- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.301
Canım evde lavman yapabilrsin kendin de libalaks diye bir marka eczaneden reçetesiz alabilirsin lavmanı yaptıktan sonra 10-15 dakika tut kendini sonra tuvalete çık onun haricinde yine reçetesiz alabileceğin osmolak diye bir şurup var ama o hemen etki etmiyor iki üç güne anca ve üzerine bol su içmen lazım her ikisi de emziren ve hamile bayanların kullanabileceği ilaçlar doğum sonrası ben de uzun müddet kabızlık problemi yaşadımCanım bende senin gibiyim ve şuan kabızım nasıl yapcam bilmiyorum. Afedersin ama dışkıyı yumuşatan bir ilaç var mı yoksa tuvalet şuan bana kabus gibi o kadar sızım oluyor ki yapmadan çıkıyorum ama nereye kadar
Vallahi onlar bu kadar ağrı çekmiyor demek canım ben çok çektim oturamıyordum inan çok şükür iyiyim suan 3 haftaya birşeyim kalmaz inşaşlahcok aşırı sevmesemde ufak şişe meyve aromali kefir aldom sadesini icemiyorum.nalet hastalik cocukla ugrasmaktan bazen tuvaleti ertelemek zorunda kalıyorum.ben kolay kabiz olan biri degildim.bu ilaçları ne kadar kullandirirlar acaba bitane arkadas dogumdan beri 6 aydır çekiyor bende onun kadar sabır yok vallaha muayene olmamak icin benim ilaclardan almis olabilir.yil kac ama bazi kadınlar hala dr erkek diye bunun icin muayene olmuyor tedavi de olamıyor
Ahh canım ya çok iyi anlıyorum seni..Canım bende senin gibiyim ve şuan kabızım nasıl yapcam bilmiyorum. Afedersin ama dışkıyı yumuşatan bir ilaç var mı yoksa tuvalet şuan bana kabus gibi o kadar sızım oluyor ki yapmadan çıkıyorum ama nereye kadar
Canım Alyanın doktoru devit3 yazmıs onu aldık eczaneden.sağlık ocagıda farkkı bi marka verdi ama deviti kullanıyorum.seninkinin markası ne hangisi zararlıymıs biliyimde kullanmıyım allah korusun faydalı zannederkenKızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz saglik ocağının verdiğini kullanmıyorum ben içinde kanserojen madde varmis
Veririz ya bi turlj biz ki dunyaya bi can getirmisiz aldigimiz kilolari mi veremeyecez :))Ben de yiyorum cnm hatta hamileyken bile bu kdar yiyemedim bulantılardan vs ama beslenmediğimde cidden sütüm azalıyor mecburum yemeye
Kalan kalıyor valla ben 15 günde 11 kiloyu verdim gerisi kaldı öyle yapıştı
Canım iyice sırtını ovala ne kadar gaz çıkarırsa çıkarsın üstten 2 kere gegirmedikçe gazlı oluyorlarmış .Bir doktorun yazısında yazıyordu.Hakikaten doğru şimdi biz eşimle mutlaka iyice gegirtene kadar çabalıyoruz ve rahatlıyor.Kizlar hafiften bogazim agriyo us insallah bebisime gecmez .sizde durumlar nasil uyku duzeniniz me durumda biz gece 4trn sonra surekli uyanik moddayiz 4e kadarda 3 defA uyaniyo gazi hala cok vR acabans nd zmn azalcak merkl ediyorum
40 mız çıktı dediğin gibi bendede hala devam ediyor kanama ve bu hafta her gün hafif hafif var.Artık iyice sinir oldum bende bugün 50 günümüz.Artık bitsin istiyorumKızlar 40 iniz çıktıktan sonra kanama durumunuz nedir? Regl oldunuz mu? Benim yarın 2 ay doluyor ve bu ay çok düzensiz bi şekilde kanamam ve regl agrım oluyor. 16 si gibi bi oldu bi de bu birkaç gundur. Doktorum abuk subuk kanamalar olabilir dedi ama böyle regl modunda olmak can sıkıcı çok kan da gelmiyo normal zamandaki gibi sizde nasi durumlar
Bizim sağlık ocagı monovit d3 verdi canm bende araştırdım içinde bha var kanserojen falan yazıyor nette o yüzden başka vercem aynen iyilik yapcaz diye zarar vermeyelim kuzucuklaraCanım Alyanın doktoru devit3 yazmıs onu aldık eczaneden.sağlık ocagıda farkkı bi marka verdi ama deviti kullanıyorum.seninkinin markası ne hangisi zararlıymıs biliyimde kullanmıyım allah korusun faydalı zannederken
