2018 mart-nisan anneleri

korkuyorum basur olucam diye. Aile dru magnesium calsin gibi bi toz verdi onu da icersem her tarafı doldurucam. Ama acısına faydası yok.simit ve bagirsagi ne tikiyorsa yiyemiyorum.

Aynı dert ben de de çar seninle sıkıntılarımız hep benzer anal fissür diyorlar yanı makat çatlağı ben gittim doktora ama geçmedi maalesef tekrar edip duruyor ağlıyorum tuvalette resmen

Canım hergün yıkıyoruz ama oldu kızarıkdı suratı yavrumun,Ne güzel iyi yapmışsın değişiklik iyi gelir.Burdaki geçmezse 15 gün sonra tekrar gel dedi.Geçmezse İstanbul’a gidicem haftaya kendi astım kontrollerim var. Doğum yaptığım hastanedeki çoçuk doktoruna götürürüm .Memnun kaldık kendisinden ama evimize geçince burda özel bir hastanede çoçuk doktoruna götürdüm bakalım verdiği krem şimdi iyi geldi inşallah tekrarlamaz.Bende iyiyim annem evine gitti artık tek başına çoçuk bakmaya çalışıyorum.

Benim gittiğim doktor her ilaç merhem onların karaciğerine zarar öyle şeyler sürme dedi. Benimkinde de nerdeyse 1 aydır oluyor kendi geçiyor onlar bisi değil sıcaktan falan oluyor ya da sakaldan
Canım yüzü çok kötü olmuştu yüzü yavrumun kıpkırmızı pütür pütür.Zaten az kullanın dedi,2 gün sürdüm şimdi artık kullanmıyorum.Kızım beyaz tenli çok hassas hiç öpmüyoruz babasıda bende hergün banyo yaptırdığım halde oldu işte.

Canm bnmde ilk gunler yara olup kabuk bağlamıştı ben zeytinyağı ve h.cevizi yağı sürdüm hngisi yaradı blmiom geçmişti
Ben işleri bebis uyurken yapmaya calisiom yada esim gelince o bebisle ilgileniyor ben yapiom

Hepsini denedim canım sanırım philipsin meme ucu kelebek yapıyor plastik olduğundan

Hepsini denedim canım sanırım philipsin meme ucu kelebek yapıyor plastik olduğundan
Canim benimde cok kotu oldu. Aventin gogus kalkanini.aldim ve lanolin kremi surup kalkanlari taktım emzirdikten sonra tekrar kremleyip kalkan takiyodum ve 3 gunde iglesti kesinlikle dedigimi yap bende ne denediysem olmamıştı cunku

Biberon steril etcem derken elimi yaktım kaynar suyla! biberonları her seferinde kaynatıyor musunuz ben kaynar sudan geçiriyorum ama kaçtır elimi yakıyorum acele ederken sadece yıkasak yetmez mi acaba
Sıcak su ile yıkayıp arada bir kaba kaynar su koyup bekletiyordum ben. Ama mama steril edilmez ise çok kötü kokuyor kokla bak biberonu. Önemli o yüzden her seferinden değil ama günde mutlaka sıcak su ile yıkamalar hariç kaynar suda bekletmek iyi oluyor

Canım bende sirekli suda kaynatıyorum biberonu gün içindede yıkıyorum gerçkten kötü kokuyor mama kalınca ben mümkün olduğunca bırakmamaya çalışıyorum başka strli tutma yönetmi varmı bilmiyorum mama yerine meme emseydi kşke kuzum en çok üzldüğm bu oldu

40ı cikan arkadaşlar bebeklerinizin huylari değişti mi? Bizim az kaldı 40imiza merakla bekliyorum..
Bizm kırkımz da yarın çıkıyor baklım ne değişcek ama benim kız dünle bugün gündz az uymaya bşladı gecede zor uyandırdık mama için şimdide aynı oldu gözler bakar uyur vaziyette yarın evimze gidiyoruz çok şükr kayınvaldem de gidiyor köye sonunda rahat edecz annem gelcek haftaya iki hafta sonrada ablam gelcek onlar bana iyi bakar allahtan salmycaz 3 ay kalsınlar

Sagarken meme ucun çıkmıyor mu biraz sağ ucu çıkınca bebege öyle ver memeyi tutar belki
Çıkıyor aslında öyle de deneyim ama memei bi iki kez öyle tuttu ama kavga edip bırakıyor beğenmiyor demek :)

Canim benimde cok kotu oldu. Aventin gogus kalkanini.aldim ve lanolin kremi surup kalkanlari taktım emzirdikten sonra tekrar kremleyip kalkan takiyodum ve 3 gunde iglesti kesinlikle dedigimi yap bende ne denediysem olmamıştı cunku
İlk başta onları yapıyordum iyi gelmedi diye bıraktım

Herkes mama veriyor mu sütü yeten var mı aramızda normal hayatta ben yeteni mama vermeyeni duymadım eskiler nasıl sadece emzirirmiş aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…