2018 mart-nisan anneleri

Çok sağol canım ya eşimle okuyoruz yazdıklarını o da teşekkür ediyor sana. Söylediklerinin hepsini uygulamaya çalışacağım. Umarıö bende hemen sağlığıma kavuşurum. Canım memeler ilk başta büyüktü ama şimdi küçüldüler ve içeri doğru giriyor gibiler. Sızım da biraz gitse ama tekrardan tuvalete gidince aynısı olacak biliyorum

Evet canım normal doğum yaptım. Zaten benim kabızlık sıkıntım hep vardı dediğin gibi doğumdada zorladım şimdi bir de kabız oldum durumum çok fena O kadar ağrım oluyorki dışarı çıkarken inlemelerime eşim geliyor düşün boşaltım çok büyük bir nimetmiş gerçekten bunu anladım

günaydın bu gün kırkımız çıkıyor bebeğiniz ne zaman ilk defa bilinçli güldü benim kızım halen gülmedi merak ediyorum?

Sanırım biz bebişleri aynı doktorlarla büyütücez. Gerçi ben şuanda muayenesi olan yaşlı doktor amcalar teyzeler arıyorum
Biz annemle memnun kaldık oturdugum yerdede bir doktor edinmem gerek ama mutlaka istanbula geldikçe kendisine getiricem.Zaten her ay geliyorum.

Ne demek canım keşke elimden daha fazlası gelse inanki çok kötü bir şey o kadar iyi anlıyorum ki benim bir ay oldu ağlayarak gidiyordum tuvalete .. Sen bu kremi kullan çatlağı varsa Allah’ın izni ile bir haftaya toparlarsın yine acı olur tuvalet yaparken ama fazla değil. Lütfen ama lütfen kabız olma yoksa çok zor iyileşme Kremi ilk sıktığın zamanlar İçeride böyle batma yanma tarzda acı hissedebilirsin. Kullanmayı bırakma O iyileştiğini gösteriyor bir haftadan sonra o yanma gidiyor zaten.Bir de ben klozete gidiyorum bana daha rahat. Bir de ben klozete gidiyorum bana daha rahat geliyor aşağı fazla baskı olmadığı için yırtık daha erken toparlanıyor gibi geliyor bana İstersen sen de rahatlayana kadar klozet kullan.Ama asla içinde bir şey bırakma son noktaya kadar çıkarmaya çalış tuvalette kesinlikle ıkınma Çok kuvvetli bir şekilde azıcık ıkına bilirsin Çok takılırsan çatla derinleştirirsin. Umarım bir faydası olur durumunu bana muhakkak yaz aklım sende..

Oyle tabi cnnm bnn bi defa oldu cok acidi surekli olmasi Dana beterdir insallah duzelirde kirtulursun

Canım sanki ilk defa ilişkiye girdin gibi oldu di mi bende öyle oldu. Canım yandı sanki çok daralmış
evet ic kısım daraldi sanki normalden sezer yana döndüğüm için.o yol ile rahim agzi gelip gidip çatı muayene si yapcaz deyip canimi yaktiklari yerde zedelenmis gibi 50 günlük olduk üstelik.demekki normal yapsam kuş başı olacakmış epizyo.bunun içinde vajinal muayene mi yaparlar ultrasonla uff zaten eziyete döndü o iş.bendebi hasasiyet bar di zaten sonrasinda idrarda yanma olurdu. Gizli sekerden dolayı jilet kullanimi da dahil hemen mantara cevirirdi.ama seker hapı icerken geçici tahriş olur düzelirdi. Şeker hapı içmiyorum troid hapı icmiyorum.hamisken ilk 3 ay şeker dogurana kadar troid hapı içtim.

Tamam canım iyi haberler veririm sana umarım

Kızlar 2 gündür bebeğim emdiği sütü az az kusuyor ve sürekli ağzına geliyor varmı sizde böyle durum ya da bilgisi olan varmı . İlk defa yaşıyorum bu durumu 46 günluk olduk

Kızlar 2 gündür bebeğim emdiği sütü az az kusuyor ve sürekli ağzına geliyor varmı sizde böyle durum ya da bilgisi olan varmı . İlk defa yaşıyorum bu durumu 46 günluk olduk
benım kızda var pynır gıbı sert gelıyor bızımkının.fazlasını çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…