2018 mart-nisan anneleri

Merhaba kızlar iyi bayramlar hepimizin bebişleri ile ilk bayramı değişik heyecan dogrusu
Arkadaşlar bebegimin topuk kanı olsun ilk ay alışı olsun yaptırdım 7 haziran gel 2. Ayında aşı var dediler lakin şöyle bir durum var ben hastalandım ve unuttum bebeğin aşısını ve aklıma şimdi geldi üstüne üstük bir hafta geçmiş veee bayram geldi Bayramdan sonra bu aşısı olurmu bir sorun olurmu diye korkuyorum sizce

olur bende i tarihlerde gidemedim aşıya bayram sonrasına kaldi

Doymuyor ağlıyor aç kalınca da :/ çoğalmadı bir türlü me yaptıysam fayda etmedi inşallah bırakmaz emmeyi

Doymuyor ağlıyor aç kalınca da :/ çoğalmadı bir türlü me yaptıysam fayda etmedi inşallah bırakmaz emmeyi
Canım kendine sağma Makinesi al elektrikli benim de hiç sütüm yoktu İnan bana.. bebek ememiyordu doğal olarakta süt artmıyordu İnan bi ara kurumuştum harbiden. Sağa sağa hemen hemen 20 günde artırdım bol bol sağ 2 3 saatte bir en iyi sütü artırma ilacı sağmaktır

Makinam var canım başlarda çok sağıyordum artık vazgeçtim sağmaktan etkisi olmadı bende hiçbir şeyin..suyu da çok fazla içiyorum süt geliyor ama bebek tam doymuyor vermediğim gün de oluyor değişken çünkü sütün gelmesi..bugün mesela sadece 30cc mama yedi kendisi de mama yemek istemiyor biberon midesini bulandırıyor

Bir göğsünden ne kadar sağıyorsun canım benişin kaç aylık

Suan sade basurdan canım yanıyor.bugünü sonuna doğru zehir etti kocam ama ağlayıp zirlamiyorum vicdanim rahat.bugün gezerken perti çıktı kizimin son gittigimiz yerde iki nazar okuyanin agzi yarildi midesine tuttu bende yorgun oldum sicaktan yoldan.yarin akcaya gidemem dedim çocuk böyle evli çocuksuz ciftle sidk yaristiramadigi icin bozulup acisini benden çıkardı.yanimizda sungerde yatardı karyolaya gitti tek başına sanki kimi cezalandiriyorsa.her seyi bana lütuf gibi yapiyor.hirsindan beyinsiz olduk seviyesiz olduk kendi bit gibi beyni ile çocukla hava atmaya ugrasirken.çocuk dun resmen evini istedi.huzursuz oldu rakımı yüksek bi yere de gittik midemiz bulandı çocuk napsın

Sorun olmaz Canım sadece bana bulunduğum ildeki sağlık Ocağı cuma günü gelmemi söylemişti verem aşısı canlı virüs aşısı olduğu için haftada bir gün aşı geliyormuş onlara

Bende terlemek istiyorum vücudumda şiş ödem var belli hiç terlemedim ya lohisalikda bile terleyemedim deli olucam. Üşüyorum ben kansizim büyük ihtimal doğum da da çok kan kaybettim.
Canım bendede var ödem sağ ayağımda şişlik hala inmedi.Geçen ayakkabı alıcam delirdim çok çirkin duruyor.Bende ameliyata girerken nefesim için kortizon verdiler ondan bir türlü atamadım.Kan hapı yazdılar bana kullanıyorum.Sen kullanmıyormusun bide bebek emziriyorsun.

Cocugu 1 yasina kadar cikarmiycaklar galiba. Hic cikmazsa sonra disaridan korkabilir. Hem sakinilan goze cop batar. Alismasi lazim biaz. Ablan yardimci olur canim insaallah.

Klima cok tehlikeli valla. Doktora git,en dogrusunu onlar bilir
Aynen canım çıkacak dışarı alışacak ki ilerde sıkıntı olmasın ablam geldi gitti malesf onunda oğlu 3 buçuk yaşında cam önüne çıktı eşimle anlaşmadılar çocuk konusunda öyle oluncada gittiler

Bende araba araştırıyorum bende de durum ayno asansör yok son kat oyuzden kolay bişey almak istiyorum ama hep travel sistem onun içindr pratik demiyorlar sen hangi arabadan alıcaksın
Arba aldınmı ben araştırıyorum hala alırsan banda söyle memnun kalırsan alıp kullanıp memnun kalnlara sormak lazım aslında

Canım hangi siteden sipariş verdin link atarmısın bende bakıyım sipariş veriyim,sen yazınca ilgimi çekti
Canım eşim almıştı n11 mi trendyolmuydu diyor oda aklında tutmamış ama her yerde varmış birde 2 ay kontorlümzde doktor bebeğimin ilk zeka kartlarını yazdı kontras renkleri gördükleri için onları gösteriyorum kızıma ismlerini söyleyip konuşuyorum tv izletmeyin dedi onunla ilgilenip oynayın göz teması kurun dedi baklım 3 ayda ne diycek bu arada ellerini tanıyor artık ağzına götürüp emmeye çalışıyor ben emzik vermedim vermeyide düşünmüyorum

Canım sol gögüsümü emiyor fakat süt yok gösgüslerimde solda çok azcık var ondan emse gelirmiki bilmiyorum ablamda verme sütün bozulmuşsa zehirler diyor bu hafta 2 ay aşısında sorcam hemşireye beyaz sütüm ama ver derse veryim ama çok aZcık sen ver o gelir diyolar keşke gelse en azından faydası olur doymasada

O
Bende terlemek istiyorum vücudumda şiş ödem var belli hiç terlemedim ya lohisalikda bile terleyemedim deli olucam. Üşüyorum ben kansizim büyük ihtimal doğum da da çok kan kaybettim.
terlesemde benimde ödem bitmiyor. Anal fissur da karnimda şişlik yaptı.geçmedi.ayakta dolaninca acısı hafifliyor agri var.hala gecmedi sanki camla kesmisler orayı off başka dra gidicem yarın

Aaa ne güzel önermiş .Zeka kartlarını bende hem internette hem e bebekte gördüm 6. Ayda başlayın dediler.Ama bu ay doktora mutlaka sorucam canımBenimki emzik emiyor ara ara.Ama elleri ağzına götürüyor sürekli canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…