- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.661
Süt bozulur mu ya tövbe Estağfurullah ne kadar saçma . Sen emzirmeye devam et. Emzirdikce kanallar açılıyor süt geliyor .Canım sol gögüsümü emiyor fakat süt yok gösgüslerimde solda çok azcık var ondan emse gelirmiki bilmiyorum ablamda verme sütün bozulmuşsa zehirler diyor bu hafta 2 ay aşısında sorcam hemşireye beyaz sütüm ama ver derse veryim ama çok aZcık sen ver o gelir diyolar keşke gelse en azından faydası olur doymasada
Benim kızım doğduğundan beri uyku düzeni olmayan bir çocuk uyutmak için her yönetimi deniyorum beşikte, ayakta, kucakta sallama , kucakta şiş pat yöntemi ,memede neler neler bir düzen tutturamadık açıkçası sanırım bu konuda başarılı anneler cevap yazarsa daha iyi olacak yattığı zamanlarda bazen sağına bazen soluna bazen de sırt üstü yatırıyorum sürekli aynı yönde yatırmamaya çalışıyorum yüz üstü kucağımda yatıyor bazen ama yatağa yüz üstü yatırmaya hiç cesaret edemedimMerhaba bayanlar artık çok giremiyoruz biçok anne uğramaz oldu acaba okuma fırsatı buluyorlar mi? Benim bebeğim kundakla uyuyordu 5 saat kesintisiz. Ama kundak artık yapmıyorum malum zaten çok terliyor havalar ısındı. Size sormak istediğim bebeğinizin yatış pozisyonu nasıl? Benim bebeğim yuz üstü uyuyor bi tek. Şort üstü ve yan koydugumda düşme hissi oluyor şiddetli irkilme sonrası uyanıyor korkarak. Yüzüstü bile irkiliyor. Yüz üstü tehlikeli diyorlar başını çeviriyor allaha şükür ama size de bi sorayim dedim başka pozisyonlara nasi geçirebilirim. Bir de bebeği uyuturken memede mi sallayarak mi koyup yerinde kendiliğinden mi nasi uyuyor?
Aynen ayaklarim şişCanım bendede var ödem sağ ayağımda şişlik hala inmedi.Geçen ayakkabı alıcam delirdim çok çirkin duruyor.Bende ameliyata girerken nefesim için kortizon verdiler ondan bir türlü atamadım.Kan hapı yazdılar bana kullanıyorum.Sen kullanmıyormusun bide bebek emziriyorsun.
Ya bana kalça USG çeken Dr sakin kundak yapma dedi . Arada yapiyodum ben ,onuda bıraktım . Yüz üstü yatmiyor benim kızım , sağ ve sol devam ediyorum yatırmaya. Gün içinde uyandığında yüz üstü yatıyor 5 dk bile durmuyor hemen ağlıyor gelişim diye kolları bırakıyorum . Her bebek aynı değil kiMerhaba bayanlar artık çok giremiyoruz biçok anne uğramaz oldu acaba okuma fırsatı buluyorlar mi? Benim bebeğim kundakla uyuyordu 5 saat kesintisiz. Ama kundak artık yapmıyorum malum zaten çok terliyor havalar ısındı. Size sormak istediğim bebeğinizin yatış pozisyonu nasıl? Benim bebeğim yuz üstü uyuyor bi tek. Şort üstü ve yan koydugumda düşme hissi oluyor şiddetli irkilme sonrası uyanıyor korkarak. Yüzüstü bile irkiliyor. Yüz üstü tehlikeli diyorlar başını çeviriyor allaha şükür ama size de bi sorayim dedim başka pozisyonlara nasi geçirebilirim. Bir de bebeği uyuturken memede mi sallayarak mi koyup yerinde kendiliğinden mi nasi uyuyor?
Valla canım doktor ne zaman bebeğine şu nu uygula dese , benim kızım huzursuz oldu . En güzeli bebeği kendi haline bırak ,o düzenini oluştursun. Biz müdahale edince bebek sanki baskı altına giriyor . Benim kızım öyle her bebek farklı tabi. En basit doktor bana 2 saatte bir emzir dedi ,uyguladığım hafta bebek hep huzursuzdu. Bende bıraktım kendi haline bende rahatladim, bebek de rahatladı. Başarılı diye bişey yok yani , bebeğinin yapısı ile.alakali diye düşünüyorum .Benim kızım doğduğundan beri uyku düzeni olmayan bir çocuk uyutmak için her yönetimi deniyorum beşikte, ayakta, kucakta sallama , kucakta şiş pat yöntemi ,memede neler neler bir düzen tutturamadık açıkçası sanırım bu konuda başarılı anneler cevap yazarsa daha iyi olacak yattığı zamanlarda bazen sağına bazen soluna bazen de sırt üstü yatırıyorum sürekli aynı yönde yatırmamaya çalışıyorum yüz üstü kucağımda yatıyor bazen ama yatağa yüz üstü yatırmaya hiç cesaret edemedim
Yazını 2 okuyusumda anladım valla ne kadar alakasız bi cevap vermişim :) Ben tecrübesiz bi anne olduğum için bebeği nasıl uyutucam bilmiyordum. Sadece bebegin sallanmamasi gerektigini biliyordum. Ben de uykusu gelince emzigini verip yatirdim . Kendi kendine uyuyor öyle alistirmisim farkında olmadan. Sallanmaya da hiç alışık değil ve sevmiyor . Ana Kucağı puset de arkadaşlarımın bebekleri kesintisiz uyuyor dışarıda benim bebeğim rahatsız oluyor . Her bebek farklı ..Benim kızım doğduğundan beri uyku düzeni olmayan bir çocuk uyutmak için her yönetimi deniyorum beşikte, ayakta, kucakta sallama , kucakta şiş pat yöntemi ,memede neler neler bir düzen tutturamadık açıkçası sanırım bu konuda başarılı anneler cevap yazarsa daha iyi olacak yattığı zamanlarda bazen sağına bazen soluna bazen de sırt üstü yatırıyorum sürekli aynı yönde yatırmamaya çalışıyorum yüz üstü kucağımda yatıyor bazen ama yatağa yüz üstü yatırmaya hiç cesaret edemedim
