- 10 Ağustos 2017
- 317
- 176
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.321
Bende once emziriyorum sonra mama veriyirum canim. Kustugu icin kusmayi azaltan mama veriyorum. Sutumde tqm yetmedigi icin 60 cc veruyorum mama 2 saatte bir. Sen kac cc veriyorsun peki50 günlüğüz Canım benimki emmiyor.Doktorumunda tavsiyesi ile 2 saatte bir mama veriyorum .Doğduğumuzdan beri beslenme düzenimiz bu şekilde .
Bende once emziriyorum sonra mama veriyirum canim. Kustugu icin kusmayi azaltan mama veriyorum. Sutumde tqm yetmedigi icin 60 cc veruyorum mama 2 saatte bir. Sen kac cc veriyorsun peki
Ahh canım ya allahım çok zor gerçekten benim hafiflediği halde bile korkuyorum tuvaletteCanım çok sağol gerçekten bu sıkıntıyı bi çeken bilir. Dün lavman yaptım yoksa çıkaramazdım çok bekleyemedim bu yüzden sonlara doğru yine katıydı dışkım ve damla damla kan aktı. Ağladım resmenCanım çatlak sanırım Ama şimdi birde çok afedersin resmen meme çıktı o yerimde ve 3 tane nasıl yapcam bilmiyorum hayata küstüm sanki yemek yemiyorum tuvalete giderim korkusuyla su ve çorba geçiştircem sütüm azalmaz umarım. Doktora gitmekte istemiyorum sen yine ilacın ismini yazar mısın canım faydası dokunur inş
Ya sen takma koçanı o çok biliyor Herhalde o kadar çok biliyorsa alsın kendisi emzirsin. Ben o kadar dikkat ettiğim halde benimkinde bir de aşırı gaz var çocuk bu tabii ki gazlı olacak sen takma kimseyi tedavine bak herkes bir şey diyor ama bilerek mi diyor bilmeyerek mi bilmemRe www
insallah gecer.kocamda yine basladin ilac içmeye belki onsan kızda laclar gaz yapıyor diye trip atmaya.sanki bayılıyorum ben ilac içmeye ama bu ilaçlar olmasa oturup emziremezdim bile ne kolay erkeklere ya
45 günlük olduk biz çok şükür . İlk doğduğunda 1 hafta bebeği 2 saatte bir emzirdim. Sarılık tehlikesi geçtiği için bebeği bıraktım kendi haline 3 saatte bir emmeye başladı , Dr kızdı bana 2 saatte bir emziriceksin dedi . Degistirdim düzeni 2 saatte bir emzirdim. Bebek uykusuz kaldı az emdi huzursuz oldu . 1 hafta geçti baktım olmuyor . Bıraktım eski duzenine. Şimdi gündüzleri istediği zaman emziriyorum . Bebeği kendine biraktim. En gec 3 saat içinde uyanıp emiyor ben zorlamiyorum. KG alimina bakicam bu ay eğer kg aliyorsa devam edicemArkadaslar bebekleriniz kac gunluk oldu ve kac saatte bir emziriyor besliyorsunuz
Evet uykusu bolunuyor ozellikle geceleri. Kilo alimini da dikkate almak lazim tabiki.45 günlük olduk biz çok şükür . İlk doğduğunda 1 hafta bebeği 2 saatte bir emzirdim. Sarılık tehlikesi geçtiği için bebeği bıraktım kendi haline 3 saatte bir emmeye başladı , Dr kızdı bana 2 saatte bir emziriceksin dedi . Degistirdim düzeni 2 saatte bir emzirdim. Bebek uykusuz kaldı az emdi huzursuz oldu . 1 hafta geçti baktım olmuyor . Bıraktım eski duzenine. Şimdi gündüzleri istediği zaman emziriyorum . Bebeği kendine biraktim. En gec 3 saat içinde uyanıp emiyor ben zorlamiyorum. KG alimina bakicam bu ay eğer kg aliyorsa devam edicem
Evet bizede doktor onerdi. Ama emzirdikten sonra verilmesi gerekirmis mamanin. Aptamil ar mamanin adiKusmayi azaltan mama mi var? Benim oglum da her emmesinden sonra kusuyo adi ne mamanin? Ben arasira Sma mama veriyorum.
