2018 mart-nisan anneleri

50 günlüğüz Canım benimki emmiyor.Doktorumunda tavsiyesi ile 2 saatte bir mama veriyorum .Doğduğumuzdan beri beslenme düzenimiz bu şekilde .
Bende once emziriyorum sonra mama veriyirum canim. Kustugu icin kusmayi azaltan mama veriyorum. Sutumde tqm yetmedigi icin 60 cc veruyorum mama 2 saatte bir. Sen kac cc veriyorsun peki

Bende once emziriyorum sonra mama veriyirum canim. Kustugu icin kusmayi azaltan mama veriyorum. Sutumde tqm yetmedigi icin 60 cc veruyorum mama 2 saatte bir. Sen kac cc veriyorsun peki

Kusmayi azaltan mama mi var? Benim oglum da her emmesinden sonra kusuyo adi ne mamanin? Ben arasira Sma mama veriyorum.

Ahh canım ya allahım çok zor gerçekten benim hafiflediği halde bile korkuyorum tuvalette aç kalma çorba Ye salatalık ve marullu bol yağlı salata ye bulgur pilavı kabız yapmaz bulgur pilavı ye ama çok fazla yeme yine de bulgur pilavının yanında muhakkak yoğurt ye yoğurt çorbası iç yarım kase sütlaç ye bunları kabız yapmaz birazcık dikkat edince bağırsak düzene girecek zaten aç kalma sütün gider bol bol süt yapıcı çay iç 3 litre su muhakkak tüket günde .procto glyvenol krem Hem içeri hem dışarı uyguluyorsun bu kremi bir hafta içinde rahatlatır çatla hem içeri hem dışarı uyguluyorsun bu kremi bir hafta içinde rahatlatır çatlağı Fitili de var ama ağrın varsa onu koymak biraz Zor oluyor Her tuvalete gittikten sonra sür hem içeri hem dışarı içinde aparatı var içeri sıka bilmen için eğer fazla tuvalete çıkamıyorsun günde üç defa muhakkak ki içeri ve dışarı sık bir haftaya rahatlarsın Allahın izniyle asla tuvaletini tutman ilk başta yaparken açıyor gibi gelecek sana bir hafta sonra ama o kadar acımayacak sakın sakın tutma parça parça olsun bir şekilde tuvaletini yapmaya çalış. Her sabah kalktığında iki tane kuru kayısı iki bardakta ilık su iç bağırsağın harekete geçsin. Tuvaletini yaptıktan sonra ilık suyla orayı hep yıka. İnanki ben oturamıyordum ama şuan çok şükür allah kimseye vermesin doğumdan bile daha daha zor . Çıkan memeler küçük mü yoksa büyük mü. Küçük nokta Kadarsa zorlanmaktan oldu ama büyükse basur doktora gitmen gerekir yine de

Re www
insallah gecer.kocamda yine basladin ilac içmeye belki onsan kızda laclar gaz yapıyor diye trip atmaya.sanki bayılıyorum ben ilac içmeye ama bu ilaçlar olmasa oturup emziremezdim bile ne kolay erkeklere ya
Ya sen takma koçanı o çok biliyor Herhalde o kadar çok biliyorsa alsın kendisi emzirsin. Ben o kadar dikkat ettiğim halde benimkinde bir de aşırı gaz var çocuk bu tabii ki gazlı olacak sen takma kimseyi tedavine bak herkes bir şey diyor ama bilerek mi diyor bilmeyerek mi bilmem

Arkadaslar bebekleriniz kac gunluk oldu ve kac saatte bir emziriyor besliyorsunuz
45 günlük olduk biz çok şükür . İlk doğduğunda 1 hafta bebeği 2 saatte bir emzirdim. Sarılık tehlikesi geçtiği için bebeği bıraktım kendi haline 3 saatte bir emmeye başladı , Dr kızdı bana 2 saatte bir emziriceksin dedi . Degistirdim düzeni 2 saatte bir emzirdim. Bebek uykusuz kaldı az emdi huzursuz oldu . 1 hafta geçti baktım olmuyor . Bıraktım eski duzenine. Şimdi gündüzleri istediği zaman emziriyorum . Bebeği kendine biraktim. En gec 3 saat içinde uyanıp emiyor ben zorlamiyorum. KG alimina bakicam bu ay eğer kg aliyorsa devam edicem

Evet uykusu bolunuyor ozellikle geceleri. Kilo alimini da dikkate almak lazim tabiki.

60 cc canım .Bakalım haziranda doktora götürcem ne diycek biraz artırır herhalde.2 aylık olucaz.Kusmayı azaltan mama hangisi canım .

ya bu herif sutumu kacircak 15bin kredi çekmiş hayvan alcak koyunculuk yapan babasının serefsz olduğunu bildigi alde bana sormadan.

Cnm ustuste unidentified fszla da cikatiyo ama gazi hic bitmiuo ki

Cnm Sen normal dogummu yapmistin Benn dogumdan bir hafta sonrs Kyle olmustu cok aci verici valla ayni dedigin seyden cikmisti normal dogumda zorlanmadan oluyomus malesefama gecti simdilik bisey yok en azindan kabix olmamaya bak I daha kotu yapiyo insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…