2018 mart-nisan anneleri

Sütünün yetmediğini nerden anladı ? Böyle birşey yok ama süt kesilir stres ve üzüntü den tamam ama Allah onun rizki kadar süt veriyor . Sakın stres yapıp üzülme . Sütun yetmiyor diyenlere karşı kapat kulaklarını dinleme annen de olsa

Kakası olunca uykudan uyanıyor bebekler ya da uykuya dalamiyorlar

Canım ben duracaktım birkaç hafta önceden alıp ama icime sinmedi rapor falan alıp idare edicem

Canım fiyatı çok mu pahalıdır acaba? Bende çalışmak istiyorum ama paranoyak biriyim o yüzden soruyorum gerçi buradan yazılır mı bilmiyorum
bahsettiğim kreş yarım gün 500 tam gün 900 dediler ama 850 ye anlaştık ben öğretmenim mecburen tam gün çalışıp aldığım ek dersi kreşe vereceğim maaş da ev kredisine gidiyor zaten

o gün sağlıklı emisemedik belki o yüzde n kac gündür yemek yapamadım aciktim.süt çayını ne kadar kadar kullanayim.
Canim dinlen sen ozaman da süt oluyor havuç ve bol su güzel süt yapıyor . Ne kadar beslenirsek beslenelim dinlenmeyince zor oluyor . Ama süt yeter bebeğe çünkü bizim yavrularimiz daha çok küçük , ne kadar migdeleri var ki küçuçuk. O yüzden sutunun az olduğunu düşünme

Ben de biberon veriyorum çünkü sütüm yetersiz. Günde bir iki bazen üç kerr mama veriyorum
Mama ile beraber süt alan bebekler genelde 3 aydan sonra memeyi komple bırakıyor . Verme mama ,neden sütünün yetersiz olduğunu düşünüyorsun onların zaten küçücük migdesi var . Süt emildikce çoğalır . Sen dinlen havuç ye bol su ic bak nasıl geliyor süt. Ama.bebek emmez ise süt kanalları Kapanir. Yavaş dan kes mama vermeyi . Ben de biberon ile veriyorum ama gece veriyorum süt sagip veriyorum .

canım .Bemimki cok hickiriyor.hickirdikca midesi genisliyor diyorlar.o zamanda sanki yetmicwkmis gibi geliyor.sut yapan çayı içmeyince de farkediyor.havuç gaz yapmaz mi.hala bulgur nohut fasulye yiyemiyorum.daha yeni yeşil fasulye ve mercimek çorbasına başladım.bol su cogaltiyor evet ama hic protein yemeden de sanki süt doyurucu olmuyor gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…