- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.401
Benimkindede çapaklanma başladı bakalım Doktoru ne diyecek .Sen doktora götürdünmü çapaklanma için.Bebeginin gozu capaklanan anneler son durum nedir biz 43 gunluk olduk hala capaklaniyo ya
Evet çağırdı smear yaparız dedi ama ben gitmedim. Sezaryen yaptım ilk doğumumdada sadece ultrasonla bakmıştı. Smear falan yapmadi. Tabi ben gitmedim ama siz gidin yani.Normal doğum muydu sizin
40 cikinca tekrar cagiriyormuş doktor smear testi falan yapıyormuş rahmin durumuna bakiyormus tekrar o çatıya çıkmak hiç istemiyorum
Benim kızımda aç yatınca rahat 3/4 saat uyuyor kaldırıp yedirmesem hiç uyanmaz herhalde gerçi denemedim ama sürekli kaldırıp yedirdiğimzden uyanıp uyanmadığını anlmıyoruz öyle bzimki tok olunca kendi uyanıyor çok mızmızlanmıyır ilk önce ama sonra açıkıyor başlıyor eller kollar çalışmaya ve vermeyince ağlıyor çok mızmız değil sanırımKızlar bebeği çok uyuyan var mı acaba. Şimdi uyumayanlar bana kızacak biliyorum daha ne istiyorsun diye ama kızım çok uyuyor bazı günler ve uyandığında da hep miz miz. Bir 5dk agucuk yapıyor sonra hemen mizildaniyor.
Bende gitmedim henüz canım 40 çıkınca gel demişti doktorum eşimde bebeğin aylık kontorlünde gidelim ozmn sende görün dedi kaldım böyle zaten fırsat olmuyor misafrler geliyor yavaştanKızlar doğum sonrası kontrole gittiniz mi ben gitmedim 42.günümüz gitmek çok zor geliyor
Ne kadar uyuyor? Ya benim kiz 46 gunluk agu yapmiyor. Tam olarak agu mu diyorlar
Benim kızımn gözü geçti çok şükür inş bidaha olmazBenimkindede çapaklanma başladı bakalım Doktoru ne diyecek .Sen doktora götürdünmü çapaklanma için.
Bizimkisi gaaaa diyor :)Siz de ona aguu diye sesleniyor musunuz. Ben çok söylüyordum hadi agu yap diye sürekli o sesi söyledim.ondan da olabilir
Degisik sesler var evet. Kollari bacaklari esnetip geriniyorken resmen ooohh diyor: ) dün de igu gibi bir sey dedi birkac kez. Cok heyecanlandim. Dossiz kucucuk agzini kocaman acip kahkaha atiyor. Eahh eahh gibi sesler cikarip duruyor bir de. Yuzustu yatirmayi ben de yapiyor. Hatta gunduz yanindayken oyle uyutuyorum. Rahatliyor, kendinden geciyor. Bir yandan hemen buyusun kosup yanima gelsin istiyorum. Bir yandan da cok hizli buyuyor. Daha 1 bucuk ayligiz ve kiyafetlerinin cogu olmuyor. Halbuki buyuk almistim cogunu. Bezi de 20 gun 1 numara, sonra kisa bir sure 2 numara ve 3 numara. Simdi de yakinda 4 e gecicez galibaAy ne güldüm kızz allah iyliğini versin hemi agu bugu demiyolar bence benim kızma ben öperken yerim seni diye ağzımı şapırtadırdım arada ağzını şapırdatıyor birde değişik sesler çıkarıyor arada ooo auuu ouaaa gbi tam yazıyla olmuyor tabi kızlar çabuk kavrar herşeyi diyolar ama baklım ben çok konuşuyorum kızmla ondan olabilir ha bide yastık koyun yüz üstü yatırın bir iki dakika boyun egsersizi oluyormuş ben yapıyorum kendini dik tutsun boyunun kaldırsın diye yurtdışında etkinlikte yaptırıyolarmış bebeklere eline bişeyler veriyolar tutsun diye bende kaşık veriyorum mama kaşığı şimdiden eğtime başlamak lazım ağaç yaşken eğilir eğtim şart
Canım masajı hic bırakma biz 71 günlüğüz masajı bıraktıgım gibi hemen çapaklanıyor özellikle banyoda sampuan yuzune gelince daha cok capaklandıgını farkettim artık geriye dogru temizliyorum sampuanı, yuzune gelmemesine dikkat ediyorum bir de tekrar netira göz damlası aldım gecen sefer düzenli kullanamamıştım şimdi düzenli kullanıcam inşallah biter artık su capak sorunuBebeginin gozu capaklanan anneler son durum nedir biz 43 gunluk olduk hala capaklaniyo ya
Aynen banada zor geliyor bebek var gitmek de lazım musait bi zaman kolluyorumKızlar doğum sonrası kontrole gittiniz mi ben gitmedim 42.günümüz gitmek çok zor geliyor
58 gunluguz valla ben de anlamadım 40 çıkmadan daha mı rahattik sanki40 i çıkınca bebegin huyu değişiyor mu cidden? Biraz saçma geliyor
Doğum izni bitince rapor almaya gidersem olurum artık muayene diye düşünüyorum yada ise başlayınca sknti ckmaz herhaldeAynen banada zor geliyor bebek var gitmek de lazım musait bi zaman kolluyorum
Reflu olabilir canm devam ederse fiskirarak kusmasi bence bi doktora git bizimki arada cikariyor ama peynir kesigi gibi.Benim bebekte 2 gundur kusuyo ya 1 bucuk aylik oldu fickirir gibi kusuyor bide usuttuler mi noldu bilmiyorum ama bakiyorumda bu dönemde herkesin bebisi kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?