- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.281
Aynen benim de 5 kilo ve gitmiyorBnm 4 kilom yapisti kaldi uzerime us
Benim de karnım dışında eskisinden de zayıf duruyorm ama baskülde 5 fazlam var anlamadım gittiSildikten sonra kuruluyor muydun canım?
benim hamile kaldığım kiloyla 2,5 kaldı ama görüntü 4-5 fazla gibi duruyor hala
Ben yediklerime dikkat ediyorum, protein kalsiyum alıp karbonhidrattan kısarsan sütün etkilenmez benceOğlumda lohusa ilken her şeyi yemiş almıştım ama şimdi öyle yapmıyorum
Goguslerimizdeki sut de agirlik yapiyo benceBenim de karnım dışında eskisinden de zayıf duruyorm ama baskülde 5 fazlam var anlamadım gitti
Evet olabilir onu düşmek gerek hesaptan :)Goguslerimizdeki sut de agirlik yapiyo bence
Yani bn yiyom ondsn gitmiyo bnce bnmki sut olsub diye ha bire bisey yiyomAynen benim de 5 kilo ve gitmiyoreskiden çok hızlı kilo verebilirdim ama şimdi yok
10 kilo kaldı 20 almıştım:/ sabitlendi sanırımKızlar kaç kilonuz kaldı? Bebekten dolayı ne spor salonuna inebiliyorum ne de tempolu yürüyebiliyorum. Sütüm etkilenmesin diye diyet falan da olmuyor haliyle ama kalan kilolarımın sabitlenmesinden korkuyorum açıkcası.
Üzülme yalnız değilsin benimde eski kiloma 10 kg kaldıHeekesin az kalmış benim neden hala on kilo kalmış yagitmiyor hiç
Ben de yiyorum cnm hatta hamileyken bile bu kdar yiyemedim bulantılardan vs ama beslenmediğimde cidden sütüm azalıyor mecburum yemeyeYani bn yiyom ondsn gitmiyo bnce bnmki sut olsub diye ha bire bisey yiyom
Kalan kalıyor valla ben 15 günde 11 kiloyu verdim gerisi kaldı öyle yapıştı10 kilo kaldı 20 almıştım:/ sabitlendi sanırım
Canım tekrarlama riski çok varmış herkes öyle diyor yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor ben beyaz olan hiçbirşeyi yemiyorum. Günde 3 tl su içiyorum ek içtiğim komposto bitki çayları hariç. Beni de ilaç rahatlattı biraz en azından artık tuvalette korkmuyorum ağrım da çok az otururken.. sen ne yap ne et kabız olma. İltihap değil de asıl sorun çatlakta şu zaten çatlaktan dolayı kaslar geriliyor kas ağrısı çekiyoruz biz daha çok çaylaktan Ziyade kaslar serbest bırakamıyor kendini o da çatlağa baskı yapıp acı olmasına sebep oluyor o yüzden sıcak su banyoları öneriyorlarKizlar hamilelik sonrasi anal fissür tedavim devam ediyor ilaclar bir parça yatıştırdı acısını kaşıntı var.düşünüyorum acaba çatlak iltihap mi yapmis oluyorda ilaclar bunu çözüyor.karnım da olac icmeme ragmen şişlik var gaza bağlı.@LeylaKaya
Tekrarlar diye cok korkuyorum.düzelince
Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum cnmKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz saglik ocağının verdiğini kullanmıyorum ben içinde kanserojen madde varmis
Ben de sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum hepimiz bebeklerimize aşırı titrediğimiz için sırf bazı markaların ürünü satılsın diye çıkarılmış bir dedikodu olarak düşünüyorum nedense araştırıyorum ve aslını bulamıyorum açıkcasıKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz saglik ocağının verdiğini kullanmıyorum ben içinde kanserojen madde varmis
Ocean marka d ve k vitamini var onu kullanıyoruz biz. İçinde zararlı hiçbir şey yok.Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz saglik ocağının verdiğini kullanmıyorum ben içinde kanserojen madde varmis
cok aşırı sevmesemde ufak şişe meyve aromali kefir aldom sadesini icemiyorum.nalet hastalik cocukla ugrasmaktan bazen tuvaleti ertelemek zorunda kalıyorum.ben kolay kabiz olan biri degildim.bu ilaçları ne kadar kullandirirlar acaba bitane arkadas dogumdan beri 6 aydır çekiyor bende onun kadar sabır yok vallaha muayene olmamak icin benim ilaclardan almis olabilir.yil kac ama bazi kadınlar hala dr erkek diye bunun icin muayene olmuyor tedavi de olamıyorCanım tekrarlama riski çok varmış herkes öyle diyor yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor ben beyaz olan hiçbirşeyi yemiyorum. Günde 3 tl su içiyorum ek içtiğim komposto bitki çayları hariç. Beni de ilaç rahatlattı biraz en azından artık tuvalette korkmuyorum ağrım da çok az otururken.. sen ne yap ne et kabız olma. İltihap değil de asıl sorun çatlakta şu zaten çatlaktan dolayı kaslar geriliyor kas ağrısı çekiyoruz biz daha çok çaylaktan Ziyade kaslar serbest bırakamıyor kendini o da çatlağa baskı yapıp acı olmasına sebep oluyor o yüzden sıcak su banyoları öneriyorlar
Canım bende senin gibiyim ve şuan kabızım nasıl yapcam bilmiyorum. Afedersin ama dışkıyı yumuşatan bir ilaç var mı yoksa tuvalet şuan bana kabus gibi o kadar sızım oluyor ki yapmadan çıkıyorum ama nereye kadarCanım tekrarlama riski çok varmış herkes öyle diyor yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor ben beyaz olan hiçbirşeyi yemiyorum. Günde 3 tl su içiyorum ek içtiğim komposto bitki çayları hariç. Beni de ilaç rahatlattı biraz en azından artık tuvalette korkmuyorum ağrım da çok az otururken.. sen ne yap ne et kabız olma. İltihap değil de asıl sorun çatlakta şu zaten çatlaktan dolayı kaslar geriliyor kas ağrısı çekiyoruz biz daha çok çaylaktan Ziyade kaslar serbest bırakamıyor kendini o da çatlağa baskı yapıp acı olmasına sebep oluyor o yüzden sıcak su banyoları öneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?