- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.241
Canım azar azar çıkar korkma benimki tam port bebe yatak biçiminde bebek arabası yatırıyorum içine uyuyor .Alışsın bebek arabasınada çünkü kucakta taşımak zor.Bende bunaldım hep evde yani.hem temiz havada alır.Sende az sürelerle başla illa bir yer bulursun emzirmek için korkma benim kardeşimin bebegi meme kolikti şu anda 23 aylık hala emiyor her gittikleri yerde arabasına koyup gezdirirlerdi bir yer bulup mutlaka emerdi bebek.Ya ben de dolastirmak istiyorum ama yolda ağlar meme ister diye cikaramiyorum çünku meme de sakinlesiyorzor yani
Canım yan yatırın diyorlar hastaneden çıkarkende özel bebek hemşireleri anlattı,Annem zaten sürekli tembih ediyor bizde bir sağ tarafına bir sol tarafa yatırıyorum .Bebegimin kafasinin arkasi biraz uzun gibi geliyor. Yatis sekline dikkat ediyorum ama duz sirtustu sevmiyor. Yan yatmayi daha cok seviyor. Kafasi yamuk olur mu acaba? Siz nasil yatiriyorsunuz ve kafa sekilleri nasil?
Aynen oyle diyorlar. Ama çevremdekiler de surekli yan yatinca kafasi uzun ve yassi oluyor diyorlar. Ben de napacagimi sasirdim.Canım yan yatırın diyorlar hastaneden çıkarkende özel bebek hemşireleri anlattı,Annem zaten sürekli tembih ediyor bizde bir sağ tarafına bir sol tarafa yatırıyorum .
Yalnız değilsin arkadaşım ben de iki kat badi bir tayt üstüne de komple tulum giydiriyorum çünkü biz Erzurum’da görev yapıyoruz burda yağmur sel yani hala ara sıra çoğunlukta akşamlar kombiyi açıyoruz bırak bebeği biz de üşüyoruz yazın izmirdeyiz inşallah ve onun için şortlu tulumlar aldımNe güzel herkes bana kızıyor dışarı ciksrmiyon giydiriyon ortuyon kat kat diye ama korkuyorum ne yapım bizimki özellikle gece ve emerken çok terliyo
Benimkide durmuyor canm 5 dk anca bakınıyorum etrafa uyanınca sonra mizmizlanmaya başlıyor canları skliyor artık sanırım bizde evin içinde dolaniyoruz uyuyana kadar oturmami da istemyor bıdık birseylerle oyalanana kadar boyle olcak sanirim40. Gun kirki cikiyor die biliyorum bende.. kizlar ya benim bebegim durmuyor hc anca ayagimda sallicam veya memedeyken duruyor aglamiyor nie boyleler cok zorlaniyorum valla
Bizimki de öyle emzik de tutmadı uyanıksa sürekli ilgi istiyor ne iş yapabiliyorum ne başka bişey gece gündüzü de karışmış bizle sahur yapıp uyuyor40. Gun kirki cikiyor die biliyorum bende.. kizlar ya benim bebegim durmuyor hc anca ayagimda sallicam veya memedeyken duruyor aglamiyor nie boyleler cok zorlaniyorum valla
Canm okadar örtme bebişi bizde ilk günler kat kat giydirdik sardık ateşi çıkmış hastanelik olduk Allah korusun rahat ol biraz aç cami hava alsın çocuk hem ortamın havası değişsin bizim heryer açık hem daga rahat uyur bebisYa bak hepiniz ince ortuyosunjx ben kat kat ortuyorm bırak dışarıyı odayı havalandirmk için bile beş dakikA zor diğer odaya goturuuom ne ypcam bu halimi
Canım parmaklarında oynatiyorlar. Seni istiyor başkalarının çocukları bakıyorum mum gibi duruyor sessiz sessiz bizimki de bi basliy9r offf. Ama çok hareketli ve akıllı diğerlerine bakıyorum bi durgun durgun hareketsiz falan. Avutuyorum kendimi40. Gun kirki cikiyor die biliyorum bende.. kizlar ya benim bebegim durmuyor hc anca ayagimda sallicam veya memedeyken duruyor aglamiyor nie boyleler cok zorlaniyorum valla
Buradaki çoğu annede kendimi görüyorum valla ben de kendimi öyle avutuyorumCanım parmaklarında oynatiyorlar. Seni istiyor başkalarının çocukları bakıyorum mum gibi duruyor sessiz sessiz bizimki de bi basliy9r offf. Ama çok hareketli ve akıllı diğerlerine bakıyorum bi durgun durgun hareketsiz falan. Avutuyorum kendimi
Evet canım alistirmam lazım kanguru ile bi kaç kere çıktım çok zorlandım bebek uyudu ama uyanicak korkusu yetti bana bide yarım saat en fazla . Ben çok korkuyorum galiba bebek aglayacak emzirmeye yer bulamicam diyeCanım azar azar çıkar korkma benimki tam port bebe yatak biçiminde bebek arabası yatırıyorum içine uyuyor .Alışsın bebek arabasınada çünkü kucakta taşımak zor.Bende bunaldım hep evde yani.hem temiz havada alır.Sende az sürelerle başla illa bir yer bulursun emzirmek için korkma benim kardeşimin bebegi meme kolikti şu anda 23 aylık hala emiyor her gittikleri yerde arabasına koyup gezdirirlerdi bir yer bulup mutlaka emerdi bebek.
Bugün çıkacak 40 sen de oda banyo yapicak gözün aydın canımGünaydın güzel anneler bizim bugün 40. günümüz.şimdi benim anlamadıgım 40 bugünmü çıkıyor yarınmı kızımın banyosunu bugün yaptırıcaktım.
Saol canım bu akşam banyosunu yaptırayım o zaman.benim bebiş de aynı yatak odasındaki beşiği elektrikli sallanan onda rahatım ama gün içinde diğer odalarda hep ayakta sallancak yada memede kalacak yoksa kıyamet kopuyo40. Gun kirki cikiyor die biliyorum bende.. kizlar ya benim bebegim durmuyor hc anca ayagimda sallicam veya memedeyken duruyor aglamiyor nie boyleler cok zorlaniyorum valla
Saol canım ikimizde banyo yaparız.40 tas su olayı ve cesitli ritüeller varmıs uyguluycam bakalım.altın taş anahtar vsBugün çıkacak 40 sen de oda banyo yapicak gözün aydın canım
Emzirme örtüsü al cnm alana kadar ince battaniyeyle falan idare etEvet canım alistirmam lazım kanguru ile bi kaç kere çıktım çok zorlandım bebek uyudu ama uyanicak korkusu yetti bana bide yarım saat en fazla . Ben çok korkuyorum galiba bebek aglayacak emzirmeye yer bulamicam diye
Canım emzirme önlüğü al heryerde bir şekilde emzirirsin korkma bir yer elbet bulunur .Evet canım alistirmam lazım kanguru ile bi kaç kere çıktım çok zorlandım bebek uyudu ama uyanicak korkusu yetti bana bide yarım saat en fazla . Ben çok korkuyorum galiba bebek aglayacak emzirmeye yer bulamicam diye
Neden öyle dedi bide senmi sordun Canım .Ben hergün yıkıyorum.Hastanede ertesi gün yıkadık o şekilde hergün devam etti.Bi 20 gündür falanda akşam yatmadan önce yıkıyoruz.Benim Dr bana haftada 3 gün yıka bebegi dedi , her doktor farklı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?