- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.341
Cnm bizimki 2 ay 5 gunluk :)vallA be zmn isyerse o zmn veriyom bn genelde surekli istiyo uyanikken :)gecede 1.5 saatte bi kalkiyp Kyle veriyormArkadaslar bebekleriniz kac gunluk oldu ve kac saatte bir emziriyor besliyorsunuz
Oy masallah kuzuya o zamanCnm bizimki 2 ay 5 gunluk :)vallA be zmn isyerse o zmn veriyom bn genelde surekli istiyo uyanikken :)gecede 1.5 saatte bi kalkiyp Kyle veriyorm
Canım sanki ilk defa ilişkiye girdin gibi oldu di mi bende öyle oldu. Canım yandı sanki çok daralmış87th
ben gideceğim iliski denerken çatı muayenesinde zedelemişler sanki içerisi ni
Normal dogum mu yapmistinizCanım sanki ilk defa ilişkiye girdin gibi oldu di mi bende öyle oldu. Canım yandı sanki çok daralmış
Çok sağol canım ya eşimle okuyoruz yazdıklarını o da teşekkür ediyor sana. Söylediklerinin hepsini uygulamaya çalışacağım. Umarıö bende hemen sağlığıma kavuşurum. Canım memeler ilk başta büyüktü ama şimdi küçüldüler ve içeri doğru giriyor gibiler. Sızım da biraz gitse ama tekrardan tuvalete gidince aynısı olacak biliyorumAhh canım ya allahım çok zor gerçekten benim hafiflediği halde bile korkuyorum tuvaletteaç kalma çorba Ye salatalık ve marullu bol yağlı salata ye bulgur pilavı kabız yapmaz bulgur pilavı ye ama çok fazla yeme yine de bulgur pilavının yanında muhakkak yoğurt ye yoğurt çorbası iç yarım kase sütlaç ye bunları kabız yapmaz birazcık dikkat edince bağırsak düzene girecek zaten aç kalma sütün gider bol bol süt yapıcı çay iç 3 litre su muhakkak tüket günde .procto glyvenol krem Hem içeri hem dışarı uyguluyorsun bu kremi bir hafta içinde rahatlatır çatla hem içeri hem dışarı uyguluyorsun bu kremi bir hafta içinde rahatlatır çatlağı Fitili de var ama ağrın varsa onu koymak biraz Zor oluyor Her tuvalete gittikten sonra sür hem içeri hem dışarı içinde aparatı var içeri sıka bilmen için eğer fazla tuvalete çıkamıyorsun günde üç defa muhakkak ki içeri ve dışarı sık bir haftaya rahatlarsın Allahın izniyle asla tuvaletini tutman ilk başta yaparken açıyor gibi gelecek sana bir hafta sonra ama o kadar acımayacak sakın sakın tutma parça parça olsun bir şekilde tuvaletini yapmaya çalış. Her sabah kalktığında iki tane kuru kayısı iki bardakta ilık su iç bağırsağın harekete geçsin. Tuvaletini yaptıktan sonra ilık suyla orayı hep yıka. İnanki ben oturamıyordum ama şuan çok şükür allah kimseye vermesin doğumdan bile daha daha zor . Çıkan memeler küçük mü yoksa büyük mü. Küçük nokta Kadarsa zorlanmaktan oldu ama büyükse basur doktora gitmen gerekir yine de
Evet canım normal doğum yaptım. Zaten benim kabızlık sıkıntım hep vardı dediğin gibi doğumdada zorladım şimdi bir de kabız oldum durumum çok fena O kadar ağrım oluyorki dışarı çıkarken inlemelerime eşim geliyor düşünCnm Sen normal dogummu yapmistin Benn dogumdan bir hafta sonrs Kyle olmustu cok aci verici valla ayni dedigin seyden cikmisti normal dogumda zorlanmadan oluyomus malesefama gecti simdilik bisey yok en azindan kabix olmamaya bak I daha kotu yapiyo insani
Benim ki çok genişlemiş görünüyor bu yüzden hiç eşime yaklaşmıyorum bile. Siz ne güzel hemen toparlandınız yoksa benim hep böyle mi olcak görüntü yaCanım sanki ilk defa ilişkiye girdin gibi oldu di mi bende öyle oldu. Canım yandı sanki çok daralmış
Sanırım biz bebişleri aynı doktorlarla büyütücez. Gerçi ben şuanda muayenesi olan yaşlı doktor amcalar teyzeler arıyorumCanım Uzman Doktor Ayşe Yücel,sizin doktorunuz hangisi
Kendin içinmi ,Benim doktorum çağırdı gidicem.Kizlar 40 ciktiktan sonra doktora kontrole gitmek gerekir mi?
Biz annemle memnun kaldık oturdugum yerdede bir doktor edinmem gerek ama mutlaka istanbula geldikçe kendisine getiricem.Zaten her ay geliyorum.Sanırım biz bebişleri aynı doktorlarla büyütücez. Gerçi ben şuanda muayenesi olan yaşlı doktor amcalar teyzeler arıyorum
Aynen kendim icin. 40 cikti bu hafta ama gitmedim henuz. Haftaya gitsem bir sey olmaz heralde degil mi?Kendin içinmi ,Benim doktorum çağırdı gidicem.
