2018 mart-nisan anneleri

Kalca ultrasonu cektiren var mi?

tam olarak hangi bölümden randevu aliyoruz yoksa çocuk doktoru mu ultrasona göndermiş oluyor.bulundugum ilcede yok ya komşu ilceye yada sehire inmek lazim 50.gun pzrt ye geliyor eşimde izin alamiyor.50. Günden sonra 52. 53. Günde olmuyor mu.öncesi mi daha makbul

Ne güzel herkes bana kızıyor dışarı ciksrmiyon giydiriyon ortuyon kat kat diye ama korkuyorum ne yapım bizimki özellikle gece ve emerken çok terliyo

Benimki ağlayınca yaş geliyor mahvediyor beni sıpa :) çok sarma canım yazık cok sıcak ben önceden kat kat giydiriyordum simdi tek kat

Aynen canım banyo olayı benide bitirdi artık bebegim her gün banyo yapıyordu 18 inde olduk asıyı bugun yaptırsam bir şey olur mu acaba. Kızım hep uyudu bende dokunmadım daha çabuk iyileşti inşallah sizinkide uyuyarak geçirir anlamaz acısını
Canım bebişlerde büyüme evreleri oluyormuş beşinci haftada ilki sekizinci haftada ikincisi onikide üc fln böyle dönemleri var. O dönemlerde sebepsizce cok aglayıp hep emmek isterlermiş okudugum kitapta yazıyor kacıncı haftadasınız siz beş altı gibi bu evreyi yasarlarmıs

Kızlar sizin bebislerde de bianda hiiiik diye nefes kesilmesi oluyor mu heyecandan mi oluyor çok hızlı nefes alıp veriyor çok hareketli ondan mi değişik sesler cikariyo ondan mi bilemiyorum ama dikkat ettiniz mi hiç

Oluyor canım normalmiş hatta bazen nefes almayı unutuyorlar bizim oldu bir kaçkez tabi ufak çaplı kalp krizi yaşadım o an sonra öğrendim ki normalmiş o da..

Kalca ultrasonu cektiren var mi?

Üç beş gün farketmez radyolojiye gitmen gerek cnm

Çocuk doktoru ultrason istiyor canım birkaç günden bir şey olmaz ikinci ay demişti önceden doktor zaten

Çocuk doktoru ultrason istiyor canım birkaç günden bir şey olmaz ikinci ay demişti önceden doktor zaten
kızlar radyolojiden önce kendim su anal fissür için genel cerrahiye çıktım.5 tane ilac verdi. Emzirdigimi söyledim baştan tabi.yine de bir ikisinde süte geçer diyor.anal fissür icon neden hep magnezyum verirler acaba az mi aliyoruz.ilaclar sayesinde ağrım acim dindi. Cogu günde 3 defa sıkıntı yapsa emzirmeye vermezlerdi degil mi.bu arada kızıma emzik aldim annem bi deneyelim dedi.emzik emince daha rahat uyudu emzikten güç alarak gazını daha kolay atti yada yatistirdi diyelim.6 aya kadarmis ortodontikmis emzik.

Ne ilaçları verdi ?

Magnezyum efervesan tablet agri kesici ve bagirsak duzenleyiciler.bagirsak kısmını bilemem de ağrısı acısı dindi.daha 2.5 kg cocuk sezeryanla yapinca böyle oldu bide 4 kg olsaymış ne olacakmis bilmiyorum canım.krem de verir dedim vermedi haftaya saliya kontrol diyor dr.bi de 2. Cocugu yapmaya kalksam üst üste nolurdu diye düşünüyor insan

Fitil filan vermedi mi canım

Canım benim onlarla birlikte büyüycez bizde tecrübe sahibi olucaz,panik yapmamak elde değil seni anlıyorum bende aynıyım.

Ne güzel herkes bana kızıyor dışarı ciksrmiyon giydiriyon ortuyon kat kat diye ama korkuyorum ne yapım bizimki özellikle gece ve emerken çok terliyo
Benimkide terliyo Canım.ama bebek arabasında dışarı çıkarıp gezdiriyorum artık hem banada iyi geliyor evde bunalıma gireriz.

Artık yaptır annesi banyoyu yavruda rahatlasın.Doğdugu günü ertesi başladık hastanede yıkamaya bir daha hiç ara vermedik Canım .Her akşam yıkıyorum.Haziran gelsin günde 2 kere yaptırıcam sıcaklarda bunalmasın diye.6. Haftayı bitirdik canım şu anda.Senin dediğin gibi oldu herhalde canım.Bana okudugun kıtabın adını ve yazarını banada söylermisin haftaya istanbula geçicem ordan alayım.Çünkü hep internetten okuyorum bilgileri elimde bir kitap olması daha iyi çünkü dün çok panik yapmıştım artık hastaneye gidicektik eşimle biraz daha bekledim çünkü hastanedede komik duruma düşmüyüm dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…