- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.221
Kalca ultrasonu cektiren var mi?
tam olarak hangi bölümden randevu aliyoruz yoksa çocuk doktoru mu ultrasona göndermiş oluyor.bulundugum ilcede yok ya komşu ilceye yada sehire inmek lazim 50.gun pzrt ye geliyor eşimde izin alamiyor.50. Günden sonra 52. 53. Günde olmuyor mu.öncesi mi daha makbulBiz çektirdik canım bir hafta önce..şimdi 44 günlüğüz. Doktorumuz böbrek ultrasonunu görmek istemişti istemişken kalça da istedi normal çıktı. Zor değil çektirmek yan yatırıp bir kalçasını diğer kalçasını çekiyor hemen beş dk bitiyor
Ne güzel herkes bana kızıyor dışarı ciksrmiyon giydiriyon ortuyon kat kat diye ama korkuyorum ne yapım bizimki özellikle gece ve emerken çok terliyoBen bu hafta kısa kollu sortlu tulum giydirmeye başladım. Evde de dışarda da haftasonu öyleydi. Yatarken kundak yapmalik ince tülbente sarıyoruz. Bizim bebek çok terliyor çözümü soymakta bulduk. Ayağına çorap giydiriyorum. Aslında güneyde de değiliz yani ama havalar birden çok ısındı. Evde camlarda açık.
Aynen çok terliyor. Nasi alıştırırsan biraz da öyle gider diye işte bakalım.Ne güzel herkes bana kızıyor dışarı ciksrmiyon giydiriyon ortuyon kat kat diye ama korkuyorum ne yapım bizimki özellikle gece ve emerken çok terliyo
Benimki ağlayınca yaş geliyor mahvediyor beni sıpa :) çok sarma canım yazık cok sıcak ben önceden kat kat giydiriyordum simdi tek kat3.ayda yApılıyorsa iyi cnm o zmn yaparsın duruma göre kızımın ilk kez bugün gözünden yaş geldi yani durduk yere yaşardı çok korkuyorum hasta olcak diye çok mu sıkı sariyorum hasta mi edcem çocuğu bilemedi m hiç
Aynen canım banyo olayı benide bitirdi artık bebegim her gün banyo yapıyordu 18 inde olduk asıyı bugun yaptırsam bir şey olur mu acaba. Kızım hep uyudu bende dokunmadım daha çabuk iyileşti inşallah sizinkide uyuyarak geçirir anlamaz acısınıCanım güzel atlatmışsınız sevindim.Bakalım bizim nasıl geçicek,banyo yapılmama olayı beni korkutuyor her gece banyo yapıyor çok alışık.Banyodan sonra uyuyor.Geçenkinde perişan oldu hiç uyumadı ertesi gün bitap düşmüştü.İnşallah benimde korktuğum gibi olmaz .Çok şükür geçmiş yüzünüz .
Canım bebişlerde büyüme evreleri oluyormuş beşinci haftada ilki sekizinci haftada ikincisi onikide üc fln böyle dönemleri var. O dönemlerde sebepsizce cok aglayıp hep emmek isterlermiş okudugum kitapta yazıyor kacıncı haftadasınız siz beş altı gibi bu evreyi yasarlarmısBebeğim sabah Beş buçuktan beri aglıyor yarı uyuyor uyanıyor tekrar aglıyor.Öglen çok güzel uyudu uyandığında tekrar başladı aglamaya.Kucagımıza alıyoruz gezdiriyoruz sürekli aglıyor.Gazımız yok çıkartıyoruz hem alttan hem üstten bugün hiç mutlu degil şimdide uyumak istiyor hemen uyanıyor.Eşimle şaşırdık kaldık bugün ne yapıcağımızı sürekli ağlamaklı.Dün kaka yapmadı acaba ondanmıdır.
Ben çektireceğim 10 gün sonra cnmKalca ultrasonu cektiren var mi?
Kızlar sizin bebislerde de bianda hiiiik diye nefes kesilmesi oluyor mu heyecandan mi oluyor çok hızlı nefes alıp veriyor çok hareketli ondan mi değişik sesler cikariyo ondan mi bilemiyorum ama dikkat ettiniz mi hiç
Kalca ultrasonu cektiren var mi?
tam olarak hangi bölümden randevu aliyoruz yoksa çocuk doktoru mu ultrasona göndermiş oluyor.bulundugum ilcede yok ya komşu ilceye yada sehire inmek lazim 50.gun pzrt ye geliyor eşimde izin alamiyor.50. Günden sonra 52. 53. Günde olmuyor mu.öncesi mi daha makbul
Çocuk doktoru ultrason istiyor canım birkaç günden bir şey olmaz ikinci ay demişti önceden doktor zatentam olarak hangi bölümden randevu aliyoruz yoksa çocuk doktoru mu ultrasona göndermiş oluyor.bulundugum ilcede yok ya komşu ilceye yada sehire inmek lazim 50.gun pzrt ye geliyor eşimde izin alamiyor.50. Günden sonra 52. 53. Günde olmuyor mu.öncesi mi daha makbul
Oluyor canım normalmiş hatta bazen nefes almayı unutuyorlar bizim oldu bir kaçkez tabi ufak çaplı kalp krizi yaşadım o an sonra öğrendim ki normalmiş o da..
