2018 mart-nisan anneleri

Süt bozulur mu ya tövbe Estağfurullah ne kadar saçma . Sen emzirmeye devam et. Emzirdikce kanallar açılıyor süt geliyor .

Merhaba bayanlar artık çok giremiyoruz biçok anne uğramaz oldu acaba okuma fırsatı buluyorlar mi? Benim bebeğim kundakla uyuyordu 5 saat kesintisiz. Ama kundak artık yapmıyorum malum zaten çok terliyor havalar ısındı. Size sormak istediğim bebeğinizin yatış pozisyonu nasıl? Benim bebeğim yuz üstü uyuyor bi tek. Şort üstü ve yan koydugumda düşme hissi oluyor şiddetli irkilme sonrası uyanıyor korkarak. Yüzüstü bile irkiliyor. Yüz üstü tehlikeli diyorlar başını çeviriyor allaha şükür ama size de bi sorayim dedim başka pozisyonlara nasi geçirebilirim. Bir de bebeği uyuturken memede mi sallayarak mi koyup yerinde kendiliğinden mi nasi uyuyor?

Benim kızım doğduğundan beri uyku düzeni olmayan bir çocuk uyutmak için her yönetimi deniyorum beşikte, ayakta, kucakta sallama , kucakta şiş pat yöntemi ,memede neler neler bir düzen tutturamadık açıkçası sanırım bu konuda başarılı anneler cevap yazarsa daha iyi olacak yattığı zamanlarda bazen sağına bazen soluna bazen de sırt üstü yatırıyorum sürekli aynı yönde yatırmamaya çalışıyorum yüz üstü kucağımda yatıyor bazen ama yatağa yüz üstü yatırmaya hiç cesaret edemedim

Aynen ayaklarim şiş 2. Ay oldu doğum yapalı kontrole gidemedim . Annemin yanındayım eşim de iş seyehatinde . Kan ilacı vs yok o yüzden. Gyno ferro sanal iciyodum hamileyken, icsemmi acaba sanki herkes iciyodu kan ilacı sormuştum burda

Ya bana kalça USG çeken Dr sakin kundak yapma dedi . Arada yapiyodum ben ,onuda bıraktım . Yüz üstü yatmiyor benim kızım , sağ ve sol devam ediyorum yatırmaya. Gün içinde uyandığında yüz üstü yatıyor 5 dk bile durmuyor hemen ağlıyor gelişim diye kolları bırakıyorum . Her bebek aynı değil ki

Valla canım doktor ne zaman bebeğine şu nu uygula dese , benim kızım huzursuz oldu . En güzeli bebeği kendi haline bırak ,o düzenini oluştursun. Biz müdahale edince bebek sanki baskı altına giriyor . Benim kızım öyle her bebek farklı tabi. En basit doktor bana 2 saatte bir emzir dedi ,uyguladığım hafta bebek hep huzursuzdu. Bende bıraktım kendi haline bende rahatladim, bebek de rahatladı. Başarılı diye bişey yok yani , bebeğinin yapısı ile.alakali diye düşünüyorum .

Yazını 2 okuyusumda anladım valla ne kadar alakasız bi cevap vermişim :) Ben tecrübesiz bi anne olduğum için bebeği nasıl uyutucam bilmiyordum. Sadece bebegin sallanmamasi gerektigini biliyordum. Ben de uykusu gelince emzigini verip yatirdim . Kendi kendine uyuyor öyle alistirmisim farkında olmadan. Sallanmaya da hiç alışık değil ve sevmiyor . Ana Kucağı puset de arkadaşlarımın bebekleri kesintisiz uyuyor dışarıda benim bebeğim rahatsız oluyor . Her bebek farklı ..

Kizlar cok fenayım sıra bekliyorum.ilaçlar geçirmedi yatıştırdı.sabah acıdan yapamadım.içimi kesiyo lar sanki progtolog kremle biraz yatisti ama ağrı var.içimde taslasti biseyler onlari nasil çıkarıcam.

Kızlar bebegim 2,5 aylık kafasını sürekli arkaya atıyor kucagımdayken .Korkuyorum bir sorunmu var diye.Yüz üstü yatırdığımızda kafasını dik tutabiliyor,Doktorda kontrolde söyledi.Ama şimdi niye böyle yapıyor bir türlü anlam veremedim.

Y
Hastanede yan yatır diye bilgi vermişlerdi canım bir sağa bir sola yatırıyorum.Genellikle kendi kendine uyuyor banyo yaptırıp yatırıyorum.Şu anda ananedeyiz ara ara uyumadığı zaman hafif sallayıp yatırıyor.

Kızlar kan ilacı iciyormusunuz? Iciyorsaniz gebelikte ictiginiz kan ilacınimi iciyorsunuz? Ek vitamin içen var mı ?
Canım Kadın Doğum Doktorum Doğumdan sonraki kontrolde gyneferon yazdı en az 6 ay bunu kullan dedi.Sen emziriyorsunda mutlaka kullan doktoruna sorup .Bende bir gidip kan vericem bütün değerlerime baktırıcam ona göre vitamin gerekli ise kullanıcam.Hamilelikten kalanlara enerji olsun diye bitene kadar kullandım.

O
terlesemde benimde ödem bitmiyor. Anal fissur da karnimda şişlik yaptı.geçmedi.ayakta dolaninca acısı hafifliyor agri var.hala gecmedi sanki camla kesmisler orayı off başka dra gidicem yarın
Sana dediğim ilacı düzenli kullanmış olsan çoktan geçmişti

Aynen her bebeğin kendine has fıtratı var dediğin gibi keşke benim Kızım da emzik tutsaydı bir sürü emzik denedik markadan, bakkal emziğine kadar hem uykusuz bir bebek hem de emzik tutmuyor sürekli ilgi istiyor çok yoruluyorum

Cnm be guzel kendi kendine uyuyosa bn sallamasam uyumuuo

Bnde gecen kan verdim cnm buying degerlerm yerlerdeydi resmen ihmal etme sakin ggit

Bbde 6.ay diye biliyodum kartlsr icn erken mi alsak alfiginiz oyuncak varmi bn ne alacagimk bilmiyorm gelisimj icin

Yine aç karnına iciyosun değil mi ben yarin gidip alicam ya , cok halsiz ve bitkinim çünkü . Doktora da gidemedim birde ailemin yanındayım çok sağol canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…