- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.361
Peynir gibi kusmasi iyi , sütun yaramıs demek , benim ki sivi ile peynir karışık geliyor az peynir libenım kızda var pynır gıbı sert gelıyor bızımkının.fazlasını çıkarıyor.
Evet gozunaydin ..Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Bu durum bizde de var ya cok bunaldım sütümü istemiyor mu diye 30 günlük olduKızlar 2 gündür bebeğim emdiği sütü az az kusuyor ve sürekli ağzına geliyor varmı sizde böyle durum ya da bilgisi olan varmı . İlk defa yaşıyorum bu durumu 46 günluk olduk
Acaba reflü mu başladı tekrar bilmiyorum . Yataginin başını yükseltecegim bakalım . Ama.normal dede kusuyor anlayamadimBu durum bizde de var ya cok bunaldım sütümü istemiyor mu diye 30 günlük oldu
Nedenini bilmiyorum ama zorla acilmaz diye biliyorum zorlama hiç canımBenim bebeğim bugün 2 aylık oldu. Ellerini çok sıkı kapıyor hatta açmaya çalıştığımda zor açıyorum. Kafama taktım böyle yapan var mi
Yastık kullanmıyorum emiyor bırakınca ağzının kenarında süt oluyor sonra bi bakıyorum emdiği sütü kusuyor peynir gibi kussa dicem yarıyor reflü nasıl anlaşılır ki ya bugün doktora gittik söyledim sorun yok fazlasını cıkarıyor dedi 15 dk emen cocuk neyin fazlasını cıkarıyor kg alımıda sınır da uff delircem yaAcaba reflü mu başladı tekrar bilmiyorum . Yataginin başını yükseltecegim bakalım . Ama.normal dede kusuyor anlayamadim
Evet benim ki ellerini çok kullanıyor oyuzden hep eldivenli çiziyor kendini ve eller hep yumruk şeklinde açmaya çalıştığım da kollarıyla itiyor sorun değil diye düşünüyorum bu yeni nesil bebekler folik asit yüzünden mi ne canavar gibi bazen oyle seyler yapıyor ki 30 günlük bebek bunu yapmaz diyorlarNedenini bilmiyorum ama zorla acilmaz diye biliyorum zorlama hiç canım
Aynen zamane bebekleriEvet benim ki ellerini çok kullanıyor oyuzden hep eldivenli çiziyor kendini ve eller hep yumruk şeklinde açmaya çalıştığım da kollarıyla itiyor sorun değil diye düşünüyorum bu yeni nesil bebekler folik asit yüzünden mi ne canavar gibi bazen oyle seyler yapıyor ki 30 günlük bebek bunu yapmaz diyorlar
2 gündür benim bebek böyle , üsuttu belkide ne bileyim anlayamiyorum üste uğraşıyorum çözüm bulmak için . Sende çözüm bulunca yazarmsnYastık kullanmıyorum emiyor bırakınca ağzının kenarında süt oluyor sonra bi bakıyorum emdiği sütü kusuyor peynir gibi kussa dicem yarıyor reflü nasıl anlaşılır ki ya bugün doktora gittik söyledim sorun yok fazlasını cıkarıyor dedi 15 dk emen cocuk neyin fazlasını cıkarıyor kg alımıda sınır da uff delircem ya
Aşı oldumu bebekBenim bebeğim bugün 2 aylık oldu. Ellerini çok sıkı kapıyor hatta açmaya çalıştığımda zor açıyorum. Kafama taktım böyle yapan var mi
Benim kiz da son bir haftadir kusuyor. Once ben de panik oldum. Ama normalmis. Kime sorsam bebekler kusar diyor.Kızlar 2 gündür bebeğim emdiği sütü az az kusuyor ve sürekli ağzına geliyor varmı sizde böyle durum ya da bilgisi olan varmı . İlk defa yaşıyorum bu durumu 46 günluk olduk
Senin kaç günlük acaba büyüyorlar cekisleri memeden kuvvetlendi fazla mi iciyorlar .. Bakalım bu ay kg anlaşılırBenim kiz da son bir haftadir kusuyor. Once ben de panik oldum. Ama normalmis. Kime sorsam bebekler kusar diyor.
Mutlaka yazarım yeter ki çözüm bulalım2 gündür benim bebek böyle , üsuttu belkide ne bileyim anlayamiyorum üste uğraşıyorum çözüm bulmak için . Sende çözüm bulunca yazarmsn
Ben arada kullanıyorum bitkisel bir şey zaten tavsiye ederimHyr cnm vermiyorm
45 gunluk oldu benim kiz. Valla bilmiyorum nedenini ama hemen herkeste var galiba durum. Ilk ay bir bucum kilo aldi. Bu ayki kilosunu da merak ediyorum cokSenin kaç günlük acaba büyüyorlar cekisleri memeden kuvvetlendi fazla mi iciyorlar .. Bakalım bu ay kg anlaşılır
EvetAşı oldumu bebek
Hayırlı olsun hamilesiniz benceSlm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Sağol ins öyledir cnmHayırlı olsun hamilesiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?