- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.621
Tamam canım öyle yle yaparımİnşallah canım baktın bırakıyor memeyi ucu değiştir , meme ye çok yakın biberonlar var özel biberonlar,öyle avent gibi falan degil zor cekisli .
Evet canım ellerini tanıyormuş ondan öyle yaparmış :)) emme durUmu nasıl bebişinKızlar bebeğiniz elini ağzına götürüp emmek istiyor mu Benimkinde şimdi bu çıktı hem emziğini hem parmaklarını emmek istiyor aynı anda çok tatlı ya
Canım iyiyiz şimdilik bayramda iyicemen alışır unutur biberonu inş. Ama bazen diyorum Sütüm çok olduğunda sağayım biberona oğlumla gezmelere gidince biberondan vereyim diye daha rahat olurEvet canım ellerini tanıyormuş ondan öyle yaparmış :)) emme durUmu nasıl bebişin
Nasıl düzeldi özel bir şey yaptın mu? Bir de hangi biberonu kullanıyorsunCanım iyiyiz şimdilik bayramda iyicemen alışır unutur biberonu inş. Ama bazen diyorum Sütüm çok olduğunda sağayım biberona oğlumla gezmelere gidince biberondan vereyim diye daha rahat olur
Canım bebedorun ısıya dayanıklı cam biberonunu kullanıyorum. Canım ben özel birşey yapmadım ama şunu anladım m ki bizden direk emdiklerinde süt hafif sıcak şeklinde geliyor bebişlerimize biberon hafif ılık soğuğa yakın olunca sütü istemiyor ve içmiyor böylece hemen göğsüne yapışıyor bu şekilde de vazgeçirebilirsin biberondanNasıl düzeldi özel bir şey yaptın mu? Bir de hangi biberonu kullanıyorsun
Canım biz 67 günlüğüz kilomuz 5300. Benim bebiş 3 kilo doğmuştu. Kilosu çok iyi bence çok fazla da değilKizlar bebisler kac kilo. 2 bucuk ayligiz 6300 cikti fazlamiki.... 3600dogmustuk
Bi an korktum cok mu fazla diye. Normal demekki masallah kuzularimiza ya. Rota nedeniyle asisi gecikti. Yeni yaptrdim orda ölçtükCanım biz 67 günlüğüz kilomuz 5300. Benim bebiş 3 kilo doğmuştu. Kilosu çok iyi bence çok fazla da değil
bende cam biberon aldim.bende dışarıda iken sagip versem mi emzirme önlüğü ile sıkıntı basıyor disarda bana emzirecek alan arıyorumCanım bebedorun ısıya dayanıklı cam biberonunu kullanıyorum. Canım ben özel birşey yapmadım ama şunu anladım m ki bizden direk emdiklerinde süt hafif sıcak şeklinde geliyor bebişlerimize biberon hafif ılık soğuğa yakın olunca sütü istemiyor ve içmiyor böylece hemen göğsüne yapışıyor bu şekilde de vazgeçirebilirsin biberondan
Bence hiç biberona bulaşmabende cam biberon aldim.bende dışarıda iken sagip versem mi emzirme önlüğü ile sıkıntı basıyor disarda bana emzirecek alan arıyorum
bende cam biberon aldim.bende dışarıda iken sagip versem mi emzirme önlüğü ile sıkıntı basıyor disarda bana emzirecek alan arıyorum
Bence hiç biberona bulaşma
oturup bi yere çıkmayıp emzirmek lazım o zaman ne bi yere gidecegim ne de erkek olan biri gelecekBende emzirme önlüğü ile sıkılıyorum ya. Ama işte biberona alışırsa sütü bırakır diye korkuyorum
Önlüğünü tak bankta emzir ne olacak yeter ki emzir benim bebeğim şuan emmeyi becerebilirse heryerde emziririmMi
oturup bi yere çıkmayıp emzirmek lazım o zaman ne bi yere gidecegim ne de erkek olan biri gelecek
terden icim bayılıyor kızı da terletiyorum.su lohusaliktan gelen sıcak basmam geçmedi halaÖnlüğünü tak bankta emzir ne olacak yeter ki emzir benim bebeğim şuan emmeyi becerebilirse heryerde emziririm
Ellerini tanıyor canım o yüzden emiyor :)Acaba parmağını emek isteyen tek benim Bebeğimmi? Emzigide var ama yinede o eller geliyor agiza
Ben de de var ama yeter ki emsinterden icim bayılıyor kızı da terletiyorum.su lohusaliktan gelen sıcak basmam geçmedi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?