2018 mart-nisan anneleri

Kızlar bende sizle aynı durumdayım gece 12 den öğlene kadar uyku düzenimiz var ama sonrasında pek yok ve öğleden sonra huysuzlasiyor. Arabasında ağlıyor alıştırmaya başladık ama çok keyifci en fazla 10 dk durup ağlamaya başlıyor. Devamlı beni istiyor babasının kucağında bebi görüp resmen kendini bana atıyor. Bazen bende bunalıma giriyorum esimden artik ilgi bekliyorum birbirimzie vakit ayıramıyoruz.

Yok canım boğulma değil. Allah korusun ani bebek ölümü diye bir durum varmış onunla alakalı İnternetten bir oku istersen. Uyurken yan yatır kesin canım ben öyle yapıyorum

Gogus ustune yatirmak cok ise yariyor. Gunduzleri o sekilde koyuyorum. Hem boynu, sirti gelişiyor. Hem de oyle gazini daha rahat cikariyor ve rahat uyuyor. Diger etkinlikleri de yapicam ama hangi ayda ne yapilir bilemiyorum
Aynen canım o işe yarıyor bizmki uyurken mama yerse gaz çıkmıyor malesf bekliyorum gece rahtsız olursa alıp çıkrtıp oyle yatırıyorum bende bilmiyorum ay ay etkinlik neler var araştırmak lazım ama o anne günlüğündeki bayan çok güzel şeylerle eğtiyor pazrtesi gidince doktoruna sorayım bi etkinlik işini

Ben altına yastık koyup yatırıyorum yüz üstü zaten yanındayken yapıyoruz bunu bir sakıncası olmaz bence çünkü 2 aylık olcak 11 inde ben en fazla 5 dakika tutuyorum gün içinde iki kere yapıyorum 10 dakika oluyor bu arada hastane dışında dışarı çıkmadık hiç yaz geldi ve ben çok heveslenir oldum kızımla parka gitmek a101 bim şok tedi milyoncu dolaşmak istiyorum tabiki yapmam izin yok sürekli evedeyiz ne zmn çıkacaz acaba bunda soryım doktora yoksa izin yok ailelerden sen otur demeler başlıyor haliyle arbada almadık alcaz hangi model marka önerirsiniz bizm birde asansör yok ve son kattayız

Kizim kucaga cok alisti. Kucakta uyumak istiyor ve cok yoruluyorum. Napicam bilmiyorum?
Aynen canım banim kızda öyle alıştı babası sağolsun gezdirip uyutuyordu alıştı omuzmda uyuyor beşiğe koyunca yarımsaat anca gündüz tabi gece rahat bu seferde aç kalıyor diye içimrahat etmiyor azcık içip yatırıyoruz bizde birde çok sıçrıyor nedense dua ediyorum ama yine aynı bazende hiç olmuyor inş geçer bazen rahat uyuduğuda oluyor gündüz işlerimi yapıyorum tabi yarımyamalak

Canım bu ayki 750 gram için mi az dedi yoksa bebişinin genel kilosu için mi
söyle dedi . Dogüm kg ile 2 ay içinde aldığı kg yu 2 ye böldü , 1.5 kg almış dedi . Ayda 750 gr almis dedi bu normal dedi ama.bundan sonrası için , 1 hafta veriyorum sana dedi 1 hafta sonra tekrar tartilmaya gel dedi , haftalık kaç gr alıyor ona bakalım dedi ona göre degerlendirme yapalım dedi . Yani ilk 2 ay degilde sonraki kg alimi onemli olan dedi .Mama da içemez benim kızım , 2 farklı marka denedim kustu. Sadece anne sütü içiyor . Bebeğin de hep altı ıslak süt de yetiyor ne bilim kafam karıştı .

Yok canım boğulma değil. Allah korusun ani bebek ölümü diye bir durum varmış onunla alakalı İnternetten bir oku istersen. Uyurken yan yatır kesin canım ben öyle yapıyorum
Okudum canim. 10000 de 1 goruluyormus. Ve sebebi bulunamiyormus. Acikcasi sebebin yuzustu yatmak oldugunu dusunmuyorum. Yaninda duruyoruz zaten gunduz. Ama gece tehlikeli olabilir heralde.
Sorunca bize de soyle. Napsak bilemiyorum.
Hasra degilse disari cikmanizda mahsur yok. Biz dogdugu gunden beri disardayiz. Bebek arabasina bindirip mahallede gezdiriyorum bazen. Onun disinda misafirlige de gittik, gezmeye baska yerlere, magazalara falan gittik. Bir sikinti olmadi. Hatta disari cikinca daha rahat uyuyo. Hem sallanmis oluyo hem temiz hava aliyor.