Üç beş gün farketmez radyolojiye gitmen gerek cnm
kızlar radyolojiden önce kendim su anal fissür için genel cerrahiye çıktım.5 tane ilac verdi. Emzirdigimi söyledim baştan tabi.yine de bir ikisinde süte geçer diyor.anal fissür icon neden hep magnezyum verirler acaba az mi aliyoruz.ilaclar sayesinde ağrım acim dindi. Cogu günde 3 defa sıkıntı yapsa emzirmeye vermezlerdi degil mi.bu arada kızıma emzik aldim annem bi deneyelim dedi.emzik emince daha rahat uyudu emzikten güç alarak gazını daha kolay atti yada yatistirdi diyelim.6 aya kadarmis ortodontikmis emzik.Çocuk doktoru ultrason istiyor canım birkaç günden bir şey olmaz ikinci ay demişti önceden doktor zaten
Ne ilaçları verdi ?kızlar radyolojiden önce kendim su anal fissür için genel cerrahiye çıktım.5 tane ilac verdi. Emzirdigimi söyledim baştan tabi.yine de bir ikisinde süte geçer diyor.anal fissür icon neden hep magnezyum verirler acaba az mi aliyoruz.ilaclar sayesinde ağrım acim dindi. Cogu günde 3 defa sıkıntı yapsa emzirmeye vermezlerdi degil mi.bu arada kızıma emzik aldim annem bi deneyelim dedi.emzik emince daha rahat uyudu emzikten güç alarak gazını daha kolay atti yada yatistirdi diyelim.6 aya kadarmis ortodontikmis emzik.
mesajim üstteNe ilaçları verdi ?
Fitil filan vermedi mi canımMagnezyum efervesan tablet agri kesici ve bagirsak duzenleyiciler.bagirsak kısmını bilemem de ağrısı acısı dindi.daha 2.5 kg cocuk sezeryanla yapinca böyle oldu bide 4 kg olsaymış ne olacakmis bilmiyorum canım.krem de verir dedim vermedi haftaya saliya kontrol diyor dr.bi de 2. Cocugu yapmaya kalksam üst üste nolurdu diye düşünüyor insan
Canım benim onlarla birlikte büyüycez bizde tecrübe sahibi olucaz,panik yapmamak elde değil seni anlıyorum bende aynıyım.Of cidden çok zor yani yanında biri olunca da zor olmayınca daha da zor insan panik oluyor kizimn burnunun tıkanıklığı hiç grcmedi sürekli hspsiriyo şimdide gozu sula nip yasariuo ilk defa yaş geldi gözünden oturup ağladım içim parçalanıyor
Evet canım çektirdik uyuyordu bebiş 2 dakika sürdü şükür birşey çıkmadı .Kalca ultrasonu cektiren var mi?
Benimkide terliyo Canım.ama bebek arabasında dışarı çıkarıp gezdiriyorum artık hem banada iyi geliyor evde bunalıma gireriz.Ne güzel herkes bana kızıyor dışarı ciksrmiyon giydiriyon ortuyon kat kat diye ama korkuyorum ne yapım bizimki özellikle gece ve emerken çok terliyo
Ya ben de dolastirmak istiyorum ama yolda ağlar meme ister diye cikaramiyorum çünku meme de sakinlesiyorBenimkide terliyo Canım.ama bebek arabasında dışarı çıkarıp gezdiriyorum artık hem banada iyi geliyor evde bunalıma gireriz.
sürmeli hic bir sey vermedi canimFitil filan vermedi mi canım
Artık yaptır annesi banyoyu yavruda rahatlasın.Doğdugu günü ertesi başladık hastanede yıkamaya bir daha hiç ara vermedik Canım .Her akşam yıkıyorum.Haziran gelsin günde 2 kere yaptırıcam sıcaklarda bunalmasın diye.6. Haftayı bitirdik canım şu anda.Senin dediğin gibi oldu herhalde canım.Bana okudugun kıtabın adını ve yazarını banada söylermisin haftaya istanbula geçicem ordan alayım.Çünkü hep internetten okuyorum bilgileri elimde bir kitap olması daha iyi çünkü dün çok panik yapmıştım artık hastaneye gidicektik eşimle biraz daha bekledim çünkü hastanedede komik duruma düşmüyüm dedim .Aynen canım banyo olayı benide bitirdi artık bebegim her gün banyo yapıyordu 18 inde olduk asıyı bugun yaptırsam bir şey olur mu acaba. Kızım hep uyudu bende dokunmadım daha çabuk iyileşti inşallah sizinkide uyuyarak geçirir anlamaz acısını
Canım bebişlerde büyüme evreleri oluyormuş beşinci haftada ilki sekizinci haftada ikincisi onikide üc fln böyle dönemleri var. O dönemlerde sebepsizce cok aglayıp hep emmek isterlermiş okudugum kitapta yazıyor kacıncı haftadasınız siz beş altı gibi bu evreyi yasarlarmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?