2018 mart-nisan anneleri

Rica ederim canım ne demek :) yaa kabız olmamaya çalış iyileşmen çok zor olur bende iyiyim çok şükür kuzum 2 ay 1 haftalık oldu canım Senin ki ne kadarlık oldu var mı sıkıntınız ?
Canım benim Sütüm iyi geldiği için oruç tutuyorum, bu yüzdende çok su içemiyorum kabızlıktanda haliyle kurtulamıyorum Aşı oldunuz mu annesi biz 58. günümüzdeyiz ve perşembe aşımız var biraz tedirginim

Kızlar merhaba nasılsınız? Ne zamandır giremiyordum yine.. bebişler nasıl? Bizimki hala yavaş kilo alıyor yarın kontrolümüz var bakalım kaç kilo almışız
Arife günü de ikinci ay aşılarımız var aslında 6 sında iki aylık oluyoruz sağlık ocağı o zaman aşı açıyormuş

Ah canım ya keşke en azından düzenlene kadar tutmasan çünkü bebekte emziriyırsun ağrı filan zor olur senin için ..olduk canım 67 günlüğüz bizde :) biraz ağlıyor maalesef bi kaç gün de huysuzluk yapıyor 2 gün banyo yaptırma dedi bize hemşire ama geçiyor çok şükür :)

canim ben hala cok iyi olamadim 3 öğün ilaçları icemiyom bebekten.hala tuvalette acı ve kan oluyor.
Canım bu arkadaşa tavsiye ettiğim ilacı kullan ağızdan alınan ilaç ile geçmez o maalesef oraya da ilaç sürmen gerek ben düzeldim çok şükür ama hala sıkıyorum 2 ay devam edeceğim

İyi canım çok şükür sen atlattın darısı başımıza

İyi şükür,yarın aşımız var bugünden stresi sardı beni umarım kolay atlatırız.Senin bebişin nasıl

Canım benim doğru söylüyorsun yaptırsak bir türlü yaptırmasak bir türlü.Rota virüs aşısını burda canpare ile ladybird konuşuyorlardı duydum.Biraz bende araştırdım onlardan duyunca.Sonrada bu ayki kontrolde Doktorumuz söyledi.Bakalım önümüzde süre var daha.

Kızlar bende adet olanlar kervanına katıldım. Bugün kırmızılar geldi. Hem adet olup hem emzirenler durumunuz nasıl. Süt de bir değişiklik var mı? Şuan ağrım yok ama korkuyorum ağrıcak diye

Bebişlerden fırsat bulunca yazıyoru artık eskiden daha aktif bir topikti

Kızlar bende adet olanlar kervanına katıldım. Bugün kırmızılar geldi. Hem adet olup hem emzirenler durumunuz nasıl. Süt de bir değişiklik var mı? Şuan ağrım yok ama korkuyorum ağrıcak diye

Canm geçmiş olsun ben de oldum ağrım oldu aşırı değildi. Sütüm de adetliyken azaldı, hala az hatta. Öncesinde iyiydi doyuruyordu yavrumu şimdi öyle değil herkesin aynı olmaz ama üzülme

Ya kızlar bebeğin 2. Ay kg nasıl ? Benim ki bu ay da 750 gr alıyor . Haftalık bakicakmis kg alimina hem iyi diyor hem bakalım dedi kafam karıştı

Canm geçmiş olsun ben de oldum ağrım oldu aşırı değildi. Sütüm de adetliyken azaldı, hala az hatta. Öncesinde iyiydi doyuruyordu yavrumu şimdi öyle değil herkesin aynı olmaz ama üzülme
adet oldum dedim ama bugün pembe geldi.bitti.normal mi böyle şimdi ne oldu anlamadim.gerisi gelmedi.

Bu kadar bunaldigimi hatırlamıyorum.45 gündür kapı dahi çalmadı anca hastaneye git gel bir defa parka çıktık ağlayacak stresiyle o da. Bugün arkadaşım akşam oturmasına çağırdı tam hazırlandık çantamızı aldık ağlamaya başladı gelemiyoruz diye aradık evde o kadar bunaldim ki bu akşam son damla oldu gözyaşlarımi tutamıyorum artık.kendimi iyi hissetmiyorum iki insan yüzüne hasret.esimle bile tek muhabbet çocuk. Akşamları uyur uyumaz koşuyoruz yataklara bir saat fazla uyuyalım diye. Ne kitap ne film muhabbeti.kizimin yüzüne bakınca da kıyamıyorum kızmaya asla ama sadece anneyim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…