- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.521
ilac verecek kadar cikmadi cocuk dr gösterdimCocugu 1 yasina kadar cikarmiycaklar galiba. Hic cikmazsa sonra disaridan korkabilir. Hem sakinilan goze cop batar. Alismasi lazim biaz. Ablan yardimci olur canim insaallah.
Klima cok tehlikeli valla. Doktora git,en dogrusunu onlar bilir
Iyi bari. Hasta olmasin bebislerimiz. Yazik onlara.ilac verecek kadar cikmadi cocuk dr gösterdim
bana kalsa hafif var gibi emerek atar insallah klima da bi yerden sonra hastalikIyi bari. Hasta olmasin bebislerimiz. Yazik onlara.
Kesinlikle kanguru öneriyorum
Bende araba araştırıyorum bende de durum ayno asansör yok son kat oyuzden kolay bişey almak istiyorum ama hep travel sistem onun içindr pratik demiyorlar sen hangi arabadan alıcaksınBen altına yastık koyup yatırıyorum yüz üstü zaten yanındayken yapıyoruz bunu bir sakıncası olmaz bence çünkü 2 aylık olcak 11 indeben en fazla 5 dakika tutuyorum gün içinde iki kere yapıyorum 10 dakika oluyor bu arada hastane dışında dışarı çıkmadık hiç yaz geldi ve ben çok heveslenir oldum kızımla parka gitmek a101 bim şok tedi milyoncu dolaşmak istiyorum tabiki yapmam izin yok sürekli evedeyiz ne zmn çıkacaz acaba bunda soryım doktora yoksa izin yok ailelerden sen otur demeler başlıyor haliyle arbada almadık alcaz hangi model marka önerirsiniz bizm birde asansör yok ve son kattayız
mamadusbaby aldım ben instagramdan 180 tl fiyatıOnerdiginiz marka var mi?
Ben tutuyorumKızlar aranızda oruç tutan var mı
Sütüm nasıl canım iyi geliyor mu. Benim başlarda çok iyiydi şimdi azaldı. Çoğalması için özel bir şey yapıyor musunBen tutuyorum
Aparat ile içeriye sıkmalısın yoksa iyileşmez 1 hafta içinde biraz rahatlarsın 2 haftadan sonra çoğu geçer ama 1 ay kullan bırakmaKizalar basur kremi prokto yu sürüyorum ama hala geçmedi aparati ile tam süremiyorum.haplarım bitti cok değişen olmadi.kontrole gidicem gibi
Vallahi ben onlardan fayda bulamadım hiç bana en iyi gelen sütlaçKizlar süt yapan still tee markasi önemli mi hünnap da çıkarmış
Canım hangi siteden sipariş verdin link atarmısın bende bakıyım sipariş veriyim,sen yazınca ilgimi çektiAynen canım sağlık olsunbende bugün piyanolu oyun halısı gördüm instgramdan kullananları eşime dedim al diye oda siparişi vermiş sağolsun yurt dışında yaşyan yotuber anneler var birde anne günlüğü çok özenirdim çocuklarıyla vakit geçirp eğitenlere onlarda aynı şekilde bebek gelişime önem veriyolarmış en basiti gögüs ürene yastıkla yatırmak boyun egzersizi kendi kaldırma dik durma gbi harketleri yapıyor sonra siyah beyaz resimler insan hayvan şekil ve bu oyun halısı motor gelişimi ve harketlerine yardımcı oluyormuş malum ağaç yaş iken eğilir inş heves ettiğim herşeyi yapmk nasip olur kızımla
Canım bizide bilgilendir bende bir dahaki kontrolümüzde sorayım.Aynen canım o işe yarıyorbizmki uyurken mama yerse gaz çıkmıyor malesf bekliyorum gece rahtsız olursa alıp çıkrtıp oyle yatırıyorum bende bilmiyorum ay ay etkinlik neler var araştırmak lazım ama o anne günlüğündeki bayan çok güzel şeylerle eğtiyor pazrtesi gidince doktoruna sorayım bi etkinlik işini
Canım emmeye başladımı,eğer mama emiyorsa gecede mamayı kaç saatte bir veriyorsan aynı şekilde uyurken ver ben veriyorum uykusunda.Hiç uyanmadan emiyor çünkü doğduğundan beri böyle alıştı hem büyüdüğü için daha rahat emiyor .Aynen canım banim kızda öyle alıştı babası sağolsun gezdirip uyutuyordu alıştı omuzmda uyuyor beşiğe koyunca yarımsaat anca gündüz tabi gece rahat bu seferde aç kalıyor diye içimrahat etmiyor azcık içip yatırıyoruz bizde birde çok sıçrıyor nedense dua ediyorum ama yine aynı bazende hiç olmuyor inş geçer bazen rahat uyuduğuda oluyor gündüz işlerimi yapıyorum tabi yarımyamalak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?