2018 mart-nisan anneleri

az kaldı canım sık dişini ilk 3 ay çok zor diyorlar , sonra bayagi rahat oluyormuş. Gazi mi var acaba kimyon iç bi kaşık rahat çıksın gazı

9
Sana dediğim ilacı düzenli kullanmış olsan çoktan geçmişti
cnm gittim dr a dedigin ilacın .kesti kullandığım fitilin kremini verdi farklı bi fitil verdi kremi sürdüm ama elimle itiriyorum .plastik çubuğu canimi yakıyo.tuvalete tam cikamadim kalanı nasıl çıkarıcam die dusunuyorum.duphalac verdi rahatladim.domates aci asitli şeyler yasak.domates yasak saf zeytin yaginla da yapicam pansuman.limonunsuyu alkali o da mi yasak acaba.çayı kahveyi fazla icmemem lazım.

Bir göğsünden ne kadar sağıyorsun canım benişin kaç aylık
70 günlük canım bebeğim. Dört saat falan emmezse 60 sağıyorum ama iki saatte bir yarısı kadar ancak çıkıyor :/ diyetisyene gittim kilo almaya başladım iyice çünkü haftada yarım kilo verecek bi liste verdi ama tam sütüm azaldı dolu dolu olmuyor artık hiç. Önceden günde bir mama veriyordum şimdi ikiye üçe çıktık bebeğim emiyor ama süt az geliyor.

Diyet yapma canım . Sütun azalır . Doktorum bana 2 sene diyet yok , bol bol komposto sebze protein tüket dedi . Ayran ve su da iç dedi . Bende tombul tombul geziyorum ortalıkta aynaya hiç bakmıyorum 15 kg fazla var . 1 sene lik olsun en azından bebeğin canım yapma diyet . Onların sağlığı daha önemli

Anal fissür ağrı yapiyor ilaçları kullaniyorum zeytinyagi ile pansuman yapiyorum.domatesi ve gazlı icecekleri kesti m

Yok canım çok rahat kullandım hiç bir sorun olmadı 2 ay kullandım
en son gittigim dr fitilin kremini verdi ama aparat ile sıkamıyor um iceri canim cok yaniyor.zeytin yagi ile pansuman yapip krem sürüp elimle kortizonlu bi fitil kullanıyorum.duphalac da dışkı sızıntısı yapiyor.suan ishalimsi gibiyim.ama acisi gecmedi.gecen gunlerde ictigim gazli içecekler kudurttu.artik içmiyorum ama öyle hemen gecmiyor.birde kusburnu marmeladi denicem bunun yaninda

Kolay kolay geçmiyor 2 ay çektim ben .. hala daha çok zorlansam sızı oluyor düşün. Ama benim sana dediğim krem bana çok iyi geldi. Hiç aksatmadan her tuvalet sonrası sürdüm. Tuvalete Çıkmadığım zaman bile günde üç defa onun aparatı benim canımı hiç yakmadı Zaten çok küçük sıkarken biraz insanın canı yanıyor ama inan dayanırım ona yani diğeri dahas var bence ben fitil Koyamamıştım hiç iki defa mı ne koymuştum sonra bıraktım sadece kremini kullandım bence fazla bekleme sonra krem likitleş yiyo zaten çok küçük sıkarken biraz insanın canı yanıyor ama inan dayanırım ona yani diğeri daha zor bence sen fitil Koyamamıştım hiç iki defa mı ne koymuştum sonra bıraktım sadece kremini kullandım bence fazla bekleme sonra kronikleşiyor

genel cerrahlar kesmeye pek meraklı sanki dinlenip uyuyunca da biraz iyi oldum akşam fena idim aparatla ilk sıkarken anlamadim ne kadar nasil oluyo. Öf cok pis hastalık birden kisa sürede coştu.

Bende aynı şeyden muzdaribim.2 aydır ağlaya ağlaya yapıyorum artık bende doktora gidecegim herhalde... Kullandığınız ilaçları emzirenler kullanabiliyormuymuş

9
Bende aynı şeyden muzdaribim.2 aydır ağlaya ağlaya yapıyorum artık bende doktora gidecegim herhalde... Kullandığınız ilaçları emzirenler kullanabiliyormuymuş
bu hastalık cok dirençli ve en ufak ihmale gelmiyor ne yazikki.düşün bi hafta 4 gun bayram yüzünden bıraktım gazli içecekle daha beter geri döndü.yemek yemege korktum.

genel cerrahlar kesmeye pek meraklı sanki dinlenip uyuyunca da biraz iyi oldum akşam fena idim aparatla ilk sıkarken anlamadim ne kadar nasil oluyo. Öf cok pis hastalık birden kisa sürede coştu.
Ameliyatı çok zor diyor herkes. Konu açmıştım ben bir ara bir bayan yazmıştı. Suan daha baştasın İnan sana dediğim kremi kullansan 1 aya komple geçer. Çok kötü bir hastalık tuvalete giderken bir benimle gelsin teselli etsin beni isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…