2018 mart-nisan anneleri

Evet artik pek yazan yok :) dun besigine renkli bir cingirak astim. Yarim saat kendi kendine cingiraga uzanmaya calisip oynadi. Cok sasirdim. Bakalim devami gelsin
Aynen canım sağlık olsun bende bugün piyanolu oyun halısı gördüm instgramdan kullananları eşime dedim al diye oda siparişi vermiş sağolsun yurt dışında yaşyan yotuber anneler var birde anne günlüğü çok özenirdim çocuklarıyla vakit geçirp eğitenlere onlarda aynı şekilde bebek gelişime önem veriyolarmış en basiti gögüs ürene yastıkla yatırmak boyun egzersizi kendi kaldırma dik durma gbi harketleri yapıyor sonra siyah beyaz resimler insan hayvan şekil ve bu oyun halısı motor gelişimi ve harketlerine yardımcı oluyormuş malum ağaç yaş iken eğilir inş heves ettiğim herşeyi yapmk nasip olur kızımla

Canım ağlasın çıkın siz yine neden ona göre hareket ediyorsunuz o size ayak uydurmalı

Gogus ustune yatirmak cok ise yariyor. Gunduzleri o sekilde koyuyorum. Hem boynu, sirti gelişiyor. Hem de oyle gazini daha rahat cikariyor ve rahat uyuyor. Diger etkinlikleri de yapicam ama hangi ayda ne yapilir bilemiyorum

Merhaba güzel anneler.artık kulübe girip yazma fırsatı bulamıyorum.Alya hanım sürekli kendisiyle ilgilenilsin istiyor malüm.inşallah herkes iyidir.Alya geceleri cok güzel uyuyor maşallah ama gel gör ki gündüz hiç uyumuyor ne iş yapabiliyorum ne de yemek 5 dakika bıraksam cığlık atıyor

Geçecek cnm hep boyle surmeyecekki. Gündüz de hiç uyumuyor mu. Gündüz uyurken biraz kendin icin bir seyler yapmaya çalış. Bebek.arabasinda falan da durmuyor mu.

Piyanolu oyun halisindan bende aldim. Su anda cok az duruyor. Tabi istemli uzanamadigi icin elini kolunu sallarken çarpıyor. Bence 3 aydan sonrs falan daha guzel oynayabilirler

Yavaş yavaş artık düzene girer bu ay sıkma kendini, hep böyle devam etmeyecek az daha sık dişini

Bebekle dışarı çıktığım gün , hastane vs bebek o gün ve ertesi gün hep huzursuz mutsuz ne zamana kadar böyle devam edecek. Sallanıyor arabada vs çok etkileniyor sanırım ..

Gogus ustune yatirmak cok ise yariyor. Gunduzleri o sekilde koyuyorum. Hem boynu, sirti gelişiyor. Hem de oyle gazini daha rahat cikariyor ve rahat uyuyor. Diger etkinlikleri de yapicam ama hangi ayda ne yapilir bilemiyorum
Göğsü üzerine yatırmanın ilk 3 ay tehlikeli olduğunu duymuştum ben ama ne kadar bekletiyorsun canım öyle

Bizimki 70 günlük ve bahsettiğin sıkıntıları birebir biz de yaşıyoruz başlarda çok daralıyordum ağlıyordum görev yaptığımız ilde ne eşimin ne kendimin ailesinden kimse yok kayınvalidem annem doğumdan 15 gün sonra gittiler uyumuyor bizimki de sürekli ilgi istiyor apartman
biz de aynıyız üzme kendini diyeceğim ama ben de üzülüyorum ağlıyorum bebek kadar biz anneler de yeni yaşamımıza adapte olmakta zorlanıyoruz görev yaptığımız ilde ailelerimizden kimse yok yardım edecek kimsemiz yok ben apartman içkideki komşularıma bile cesaret edip gidemiyordum baktım ki olmuyor sürekli evde evde iyice bunalıyorum ki onların da bebekleri var halimden anlarlar diye bi cesaret çıktım tabi ki çocuk yine durmadı ama yine de soğuk çay içmek bile iki insan yüzü görünce iyi geliyor insana bazen hava güzelse çıkıp şöyle caddede turluyoruz tabi ki bebek arabasında durmuyor eşim kucağına alıyor ben de boş bebek arabasını sürüyorum dönüyoruz eve dün okulumda iftar yemeği vardı tam ezan okunacak çığlığı bastı başka bir yere geçip sakinleşsin diye emzirdim 15 dakika sonra açabildim orucumu ama yine de bunca şeye rağmen dışarı çıkmak iyi geliyor demem o ki kendini kapatma arkadaşım daha da daralıyor insan sen iyi olacaksın ki bebeğine de iyi bakasın

Göğsü üzerine yatırmanın ilk 3 ay tehlikeli olduğunu duymuştum ben ama ne kadar bekletiyorsun canım öyle
Bogulma acisindan mi tehlike diyorsun canim. Onu ben de duydum ama bebek bogulabilir diye tehlikeli diye biliyorum. Bogulmasin diye carsafi duz ve gergin yapiyorum ve yanindayken yapiyorum. Zaten kafasini saga ya da sola cevirerek yatiyor. Sirt ustu yatirmak daha tehlikeli geliyor bana. Yuzustu kusmugunu rahatca fisari akitabiliyor. Her gun degisiyor ama yaklasik araliklarla toplam 5 saat yatirdigim oluyor.

Canım benim kızda durmuyor arabada pusette durmak ne demek kucakta gidiyor bende hiç Bi yere çıkamıyorum nerdeyse sadece kendi annem ve Kk vdeöe gidiyorum evi turluyoruöm keyfi olursa duruyor ben zamanla düzeleceğini düşünüyorum senin kimsen yokmuş daha da Zor elbette canım Allah hepimizin yardımcısı olaın

Geçecek cnm hep boyle surmeyecekki. Gündüz de hiç uyumuyor mu. Gündüz uyurken biraz kendin icin bir seyler yapmaya çalış. Bebek.arabasinda falan da durmuyor mu.
Aniden başlıyo ağlamaya elimiz ayağımza dolaşıyor.gunduzleri evle uğraşıp biraz kitap okuyorum genelde sık sık uyanio gunduzleri

Aksam eşim eve geliyor ..Bende eşim eve gelmişken arabayi alıp markete gidiyorum 5 dk uzaklıkta 10 dk tur atıyorum ama beni gorseniz kızlar sanki dünya turu atıyorum bi mutlu oluyorum ki anlatamam :) eve bi geliyorum 10 dk fullenmisim enerjiyi :) bi hoşgeldin demek yok mu diye takılıyorum eşime :)) Tavsiye ederim yani , bana 10 dakika bütün gün gibi geliyor özgür oluyorum ,rahatlama geliyor . Negatif enerjimi atiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…