- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.461
Canım benim Sütüm iyi geldiği için oruç tutuyorum, bu yüzdende çok su içemiyorum kabızlıktanda haliyle kurtulamıyorumRica ederim canım ne demek :) yaa kabız olmamaya çalışiyileşmen çok zor olur bende iyiyim çok şükür kuzum 2 ay 1 haftalık oldu canım Senin ki ne kadarlık oldu var mı sıkıntınız ?
Ah canım ya keşke en azından düzenlene kadar tutmasanCanım benim Sütüm iyi geldiği için oruç tutuyorum, bu yüzdende çok su içemiyorum kabızlıktanda haliyle kurtulamıyorumAşı oldunuz mu annesi biz 58. günümüzdeyiz ve perşembe aşımız var biraz tedirginim
Canım bu arkadaşa tavsiye ettiğim ilacı kullan ağızdan alınan ilaç ile geçmez o maalesef oraya da ilaç sürmen gerek ben düzeldim çok şükür ama hala sıkıyorum 2 ay devam edeceğimcanim ben hala cok iyi olamadim 3 öğün ilaçları icemiyom bebekten.hala tuvalette acı ve kan oluyor.
İyi canım çok şükür sen atlattın darısı başımızaAh canım ya keşke en azından düzenlene kadar tutmasançünkü bebekte emziriyırsun ağrı filan zor olur senin için ..olduk canım 67 günlüğüz bizde :) biraz ağlıyor maalesef bi kaç gün de huysuzluk yapıyor 2 gün banyo yaptırma dedi bize hemşire ama geçiyor çok şükür :)
İyi şükür,yarın aşımız var bugünden stresi sardı beni umarım kolay atlatırız.Senin bebişin nasılKızlar merhaba nasılsınız? Ne zamandır giremiyordum yine.. bebişler nasıl? Bizimki hala yavaş kilo alıyoryarın kontrolümüz var bakalım kaç kilo almışız
Arife günü de ikinci ay aşılarımız var aslında 6 sında iki aylık oluyoruz sağlık ocağı o zaman aşı açıyormuş
Canım benim doğru söylüyorsun yaptırsak bir türlü yaptırmasak bir türlü.Rota virüs aşısını burda canpare ile ladybird konuşuyorlardı duydum.Biraz bende araştırdım onlardan duyunca.Sonrada bu ayki kontrolde Doktorumuz söyledi.Bakalım önümüzde süre var daha.Canim yaptiricakmisin o aşı yi ? Aşılar zaten çok fazla ve zararlı hiç yaptirmamak lazım aslında , ama ileride okul vs herhangi sosyal aktiviteye aşı kartını istiyorlar. İshal. Aşısını araştır istersen çünkü bağırsak beyine bağlı ne bilim ben ilk defa duydum ishal.asisini.
ozelden yazarmisin isimlerini canomCanım bu arkadaşa tavsiye ettiğim ilacı kullan ağızdan alınan ilaç ile geçmez o maalesef oraya da ilaç sürmen gerek ben düzeldim çok şükür ama hala sıkıyorum 2 ay devam edeceğim
Degisik sesler var evet. Kollari bacaklari esnetip geriniyorken resmen ooohh diyor: ) dün de igu gibi bir sey dedi birkac kez. Cok heyecanlandim. Dossiz kucucuk agzini kocaman acip kahkaha atiyor. Eahh eahh gibi sesler cikarip duruyor bir de. Yuzustu yatirmayi ben de yapiyor. Hatta gunduz yanindayken oyle uyutuyorum. Rahatliyor, kendinden geciyor. Bir yandan hemen buyusun kosup yanima gelsin istiyorum. Bir yandan da cok hizli buyuyor. Daha 1 bucuk ayligiz ve kiyafetlerinin cogu olmuyor. Halbuki buyuk almistim cogunu. Bezi de 20 gun 1 numara, sonra kisa bir sure 2 numara ve 3 numara. Simdi de yakinda 4 e gecicez galiba
Buradan da yazabilirim canım PROCTO GLYVENOLozelden yazarmisin isimlerini canom
Bugün zorlandım biraz yine oldu ama acı yok çok şükür çok az sızlıyor ilacı bırakmadım hiç.. ahhh inşallah tatlım :)İyi canım çok şükür sen atlattın darısı başımıza
İyi şükür,yarın aşımız var bugünden stresi sardı beni umarım kolay atlatırız.Senin bebişin nasıl
Kızlar bende adet olanlar kervanına katıldım. Bugün kırmızılar geldi. Hem adet olup hem emzirenler durumunuz nasıl. Süt de bir değişiklik var mı? Şuan ağrım yok ama korkuyorum ağrıcak diye
Evet artik pek yazan yok :) dun besigine renkli bir cingirak astim. Yarim saat kendi kendine cingiraga uzanmaya calisip oynadi. Cok sasirdim. Bakalim devami gelsinBebişlerden fırsat bulunca yazıyoru artık eskiden daha aktif bir topikti
adet oldum dedim ama bugün pembe geldi.bitti.normal mi böyle şimdi ne oldu anlamadim.gerisi gelmedi.Canm geçmiş olsun ben de oldum ağrım oldu aşırı değildi. Sütüm de adetliyken azaldı, hala az hatta. Öncesinde iyiydi doyuruyordu yavrumu şimdi öyle değilherkesin aynı olmaz ama üzülme
adet oldum dedim ama bugün pembe geldi.bitti.normal mi böyle şimdi ne oldu anlamadim.gerisi gelmedi.
kendimi adetten sayayim mi banyo yapmayi düşündüm.adet olunca süt çayı arttırmiyor mu yine sütü.Düzenli olmadıysa öylesine kanamaşar olurmuş 6. Aya kadar de um öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?