- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.261
Canım merhaba hangi kitabı okuyosun? 5. Haftadayız aynen dediğin gibi sürekli emmek istiyo napacağımı şaşırdımAynen canım banyo olayı benide bitirdi artık bebegim her gün banyo yapıyordu 18 inde olduk asıyı bugun yaptırsam bir şey olur mu acaba. Kızım hep uyudu bende dokunmadım daha çabuk iyileşti inşallah sizinkide uyuyarak geçirir anlamaz acısını
Canım bebişlerde büyüme evreleri oluyormuş beşinci haftada ilki sekizinci haftada ikincisi onikide üc fln böyle dönemleri var. O dönemlerde sebepsizce cok aglayıp hep emmek isterlermiş okudugum kitapta yazıyor kacıncı haftadasınız siz beş altı gibi bu evreyi yasarlarmıs
Bebegimin kafasinin arkasi biraz uzun gibi geliyor. Yatis sekline dikkat ediyorum ama duz sirtustu sevmiyor. Yan yatmayi daha cok seviyor. Kafasi yamuk olur mu acaba? Siz nasil yatiriyorsunuz ve kafa sekilleri nasil?
Göbek bağı düşmeden mi yikadiniz, mikrop kapmamis iyi , evet hafta da 3 gün yıka dedi , birde sadece zeytinyağı kullan banyodan sonra dedi . Bende zaten hergün yikamayada korkuyorum.hasta olcak diye . Bilmiyorum belki benim doktor yeni nesil doktorlari gibi değil ondan da olabilir . Yaşlı doktor benim bebeklik doktorum. Bebekken annem götürüyormus ben hasta olduğumda şimdi ben kızımı götürüyorum. Aylık muayenelerine. .Neden öyle dedi bide senmi sordun Canım .Ben hergün yıkıyorum.Hastanede ertesi gün yıkadık o şekilde hergün devam etti.Bi 20 gündür falanda akşam yatmadan önce yıkıyoruz.
Ben de eve gelir gelmez yıkadım göbeği düşmeden.dr banyo sonrası kurulayın iyice sesi sadece. Hiçbir şey olmuyır canınGöbek bağı düşmeden mi yikadiniz, mikrop kapmamis iyi , evet hafta da 3 gün yıka dedi , birde sadece zeytinyağı kullan banyodan sonra dedi . Bende zaten hergün yikamayada korkuyorum.hasta olcak diye . Bilmiyorum belki benim doktor yeni nesil doktorlari gibi değil ondan da olabilir . Yaşlı doktor benim bebeklik doktorum. Bebekken annem götürüyormus ben hasta olduğumda şimdi ben kızımı götürüyorum. Aylık muayenelerine. .
41.gun bugun. Yastik icin sagol canim. Ama o duz kafa icin galiba. Bizimkinin kafasi duz degil de uzun biraz. Insaallah toplar ya. Bak seninki toplamis. Benimki de oyle olur umarimKaç günlük bebeğin zamanla topluyor bizim de öyleydi.. ebebekte babyjemin yastığı var istersen ondan al mavi ve pembe renkli olan
Hepsini şekle sokuyor diye biliyorum arkadaşım önermişti bna da41.gun bugun. Yastik icin sagol canim. Ama o duz kafa icin galiba. Bizimkinin kafasi duz degil de uzun biraz. Insaallah toplar ya. Bak seninki toplamis. Benimki de oyle olur umarim
Ben de okudum biraz düz kafalar için değil düz kafa oluşumunu engellemek için yastık41.gun bugun. Yastik icin sagol canim. Ama o duz kafa icin galiba. Bizimkinin kafasi duz degil de uzun biraz. Insaallah toplar ya. Bak seninki toplamis. Benimki de oyle olur umarim
Ay ne güzel ya 15 gün de düştü göbek bağı ben siliyodum ılık pamuklu bez ile . Düştü birde kanama vs oldu kurumasını bekledim birde . Her bebek farklı işteBen de eve gelir gelmez yıkadım göbeği düşmeden.dr banyo sonrası kurulayın iyice sesi sadece. Hiçbir şey olmuyır canınŞimdi de gün aşırı bazen her gün akşamları yıkıyoruz