Ne demek canım keşke elimden daha fazlası gelse inanki çok kötü bir şey o kadar iyi anlıyorum ki benim bir ay oldu ağlayarak gidiyordum tuvalete .. Sen bu kremi kullan çatlağı varsa Allah’ın izni ile bir haftaya toparlarsın yine acı olur tuvalet yaparken ama fazla değil. Lütfen ama lütfen kabız olma yoksa çok zor iyileşme Kremi ilk sıktığın zamanlar İçeride böyle batma yanma tarzda acı hissedebilirsin. Kullanmayı bırakma O iyileştiğini gösteriyor bir haftadan sonra o yanma gidiyor zaten.Bir de ben klozete gidiyorum bana daha rahat. Bir de ben klozete gidiyorum bana daha rahat geliyor aşağı fazla baskı olmadığı için yırtık daha erken toparlanıyor gibi geliyor bana İstersen sen de rahatlayana kadar klozet kullan.Ama asla içinde bir şey bırakma son noktaya kadar çıkarmaya çalış tuvalette kesinlikle ıkınma Çok kuvvetli bir şekilde azıcık ıkına bilirsin Çok takılırsan çatla derinleştirirsin. Umarım bir faydası olur durumunu bana muhakkak yaz aklım sende..Çok sağol canım ya eşimle okuyoruz yazdıklarını o da teşekkür ediyor sana. Söylediklerinin hepsini uygulamaya çalışacağım. Umarıö bende hemen sağlığıma kavuşurum. Canım memeler ilk başta büyüktü ama şimdi küçüldüler ve içeri doğru giriyor gibiler. Sızım da biraz gitse ama tekrardan tuvalete gidince aynısı olacak biliyorum
Cnm Ben genisler diye korkuyodum ama herkes dikiliyo ora daraliyo diyo off cok korkuyorm:))Canım sanki ilk defa ilişkiye girdin gibi oldu di mi bende öyle oldu. Canım yandı sanki çok daralmış
Oyle tabi cnnm bnn bi defa oldu cok acidi surekli olmasi Dana beterdir insallah duzelirde kirtulursunEvet canım normal doğum yaptım. Zaten benim kabızlık sıkıntım hep vardı dediğin gibi doğumdada zorladım şimdi bir de kabız oldum durumum çok fena O kadar ağrım oluyorki dışarı çıkarken inlemelerime eşim geliyor düşünboşaltım çok büyük bir nimetmiş gerçekten bunu anladım
evet ic kısım daraldi sanki normalden sezer yana döndüğüm için.o yol ile rahim agzi gelip gidip çatı muayene si yapcaz deyip canimi yaktiklari yerde zedelenmis gibi 50 günlük olduk üstelik.demekki normal yapsam kuş başı olacakmış epizyo.bunun içinde vajinal muayene mi yaparlar ultrasonla uff zaten eziyete döndü o iş.bendebi hasasiyet bar di zaten sonrasinda idrarda yanma olurdu. Gizli sekerden dolayı jilet kullanimi da dahil hemen mantara cevirirdi.ama seker hapı icerken geçici tahriş olur düzelirdi. Şeker hapı içmiyorum troid hapı icmiyorum.hamisken ilk 3 ay şeker dogurana kadar troid hapı içtim.Canım sanki ilk defa ilişkiye girdin gibi oldu di mi bende öyle oldu. Canım yandı sanki çok daralmış
Tamam canım iyi haberler veririm sana umarımNe demek canım keşke elimden daha fazlası gelse inanki çok kötü bir şey o kadar iyi anlıyorum ki benim bir ay oldu ağlayarak gidiyordum tuvalete .. Sen bu kremi kullan çatlağı varsa Allah’ın izni ile bir haftaya toparlarsın yine acı olur tuvalet yaparken ama fazla değil. Lütfen ama lütfen kabız olma yoksa çok zor iyileşme Kremi ilk sıktığın zamanlar İçeride böyle batma yanma tarzda acı hissedebilirsin. Kullanmayı bırakma O iyileştiğini gösteriyor bir haftadan sonra o yanma gidiyor zaten.Bir de ben klozete gidiyorum bana daha rahat. Bir de ben klozete gidiyorum bana daha rahat geliyor aşağı fazla baskı olmadığı için yırtık daha erken toparlanıyor gibi geliyor bana İstersen sen de rahatlayana kadar klozet kullan.Ama asla içinde bir şey bırakma son noktaya kadar çıkarmaya çalış tuvalette kesinlikle ıkınma Çok kuvvetli bir şekilde azıcık ıkına bilirsin Çok takılırsan çatla derinleştirirsin. Umarım bir faydası olur durumunu bana muhakkak yaz aklım sende..
İnş canım tşk ederimOyle tabi cnnm bnn bi defa oldu cok acidi surekli olmasi Dana beterdir insallah duzelirde kirtulursun
benım kızda var pynır gıbı sert gelıyor bızımkının.fazlasını çıkarıyor.Kızlar 2 gündür bebeğim emdiği sütü az az kusuyor ve sürekli ağzına geliyor varmı sizde böyle durum ya da bilgisi olan varmı . İlk defa yaşıyorum bu durumu 46 günluk olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?