- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.581
Aynı dert bende de varBende biberondan kesmeye çalışıyorum . Çünkü meme yi istemiyor sanki , biberondan kolay geliyor .
Aynı sorun bende de var. Biberon veriyor musunYa o bendede oluyor memeyi alıyor ittiriyor bir daha alıyor yine aynı ama huysuz bir şekilde ve ağlıyor aç mı tok mu anlamıyorum Sütüm geliyor neden böyle yapıyor acaba
Günde bir kere sütümü sağıp veriyorum canım. Acaba o yüzden miAynı sorun bende de var. Biberon veriyor musun
Evet canım ya valla şimdi 3 gün oldu dışarı çıkamıyorum ve oram sanki daralmış gibiOf yaiyileşmek çok zor.. bir süre sonda popoda darlık oluyor kaslar sürekli hırpalandığını için kabız oldum sanıyorsun ama olmuyorsun aslında bende var mesela bakalım ne zaman geçer
Ben de veriyorum aynı sorun bende de var ben hem gaza hem de ona bağlıyorumGünde bir kere sütümü sağıp veriyorum canım. Acaba o yüzden mi
sahurda bir kaç tane kayısı at ağzına canım ya çok zorEvet canım ya valla şimdi 3 gün oldu dışarı çıkamıyorum ve oram sanki daralmış gibi
hayır yani yediklerim ne oluyor anlamıyorum ben
2 aylık aşılarımızı dün olduk canım doktor izne çıktığı için çok şükür atlattık. Rota da vurulacağız ama üstünden biraz zaman geçmeliymiş bir sonraki aya kaldı. Kilosu iyi. Benim de üç gündür huysuz 72 günlük olduk. Sen nasılsın :) çok girmiyorum buralara kız nedense bir kucak sevdasına düştü bak ağlıyor yineMaşallah canım benim,fıstığımda iyi bazen huysuz oluyor .Alıştım herşeyini tek başıma yapıyorum şükür.Aylık kontrolünüz ve aşınız nasıl geçti.Bizde Beşinde 2 aylık olucaz bu cumartesi aylık kontrolüne doktoruna götürcem beşindede aşısı var.
Benim 8 gün rekorMerhaba kizlar bayadir giremedim biz bugün 50 günlük olduk benim kiz kabızlık yasiyor sadece anne sütü beslenipte sizde boyle olan var mi ne sıklıkla kaka yapiyor bebisler
doktor fitil verdi birde kapsul 15 gum sonra gel dediBen de veriyorum aynı sorun bende de var ben hem gaza hem de ona bağlıyorum
sahurda bir kaç tane kayısı at ağzına canım ya çok zor
Benim de aynı durum var dün resmen kıyafet bulamadım nasıl 1 haftada böyle oldu. Civilden alışveriş yaptım netten hızlı gönderim. Kızla tek avm zor oluyor araba kızla kullanamıyorumBebekler hizli buyur derlerdi de inanmazdim. Daha 1 bucuk ayligiz ve kiyafetleri kucuk geliyor. Halbuki alirken buyuk beden almistim cogunu. Yeniden alisverise cikicaz.
Rabbim iyi insanlar ile karşılaştırsın senin için ne kadar zordurMerhaba birkaç gundur giremiyordum. Bakıcı bakmaya başladım 2 kişi ile görüştüm. Moralim çok bozuk temmuzun ilk haftası iznim bitiyor. Bırakmak istemiyorum. Bebeğime ben bakmak istiyorum. 2 ay yarim gün izin halkımız var memur olarak onda bile bırakmak istemiyorum ya. Bi başkasının ona bakacak olması beni aşırı geriyor eşime sarıyorum şuan. Bilmiyorum siz ne durumdasınız benim ciddi anlamda psikolojim bozuk
İlk defa duydum gerçekten daha mantıklı geldi bana daKreşin kamerası var fakat sosyal hizmetlere bağlı kurumsal bir firma ( neşe erberk ) bizim verdiğimiz çocuk istismarından dolayı kameralar dışarıya kapalıymış aynı sınıfta veya odada birden fazla çocuk var diye ama aklınızda herhangi bir soru işareti oluştuğunda gelip istediğiniz zaman kayıtları izleyebilirsiniz dediler 0-2 yaş Arası 5 bebek alıyorlar sadece bu grup için bir öğretmen ve yardımcı anne var yardımcı anne bebekleri uyutma, alt değiştirme, pijama giydirme vs işlerden sorumlu öğretmen ise bebeklere uygun jimnastik ritimsel müzik vs bakıcıya versek zihinsel gelişim adına hiç bir şey olmayacak ve kamera yok ve hemen hemen aynı ücret o yüzden biz kreşi tercih ettik açıkçası
