- 2 Ağustos 2016
- 66
- 27
- 88
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.641
Evetttt cok heyecanlı ıyı bayramlarGüzel anneler bebişlerimiz ile geçireceğimiz ilk bayramımız
Herkese iyi bayramlar
olur bende i tarihlerde gidemedim aşıya bayram sonrasına kaldiMerhaba kızlar iyi bayramlar hepimizin bebişleri ile ilk bayramı değişik heyecan dogrusu
Arkadaşlar bebegimin topuk kanı olsun ilk ay alışı olsun yaptırdım 7 haziran gel 2. Ayında aşı var dediler lakin şöyle bir durum var ben hastalandım ve unuttum bebeğin aşısını ve aklıma şimdi geldi üstüne üstük bir hafta geçmiş veee bayram geldi Bayramdan sonra bu aşısı olurmu bir sorun olurmu diye korkuyorum sizce
Doymuyor ağlıyor aç kalınca da :/ çoğalmadı bir türlü me yaptıysam fayda etmedi inşallah bırakmaz emmeyiMama ile beraber süt alan bebekler genelde 3 aydan sonra memeyi komple bırakıyor . Verme mama ,neden sütünün yetersiz olduğunu düşünüyorsun onların zaten küçücük migdesi var . Süt emildikce çoğalır . Sen dinlen havuç ye bol su ic bak nasıl geliyor süt. Ama.bebek emmez ise süt kanalları Kapanir. Yavaş dan kes mama vermeyi . Ben de biberon ile veriyorum ama gece veriyorum süt sagip veriyorum .
Canım kendine sağma Makinesi al elektrikli benim de hiç sütüm yoktu İnan bana.. bebek ememiyordu doğal olarakta süt artmıyordu İnan bi ara kurumuştum harbiden. Sağa sağa hemen hemen 20 günde artırdım bol bol sağ 2 3 saatte bir en iyi sütü artırma ilacı sağmaktırDoymuyor ağlıyor aç kalınca da :/ çoğalmadı bir türlü me yaptıysam fayda etmedi inşallah bırakmaz emmeyi
Makinam var canım başlarda çok sağıyordum artık vazgeçtim sağmaktan etkisi olmadı bende hiçbir şeyin..suyu da çok fazla içiyorum süt geliyor ama bebek tam doymuyor vermediğim gün de oluyor değişken çünkü sütün gelmesi..bugün mesela sadece 30cc mama yedi kendisi de mama yemek istemiyor biberon midesini bulandırıyorCanım kendine sağma Makinesi al elektrikli benim de hiç sütüm yoktu İnan bana.. bebek ememiyordu doğal olarakta süt artmıyordu İnan bi ara kurumuştum harbiden. Sağa sağa hemen hemen 20 günde artırdım bol bol sağ 2 3 saatte bir en iyi sütü artırma ilacı sağmaktır
Bir göğsünden ne kadar sağıyorsun canım benişin kaç aylıkMakinam var canım başlarda çok sağıyordum artık vazgeçtim sağmaktan etkisi olmadı bende hiçbir şeyin..suyu da çok fazla içiyorum süt geliyor ama bebek tam doymuyor vermediğim gün de oluyor değişken çünkü sütün gelmesi..bugün mesela sadece 30cc mama yedi kendisi de mama yemek istemiyor biberon midesini bulandırıyor
Sorun olmaz Canım sadece bana bulunduğum ildeki sağlık Ocağı cuma günü gelmemi söylemişti verem aşısı canlı virüs aşısı olduğu için haftada bir gün aşı geliyormuş onlaraMerhaba kızlar iyi bayramlar hepimizin bebişleri ile ilk bayramı değişik heyecan dogrusu
Arkadaşlar bebegimin topuk kanı olsun ilk ay alışı olsun yaptırdım 7 haziran gel 2. Ayında aşı var dediler lakin şöyle bir durum var ben hastalandım ve unuttum bebeğin aşısını ve aklıma şimdi geldi üstüne üstük bir hafta geçmiş veee bayram geldi Bayramdan sonra bu aşısı olurmu bir sorun olurmu diye korkuyorum sizce
Oy maşallah kuzuya Annesi fazla değil kilosu.Benimki 2 Haziranda 5 kilo 150gr.Biz hastaneden 2650 gr ayrıldık ilk ay 15 güne yakın hiç kilo almamıştı.Kizlar bebisler kac kilo. 2 bucuk ayligiz 6300 cikti fazlamiki.... 3600dogmustuk
Bu ay bizimkide başladı emmeye elini canım.Acaba parmağını emek isteyen tek benim Bebeğimmi? Emzigide var ama yinede o eller geliyor agiza
Bende terlemek istiyorum vücudumda şiş ödem var belli hiç terlemedim ya lohisalikda bile terleyemedim deli olucam. Üşüyorum ben kansizim büyük ihtimal doğum da da çok kan kaybettim.terden icim bayılıyor kızı da terletiyorum.su lohusaliktan gelen sıcak basmam geçmedi hala
Canım bendede var ödem sağ ayağımda şişlik hala inmedi.Geçen ayakkabı alıcam delirdim çok çirkin duruyor.Bende ameliyata girerken nefesim için kortizon verdiler ondan bir türlü atamadım.Kan hapı yazdılar bana kullanıyorum.Sen kullanmıyormusun bide bebek emziriyorsun.Bende terlemek istiyorum vücudumda şiş ödem var belli hiç terlemedim ya lohisalikda bile terleyemedim deli olucam. Üşüyorum ben kansizim büyük ihtimal doğum da da çok kan kaybettim.
