2018 mart-nisan anneleri

Anne sütü aliyorsa 4 gün kaka yapamayabilir dedi doktor bana . Eğer aç olmadığından da eminsen doktora götür canım
Canım saati saatine mamasını veriyorum doymasa dünde ağlardı.Bakıyım bu akşamda yapmazsa götürücem çok ıkınıp sıkılmıyorda anlamadım sürekli ağladı bide birşey farkettim gözünde yaş yoktu ağlamalarında .

Kızlar kızlar havalar ısındı bebekleri nasıl giydiriyorsunuz yatarken ne ile örtüyorsunuz? Dışarı çıkarken kaç kat gibi??

Mama yi fazla yap bide dene bakalım . Tam ölçü ye göre yapiyosan belki artık fazlasini istiyordur. Doymuyordur

Kızlar kızlar havalar ısındı bebekleri nasıl giydiriyorsunuz yatarken ne ile örtüyorsunuz? Dışarı çıkarken kaç kat gibi??
Uzun Kollu zibin ayağına çorap altına sadece fanili. Kat kat giydirmistim isilik oldu böyle giydirdim yüzü iyilesmeye başladı

Atlet ustune uzun kollu citcitli badi. Altina patikli pantalon. Uzerine ince bir battaniye koyuyorum. Disari cikinca da battaniyeyi uzerine sarmadan sirtini ortecek sekilde koyuyorum. Ama hava sicakligi bu sekilde artarsa yavastan kisa kollulara gecicem. Havalar da cok dengesiz. Bir anda soguyor. Yanima hep yedek battaniye aliyorum o yuzden.

Bu
ben inceledim 2 cizik var.otururken zonkluyor.tuvalete saglikli cikamiyorum karnim şiş gaz konusunda sikintim yok ama tuvalet eziyet.kabızlığa dikkat etsemde yine oluyor emzirdigim için su az mi geliyor acaba
Ben de çok zorlanıyorum 1 ay oldu geçmedi ( iyileşmesi Zamannalıuor bayağı valalhş çok zor bir şey 3 tl su iç ekmek yeme kabız olduğun sürece iyileşmez

Alt üst takım pijama içine badi bide çorap penye battaniye ile örtüyorum.Dün dışarı çıkarken mesela tayt tişört üstüne inçe mont çorap ayakkabı.Üstünede Müslin incecik battaniye var onu örttüm arabasındaydı.
Mama yi fazla yap bide dene bakalım . Tam ölçü ye göre yapiyosan belki artık fazlasini istiyordur. Doymuyordur
Tamam Canım deniycem sağol .Bu arada iftar saati uyumuştu 1 saat sonra uyandı aglıyor kakasını yapmıştı .Eşimle birlikte çok sevindik,Bir kakaya bile nasıl seviniyoruz.

Son düzenleme:

Sağolun kızlar hemen hemen aynı giydiriyoruz

Of cnm valla ne yapcsm bilmiyom normskdede böyleyim ama bebek olduktan sonra iyice abarttim dirduramiuorum da çok yıpratıcı

Of cidden çok zor yani yanında biri olunca da zor olmayınca daha da zor insan panik oluyor kizimn burnunun tıkanıklığı hiç grcmedi sürekli hspsiriyo şimdide gozu sula nip yasariuo ilk defa yaş geldi gözünden oturup ağladım içim parçalanıyor

Ya bak hepiniz ince ortuyosunjx ben kat kat ortuyorm bırak dışarıyı odayı havalandirmk için bile beş dakikA zor diğer odaya goturuuom ne ypcam bu halimi

Kızlar esimle prezarvatif denemelerimde sanirim lateks e karsi bi alerjim var.onun aldığı prezarvatif türüyle bu işten sogudum yani.

Sağolun kızlar hemen hemen aynı giydiriyoruz
Ben bu hafta kısa kollu sortlu tulum giydirmeye başladım. Evde de dışarda da haftasonu öyleydi. Yatarken kundak yapmalik ince tülbente sarıyoruz. Bizim bebek çok terliyor çözümü soymakta bulduk. Ayağına çorap giydiriyorum. Aslında güneyde de değiliz yani ama havalar birden çok ısındı. Evde camlarda açık.

Kızlar sizin bebislerde de bianda hiiiik diye nefes kesilmesi oluyor mu heyecandan mi oluyor çok hızlı nefes alıp veriyor çok hareketli ondan mi değişik sesler cikariyo ondan mi bilemiyorum ama dikkat ettiniz mi hiç

Kızlar sizin bebislerde de bianda hiiiik diye nefes kesilmesi oluyor mu heyecandan mi oluyor çok hızlı nefes alıp veriyor çok hareketli ondan mi değişik sesler cikariyo ondan mi bilemiyorum ama dikkat ettiniz mi hiç
Oluyor canım aniden derin nefes alıyor bir de normaldir..arada çok hızlı nefes de alıyor doktor normal demişti

Kalca ultrasonu cektiren var mi?
Biz çektirdik canım bir hafta önce..şimdi 44 günlüğüz. Doktorumuz böbrek ultrasonunu görmek istemişti istemişken kalça da istedi normal çıktı. Zor değil çektirmek yan yatırıp bir kalçasını diğer kalçasını çekiyor hemen beş dk bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…