2018 mart-nisan anneleri

Cnm Ben genisler diye korkuyodum ama herkes dikiliyo ora daraliyo diyo off cok korkuyorm:))
ben sezeryan oldum bence hormonlardan dolayı emziriyoruz falan vücut rahîm yenileniyor mu ya da salgılanan hormon etkisi mi bilmiyorum. Bi de ben adet oldum eskiden 3. Güne çok az gelirdi şimdi 4. Gün baya geliyor o da değişti

Kızlar bebeği çok uyuyan var mı acaba. Şimdi uyumayanlar bana kızacak biliyorum daha ne istiyorsun diye ama kızım çok uyuyor bazı günler ve uyandığında da hep miz miz. Bir 5dk agucuk yapıyor sonra hemen mizildaniyor.

Ne kadar uyuyor? Ya benim kiz 46 gunluk agu yapmiyor. Tam olarak agu mu diyorlar

Doktora 2 haftalıkken gitmiştim kendim için 40 i çıkınca sorun hissedersen öyle gelirsin demişti.

Karnim aç yalanci uyuma yapiyor yedirtmiyor beni.kizlar kocanın başkasına para vermeye çalışması evdeki karisina para vermemesi zorluk çıkarması bosanma sebeb i degil mi

Karnim aç yalanci uyuma yapiyor yedirtmiyor beni.kizlar kocanın başkasına para vermeye çalışması evdeki karisina para vermemesi zorluk çıkarması bosanma sebeb i degil mi
Malesef elin iyisi dedikleri tip Kocan benim ki beni mağdur etmemeye calışır ama etrafımıza yaptımız yardımlar verdiğimiz borçlar birine borç para lazım olsun önce onu ararlar doğum yaparken bile borç verdik. Senin ki sana vermemek derken ne yapıyor mesela boşanmak için yeterli diyemem tabı bunun en iyi kararını sen vericeksin

E bebekte steril için sıvı sabun gibi birşey aldım. Gerçi mama hayatımızdan çıktı sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…