- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.121
korkuyorum basur olucam diye. Aile dru magnesium calsin gibi bi toz verdi onu da icersem her tarafı doldurucam. Ama acısına faydası yok.simit ve bagirsagi ne tikiyorsa yiyemiyorum.Emzirdiğimiz için bi hormon eksik oluyormuş bende de yanma var bu sebeple. ilişki denemedim ama yıkarken bile yanıyo dr um bi krem verdi fakat hormon içeriyo sütüme geçer diye kullanmadım. Adet görünce düzelirmiş nasılsa..
Aynı dert ben de de çar seninle sıkıntılarımız hep benzerKizlar canım cok yaniyor.bazende kan geliyor.büyük tuvalete çıkarken.proktolog yok burda hangi bölüme çıkayım bunub için.tuvalete cikmasam da acısını hissediyorum.otururken ne yapmaliyim
Benimde annemi cagirmasam işim zor. Yemek bile yedir miyor bazen eskisine göre şükür fakat yine tam bi düzene geçemedik.birde dün ilk defa gece uzun uyudu.kocam prezervatif aldı fakat bende kuruluk vardı canım yandı.sezeryan oldugu icin 2 aydan beri sanki küçülmüş.normal dogum olsaydı geniş olurdu az cok diye düşünüyorum.lateks e alerjim i var öylesine kuruluk mu çözemedim.
Canım hergün yıkıyoruz ama oldu kızarıkdı suratı yavrumun,Ne güzel iyi yapmışsın değişiklik iyi gelir.Burdaki geçmezse 15 gün sonra tekrar gel dedi.Geçmezse İstanbul’a gidicem haftaya kendi astım kontrollerim var. Doğum yaptığım hastanedeki çoçuk doktoruna götürürüm .Memnun kaldık kendisinden ama evimize geçince burda özel bir hastanede çoçuk doktoruna götürdüm bakalım verdiği krem şimdi iyi geldi inşallah tekrarlamaz.Bende iyiyim annem evine gitti artık tek başına çoçuk bakmaya çalışıyorum.Sıcaktan o zaman yaben gün aşırı banyo yaptırıyorum korkuyorum çok hasta olacak diye . Yarından itibaren her gün yaptırım bakalim. Ben iyiyim çok şükür ailemin yanına geldim eşim is seyehatinde. Çok rahatladım çok şükür . Sen hangi hastaneye gotureceksin bebeği ? Sen nasılsın iyimisin
Canım yüzü çok kötü olmuştu yüzü yavrumun kıpkırmızı pütür pütür.Zaten az kullanın dedi,2 gün sürdüm şimdi artık kullanmıyorum.Kızım beyaz tenli çok hassas hiç öpmüyoruz babasıda bende hergün banyo yaptırdığım halde oldu işte.Benim gittiğim doktor her ilaç merhem onların karaciğerine zarar öyle şeyler sürme dedi. Benimkinde de nerdeyse 1 aydır oluyor kendi geçiyor onlar bisi değil sıcaktan falan oluyor ya da sakaldan
Canm bnmde ilk gunler yara olup kabuk bağlamıştı ben zeytinyağı ve h.cevizi yağı sürdüm hngisi yaradı blmiom geçmiştiKızlar nasılsınız
Ne zamandır bakamadım buraya hiçbir şeye fırsatım olmuyor bebekten.. meme ucu yaralarım hala geçmedi benim gibi olan var mı? Bebeğim de çok yavaş kilo alıyorev işlerim hep birikti berbat durumdayım siz nasıl yapıyorsunuz işlerinizi
Canm bnmde ilk gunler yara olup kabuk bağlamıştı ben zeytinyağı ve h.cevizi yağı sürdüm hngisi yaradı blmiom geçmişti
Ben işleri bebis uyurken yapmaya calisiom yada esim gelince o bebisle ilgileniyor ben yapiom
Sagarken meme ucun çıkmıyor mu biraz sağ ucu çıkınca bebege öyle ver memeyi tutar belkiHepsini denedim canım sanırım philipsin meme ucu kelebek yapıyor plastik olduğundan
Canim benimde cok kotu oldu. Aventin gogus kalkanini.aldim ve lanolin kremi surup kalkanlari taktım emzirdikten sonra tekrar kremleyip kalkan takiyodum ve 3 gunde iglesti kesinlikle dedigimi yap bende ne denediysem olmamıştı cunkuHepsini denedim canım sanırım philipsin meme ucu kelebek yapıyor plastik olduğundan
Sıcak su ile yıkayıp arada bir kaba kaynar su koyup bekletiyordum ben. Ama mama steril edilmez ise çok kötü kokuyor kokla bak biberonu. Önemli o yüzden her seferinden değil ama günde mutlaka sıcak su ile yıkamalar hariç kaynar suda bekletmek iyi oluyorBiberon steril etcem derken elimi yaktım kaynar suyla!biberonları her seferinde kaynatıyor musunuz ben kaynar sudan geçiriyorum ama kaçtır elimi yakıyorum acele ederken sadece yıkasak yetmez mi acaba
Ben o tozu arada içiyordum yoksa dediğin gibi ortalığı batırır :)korkuyorum basur olucam diye. Aile dru magnesium calsin gibi bi toz verdi onu da icersem her tarafı doldurucam. Ama acısına faydası yok.simit ve bagirsagi ne tikiyorsa yiyemiyorum.
