- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.421
İyiyiz canım çok şükür, düzenimiz oturdu artık. Bugün 2 aylık olduk :) senin fıstık nasıl? Alıştın mı yalnız bakmayaYoktun uzun zamandır nasıl gidiyor canım.
Maşallah canım benim,fıstığımda iyi bazen huysuz oluyor .Alıştım herşeyini tek başıma yapıyorum şükür.Aylık kontrolünüz ve aşınız nasıl geçti.Bizde Beşinde 2 aylık olucaz bu cumartesi aylık kontrolüne doktoruna götürcem beşindede aşısı var.İyiyiz canım çok şükür, düzenimiz oturdu artık. Bugün 2 aylık olduk :) senin fıstık nasıl? Alıştın mı yalnız bakmaya
Benimki bugün 66 günlük. Her gun 1 kere kesin yapiyor. Bazi gunler 2 kez. Hic yapmadığı gün genellikle olmuyor. Ama yapana kdr huysuz oluyor biraz yapriktan sonra rahatliyorMerhaba kizlar bayadir giremedim biz bugün 50 günlük olduk benim kiz kabızlık yasiyor sadece anne sütü beslenipte sizde boyle olan var mi ne sıklıkla kaka yapiyor bebisler
Canım kilo alımınız nasıl. Benim bebeğim ilk ay 1.5 kg aldı yinede giysilerinde pek değişiklik göremiyorum sankiBebekler hizli buyur derlerdi de inanmazdim. Daha 1 bucuk ayligiz ve kiyafetleri kucuk geliyor. Halbuki alirken buyuk beden almistim cogunu. Yeniden alisverise cikicaz.
Ayni canim. 1 bucuk kilo aldi benim kiz da. Ama atletlerin citcitlari kapanmiyor. Pantalonlari da hep buyuk beden giydiriyorum. Kucukler olmuyor.Canım kilo alımınız nasıl. Benim bebeğim ilk ay 1.5 kg aldı yinede giysilerinde pek değişiklik göremiyorum sanki
Ya ben dikkat ettim . Bebegim benim 3 gün çok kustu o hafta benim de migdem agridi usutmustum. Basur rahatsızlığım olduğu zaman da baktım kaka sorunu yaşadık. Demekki bebekler hormonlarımizdan etkileniyor .. Bizim yaşadığımız rahatsizliklar süt den geçiyor demekki .Olmadi devam ederse doktora gideyim canim
Benim Dr anne sütü ile beslenen bebek 4 gün kaka yapamayabilir stres yapma demişti bana .Merhaba kizlar bayadir giremedim biz bugün 50 günlük olduk benim kiz kabızlık yasiyor sadece anne sütü beslenipte sizde boyle olan var mi ne sıklıkla kaka yapiyor bebisler
Bizde de durumlar aynı 37. Haftaya kadar çalıştım ki el kadar çocuğu kime bırakırım diye ben öğretmenim resmi yaz tatili iznimiz 1 temmuzda başlıyor o zamana kadar doğum iznim yetiyor çok şükür 2 ayda yaz tatiliyle birleşecek inşallah ve maalesef kızım 1 eylülde benim işe başlamamla daha 5 buçuk aylıkken kreşe yazdırdık kreşe gidecek çok üzülüyorum dili yok minicik Allah yardımcımız olsunMerhaba birkaç gundur giremiyordum. Bakıcı bakmaya başladım 2 kişi ile görüştüm. Moralim çok bozuk temmuzun ilk haftası iznim bitiyor. Bırakmak istemiyorum. Bebeğime ben bakmak istiyorum. 2 ay yarim gün izin halkımız var memur olarak onda bile bırakmak istemiyorum ya. Bi başkasının ona bakacak olması beni aşırı geriyor eşime sarıyorum şuan. Bilmiyorum siz ne durumdasınız benim ciddi anlamda psikolojim bozuk
Ya insanın aklı kalıyor ya. Valla kaç gündür basım agriyo geçmiyor. Kreşin kamerası var mı acaba izleyebilecegin.Bizde de durumlar aynı 37. Haftaya kadar çalıştım ki el kadar çocuğu kime bırakırım diye ben öğretmenim resmi yaz tatili iznimiz 1 temmuzda başlıyor o zamana kadar doğum iznim yetiyor çok şükür 2 ayda yaz tatiliyle birleşecek inşallah ve maalesef kızım 1 eylülde benim işe başlamamla daha 5 buçuk aylıkken kreşe yazdırdık kreşe gidecek çok üzülüyorum dili yok minicik Allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canım nasıl belietileriUzun zamandir girmiyom kizlar iyi miainiz?bnm bebegim hafif bronsit olmus cok uzgunum ilac antiniyotik verdi doktor buhar verildi falan oule uzuluyorumbii hala memleketym bi an once evime gitmwk istiyorum
Ucretsiz izne cikma ihtimaliniz yok mu. Yada anneniz falan gelip baksa. Bende son ana kadar calistim. Yillik izin alacagim sonra bitince ucretsiz izne bi iki ay cikmayi dusunuyirum. Bakalim nasipse.Ya insanın aklı kalıyor ya. Valla kaç gündür basım agriyo geçmiyor. Kreşin kamerası var mı acaba izleyebilecegin.
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallahUzun zamandir girmiyom kizlar iyi miainiz?bnm bebegim hafif bronsit olmus cok uzgunum ilac antiniyotik verdi doktor buhar verildi falan oule uzuluyorumbii hala memleketym bi an once evime gitmwk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?