2018 mart-nisan anneleri

Benim de karnım dışında eskisinden de zayıf duruyorm ama baskülde 5 fazlam var anlamadım gitti

10 kilo kaldı 20 almıştım:/ sabitlendi sanırım

Yani bn yiyom ondsn gitmiyo bnce bnmki sut olsub diye ha bire bisey yiyom
Ben de yiyorum cnm hatta hamileyken bile bu kdar yiyemedim bulantılardan vs ama beslenmediğimde cidden sütüm azalıyor mecburum yemeye
10 kilo kaldı 20 almıştım:/ sabitlendi sanırım
Kalan kalıyor valla ben 15 günde 11 kiloyu verdim gerisi kaldı öyle yapıştı

Canım tekrarlama riski çok varmış herkes öyle diyor yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor ben beyaz olan hiçbirşeyi yemiyorum. Günde 3 tl su içiyorum ek içtiğim komposto bitki çayları hariç. Beni de ilaç rahatlattı biraz en azından artık tuvalette korkmuyorum ağrım da çok az otururken.. sen ne yap ne et kabız olma. İltihap değil de asıl sorun çatlakta şu zaten çatlaktan dolayı kaslar geriliyor kas ağrısı çekiyoruz biz daha çok çaylaktan Ziyade kaslar serbest bırakamıyor kendini o da çatlağa baskı yapıp acı olmasına sebep oluyor o yüzden sıcak su banyoları öneriyorlar

Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz saglik ocağının verdiğini kullanmıyorum ben içinde kanserojen madde varmis
Ben de sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum hepimiz bebeklerimize aşırı titrediğimiz için sırf bazı markaların ürünü satılsın diye çıkarılmış bir dedikodu olarak düşünüyorum nedense araştırıyorum ve aslını bulamıyorum açıkcası

Kozlar sıkmayın çanınızı benim 15 20 var sağlıklı olalım yeter ki çok sıkıntılar çektim başta ondan kilo vız geliyor

Bana hastane çıkışında ocean vitamin d yazılmıştı başka bir arkadaşım da kendi çoçuğunda bunu kullanıyordu ben de ona devam ettim siz hep aynı saatte mi vermeye dikkat ediyorsunuz yanı hep aynı saattemi verilmesi lazım

cok aşırı sevmesemde ufak şişe meyve aromali kefir aldom sadesini icemiyorum.nalet hastalik cocukla ugrasmaktan bazen tuvaleti ertelemek zorunda kalıyorum.ben kolay kabiz olan biri degildim.bu ilaçları ne kadar kullandirirlar acaba bitane arkadas dogumdan beri 6 aydır çekiyor bende onun kadar sabır yok vallaha muayene olmamak icin benim ilaclardan almis olabilir.yil kac ama bazi kadınlar hala dr erkek diye bunun icin muayene olmuyor tedavi de olamıyor

Canım bende senin gibiyim ve şuan kabızım nasıl yapcam bilmiyorum. Afedersin ama dışkıyı yumuşatan bir ilaç var mı yoksa tuvalet şuan bana kabus gibi o kadar sızım oluyor ki yapmadan çıkıyorum ama nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…