Bilmiyom ki cnnm yA bizim buralards hava sicak aslindA bm ona rağmen boyleyimYalnız değilsin arkadaşım ben de iki kat badi bir tayt üstüne de komple tulum giydiriyorum çünkü biz Erzurum’da görev yapıyoruz burda yağmur sel yani hala ara sıra çoğunlukta akşamlar kombiyi açıyoruz bırak bebeği biz de üşüyoruz yazın izmirdeyiz inşallah ve onun için şortlu tulumlar aldım
Canım benim bebişin de öyle arkaya doğru uzun ebemiz çok iyi olduğunu söyledi kafasının ben sormadan. Şekli çok iyi dedi kafana takma41.gun bugun. Yastik icin sagol canim. Ama o duz kafa icin galiba. Bizimkinin kafasi duz degil de uzun biraz. Insaallah toplar ya. Bak seninki toplamis. Benimki de oyle olur umarim
Sildikten sonra kuruluyor muydun canım?Ay ne güzel ya 15 gün de düştü göbek bağı ben siliyodum ılık pamuklu bez ile . Düştü birde kanama vs oldu kurumasını bekledim birde . Her bebek farklı işte
benim hamile kaldığım kiloyla 2,5 kaldı ama görüntü 4-5 fazla gibi duruyor halaKızlar kaç kilonuz kaldı? Bebekten dolayı ne spor salonuna inebiliyorum ne de tempolu yürüyebiliyorum. Sütüm etkilenmesin diye diyet falan da olmuyor haliyle ama kalan kilolarımın sabitlenmesinden korkuyorum açıkcası.
Icimi rahatlattin canim cok sagol ya.Canım benim bebişin de öyle arkaya doğru uzun ebemiz çok iyi olduğunu söyledi kafasının ben sormadan. Şekli çok iyi dedi kafana takma
Benim de 3 kilo fazlam kaldi. Gobegimi indirsem ve basenleri eritsem cok iyi olacak. Eski pantalonlarimin hiçbirini giyemiyorum.Kızlar kaç kilonuz kaldı? Bebekten dolayı ne spor salonuna inebiliyorum ne de tempolu yürüyebiliyorum. Sütüm etkilenmesin diye diyet falan da olmuyor haliyle ama kalan kilolarımın sabitlenmesinden korkuyorum açıkcası.
Bnm 4 kilom yapisti kaldi uzerime usKızlar kaç kilonuz kaldı? Bebekten dolayı ne spor salonuna inebiliyorum ne de tempolu yürüyebiliyorum. Sütüm etkilenmesin diye diyet falan da olmuyor haliyle ama kalan kilolarımın sabitlenmesinden korkuyorum açıkcası.
Bir bildiği vardır doktorunun canım.Yok canım mikrop kapmaz annem çoçuk konusunda çok bilgili 3 tane çoçugu benim kızımla 3 torun hepsi göbek düşmeden yıkandı zaten göbek seti var aldık spreyi sıkıp bakım yapıyorduk 5. Gün düştü zaten.Göbek bağı düşmeden mi yikadiniz, mikrop kapmamis iyi , evet hafta da 3 gün yıka dedi , birde sadece zeytinyağı kullan banyodan sonra dedi . Bende zaten hergün yikamayada korkuyorum.hasta olcak diye . Bilmiyorum belki benim doktor yeni nesil doktorlari gibi değil ondan da olabilir . Yaşlı doktor benim bebeklik doktorum. Bebekken annem götürüyormus ben hasta olduğumda şimdi ben kızımı götürüyorum. Aylık muayenelerine. .
Hayırlısı canım hasta olmaz vesvese yapma sakin ol canım .Kızlar bugün 2.ay asilarimjz vardı bizim ama memelekte geldik burda götürdüm verem aşısını belli günler yapıyorlarmış bugün yapmadılar a pazartesiye kaldı zaten strestim bitecek diye seviniyodum bugün ama kaldı ışte haftaya kadar hasta olmazsa iyi hasta olunca da yapmiuolarmis.iki hafta süresi varmış aman diyim kaçırmayın yoksa yapilmiuomis bizim bi hafta uzadı
Oda gider merak etme canım hiçbirşey kalmamış.Bnm 4 kilom yapisti kaldi uzerime us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?