Benimki iyice uyumuyor Canım ,uykusunu alamadığı içinde ağlıyor durmuyor,seninki inşallah düzene girer huy değiştirmez40ı cikan arkadaşlar bebeklerinizin huylari değişti mi? Bizim az kaldı 40imiza merakla bekliyorum..
Yoksa bezli bebeklerimizden farkimiz kalmayacak.bi de magnezyum var içinde nasil biseyseBen o tozu arada içiyordum yoksa dediğin gibi ortalığı batırır :)
cok değil.ilk zamanlar daha uysaldi sanki.40ı cikan arkadaşlar bebeklerinizin huylari değişti mi? Bizim az kaldı 40imiza merakla bekliyorum..
Canım lanolin krem kullanHepsini denedim canım sanırım philipsin meme ucu kelebek yapıyor plastik olduğundan
Bebek aynı bebek sadece sen tecrübe ediniyosun. Artık az çok anlıyorsun neden ağlıyor gazı açlığı ayırt ediyorsun. Taniyosun yani artık bebisini40ı cikan arkadaşlar bebeklerinizin huylari değişti mi? Bizim az kaldı 40imiza merakla bekliyorum..
Sağol canım masajı serçe parmağımla yapıyorum daire çizer gbi hafif basıp çekiyorum bunu hergün ve her kucağıma aldığımda yapıyorum 8/9 kereMasajı nasıl yapıyorsunuz .
Canım bende sirekli suda kaynatıyorum biberonu gün içindede yıkıyorum gerçkten kötü kokuyor mama kalınca ben mümkün olduğunca bırakmamaya çalışıyorum başka strli tutma yönetmi varmı bilmiyorum mama yerine meme emseydi kşke kuzumSıcak su ile yıkayıp arada bir kaba kaynar su koyup bekletiyordum ben. Ama mama steril edilmez ise çok kötü kokuyor kokla bak biberonu. Önemli o yüzden her seferinden değil ama günde mutlaka sıcak su ile yıkamalar hariç kaynar suda bekletmek iyi oluyor
Bizm kırkımz da yarın çıkıyor baklım ne değişcek ama benim kız dünle bugün gündz az uymaya bşladı gecede zor uyandırdık mama için şimdide aynı oldu gözler bakar uyur vaziyette yarın evimze gidiyoruz çok şükr kayınvaldem de gidiyor köye sonunda rahat edecz annem gelcek haftaya iki hafta sonrada ablam gelcek onlar bana iyi bakar allahtan salmycaz 3 ay kalsınlar40ı cikan arkadaşlar bebeklerinizin huylari değişti mi? Bizim az kaldı 40imiza merakla bekliyorum..
Çıkıyor aslında öyle de deneyim ama memei bi iki kez öyle tuttu ama kavga edip bırakıyor beğenmiyor demek :)Sagarken meme ucun çıkmıyor mu biraz sağ ucu çıkınca bebege öyle ver memeyi tutar belki
İlk başta onları yapıyordum iyi gelmedi diye bıraktımCanim benimde cok kotu oldu. Aventin gogus kalkanini.aldim ve lanolin kremi surup kalkanlari taktım emzirdikten sonra tekrar kremleyip kalkan takiyodum ve 3 gunde iglesti kesinlikle dedigimi yap bende ne denediysem olmamıştı cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?