2018 mart-nisan anneleri

Ya insanın aklı kalıyor ya. Valla kaç gündür basım agriyo geçmiyor. Kreşin kamerası var mı acaba izleyebilecegin.
Kreşin kamerası var fakat sosyal hizmetlere bağlı kurumsal bir firma ( neşe erberk ) bizim verdiğimiz çocuk istismarından dolayı kameralar dışarıya kapalıymış aynı sınıfta veya odada birden fazla çocuk var diye ama aklınızda herhangi bir soru işareti oluştuğunda gelip istediğiniz zaman kayıtları izleyebilirsiniz dediler 0-2 yaş Arası 5 bebek alıyorlar sadece bu grup için bir öğretmen ve yardımcı anne var yardımcı anne bebekleri uyutma, alt değiştirme, pijama giydirme vs işlerden sorumlu öğretmen ise bebeklere uygun jimnastik ritimsel müzik vs bakıcıya versek zihinsel gelişim adına hiç bir şey olmayacak ve kamera yok ve hemen hemen aynı ücret o yüzden biz kreşi tercih ettik açıkçası

Uzun zamandir girmiyom kizlar iyi miainiz?bnm bebegim hafif bronsit olmus cok uzgunum ilac antiniyotik verdi doktor buhar verildi falan oule uzuluyorumbii hala memleketym bi an once evime gitmwk istiyorum
Canım çok geçmiş olsun,Kuzun nasıl oldu umarım şimdi iyidir canım üşüttünüzmü.Eve neden gitmek istiyorsun.

Evet bugün 2.ay kontrolümüzüde olduk.Çok şükür kilomuz herşeyimiz yerindeydi.Mamasını arttırdı.Gözümüzdeki sulanmayı çapağı söyledim damla verdi bide masaj gösterdi onu yapıcaz.Eğer bu ay geçmezse göz doktoru görücek dedi.Salı gününkü aşımız için biraz zor bir aşı ateş yapabilir onun içinde fitil yazdı aşınızı olup eve gelince yarım fitil at annesi dedi.Üçüncü ayda ayın sonuna doğru gelirsiniz kontrole ishal aşısı yapıcaz dedi.Yani özel aşıları kafanıza göre yaptırmayın doktorlarımız söylüyor.Ben gene istanbuldaki doktorumuza getirdim burda götüremedim kontrole kızlar.Hastanede onunla başladık takibine onunlada büyünceye kadar devam edicem.Hepiniz bu ayki kontrollerinizden güzel haberlerle gelin inşallah.

İshall aşısı ni ben ilk defa duydum . Bütün bebeklere mo yapılıyor yoksa senin bebeğin bağırsak sorunumu var .

Bu aşılara hiç sıcak bakmıyorum çok kararsızim yaptırmak istemiyorum napcam bilmiyorum bebekler Allaha emanet

İshall aşısı ni ben ilk defa duydum . Bütün bebeklere mo yapılıyor yoksa senin bebeğin bağırsak sorunumu var .
Canım asıl ismi Rota virüs aşısı.Özelde yapılıyor devletin aşı takviminde Yok.Eger aylık kontrole gidiyorsan söylerler.Bizim doktorumuz bir dahaki aya gün verdi.

Canım ikinci ay kilo alımınız nasıl İlk ay 1,5 kilo aldı bebeğim ama bu ay çok az kilo aldı gibi geliyor bana normal mi acaba sütüm mü iyi gelmiyor yoksa

Canım ikinci ay kilo alımınız nasıl İlk ay 1,5 kilo aldı bebeğim ama bu ay çok az kilo aldı gibi geliyor bana normal mi acaba sütüm mü iyi gelmiyor yoksa
Canım benim bebegim hiç emmedi beni.Sadece mama ile besleniyor bu ay 1 kilo 150 gr almış.Çok iyi dedi normalmiş kilo alımı begendi .Canım sen sürekli gördüğün için sana öyle geliyor olabilir.Bu ay bir tartılın bakalım sütün yetiyordur yetmese çok aglar bebegin doymadığı için,endişe etme sütün iyidirde bazen çok iyi beslendikleri halde kilo kapasiteleri varmış.Benim bebegim ilkden kiloda verdi 10 günden sonra kilo almaya başlamıştı çok ufaktı şükür gelişiyorlar ne aglıyordum ilk zamanlar emmiyor gelişemiycek diye ,bugün doktorum söyleyince hatırladım .

Bakalım bizde perşembe gidicez canım hem kontrole hemde aşımızda var Senin kuzun iyi kilo almış Maşallah hep böyle güzel gider inşallah . Bakalım ben evde tartıyorum 500 gr almış gibi görünüyor ağlaması çok olmuyor bende diyorum aç kalsa ağlar herhalde diye ama bilemedim umarım herşey yolundadır herkes için

Bizimde salı günü aşımız var bir atlatsak şu aşılarıda hayırlısıyla.

Uzun zamandir girmiyom kizlar iyi miainiz?bnm bebegim hafif bronsit olmus cok uzgunum ilac antiniyotik verdi doktor buhar verildi falan oule uzuluyorumbii hala memleketym bi an once evime gitmwk istiyorum
Çok geçmiş olsun cnm. Nasi farkettiniz? Ins bian önce iyilesir

Aaa çok ii bence. Benim de olduğum yerde olsa oraya verirdim bakıcı yerine herhalde çünkü ii birini bulmak çok zoor

Canım asıl ismi Rota virüs aşısı.Özelde yapılıyor devletin aşı takviminde Yok.Eger aylık kontrole gidiyorsan söylerler.Bizim doktorumuz bir dahaki aya gün verdi.
Canim yaptiricakmisin o aşı yi ? Aşılar zaten çok fazla ve zararlı hiç yaptirmamak lazım aslında , ama ileride okul vs herhangi sosyal aktiviteye aşı kartını istiyorlar. İshal. Aşısını araştır istersen çünkü bağırsak beyine bağlı ne bilim ben ilk defa duydum ishal.asisini.

Canım nasılsın merak ettim seni ??

Rica ederim canım ne demek :) yaa kabız olmamaya çalış iyileşmen çok zor olur bende iyiyim çok şükür kuzum 2 ay 1 haftalık oldu canım Senin ki ne kadarlık oldu var mı sıkıntınız ?

Rica ederim canım ne demek :) yaa kabız olmamaya çalış iyileşmen çok zor olur bende iyiyim çok şükür kuzum 2 ay 1 haftalık oldu canım Senin ki ne kadarlık oldu var mı sıkıntınız ?
canim ben hala cok iyi olamadim 3 öğün ilaçları icemiyom bebekten.hala tuvalette acı ve kan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…