yspmadik bnce kesin genjslmee vRdir
Canım göbekteki iz derken ben anlamadım,benim göbeğimde iZ falan Yok dikişimde çok aşağıda görünmüyor bile.Karnımda gitti sayılır şükür korsemi daha 2.günden itibaren gece gündüz kullanıyorum.En doğrusu normal Doğum ,zorunlu sezeryan oldum ama daha ilk gün ayağa kalktım hiç acı ağrı hissetmedim hep ayaktaydım hastanede bile hiç yatmadım. Doğum yapmış gibi değildim hiç herkes böyle söyledi,Bu yüzden ben sezeryan olduğum için hiç pişmanlık yaşamadım.Canım benim eşim normal doğum diye tutturdu neymiş göbekteki sezeryan izinden irite olurmus.zorunlu sezeryan denirse tamam ama gönüllü olma dedi falan filan.bende anlaşma yaptımngenişlerse daraltma yapgırcam diye kabul etti.aynadan baktım dikiş yeri pek belli degil iç dudakalrıda küçültmüş nasıl diktiyse ama içeri cukur gibi acık görünüyo o nasıl olacak bilemedim genişlemiş bence girişi
Allah hepimizin yardımcısı olsun,benimde kimse Yok bulunduğum yerde görüşebileceğimCanım valla bende bırakınca çığlık atıyor şok oluyorum. Bazen günde yarim saat falan kendi takılıyor ama gerisinde özellikle bu hafta geriye gidiş var eskisi gibi devamlı ağlıyor miz miz oldu bi hafta azaldı gazi ohh dedim eskisi kadar çok ağlamıyor gene başladı. Bende 12 de eşim öğle arası gelene kadar hazırlıyorum anca beraber yiyoruz onda da kucağımda yemeye çalışıyorum uyumuyor kucağımda uyuyo bıraktığım an ağlamaya başlıyor dün akşam resmen 3 saat agladi depresyona girdim susmuyor ya enerjisi de tukenmiyor. Ben gerginim eşimde benle ilgilenmiyor anca eve geldiğinde ise giderken bi öpüyor sonra zaten sağolsun bebek o geldiğinde bi ağlamaya başlıyor sonra uyuyana kadar anamız agliyor. Bulunduğum yerde görüşeceğim kimse de yok kafayı yemek üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?