- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.161
Neden agladiginin sebebini arıyorum oncelikle. Altini degistiriyorum, emziriyorum. Boynuna ve altina pisik var mi diye bakiyorum. Bunlar da degilse gaz sorunu oluyor. Gazini cikarmak icin masaj yapiyorum. Karnina sicak havlu koyuyorum. Hicbiri cozum olmazsa kucagima aliyorum. Gogsume dogru dik bir sekilde yasliyorum. Sonra hafif sallaniyorum. Uyuyakaliyor.Kizlar bebeginiz agladiginda uyumadiginda nasil mudahale ediyosunuz ben ayakta salliyorum dandinide salliyorum ayakta salliyorum ne yapıyosam durmuyo sadece emzirirken duruyor
Zeytinyagi sürüyorum canim her gun. Arada da unibaby pisik kremi suruyorum
Bende zeytinyağı deniyim o zaman cok kotu gorunuyo cunku eminim canida yaniyodurZeytinyagi sürüyorum canim her gun. Arada da unibaby pisik kremi suruyorum
kocaman yastığa. Koyuyorum o da ana kucağı gibi sarıyor etrafını.kocamin yaptığı beşik kayıp duruyor.bi yatinca derin dalmasi zor oluyor.ışıkta uyumuyor.gözüne şapkayı indirsem bile.gazdan dolayı sallayinca bacakta yatisiyor.40 i gectik ama hala korkuyorum gazli seyler yemeğe bugün mecburen omlet yaptim.yumurta gaz yapiyor ama yicek bisey yoktu evde.nohut kurufasulye yemek hayal gibiCanim daha çok küçük değil mi bacakda sallamak için , hiç mi durmuyor. . Dikkat et ya hemen usutuyorlar. .ben altını degistirirken bile hapsiriyor. . Besigini odanin esmeyen tarafina koydum .
Canım gözün aydın bitmiş sizinki darısı bize.huzursuzluk yaptımı,bide banyo sadece o günmü yasak,ilkinde çok huzursuz oldu benimki bide o gün banyo yasaktı mahfolduk uyutamadık çoçuğu.Alerjiniz ne durumda yüzü iyileştimi miniğin.C Canpare24 canım 2 ay asılarımızı vurulduk bir koldan iki bacaklardan cok agladı bende agladımo kadar iğneyi buyuk insan yese kafayı yer neyseki atlattık bitti gitti bizde ateş fln olmadı cok şükür. İlk gün igne yerlerine dokunmamaya özen gösterdim bir kere yanlıslıkla dokunduk cok agladı bugün mutlu uyandı cok sukur
evet haklısın çok aşırı vermiyorum zaten arada takviye yapıyorumKilo alimi yavassa mama vermen dogal canim. Insanin elinde olmuyor bazi seyler. Cevrenin de aslinda sutun artar diye konusmasi lazim. Nedense kadinlar olumsuz konusmaya programlanmis. Sut varsa da azaltiyorlar zaten.
Emzik konusu aynı şekilde çevremdekilerin yüzünden verdim sonra benim meme ucumu beğenmez oldu çocuğumBen mama vermiyorum sadece emiyor , ama çok büyük hata yaptım . Bana cevremdeki tecrübeli anneler emzik ver bebeğe , rahat edersin dedi bende yaptım emzik verdim . Neyin rahatligi olacaksa, erkenden neden ver dediler ki . Zaten 1 aylık 2 aylık bebek niye ağlar gaz açlık dan dolayi ağlar . Şimdi bebek öyle bişeyi içine düştü ki ,meme ucu ile emzigi karıştırıyor, meme ye gelince hop uyuya kalıyor . Uğraşıyorum şimdi emzigi biraksin diye . Bu sefer ne tam doyuyor ne tam uyuyabiliyor bebek . Bebekler aç kalınca 45 dk sonra uyanıyor ya , işte emzik den sonra da biz böyle olduk. Sagip biberon ole verince de biberonun kolayligina alısiyor.
Senden de olsun canımm bende diğerlerinden kullandım hem canımı yaktılar hem de gram inceltmediler bunu taktıgımdan beri üç dört kişi sen nasıl dogum yaptın ne kadar fitsin dedi demek ki baya inceltiyor
Canım ben hiç mama vermedim çok şükür yetiyo sütüm şimdilik.1 ayda 1 bucuk kilo almıs bebişim.ne kadar cok emzirirsen o kadar cok gelir sütün zira ben yemek yemeye fırsat bulamıyorum ama sütün iyi maşallahHerkes mama veriyor mu sütü yeten var mı aramızda normal hayatta ben yeteni mama vermeyeni duymadım eskiler nasıl sadece emzirirmiş aklım almıyor
Of ya kiyamam Ben minigime onlarin iyiligi icon ama insan con uzuluyo gecmis olsun cnnmbizde memlekete geldik kizimla carsamba gunu asimjz var Ben cok stresliyim valla insallah cok aglamaz stes cikmaz bizdede rotayi be yaptin cnm ink da mi yaptinC Canpare24 canım 2 ay asılarımızı vurulduk bir koldan iki bacaklardan cok agladı bende agladımo kadar iğneyi buyuk insan yese kafayı yer neyseki atlattık bitti gitti bizde ateş fln olmadı cok şükür. İlk gün igne yerlerine dokunmamaya özen gösterdim bir kere yanlıslıkla dokunduk cok agladı bugün mutlu uyandı cok sukur
Bizde oyleyiz cnm valla annem bizdeydi I yanimizdsydi geceleri Dr simdide memlekete geldim ama donuste by ise no dur diycem:)Birlikte uyumuyoruz bile Canım .
