2018 mart-nisan anneleri

Cocugu 1 yasina kadar cikarmiycaklar galiba. Hic cikmazsa sonra disaridan korkabilir. Hem sakinilan goze cop batar. Alismasi lazim biaz. Ablan yardimci olur canim insaallah.

Klima cok tehlikeli valla. Doktora git,en dogrusunu onlar bilir
ilac verecek kadar cikmadi cocuk dr gösterdim

Bende araba araştırıyorum bende de durum ayno asansör yok son kat oyuzden kolay bişey almak istiyorum ama hep travel sistem onun içindr pratik demiyorlar sen hangi arabadan alıcaksın

Kizalar basur kremi prokto yu sürüyorum ama hala geçmedi aparati ile tam süremiyorum.haplarım bitti cok değişen olmadi.kontrole gidicem gibi

Kizalar basur kremi prokto yu sürüyorum ama hala geçmedi aparati ile tam süremiyorum.haplarım bitti cok değişen olmadi.kontrole gidicem gibi
Aparat ile içeriye sıkmalısın yoksa iyileşmez 1 hafta içinde biraz rahatlarsın 2 haftadan sonra çoğu geçer ama 1 ay kullan bırakma

Canım hangi siteden sipariş verdin link atarmısın bende bakıyım sipariş veriyim,sen yazınca ilgimi çekti

Canım bizide bilgilendir bende bir dahaki kontrolümüzde sorayım.

Canım emmeye başladımı,eğer mama emiyorsa gecede mamayı kaç saatte bir veriyorsan aynı şekilde uyurken ver ben veriyorum uykusunda.Hiç uyanmadan emiyor çünkü doğduğundan beri böyle alıştı hem büyüdüğü için daha rahat emiyor .

Benimki biberonu almıyor ya ilk doğduğunda emiyordu şimdi zorunda kalıp sütüm yetmeyince mama veriyorum günde iki kere falan çok hırçınlaşıp ağlıyor biberon ağzındayken? Sizin bebişler nasıl biberon kullananlar?

2. Ay kontrolümüze gittik biz de bugün hafif ateşi var gibi geliyordu doktor ölçtü normal çıktı galiba hava sıcaklığından bana öyle geldi..sık sık ölçücem yine de. Bu ay da bir kilo almış kızım doktor gayet iyi beslenmesi bu şekilde devam edin dedi..3 kilo doğmuştu zaten birer kilo alarak devam etti hayırlısı bakalımm. Bu arada bizim aşı da haftaya tam iki ayı dolunca vermedi tarihi ebe 2ay bir haftalık olmuş olacak aşı olacağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…