2018 mart-nisan anneleri

Süper çok teşekkür ederim :)

Kızlar nasılsınız
Ne zamandır bakamadım buraya hiçbir şeye fırsatım olmuyor bebekten.. meme ucu yaralarım hala geçmedi benim gibi olan var mı? Bebeğim de çok yavaş kilo alıyor ev işlerim hep birikti berbat durumdayım siz nasıl yapıyorsunuz işlerinizi

Evet uzun zamandır yoktun şimdi yazınca düşündüm uzun zaman olmuş canım. İnan hepimiz aynı durumdayız genel özet geçeyim sana; gazlı ve uyumayan bebekler, kendine bakamayan anneler, dağınık ve yapılamayan ev işleri hepimizde var. Diğer özet kocaların çocuklu hayata adapte süreci :) üzülme yalnız değilsin canım :)

Bebeğin yüzünde yanaklarinda cenesinde putur putur şeyler çıktı 3 gün oldu geçmedi yaşayan var mı ya . Birde ben bebeğinin ayağının altına masaj yapınca ya da dokununca kipkirmizi oluyor ayağının altı ilk defa böyle bişey gördüm . İnternetten arastirdom bişey bulamadm çok şaşırdım . Ya kan geliyor ya da aşırı uyariliyor anlamadım . Olan var mı ?

Sağol canım. Allah razı olsun korse ben de takiyorum, gerçi hiç bi düzelme yok olmadı alırım senin korsenden denerim onuda

Evet çok haklısın , bebek üst üste uyuyunca bende dayanamayip odada yatiyorum özlüyorum. Eşim hiç yanında değil , ozluyor. Bu aksam dayanamayıp söyledim eşime , beni bu kadar sevmedin dedim :) hemen toparladı üzüldü , once kizimizi mi kiskaniyosun dedi :) yok dedim birde utandim mahçup oldum , sen benim kalbimsin kızım benim cigerim dedi . Sonra dikislerin nasıl bişeye ihtiyacın varmı sakin ağır kaldırma güzel Beslen . Hasta olma vs dedi . Tek başına bebek bakmak çok zor ben çok zorlandim anneme geldim rahatladm. Çok kötü olmuştum . Çok şükür şimdi iyiyim Allah yardimcin olsun . Çok sağol telkinlerin için Allah razı olsun

Canim emziriyormusun belki actir mama içiyorsa Cc artır bi dene . aç olunca da hiç durmuyorlar hem uyumak hem emek istiyorlar öyle bi krize giriyorlar. Emerken uyuya kalıyorlar . Tekrar uyaniyorlar. Birde burda canpare söylemişti , bebeklerde sırt dikeni diye bişey varmış ? Sırtını ovaliyormussun bebegin sirtindan siyah diken şeyler çıkıyormus. O da gaz mis yapan anneler çok rahatlamis arastirdim. Bi araştırıp dene istersen

Benimde iki yanağında vardı pütür pütür isilik gibiydi nokta nokta hergün banyo yapınca geçiyor gibi ama tekrar oluyordu 10 gündür.2 gün önce doktora götürdüm isilik dedi krem verdi bunu kullanın ama tekrar bitince almayın 15 gün sonrada geçmezse tekrar gelin dedi.Dün sürdük iyi geldi 2 gündür Canım yavrumun yanakları gözüktü valla,şu anda yok iyice kurudu gitti.Sende doktora götür.Bende geçmezse tekrarlarsa İstanbul’daki doktorumuza götürücem.Sen nasıl oldun iyimisin.

Sıcaktan o zaman ya ben gün aşırı banyo yaptırıyorum korkuyorum çok hasta olacak diye . Yarından itibaren her gün yaptırım bakalim. Ben iyiyim çok şükür ailemin yanına geldim eşim is seyehatinde. Çok rahatladım çok şükür . Sen hangi hastaneye gotureceksin bebeği ? Sen nasılsın iyimisin

Canım herkes senin gibi sanslı degil bu konuda malesef.senin maşallahın var sanırım doktorunun cerrahisi iyi onunşa ilgili birde cok kilo almadın o da büyük etken yoksa sende duymussundur halen dikiş yeri acıya sezeryanlılar var yorgan diker gibi dikiş atan doktorlar var.var da var yani
Canım hepimiz aynıyız inan.çamasırlar kurutmalıkta ütü bekliyor.bebeğim alerjik en ufak tozda hapsuruyo hergün süpürmek silmek gerek ama ne mümkün.koca ilgi bekliyor.konu komşu ziyarete gelmek istiyor degil onlara ikramlık hazırlamak yemek yapabilsem sanslı hissediyorum

Aynı canım yaa benim de durumumu özet geçmişsin. Ben bu kadar olacağımı tahmin etmezdim. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bir de havalar erken ısındı çok bunaltıcı hakkatten zor

Canım boşver milleti kendinizi düşün. aynı valla durumlar bende de ev rezil gibi, dolaplar iyice karıştı.. Hele o loğusalıkta gelen gidenlerin mutfak dolaplarını karman çorman etmesi! onlara sıra zor gelir bulaşık makinemi boşaltsam sevinir oldum artık.

Benim gittiğim doktor her ilaç merhem onların karaciğerine zarar öyle şeyler sürme dedi. Benimkinde de nerdeyse 1 aydır oluyor kendi geçiyor onlar bisi değil sıcaktan falan oluyor ya da sakaldan

Canım doyuyo onda sorun yok da gazi çok bi de genelde dışarı çıktığımız günler oluyo yüzünü kapatıyorum çok isim gelmesin diye ama genede etkileniyor olabilir

Yara için ben zeytinyağı sürmüştum ped ile birlikte 2 gün boyunca brkletmistim iyi gelmişti

Kizlar canım cok yaniyor.bazende kan geliyor.büyük tuvalete çıkarken.proktolog yok burda hangi bölüme çıkayım bunub için.tuvalete cikmasam da acısını hissediyorum.otururken ne yapmaliyim
Benimde annemi cagirmasam işim zor. Yemek bile yedir miyor bazen eskisine göre şükür fakat yine tam bi düzene geçemedik.birde dün ilk defa gece uzun uyudu.kocam prezervatif aldı fakat bende kuruluk vardı canım yandı.sezeryan oldugu icin 2 aydan beri sanki küçülmüş.normal dogum olsaydı geniş olurdu az cok diye düşünüyorum.lateks e alerjim i var öylesine kuruluk mu çözemedim.

Yara için ben zeytinyağı sürmüştum ped ile birlikte 2 gün boyunca brkletmistim iyi gelmişti

Onu da yaptım neler denedim yok geçmedi sğıp verirken düzeliyor çocuk emerken yine perişan memelerim. Kelebek uçla veriyorum onlar yapıyor belkide meme ucum çok az tutamıyor kelebeksiz

Emzirdiğimiz için bi hormon eksik oluyormuş bende de yanma var bu sebeple. ilişki denemedim ama yıkarken bile yanıyo dr um bi krem verdi fakat hormon içeriyo sütüme geçer diye kullanmadım. Adet görünce düzelirmiş nasılsa..

Kızlar sezaryen dikişinin üstü hala ara ara şişen var mı benim bi iniyo bi şişiyo korkuyorum hep böyle kalmasından off

Biberon steril etcem derken elimi yaktım kaynar suyla! biberonları her seferinde kaynatıyor musunuz ben kaynar sudan geçiriyorum ama kaçtır elimi yakıyorum acele ederken sadece yıkasak yetmez mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…