2018 mart-nisan anneleri

Ben sütümü sağarak verdiğim için mecbur alıyor ama boğuluyor sürekli biberon yavaş akımlı oysa

Sütüm nasıl canım iyi geliyor mu. Benim başlarda çok iyiydi şimdi azaldı. Çoğalması için özel bir şey yapıyor musun
Evet ramazan öncesine göre daha az sanki ama yetiyor şükür zaten bir haftadan az kaldı ramazanın bitmesine ben su içmeye özen gösteriyorum iftardan sahura 3 sürahi su içiyorum en az 3 buçuk litre eder içtiğim su Allah ne verdiyse iftarda sahurda yiyorum başka da özel bir şey yapmıyorum canım

Ay canım iyiki söyledin böyle benom Dr da aynisini söyledi ama emin olamamistim şimdi senin yazdığını okuyunca demekki dogru 2 aylık toplamı değerlendiriyor lar . O zaman sorun yok çok şükür 2 ayda toplam 1.5 kg aldı . Bu salı tekrar çağırdı haftalik kaç gr alıyor bakicak ama bu hafta bebek hep istahsizdi ve cok uyudu özellikle 3 gün nasıl olacak bilmiyorum. Seninki nasıl kg durumu?aslında ben kg çok takilmiyorum ama sağlıklı olsun istiyorum başka bişey değil. Mama da içemiyor çünkü kusuyor. KG az gelsede değişen bişey olmayacak yani az az kg alicak böyle buyuyecek .

[/QUOTE]
Canim daha çok küçük bebek ya ondan dedim . Ateşi cikmadan hissiyatlar ile Dr tavsiye etmeden verme bence ateş düşürücü . Allah şifa versin kuzularimjza

Bende biberondan kesmeye çalışıyorum . Çünkü meme yi istemiyor sanki , biberondan kolay geliyor .

Haftaya 2. Aylık aşıları var , yaptırmak istemiyorum napcam kararsizim. Ahmet aydinin makalelerini inceledim 2. Yaşından sonra belli aralıklarla ile sadece 6 tane aşı önermış. Bi taraftan da suriyeliler var yaptir ,hastalık bulaşır diyorlar. Ama nedense hastanelerin acil bölümünde hiç Suriyeli çocuk görmedim gören varmı ? Çocukları maşallah sağlıklı , Ben hastanelerin sadece doğum katında görüyordum suriyelileri.

Evet canım 2 ayın sonunda 1.5 kg alması yeterli. Sınırın altında olmadığımız müddetçe kiloyu takmamak lazım. Ağlamıyorsa keyifliyse herşey yolundadır herhalde ama tabi yine de düşünüyoruz Benim bebiş 2 kg aldı canım iki ayın sonunda

Anladım canım su benimde sütümü çok artırıyor Allah kabul etsin

Bende biberondan kesmeye çalışıyorum . Çünkü meme yi istemiyor sanki , biberondan kolay geliyor .
Canım herkes öyle söylüyor ki biberona alışan bebek biberon daha kolay olduğu için anne memesini istemiyor. Bu yüzden biberonu vermemeye çalış. Ben bazen mecbur kalıyorum vermeye o gün bebeğim sanki mememi emerken mızmızlanıyor gibi hissediyorum

Ben 55 günlük ken götürdüm , Dr niye takıldı o zaman bu kadar anlamadim yani , bende stres yaptım oturup agladim daha başka ne yapabilirim diye gecenin bi yarısı elimde biberon , emmeyle yoruluyor diye . .. Toplamda 1.5 kg almış boyu da Uzamis. Haftalık kaç gr aldigina bakmak istedi haftaya salı bakilacak bakalım . Bu da mantıklı gelmiyor hava sıcak bebek bi hafta kg almayabilir mesela hastane dönüşü 3 gün bebegm mutsuz du ve emek istemedi biberonu bile istemedi .

Hiç sıkma canını vallahi benimki 13 günde 73 gr almıştı bir ara enfeksiyon vardı idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle düzelir her şey şimdi çok şükür daha iyi

Hiç takma canım boşu boşuna strese girme. Bence senin doktor biraz abartmış kilo alımı gayet güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…