Tam gunu hatirlamiyorum ama 20-25 gunlukken kanamam durdu benim. Su an da 43.gun. Kanamam yok henuzKızlar 40 iniz çıktıktan sonra kanama durumunuz nedir? Regl oldunuz mu? Benim yarın 2 ay doluyor ve bu ay çok düzensiz bi şekilde kanamam ve regl agrım oluyor. 16 si gibi bi oldu bi de bu birkaç gundur. Doktorum abuk subuk kanamalar olabilir dedi ama böyle regl modunda olmak can sıkıcı çok kan da gelmiyo normal zamandaki gibi sizde nasi durumlar
Canım gaz damlası veriyo musunKizlar hafiften bogazim agriyo us insallah bebisime gecmez .sizde durumlar nasil uyku duzeniniz me durumda biz gece 4trn sonra surekli uyanik moddayiz 4e kadarda 3 defA uyaniyo gazi hala cok vR acabans nd zmn azalcak merkl ediyorum
Bizim sağlık ocagı monovit d3 verdi ve içinde bha var buda zararlıymıs şüphesi bile insanı etkiliyor nolur nolmaz diye vermiyorumBen de sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum hepimiz bebeklerimize aşırı titrediğimiz için sırf bazı markaların ürünü satılsın diye çıkarılmış bir dedikodu olarak düşünüyorum nedense araştırıyorum ve aslını bulamıyorum açıkcası
Ocean marka d ve k vitamini var onu kullanıyoruz biz. İçinde zararlı hiçbir şey yok.
Bunu alalim bizde teşekkürler arkadaşlarBana hastane çıkışında ocean vitamin d yazılmıştı başka bir arkadaşım da kendi çoçuğunda bunu kullanıyordu ben de ona devam ettim siz hep aynı saatte mi vermeye dikkat ediyorsunuz yanı hep aynı saattemi verilmesi lazım
insallah gecer.kocamda yine basladin ilac içmeye belki onsan kızda laclar gaz yapıyor diye trip atmaya.sanki bayılıyorum ben ilac içmeye ama bu ilaçlar olmasa oturup emziremezdim bile ne kolay erkeklere yaVallahi onlar bu kadar ağrı çekmiyor demek canım ben çok çektim oturamıyordum inan çok şükür iyiyim suan 3 haftaya birşeyim kalmaz inşaşlah
Canım çok sağol gerçekten bu sıkıntıyı bi çeken bilir. Dün lavman yaptım yoksa çıkaramazdım çok bekleyemedim bu yüzden sonlara doğru yine katıydı dışkım ve damla damla kan aktı. Ağladım resmenAhh canım ya çok iyi anlıyorum seni..duphalac kullan bebeğe zararı olmuyor sesi bana doktor kullandım ben bir kaç kere üzerinde ml var ilk başta 15 30’u fazla geçmemeye çalış bir şey olmuyor ama ben yinede 30’dan fazla hiç içmedim içinde ne kadar içmen gerektiği yazıyor tuvaletini tutma daha kötü olursun istersen bir lavman yaptır Çünkü başka türlü nasıl çıkartacaksın hem yırtık da var daha kötü olur ben ikinci defa kapıda olduğumda lavman ile yaptım yoksa başka türlü hayatta yapamazdım yani hem açıyordu çok korkuyordum doktorun verdiği kremin ismini de veririm sana ama gerçekten çatlak mi acaba basur filan mı yoksa bir muayne olsan aslında daha iyi olur çatlak olduğuna eminsen ilacın ismini veririm sana Bir haftada rahatlatır çatlağını
Çok tşk ederim canım. Evde dün lavman yaptım. Acile gittim doktor bir ilaç yazdı bakayım umarım iyi gelir olmazsa senin yazdığınıda denerim canım. Gerçekten çok zor ne yapacağımı bilmiyorumCanım evde lavman yapabilrsin kendin de libalaks diye bir marka eczaneden reçetesiz alabilirsin lavmanı yaptıktan sonra 10-15 dakika tut kendini sonra tuvalete çık onun haricinde yine reçetesiz alabileceğin osmolak diye bir şurup var ama o hemen etki etmiyor iki üç güne anca ve üzerine bol su içmen lazım her ikisi de emziren ve hamile bayanların kullanabileceği ilaçlar doğum sonrası ben de uzun müddet kabızlık problemi yaşadım
50 günlüğüz Canım benimki emmiyor.Doktorumunda tavsiyesi ile 2 saatte bir mama veriyorum .Doğduğumuzdan beri beslenme düzenimiz bu şekilde .Arkadaslar bebekleriniz kac gunluk oldu ve kac saatte bir emziriyor besliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?