Aynen canım çıkacak dışarı alışacak ki ilerde sıkıntı olmasın ablam geldi gitti malesf onunda oğlu 3 buçuk yaşında cam önüne çıktı eşimle anlaşmadılar çocuk konusunda öyle oluncada gittilerCocugu 1 yasina kadar cikarmiycaklar galiba. Hic cikmazsa sonra disaridan korkabilir. Hem sakinilan goze cop batar. Alismasi lazim biaz. Ablan yardimci olur canim insaallah.
Klima cok tehlikeli valla. Doktora git,en dogrusunu onlar bilir
Arba aldınmı ben araştırıyorum hala alırsan banda söyle memnun kalırsan alıp kullanıp memnun kalnlara sormak lazım aslındaBende araba araştırıyorum bende de durum ayno asansör yok son kat oyuzden kolay bişey almak istiyorum ama hep travel sistem onun içindr pratik demiyorlar sen hangi arabadan alıcaksın
Canım eşim almıştı n11 mi trendyolmuydu diyor oda aklında tutmamış ama her yerde varmış birde 2 ay kontorlümzde doktor bebeğimin ilk zeka kartlarını yazdı kontras renkleri gördükleri için onları gösteriyorum kızıma ismlerini söyleyip konuşuyorum tv izletmeyin dedi onunla ilgilenip oynayın göz teması kurun dedi baklım 3 ayda ne diycek bu arada ellerini tanıyor artık ağzına götürüp emmeye çalışıyor ben emzik vermedim vermeyide düşünmüyorumCanım hangi siteden sipariş verdin link atarmısın bende bakıyım sipariş veriyim,sen yazınca ilgimi çekti
Canım sol gögüsümü emiyor fakat süt yok gösgüslerimde solda çok azcık var ondan emse gelirmiki bilmiyorum ablamda verme sütün bozulmuşsa zehirler diyor bu hafta 2 ay aşısında sorcam hemşireye beyaz sütüm ama ver derse veryim ama çok aZcık sen ver o gelir diyolar keşke gelse en azından faydası olur doymasadaCanım emmeye başladımı,eğer mama emiyorsa gecede mamayı kaç saatte bir veriyorsan aynı şekilde uyurken ver ben veriyorum uykusunda.Hiç uyanmadan emiyor çünkü doğduğundan beri böyle alıştı hem büyüdüğü için daha rahat emiyor .
terlesemde benimde ödem bitmiyor. Anal fissur da karnimda şişlik yaptı.geçmedi.ayakta dolaninca acısı hafifliyor agri var.hala gecmedi sanki camla kesmisler orayı off başka dra gidicem yarınBende terlemek istiyorum vücudumda şiş ödem var belli hiç terlemedim ya lohisalikda bile terleyemedim deli olucam. Üşüyorum ben kansizim büyük ihtimal doğum da da çok kan kaybettim.
Aaa ne güzel önermiş .Zeka kartlarını bende hem internette hem e bebekte gördüm 6. Ayda başlayın dediler.Ama bu ay doktora mutlaka sorucam canımBenimki emzik emiyor ara ara.Ama elleri ağzına götürüyor sürekli canım.Canım eşim almıştı n11 mi trendyolmuydu diyor oda aklında tutmamış ama her yerde varmış birde 2 ay kontorlümzde doktor bebeğimin ilk zeka kartlarını yazdı kontras renkleri gördükleri için onları gösteriyorum kızıma ismlerini söyleyip konuşuyorum tv izletmeyin dedi onunla ilgilenip oynayın göz teması kurun dedi baklım 3 ayda ne diycek bu arada ellerini tanıyor artık ağzına götürüp emmeye çalışıyor ben emzik vermedim vermeyide düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?