Canım fiyatı çok mu pahalıdır acaba? Bende çalışmak istiyorum ama paranoyak biriyim o yüzden soruyorum gerçi buradan yazılır mı bilmiyorumKreşin kamerası var fakat sosyal hizmetlere bağlı kurumsal bir firma ( neşe erberk ) bizim verdiğimiz çocuk istismarından dolayı kameralar dışarıya kapalıymış aynı sınıfta veya odada birden fazla çocuk var diye ama aklınızda herhangi bir soru işareti oluştuğunda gelip istediğiniz zaman kayıtları izleyebilirsiniz dediler 0-2 yaş Arası 5 bebek alıyorlar sadece bu grup için bir öğretmen ve yardımcı anne var yardımcı anne bebekleri uyutma, alt değiştirme, pijama giydirme vs işlerden sorumlu öğretmen ise bebeklere uygun jimnastik ritimsel müzik vs bakıcıya versek zihinsel gelişim adına hiç bir şey olmayacak ve kamera yok ve hemen hemen aynı ücret o yüzden biz kreşi tercih ettik açıkçası
Doktora görünmelisin biz fikir söyleyemeyiz ki.Arkadaşlar merhaba. Gebelik düşünüyoruz ancak alerjik hapsirmalarim var . Hamilelik için sakıncası olur mu
BEnce gayet iyi neden takibe aldı bende anlamadımYa kızlar bebeğin 2. Ay kg nasıl ? Benim ki bu ay da 750 gr alıyor . Haftalık bakicakmis kg alimina hem iyi diyor hem bakalım dedi kafam karıştı
Canım o korkuyu kırman lazım, dışarı da ağlar durmaz diye. Alıştırman lazım yavaş yavaş dışarı yoksa zorlanırsın. Ben kızı çok çıkardım gezdim vs. Ağlama dı mı tabiki ağladı. Yemeğe çıktık eşimle sırasıyla yedik yanımızda arkadaşımız da vardı. Olur olmadım yerlerde emmek istiyor mesela. Pusetini sevmiyor ağlıyor koyunca, araba da uyumuyor kucak istiyor ama ben yine de çıkıyorum. Cafe, restauranta gitmek zor evet ama ev ziyareti yap bence, at arabasına gezdir dışarıdaBu kadar bunaldigimi hatırlamıyorum.45 gündür kapı dahi çalmadı anca hastaneye git gel bir defa parka çıktık ağlayacak stresiyle o da. Bugün arkadaşım akşam oturmasına çağırdı tam hazırlandık çantamızı aldık ağlamaya başladı gelemiyoruz diye aradık evde o kadar bunaldim ki bu akşam son damla oldu gözyaşlarımi tutamıyorum artık.kendimi iyi hissetmiyorum iki insan yüzüne hasret.esimle bile tek muhabbet çocuk. Akşamları uyur uyumaz koşuyoruz yataklara bir saat fazla uyuyalım diye. Ne kitap ne film muhabbeti.kizimin yüzüne bakınca da kıyamıyorum kızmaya asla ama sadece anneyim artık.
Göğsüne nasıl yatırıyorsun canım? Yastıkla mı anlamadımGogus ustune yatirmak cok ise yariyor. Gunduzleri o sekilde koyuyorum. Hem boynu, sirti gelişiyor. Hem de oyle gazini daha rahat cikariyor ve rahat uyuyor. Diger etkinlikleri de yapicam ama hangi ayda ne yapilir bilemiyorum
Öyle mi fitil işe yarar bak kapsül bilmiyorum ama fitili aksatma biraz canı acıyor insanın koyarken ama diğerinin acısının Yanımda hiç bence. Artırır canım vakit buldukça bol bol uyu bence. Ayy hiç sitem etme keşke benimki de her dakika memede kalsadoktor fitil verdi birde kapsul 15 gum sonra gel dedi
Anal fissür icin.canım insan uyuyup dinlenince sütü artar mi sanki benim onla alakali oluyom uykudan kizla sabahtam beri em bezi degistir em bezi değiştir gitti.yemek zor yedim bi uyusa uzun uzun
Zamanla onlarda alışacak dışarı. Benim kızda ağlayınca panik oluyorum şimdi ağlasa da sevdiğim çocukları olan arkadaşlar ile program yapmaya çalışıyorumCigirirken gitmek de içime sinmiyor millet bu sesi mi çekecek hem de keyif almadiktan sonra ne gerek var deyip oturduk
Benim travel ama inanılmaz kolay kullanımı ve hafif peg Perego arialBende araba araştırıyorum bende de durum ayno asansör yok son kat oyuzden kolay bişey almak istiyorum ama hep travel sistem onun içindr pratik demiyorlar sen hangi arabadan alıcaksın
Bu konularda yazmayı çok sevmiyorum ama hayır herşey normal oluyor :)Kızlar ilişkiye girdiniz mi eşinizle doğumdan sonra? Sezeryan olanlar acı hissediyor msnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?