2018 mart-nisan anneleri

Mrhaba yüzü için ne kullandınz benim kızımda da var geçmiypr 1 haftadır

Ah kiyamam ya aslında bu 2. Ay aşıları çok çok fazla bebek için
Keşke aylara bolseler geçmiş olsun Sifa olsun inşallah bizde rahat atlatiriz
Katılıyorum canım cocuk birinciyi atlatamadan iki üç çığlıkları çığlığa kaldı ama abartıldıgı gibi gecirmedik biz ateş cıkmadı zaten sürekli uyudu bende dokunmadım hic uyurken iyileşti geçti gitti

Canım bitti gitti cok şükür vururken agladı cok sonra hiç ağlamadı ateş de cıkmadı uyudu tüm gün huzursuzluk cok yapmadı cnm korktugum gibi geçmedi cok şükür. Üç gün banyo yapmak yasak cnm. Yüzündekiler ben süt ürünlerini kestiğim an geçti demek ki alerjidenmiş

Aynen canım 15 kilo gitti beş kilom kaldı birde o lanet göbeğim resim bir kaç mesaj ötede canm magazanın ismide yazıyor AliExpressten aldım cok uygundu şimdi tem tenginide sipariş vereceğim

Of ya kiyamam Ben minigime onlarin iyiligi icon ama insan con uzuluyo gecmis olsun cnnmbizde memlekete geldik kizimla carsamba gunu asimjz var Ben cok stresliyim valla insallah cok aglamaz stes cikmaz bizdede rotayi be yaptin cnm ink da mi yaptin
İnşallah benim kız gibi atlatır canım ateşsiz.. hep uyudu uykudayken acısınıda atlattı çok şükür.. rotayı önce gittiğimiz profa danışmam gerekmiş cnm süt alerjisi oldugu icin sonrasında üçüncü ayında yaptırıcam izin verirse

Kizlar makat catlagina krem almayı dusunuyorum proktoloji yokki bulundugum yerde hangi bölüme çıkacağım.sadece büyük tuvalete giderken acırdı şimdi geçmiyor ağrı ve yanma off

3.ayda yApılıyorsa iyi cnm o zmn yaparsın duruma göre kızımın ilk kez bugün gözünden yaş geldi yani durduk yere yaşardı çok korkuyorum hasta olcak diye çok mu sıkı sariyorum hasta mi edcem çocuğu bilemedi m hiç

Kizlar makat catlagina krem almayı dusunuyorum proktoloji yokki bulundugum yerde hangi bölüme çıkacağım.sadece büyük tuvalete giderken acırdı şimdi geçmiyor ağrı ve yanma off
procto glyvenol fitil Ve krem verdi bana genel cerrahi sen yine de doktora gitmeden kullanma bir de duphalac diye gaita yumuşatıcı bir ilaç verdi. Çok zor çok benim de geçiyor sonda tekrar başlıyor inşallah iyileşiriz kabız olmamaya çalış.

Cnm yedigine ictigine dikkat et bizdede oyleydi kipkirnjzj putur du no kremn 've losyon Verdi in an 1 gunde gecti yediklerine dikkat st dedi ama zaten bisey yedigim yok hic
Canım benimki emmiyor beni,Mama yiyor.doktor krem verdi 2.gün geçti şimdilik.Geçmezse 15 gün sonra gene gelin dedi.Eğer tekrarlarsa istanbuldaki çoçuk doktorumuza götürücem.

Son düzenleme:
Canım güzel atlatmışsınız sevindim.Bakalım bizim nasıl geçicek,banyo yapılmama olayı beni korkutuyor her gece banyo yapıyor çok alışık.Banyodan sonra uyuyor.Geçenkinde perişan oldu hiç uyumadı ertesi gün bitap düşmüştü.İnşallah benimde korktuğum gibi olmaz .Çok şükür geçmiş yüzünüz .

Bebeğim sabah Beş buçuktan beri aglıyor yarı uyuyor uyanıyor tekrar aglıyor.Öglen çok güzel uyudu uyandığında tekrar başladı aglamaya.Kucagımıza alıyoruz gezdiriyoruz sürekli aglıyor.Gazımız yok çıkartıyoruz hem alttan hem üstten bugün hiç mutlu degil şimdide uyumak istiyor hemen uyanıyor.Eşimle şaşırdık kaldık bugün ne yapıcağımızı sürekli ağlamaklı.Dün kaka yapmadı acaba ondanmıdır.

Karnı doydumu kesin

Anne sütü aliyorsa 4 gün kaka yapamayabilir dedi doktor bana . Eğer aç olmadığından da eminsen doktora götür canım

Bu
ben inceledim 2 cizik var.otururken zonkluyor.tuvalete saglikli cikamiyorum karnim şiş gaz konusunda sikintim yok ama tuvalet eziyet.kabızlığa dikkat etsemde yine oluyor emzirdigim için su az mi geliyor acaba

Kızlar bn psikolojik olarak cidden coktum deli oluyorum bebeğim sesini azcik çıkarsa oluyorum stresten oturup ağlıyorum hemen gerginm stresliyim bugünde gözü yasariyo neden olabilir beynim çatlıyo artık

Kızlar bn psikolojik olarak cidden coktum deli oluyorum bebeğim sesini azcik çıkarsa oluyorum stresten oturup ağlıyorum hemen gerginm stresliyim bugünde gözü yasariyo neden olabilir beynim çatlıyo artık
Sakin olmaya calis canim. Bebekler hem uyurken hem uyanikken ses cikariyor. Saglikli oldugunu düşün hep. Ben duymamazliktan gelmeye basladim bazi seslerini. Uyurken inildemeler cok yapiyor. Surekli kulak kesilince cildircak gibi oluyorum. Bakiyorum, onun icin o sesler standart. Onu uzecek, canini acitacak bir durum yok. Cikardigi seslerin anlamini sen daha iyi bilirsin. Hepsini engellemek gerekmez. Biraz da kendi basina o sesleri cikararak oyalansin. Kendi islerini yap o sirada.

Bende öyleydim, çözüm annemmis .. Tek başına kalınca çok stres oluyorsun. Sorumluluk daha da artıyor. Yoruluyosun evde 1 kişi bile olsa rahatlik

Bende çok panik oldum canım bu iş gerçekten başkaymış bebek bakmak bide çok stresliyim,bugün sürekli huzursuz ağlamaklı olunca şaşkına döndüm annemi arıyorum 11 yaşındaki yeğenim açtı Telefonu ağlıyorum çoçuk beni sakinleştirmeye çalışıyor düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…