2018 mart-nisan anneleri

Kizlar bebeginiz agladiginda uyumadiginda nasil mudahale ediyosunuz ben ayakta salliyorum dandinide salliyorum ayakta salliyorum ne yapıyosam durmuyo sadece emzirirken duruyor

Kizlar bebeginiz agladiginda uyumadiginda nasil mudahale ediyosunuz ben ayakta salliyorum dandinide salliyorum ayakta salliyorum ne yapıyosam durmuyo sadece emzirirken duruyor
Neden agladiginin sebebini arıyorum oncelikle. Altini degistiriyorum, emziriyorum. Boynuna ve altina pisik var mi diye bakiyorum. Bunlar da degilse gaz sorunu oluyor. Gazini cikarmak icin masaj yapiyorum. Karnina sicak havlu koyuyorum. Hicbiri cozum olmazsa kucagima aliyorum. Gogsume dogru dik bir sekilde yasliyorum. Sonra hafif sallaniyorum. Uyuyakaliyor.

Canim daha çok küçük değil mi bacakda sallamak için , hiç mi durmuyor. . Dikkat et ya hemen usutuyorlar. .ben altını degistirirken bile hapsiriyor. . Besigini odanin esmeyen tarafina koydum .
kocaman yastığa. Koyuyorum o da ana kucağı gibi sarıyor etrafını.kocamin yaptığı beşik kayıp duruyor.bi yatinca derin dalmasi zor oluyor.ışıkta uyumuyor.gözüne şapkayı indirsem bile.gazdan dolayı sallayinca bacakta yatisiyor.40 i gectik ama hala korkuyorum gazli seyler yemeğe bugün mecburen omlet yaptim.yumurta gaz yapiyor ama yicek bisey yoktu evde.nohut kurufasulye yemek hayal gibi

Canım gözün aydın bitmiş sizinki darısı bize.huzursuzluk yaptımı,bide banyo sadece o günmü yasak,ilkinde çok huzursuz oldu benimki bide o gün banyo yasaktı mahfolduk uyutamadık çoçuğu.Alerjiniz ne durumda yüzü iyileştimi miniğin.

Son düzenleme:
Kilo alimi yavassa mama vermen dogal canim. Insanin elinde olmuyor bazi seyler. Cevrenin de aslinda sutun artar diye konusmasi lazim. Nedense kadinlar olumsuz konusmaya programlanmis. Sut varsa da azaltiyorlar zaten.
evet haklısın çok aşırı vermiyorum zaten arada takviye yapıyorum

Emzik konusu aynı şekilde çevremdekilerin yüzünden verdim sonra benim meme ucumu beğenmez oldu çocuğum

Senden de olsun canımm bende diğerlerinden kullandım hem canımı yaktılar hem de gram inceltmediler bunu taktıgımdan beri üç dört kişi sen nasıl dogum yaptın ne kadar fitsin dedi demek ki baya inceltiyor

Canım merhaba hangi korse o ben de alsam benim aldığımda belimi vs acıttı takamadım karnım da kaldı bezelye yutmuş solucan gibiyim kilom az kaldı ama karnım reglin ilk günü gibi duruyor birde benim için çok mu geç bilemiyorum

Herkes mama veriyor mu sütü yeten var mı aramızda normal hayatta ben yeteni mama vermeyeni duymadım eskiler nasıl sadece emzirirmiş aklım almıyor
Canım ben hiç mama vermedim çok şükür yetiyo sütüm şimdilik.1 ayda 1 bucuk kilo almıs bebişim.ne kadar cok emzirirsen o kadar cok gelir sütün zira ben yemek yemeye fırsat bulamıyorum ama sütün iyi maşallah

Of ya kiyamam Ben minigime onlarin iyiligi icon ama insan con uzuluyo gecmis olsun cnnmbizde memlekete geldik kizimla carsamba gunu asimjz var Ben cok stresliyim valla insallah cok aglamaz stes cikmaz bizdede rotayi be yaptin cnm ink da mi yaptin

Of ya kiyamam Ben minigime onlarin iyiligi icon ama insan con uzuluyo gecmis olsun cnnmbizde memlekete geldik kizimla carsamba gunu asimjz var Ben cok stresliyim valla insallah cok aglamaz stes cikmaz bizdede rotayi be yaptin cnm ink da mi yaptin
Bayramda esimin memleketine gidicez biz de. Saglik ocagi kaydimiz orda degil. Oraya gitsek orda da asi yaparlar mi? Bilgin var mi canim?

Ah cnm gezemiyorm no bndeki bu pimpirikli Hal gecmedikce bisey yapamam bebeim hasta olcak usuyecek mikrop kapacak diye iyice psikopat okdm Ciktim valla cnm annen her daim yanindsydi senin by surecte tabiki zor olmustur Anne olduk ama annelerimjz olmass be yaparix bilmiyorum Sen nasilsin simdi cnnm

Anladm cnm bakalm bende memleket donush yaptircam galiba rotayi

Cnnm bn dun yengemle konustum I da normal yapmisti dedim genisleme oluyomu dedi daralma oldu bende dogum sonrasi ilk iliskide canim yanfi dar oldugu icin dikiskerden dolayi darsliyo dedi

Bnm
Aynı dert ben de de çar seninle sıkıntılarımız hep benzer anal fissür diyorlar yanı makat çatlağı ben gittim doktora ama geçmedi maalesef tekrar edip duruyor ağlıyorum tuvalette resmen
Bnm ilk zamanlar .boyle bi sorunm vardi ama gecti kabiz olmamays bak cnm cok can yakiuo yoksa

Cnm yedigine ictigine dikkat et bizdede oyleydi kipkirnjzj putur du no kremn 've losyon Verdi in an 1 gunde gecti yediklerine dikkat st dedi ama zaten bisey yedigim yok hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…