- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.561
Canım ne yaptın sen iyileşebildin miHiç takma canım boşu boşuna strese girme. Bence senin doktor biraz abartmış kilo alımı gayet güzel bence
Benimki tam tersi oldu böyle de çok zormuş ya açken bile yemiyor mamayı bende de süt olmuyor o an :/Bende biberondan kesmeye çalışıyorum . Çünkü meme yi istemiyor sanki , biberondan kolay geliyor .
Geçmiş olsun benim bebegiminde idrar yolu enfeksiyonu vardı . Doktorlar illa ultrason ile bobreklerine bakalım daha çok küçük bebek enfeksiyon olmamasi lazım dedi. Goturucem haftaya salı 2 doktor da aynı şeyi söyledi . Ne bileyim istemiyorum götürmek çünkü 1.5 ay geçti üzerinden bişey olsa tekrarlardi öyle degilmi. hamileligimn son ayında bende enfeksiyon vardı benden geçmiştir diye düşünüyorum hep . Senin bebeğinde enfeksiyon olduğunu nasıl anladin ?benim bebegimin vücudunda kirmizi noktalar olmustu vajenide kırmızıydiHiç sıkma canını vallahi benimki 13 günde 73 gr almıştı bir ara enfeksiyon vardı idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle düzelir her şey şimdi çok şükür daha iyi
Evet bayagi strese girdim de sağolsun arkadasin biri yazmış buraya rahatladımHiç takma canım boşu boşuna strese girme. Bence senin doktor biraz abartmış kilo alımı gayet güzel bence
Bence en iyi doktor anne , hissiyatlar ile anlıyoruz herşeyi .Evet canım 2 ayın sonunda 1.5 kg alması yeterli. Sınırın altında olmadığımız müddetçe kiloyu takmamak lazım. Ağlamıyorsa keyifliyse herşey yolundadır herhalde ama tabi yine de düşünüyoruz Benim bebiş 2 kg aldı canım iki ayın sonunda
Sana da geçmiş olsun canım.. neden olmasın öyle saçma şey mi olur bezi altında çok kalır o yapar sonra banyodan sonra üşür o yapar. Başka doktora da göster sen bence. Bizimki Kilo almıyordu canım doktor test yaptı kan testi ve idrar testi öyle bakıldı başka bir belirtisi yoktu gayet normaldi. Toz bir ilaç verdi doktor böyle su ile karıştırıp içiyorsun portakal kokulu 15 günde tüketilmesi gerek bize 10 gün kullan dedi. Her gün 1 çağ kaşığı veriyorduk çok şükür geçti gitti.Geçmiş olsun benim bebegiminde idrar yolu enfeksiyonu vardı . Doktorlar illa ultrason ile bobreklerine bakalım daha çok küçük bebek enfeksiyon olmamasi lazım dedi. Goturucem haftaya salı 2 doktor da aynı şeyi söyledi . Ne bileyim istemiyorum götürmek çünkü 1.5 ay geçti üzerinden bişey olsa tekrarlardi öyle degilmi. hamileligimn son ayında bende enfeksiyon vardı benden geçmiştir diye düşünüyorum hep . Senin bebeğinde enfeksiyon olduğunu nasıl anladin ?benim bebegimin vücudunda kirmizi noktalar olmustu vajenide kırmızıydi
Benim bebeğimde de enfeksiyon vardı idrar yolunda bir aylıkken canım böbreğine karnına ultrasonla bakıldı normal çıktı..inş bi daha tekrarlamaz şimdi iki aylığız bi şikayetimiz yokGeçmiş olsun benim bebegiminde idrar yolu enfeksiyonu vardı . Doktorlar illa ultrason ile bobreklerine bakalım daha çok küçük bebek enfeksiyon olmamasi lazım dedi. Goturucem haftaya salı 2 doktor da aynı şeyi söyledi . Ne bileyim istemiyorum götürmek çünkü 1.5 ay geçti üzerinden bişey olsa tekrarlardi öyle degilmi. hamileligimn son ayında bende enfeksiyon vardı benden geçmiştir diye düşünüyorum hep . Senin bebeğinde enfeksiyon olduğunu nasıl anladin ?benim bebegimin vücudunda kirmizi noktalar olmustu vajenide kırmızıydi
Canım tam iyileşemedim. Kısır döngü gibi geçiyor gibi oluyor sonra tekrardan yine başa dönüyoruz. Dün çıkamadım yine bugün zorlıcam çıkmak için bugünde çıkmazsam yarına derdim büyük demektirCanım ne yaptın sen iyileşebildin mi
Acı olmadı ama çok az lekelenme oldu ,doktora gidemedim halen . Eşim iş seyehatinde o gelmeden gidicem bakalım ..Kızlar ilişkiye girdiniz mi eşinizle doğumdan sonra? Sezeryan olanlar acı hissediyor msnz
Ya o bendede oluyor memeyi alıyor ittiriyor bir daha alıyor yine aynı ama huysuz bir şekilde ve ağlıyor aç mı tok mu anlamıyorum Sütüm geliyor neden böyle yapıyor acabaBugün çok sicakladik sicaktan uyumadık daha yeni serinliyo üstünde bi citcit badi .Hep emmek istiyo ama itirmek için tok mu ac mı anlasilmiyor
Benim bebekde aynı şeyi yapıyor galiba ben çözdüm . Kaka si ya da alt dan gazı oluyor . Kaç gündür takip ediyorum kaka yapmadan önce yaşıyoruz bu sıkıntıyı . Sizde bi takip edin bakalımYa o bendede oluyor memeyi alıyor ittiriyor bir daha alıyor yine aynı ama huysuz bir şekilde ve ağlıyor aç mı tok mu anlamıyorum Sütüm geliyor neden böyle yapıyor acaba
şunu farketti. Ihlamurla humanayi karıştırıp içersem bide bi saat uyursam daha çok doluyor daha koyulasiyor sütümYa o bendede oluyor memeyi alıyor ittiriyor bir daha alıyor yine aynı ama huysuz bir şekilde ve ağlıyor aç mı tok mu anlamıyorum Sütüm geliyor neden böyle yapıyor acaba
Olabilir canım bende bakayım biBenim bebekde aynı şeyi yapıyor galiba ben çözdüm . Kaka si ya da alt dan gazı oluyor . Kaç gündür takip ediyorum kaka yapmadan önce yaşıyoruz bu sıkıntıyı . Sizde bi takip edin bakalım
Aynen canm benimkide öyle yapior aç daha yeni memeyi veriyorum gözünü dikiyor bir noktaya kızarıyor başlıyor ağlamaya memeyi almıyor gazı var cikaramiyor açıyor sanırım biraz kaldırıyorum oyalıyor tekrar veriyorumBenim bebekde aynı şeyi yapıyor galiba ben çözdüm . Kaka si ya da alt dan gazı oluyor . Kaç gündür takip ediyorum kaka yapmadan önce yaşıyoruz bu sıkıntıyı . Sizde bi takip edin bakalım
Of yaCanım tam iyileşemedim. Kısır döngü gibi geçiyor gibi oluyor sonra tekrardan yine başa dönüyoruz. Dün çıkamadım yine bugün zorlıcam çıkmak için bugünde çıkmazsam yarına derdim büyük demektir
Sen nasılsın canım tekrarlamaz inş sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?