- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.381
Sezeryan canimNormal dogum mu yapmistiniz
Canım benim 2ay doldu. Senin ne kadar oldu?Benim ki çok genişlemiş görünüyor bu yüzden hiç eşime yaklaşmıyorum bile. Siz ne güzel hemen toparlandınız yoksa benim hep böyle mi olcak görüntü ya
ben sezeryan oldum bence hormonlardan dolayı emziriyoruz falan vücut rahîm yenileniyor mu ya da salgılanan hormon etkisi mi bilmiyorum. Bi de ben adet oldum eskiden 3. Güne çok az gelirdi şimdi 4. Gün baya geliyor o da değiştiCnm Ben genisler diye korkuyodum ama herkes dikiliyo ora daraliyo diyo off cok korkuyorm:))
Ne kadar uyuyor? Ya benim kiz 46 gunluk agu yapmiyor. Tam olarak agu mu diyorlarKızlar bebeği çok uyuyan var mı acaba. Şimdi uyumayanlar bana kızacak biliyorum daha ne istiyorsun diye ama kızım çok uyuyor bazı günler ve uyandığında da hep miz miz. Bir 5dk agucuk yapıyor sonra hemen mizildaniyor.
Auuu agu gibi bir ses. Tam olarak ne zaman yapmaya başladı gün olarak bilemiyorum yakında sizinki de yapar. Biz 2 ayligizNe kadar uyuyor? Ya benim kiz 46 gunluk agu yapmiyor. Tam olarak agu mu diyorlar
Ne kadar uyuyor? Ya benim kiz 46 gunluk agu yapmiyor. Tam olarak agu mu diyorlar
Yok demiyordum. Bundan sonra soyliycem. Ogrendigim iyi olduSiz de ona aguu diye sesleniyor musunuz. Ben çok söylüyordum hadi agu yap diye sürekli o sesi söyledim.ondan da olabilir
52 günlük canım bizCanım benim 2ay doldu. Senin ne kadar oldu?
Benim 2 ay oldu. Gitmedim dahaKızlar doğum sonrası kontrole gittiniz mi ben gitmedim 42.günümüz gitmek çok zor geliyor
Malesef elin iyisi dedikleri tip Kocan benim ki beni mağdur etmemeye calışır ama etrafımıza yaptımız yardımlar verdiğimiz borçlar birine borç para lazım olsun önce onu ararlar doğum yaparken bile borç verdik. Senin ki sana vermemek derken ne yapıyor mesela boşanmak için yeterli diyemem tabı bunun en iyi kararını sen vericeksinKarnim aç yalanci uyuma yapiyor yedirtmiyor beni.kizlar kocanın başkasına para vermeye çalışması evdeki karisina para vermemesi zorluk çıkarması bosanma sebeb i degil mi
Benim 2 ay oldu. Gitmedim daha
Normal doğum muydu sizinDoktora 2 haftalıkken gitmiştim kendim için 40 i çıkınca sorun hissedersen öyle gelirsin demişti.
E bebekte steril için sıvı sabun gibi birşey aldım. Gerçi mama hayatımızdan çıktı sayılırCanım bende sirekli suda kaynatıyorum biberonu gün içindede yıkıyorum gerçkten kötü kokuyor mama kalınca ben mümkün olduğunca bırakmamaya çalışıyorum başka strli tutma yönetmi varmı bilmiyorum mama yerine meme emseydi kşke kuzumen çok üzldüğm bu oldu
Yoktun uzun zamandır nasıl gidiyor canım.E bebekte steril için sıvı sabun gibi birşey aldım. Gerçi mama hayatımızdan çıktı sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?