Acaba bu aylarda normal mi kucakta olmasi. Insaallah gecer. Dedigin gibi bazen cok rahat uyuyor. Bazen de kucaga almayinca cigligi basiyor. Aslinda genel olarak sakin ama arada hey heyleri geliyoe galiba.

Çığlığı bastığında ne yapıyorsunuz veya emzirmek icin

Çığlığı bastığında ne yapıyorsunuz veya emzirmek icin
Emzirmek icin emzirme ortusu aldim. Misafirlikteysem ortamda erkek yoksa orda, varsa bir oda rica edip emziriyorum. Disarda yemek yenen yenen bir yerdeysem koseye bir yere oturup emzirme onlugunu takiyorum. Ya da avm cami gibi yerlere gidiyorum. Yolda sallandigi icin genelde aglamiyor. Asil durursam o zaman basliyor. Kucaga aliyorum. O da ise yaramazsa emzirmek icin oturacak bir yer kestiriyorum kendime. Ayrica insanlar cok yardimci oluyor. Mesela pttde sira bekliyordum. Gorevli emzirmem icin arka kapiyi acip yer gosterdi.

Piyanolu oyun halisindan bende aldim. Su anda cok az duruyor. Tabi istemli uzanamadigi icin elini kolunu sallarken çarpıyor. Bence 3 aydan sonrs falan daha guzel oynayabilirler
Bugün teslimat günü baklım gelirse inş deneyecem benim kız nasıl tepki vercek baklım çok merak ediyorum seveckmi oynayckmı hepsini görmüş olucaz benimki beşiğde çarpıyor elini kolunu evet ay ay geçtikçe değişiyo bızdıklar benimki mama yerken oynuyor sanki benimle bi içiyor bi içmiyor kızlar erkeklere göre daha erken kavrarmış baklım 3 aylık olunca nolcak

Tabi söylerim hasta felan olmadı çok şükür arada öksürük hapşırık var ama çok sık değil ben eşime diyorum banane elden diyor çıkmamıza izin vermiyor az daha büyüsün diyor ailesi desen zaten hemn otur sen büyünce git demeler başlıyor ama arabasını alınca az az çıkarcam kızımı ablam geliyor nasılsa o onlardan daha iyi bilir

Kızlar klimalı .Bi yere gittik kocamın iftar verme sevdasından yer kalmamış klima carpan yere koydular bizi kizimin battaniyesi herseyi sıkıydı pusetteydi direk çarpacak konumda degildi.ama işte klima sonuçta ordan çıktık.parka gittik arkadaşları ile.neyse herkes evine dagildi.ben kızın elleri ve kafasinin sıcak olduğunu anladım.çok dikkat ettim ama klimanın direk çarpmasına maruz kalmasa da o soğuk hava alanında kaldigi için klima yüzünden hava değişimi gibi bisey olmuş.ates düşürücü verecek kadar atesli degil ama içten hafif ateşli gibi ne yapmalı yim

İçten nasıl hafif ateşli ?Dr götür sakin ateş düşürücü vs verme canım

Anladım canım Bizde yeni geldik sağlık ocağından hemşire hanım iki ay sonunda 1-1,5 kilo alımı olduysa sıkıntı yok demektir dedi. Ağlamıyorsa ve altını ıslatıyorsa sıkıntı yoktur herhalde inş

Cocugu 1 yasina kadar cikarmiycaklar galiba. Hic cikmazsa sonra disaridan korkabilir. Hem sakinilan goze cop batar. Alismasi lazim biaz. Ablan yardimci olur canim insaallah.
Klima cok tehlikeli valla. Doktora git,en dogrusunu onlar bilir

İçten nasıl hafif ateşli ?Dr götür sakin ateş düşürücü vs verme canım
zarar mi veriyor canım doktor ateş bulamadi.ama hafif böyle kiriklik gibi simdi daha iyi ama uzak tutcam klimadanUOTE="ikare, post: 56282840, member: 851793"]Cocugu 1 yasina kadar cikarmiycaklar galiba. Hic cikmazsa sonra disaridan korkabilir. Hem sakinilan goze cop batar. Alismasi lazim biaz. Ablan yardimci olur canim insaallah.

Klima cok tehlikeli valla. Doktora git,en dogrusunu onlar bilir[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…