- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.601
Benim kızda son zamanlarda öyle anlamadımYa o bendede oluyor memeyi alıyor ittiriyor bir daha alıyor yine aynı ama huysuz bir şekilde ve ağlıyor aç mı tok mu anlamıyorum Sütüm geliyor neden böyle yapıyor acaba
Sütünün yetmediğini nerden anladı ? Böyle birşey yok ama süt kesilir stres ve üzüntü den tamam ama Allah onun rizki kadar süt veriyor . Sakın stres yapıp üzülme . Sütun yetmiyor diyenlere karşı kapat kulaklarını dinleme annen de olsaAnnem sütun yetmiyor galiba deyip beni huylandiriyor.evde bisey yok.anneme gittim.karnımı doyurmaya.kocam otel gibi geldigi için yatıya.geldigi saate uykum geliyor.ama artık isterse sahurda gelsin. Vercem çocugu ona olmasa bile kendime yemek yapicam.
Hayır canım kaka si ya da alt dan gazı oluyor . Biberonu gece uykuda iken ver . Gündüz verme o zaman ayırt edemiyor . Meme sanıyorGünde bir kere sütümü sağıp veriyorum canım. Acaba o yüzden mi
Ne bilim ya gitmedim zaten kontrole doktora , saçma sapan sinirlerimi bozdu bebek emmese vs neyse ..BEnce gayet iyi neden takibe aldı bende anlamadım
8 gün fazla bence , 4 güne kadar normal. Demişti benim doktorum . Başka bi doktora daha sor istersen .Benim 8 gün rekorama anne sütü alıyorsa normal diyorlar
Kakası olunca uykudan uyanıyor bebekler ya da uykuya dalamiyorlardoktor fitil verdi birde kapsul 15 gum sonra gel dedi
Anal fissür icin.canım insan uyuyup dinlenince sütü artar mi sanki benim onla alakali oluyom uykudan kizla sabahtam beri em bezi degistir em bezi değiştir gitti.yemek zor yedim bi uyusa uzun uzun
Canım ben duracaktım birkaç hafta önceden alıp ama icime sinmedi rapor falan alıp idare edicemRabbim iyi insanlar ile karşılaştırsın senin için ne kadar zordurbakıcıya alışana kadar annem yada kv yanınıza gelmez mi? Direkt bakıcıya teslim etmeden onlar bir gözlem yapar bakalım nasıl biri iyi bakıyor mu diye
o gün sağlıklı emisemedik belki o yüzde n kac gündür yemek yapamadım aciktim.süt çayını ne kadar kadar kullanayim.Kakası olunca uykudan uyanıyor bebekler ya da uykuya dalamiyorlar
Allahım hepimizde aynı sorun bende de var ya bu problem siz biberon veriyor musunuz?Benim kızda son zamanlarda öyle anlamadım
Canım sabah dışarı çıkmak zorunda kalıyorum 3 saat kadar biberonu o zaman veriyorum sanırım çözdü bu işi biberonu istiyorHayır canım kaka si ya da alt dan gazı oluyor . Biberonu gece uykuda iken ver . Gündüz verme o zaman ayırt edemiyor . Meme sanıyor
Arada bile olsa uzun hiç almıyor mu gece hariçCanım sabah dışarı çıkmak zorunda kalıyorum 3 saat kadar biberonu o zaman veriyorum sanırım çözdü bu işi biberonu istiyor
Verme canım gece hariç bırakır memeni ,git gide daha iyi ayırt ediyorlar uçları . Alistiramazsin sonraCanım sabah dışarı çıkmak zorunda kalıyorum 3 saat kadar biberonu o zaman veriyorum sanırım çözdü bu işi biberonu istiyor
bahsettiğim kreş yarım gün 500 tam gün 900 dediler ama 850 ye anlaştık ben öğretmenim mecburen tam gün çalışıp aldığım ek dersi kreşe vereceğim maaş da ev kredisine gidiyor zatenCanım fiyatı çok mu pahalıdır acaba? Bende çalışmak istiyorum ama paranoyak biriyim o yüzden soruyorum gerçi buradan yazılır mı bilmiyorum
Canim dinlen sen ozaman da süt oluyor havuç ve bol su güzel süt yapıyor . Ne kadar beslenirsek beslenelim dinlenmeyince zor oluyor . Ama süt yeter bebeğe çünkü bizim yavrularimiz daha çok küçük , ne kadar migdeleri var ki küçuçuk. O yüzden sutunun az olduğunu düşünmeo gün sağlıklı emisemedik belki o yüzde n kac gündür yemek yapamadım aciktim.süt çayını ne kadar kadar kullanayim.
Uzun çok nadir canımPes
Arada bile olsa uzun hiç almıyor mu gece hariç
İki hafta daha böyle olacak mecburVerme canım gece hariç bırakır memeni ,git gide daha iyi ayırt ediyorlar uçları . Alistiramazsin sonra
Mama ile beraber süt alan bebekler genelde 3 aydan sonra memeyi komple bırakıyor . Verme mama ,neden sütünün yetersiz olduğunu düşünüyorsun onların zaten küçücük migdesi var . Süt emildikce çoğalır . Sen dinlen havuç ye bol su ic bak nasıl geliyor süt. Ama.bebek emmez ise süt kanalları Kapanir. Yavaş dan kes mama vermeyi . Ben de biberon ile veriyorum ama gece veriyorum süt sagip veriyorum .Ben de biberon veriyorum çünkü sütüm yetersiz. Günde bir iki bazen üç kerr mama veriyorum
İnşallah canım baktın bırakıyor memeyi ucu değiştir , meme ye çok yakın biberonlar var özel biberonlar,öyle avent gibi falan degil zor cekisli .İki hafta daha böyle olacak mecburinş o zamana kadar anlamadan biberonu unutur
canım .Bemimki cok hickiriyor.hickirdikca midesi genisliyor diyorlar.o zamanda sanki yetmicwkmis gibi geliyor.sut yapan çayı içmeyince de farkediyor.havuç gaz yapmaz mi.hala bulgur nohut fasulye yiyemiyorum.daha yeni yeşil fasulye ve mercimek çorbasına başladım.bol su cogaltiyor evet ama hic protein yemeden de sanki süt doyurucu olmuyor gibi hissediyorum.Canim dinlen sen ozaman da süt oluyor havuç ve bol su güzel süt yapıyor . Ne kadar beslenirsek beslenelim dinlenmeyince zor oluyor . Ama süt yeter bebeğe çünkü bizim yavrularimiz daha çok küçük , ne kadar migdeleri var ki küçuçuk. O yüzden sutunun az olduğunu düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?