Hastanede yan yatır diye bilgi vermişlerdi canım bir sağa bir sola yatırıyorum.Genellikle kendi kendine uyuyor banyo yaptırıp yatırıyorum.Şu anda ananedeyiz ara ara uyumadığı zaman hafif sallayıp yatırıyor.Merhaba bayanlar artık çok giremiyoruz biçok anne uğramaz oldu acaba okuma fırsatı buluyorlar mi? Benim bebeğim kundakla uyuyordu 5 saat kesintisiz. Ama kundak artık yapmıyorum malum zaten çok terliyor havalar ısındı. Size sormak istediğim bebeğinizin yatış pozisyonu nasıl? Benim bebeğim yuz üstü uyuyor bi tek. Şort üstü ve yan koydugumda düşme hissi oluyor şiddetli irkilme sonrası uyanıyor korkarak. Yüzüstü bile irkiliyor. Yüz üstü tehlikeli diyorlar başını çeviriyor allaha şükür ama size de bi sorayim dedim başka pozisyonlara nasi geçirebilirim. Bir de bebeği uyuturken memede mi sallayarak mi koyup yerinde kendiliğinden mi nasi uyuyor?
Canım Kadın Doğum Doktorum Doğumdan sonraki kontrolde gyneferon yazdı en az 6 ay bunu kullan dedi.Sen emziriyorsunda mutlaka kullan doktoruna sorup .Bende bir gidip kan vericem bütün değerlerime baktırıcam ona göre vitamin gerekli ise kullanıcam.Hamilelikten kalanlara enerji olsun diye bitene kadar kullandım.Kızlar kan ilacı iciyormusunuz? Iciyorsaniz gebelikte ictiginiz kan ilacınimi iciyorsunuz? Ek vitamin içen var mı ?
Sana dediğim ilacı düzenli kullanmış olsan çoktan geçmiştiO
terlesemde benimde ödem bitmiyor. Anal fissur da karnimda şişlik yaptı.geçmedi.ayakta dolaninca acısı hafifliyor agri var.hala gecmedi sanki camla kesmisler orayı off başka dra gidicem yarın
Aynen her bebeğin kendine has fıtratı var dediğin gibi keşke benim Kızım da emzik tutsaydı bir sürü emzik denedik markadan, bakkal emziğine kadar hem uykusuz bir bebek hem de emzik tutmuyor sürekli ilgi istiyor çok yoruluyorumYazını 2 okuyusumda anladım valla ne kadar alakasız bi cevap vermişim :) Ben tecrübesiz bi anne olduğum için bebeği nasıl uyutucam bilmiyordum. Sadece bebegin sallanmamasi gerektigini biliyordum. Ben de uykusu gelince emzigini verip yatirdim . Kendi kendine uyuyor öyle alistirmisim farkında olmadan. Sallanmaya da hiç alışık değil ve sevmiyor . Ana Kucağı puset de arkadaşlarımın bebekleri kesintisiz uyuyor dışarıda benim bebeğim rahatsız oluyor . Her bebek farklı ..
Cnm be guzel kendi kendine uyuyosa bn sallamasam uyumuuoY
Hastanede yan yatır diye bilgi vermişlerdi canım bir sağa bir sola yatırıyorum.Genellikle kendi kendine uyuyor banyo yaptırıp yatırıyorum.Şu anda ananedeyiz ara ara uyumadığı zaman hafif sallayıp yatırıyor.
Bnde gecen kan verdim cnm buying degerlerm yerlerdeydi resmen ihmal etme sakin ggitCanım Kadın Doğum Doktorum Doğumdan sonraki kontrolde gyneferon yazdı en az 6 ay bunu kullan dedi.Sen emziriyorsunda mutlaka kullan doktoruna sorup .Bende bir gidip kan vericem bütün değerlerime baktırıcam ona göre vitamin gerekli ise kullanıcam.Hamilelikten kalanlara enerji olsun diye bitene kadar kullandım.
Bbde 6.ay diye biliyodum kartlsr icn erken mi alsak alfiginiz oyuncak varmi bn ne alacagimk bilmiyorm gelisimj icinAaa ne güzel önermiş .Zeka kartlarını bende hem internette hem e bebekte gördüm 6. Ayda başlayın dediler.Ama bu ay doktora mutlaka sorucam canımBenimki emzik emiyor ara ara.Ama elleri ağzına götürüyor sürekli canım.
Bnmde Pyle cnm yaAcaba parmağını emek isteyen tek benim Bebeğimmi? Emzigide var ama yinede o eller geliyor agiza
Yine aç karnına iciyosun değil mi ben yarin gidip alicam ya , cok halsiz ve bitkinim çünkü . Doktora da gidemedim birde ailemin yanındayım çok sağol canım .Canım Kadın Doğum Doktorum Doğumdan sonraki kontrolde gyneferon yazdı en az 6 ay bunu kullan dedi.Sen emziriyorsunda mutlaka kullan doktoruna sorup .Bende bir gidip kan vericem bütün değerlerime baktırıcam ona göre vitamin gerekli ise kullanıcam.Hamilelikten kalanlara enerji olsun diye bitene kadar kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?