Bayramda esimin memleketine gidicez biz de. Saglik ocagi kaydimiz orda degil. Oraya gitsek orda da asi yaparlar mi? Bilgin var mi canim?Of ya kiyamam Ben minigime onlarin iyiligi icon ama insan con uzuluyo gecmis olsun cnnmbizde memlekete geldik kizimla carsamba gunu asimjz var Ben cok stresliyim valla insallah cok aglamaz stes cikmaz bizdede rotayi be yaptin cnm ink da mi yaptin
Ah cnm gezemiyorm no bndeki bu pimpirikli Hal gecmedikce bisey yapamam bebeim hasta olcak usuyecek mikrop kapacak diye iyice psikopat okdm Ciktim valla cnm annen her daim yanindsydi senin by surecte tabiki zor olmustur Anne olduk ama annelerimjz olmass be yaparix bilmiyorum Sen nasilsin simdi cnnmKeyfini çıkar memleketin,sende benim gibi çok zor geçirdin hamileliği biraz gez dolaş anacığınla bugün 42.günümüz ve annem evine döndü,şu zan bebeğimle yalnızım ,iyice sulu göz oldum annem giderken çoçuk gibi ağladım gelicem dedi biraz evdeki işleri halledeyim .Ben bakım yapıyordum kendime gelen giden oldukça kuaförede gidiyorum fön çektirmeye,ama bu hafta evde işten güçten en rahat kıyafetlerle dolaşıyorum eşimle bizde sohbet hiçbirşey yok canım,haftayada doktor kontrolüm var İstanbul’a gidicem 3 gün kalır dönerim.Korsemi sürekli yatarken bile takıyorum,ama ben internetten almadım @LadyBird59 almış onunkini bende beğendim bir bak istersen .
Bende sordum cnm onu aile hekimligini arayip yapmasalar gelmiycektim asi kartini 've kimligini al bebisin yapiyolarmisBayramda esimin memleketine gidicez biz de. Saglik ocagi kaydimiz orda degil. Oraya gitsek orda da asi yaparlar mi? Bilgin var mi canim?
Anladm cnm bakalm bende memleket donush yaptircam galiba rotayiSüt alerjisi olan bebeklere rotavirüs asısına izin verilmiyormuşdoktorumuza sorup ona göre yaptırmam gerekiyormuş dün ki muayenemizde cocuk doktoru söyledi yarınd asımız var üç aşı birden vuruluyordu değil mi üç ayrı yere mi vurulacak acaba dün biri üçünü birleştirip vuracaklar demişti
Cnnm bn dun yengemle konustum I da normal yapmisti dedim genisleme oluyomu dedi daralma oldu bende dogum sonrasi ilk iliskide canim yanfi dar oldugu icin dikiskerden dolayi darsliyo dediCanım benim eşim normal doğum diye tutturdu neymiş göbekteki sezeryan izinden irite olurmus.zorunlu sezeryan denirse tamam ama gönüllü olma dedi falan filan.bende anlaşma yaptımngenişlerse daraltma yapgırcam diye kabul etti.aynadan baktım dikiş yeri pek belli degil iç dudakalrıda küçültmüş nasıl diktiyse ama içeri cukur gibi acık görünüyo o nasıl olacak bilemedim genişlemiş bence girişi
Bnm ilk zamanlar .boyle bi sorunm vardi ama gecti kabiz olmamays bak cnm cok can yakiuo yoksaAynı dert ben de de çar seninle sıkıntılarımız hep benzeranal fissür diyorlar yanı makat çatlağı ben gittim doktora ama geçmedi maalesef tekrar edip duruyor ağlıyorum tuvalette resmen
Cnm yedigine ictigine dikkat et bizdede oyleydi kipkirnjzj putur du no kremn 've losyon Verdi in an 1 gunde gecti yediklerine dikkat st dedi ama zaten bisey yedigim yok hicCanım yüzü çok kötü olmuştu yüzü yavrumun kıpkırmızı pütür pütür.Zaten az kullanın dedi,2 gün sürdüm şimdi artık kullanmıyorum.Kızım beyaz tenli çok hassas hiç öpmüyoruz babasıda bende hergün banyo yaptırdığım halde oldu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?