Ama tamamen kusma ortadan kalkmadi azaldi kusmasi.Kusmayi azaltan mama mi var? Benim oglum da her emmesinden sonra kusuyo adi ne mamanin? Ben arasira Sma mama veriyorum.
60 cc canım .Bakalım haziranda doktora götürcem ne diycek biraz artırır herhalde.2 aylık olucaz.Kusmayı azaltan mama hangisi canım .Bende once emziriyorum sonra mama veriyirum canim. Kustugu icin kusmayi azaltan mama veriyorum. Sutumde tqm yetmedigi icin 60 cc veruyorum mama 2 saatte bir. Sen kac cc veriyorsun peki
Ocean Vitamin D3 kullanıyoruz,Doktorumuz bunu verdi.Kızlar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz saglik ocağının verdiğini kullanmıyorum ben içinde kanserojen madde varmis
Doktor tavsiye etmisti canim bizede aptamil ar adi mamanin. Biraz yogun bi mama. Kustugu icin kilo alimida az oluyordu.60 cc canım .Bakalım haziranda doktora götürcem ne diycek biraz artırır herhalde.2 aylık olucaz.Kusmayı azaltan mama hangisi canım .
Canım sen reyapta hangi cocuk doktoruna götürüyorsunOcean Vitamin D3 kullanıyoruz,Doktorumuz bunu verdi.
ya bu herif sutumu kacircak 15bin kredi çekmiş hayvan alcak koyunculuk yapan babasının serefsz olduğunu bildigi alde bana sormadan.Ya sen takma koçanı o çok biliyor Herhalde o kadar çok biliyorsa alsın kendisi emzirsin. Ben o kadar dikkat ettiğim halde benimkinde bir de aşırı gaz var çocuk bu tabii ki gazlı olacak sen takma kimseyi tedavine bak herkes bir şey diyor ama bilerek mi diyor bilmeyerek mi bilmem
Stres yapmamaya çalış ne yapacaksın laf geçmiyor bazılarına... gidince süt çok zÖr geliyor benden sana tavsiyeya bu herif sutumu kacircak 15bin kredi çekmiş hayvan alcak koyunculuk yapan babasının serefsz olduğunu bildigi alde bana sormadan.
Canım Uzman Doktor Ayşe Yücel,sizin doktorunuz hangisiCanım sen reyapta hangi cocuk doktoruna götürüyorsun
ben gideceğim iliski denerken çatı muayenesinde zedelemişler sanki içerisi niKizlar 40 ciktiktan sonra doktora kontrole gitmek gerekir mi?
Cnm ustuste unidentified fszla da cikatiyo ama gazi hic bitmiuo kiCanım iyice sırtını ovala ne kadar gaz çıkarırsa çıkarsın üstten 2 kere gegirmedikçe gazlı oluyorlarmış .Bir doktorun yazısında yazıyordu.Hakikaten doğru şimdi biz eşimle mutlaka iyice gegirtene kadar çabalıyoruz ve rahatlıyor.
Hyr cnm vermiyormCanım gaz damlası veriyo musun
Cnm Sen normal dogummu yapmistin Benn dogumdan bir hafta sonrs Kyle olmustu cok aci verici valla ayni dedigin seyden cikmisti normal dogumda zorlanmadan oluyomus malesefCanım çok sağol gerçekten bu sıkıntıyı bi çeken bilir. Dün lavman yaptım yoksa çıkaramazdım çok bekleyemedim bu yüzden sonlara doğru yine katıydı dışkım ve damla damla kan aktı. Ağladım resmenCanım çatlak sanırım Ama şimdi birde çok afedersin resmen meme çıktı o yerimde ve 3 tane nasıl yapcam bilmiyorum hayata küstüm sanki yemek yemiyorum tuvalete giderim korkusuyla su ve çorba geçiştircem sütüm azalmaz umarım. Doktora gitmekte istemiyorum sen yine ilacın ismini yazar mısın canım faydası dokunur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?