2018 mart-nisan anneleri

Bende aynı şeyden muzdaribim.2 aydır ağlaya ağlaya yapıyorum artık bende doktora gidecegim herhalde... Kullandığınız ilaçları emzirenler kullanabiliyormuymuş
Ayy canım çok iyi anlıyorum bende öyleydim suan bile tuvaletimi yaparken korkuyorum ama çok şükür ki iyiyim .. procto glyvenol benim ilacım buydu krem ama fitilide var ben fitili kullanmadım. Sadece kremini sürdüm hem içe hem dışa. Bir de duphalac vermişti dışkı yumuşatıcı ama pek kullanmadık ben 4 defa kullandım herhalde . Bağırsaklarım alışmasın istedim. Daha çok yediklerime dikkat ettim. Marul bulgur çorba karpuz harici bir şey yemedim hafifleyene kadar öyle öyle atlattım. Ben de emziriyorum hiçbir sorun olmadı

dediğin ilacın bastan fotoları denedim olmadı kremini sürüyorum ama elle aparatı canımı yakıyor. Kortizon diye fıtıl ve duphalac. Yine de ağrım var. Terleyen e yanıyor

dediğin ilacın bastan fotoları denedim olmadı kremini sürüyorum ama elle aparatı canımı yakıyor. Kortizon diye fıtıl ve duphalac. Yine de ağrım var. Terleyen e yanıyor
İyide canım birazcık acıya Dayanman gerek. Bu kadar korkarsan acıyacak diye bence sen hiç iyileşemezsin çözümüne bakacaksın vallahi ben kullandım hiçte acımadı fitil daha çok acıtıyor bence. Elle aparatı ne demek Onun uzun bir aparatı var onunla içeri sıkıyor sun dışarıya da parmağını sürüyorsun

plastik aparat ile suremedigim için.aparat sürtünmüş oluyor.bide hadi guc bela kullansam nasil ne kadar sıktım.anlamıyorum.doktora da söyledim.aparati ama kullan yada kullanma demedi.fitille ben daha cok rahat ettim.2 haftalik verdi ilacı 9 temmuzda gel dedi ya analik iznim zehir oldu.

Kizlar ne yaşıyorum ben anlamadım tum gün makat catlagindan agrim oldu.sarı akuntim vardi adet öncesi imiş sonra çözdüm tam adet de degilim gibiyim çünkü ilk adetimdeki gibi göğüslerim söndü sutu azaldı.humana cok işe yaramadia tuvalette ıkınma hissi var boş adet agrim yok makatim zonkluyor.tuvalete giderken acım azaldı yeni.gecen adetimde de biriki gun iyidim bu ne çelişki anlamadim

Olsun canım ne yapalım en önemli şey sağlık

Canım merak etme sen anlamadan gidicek 15 kilon emzirdikçe.

Bence iki ay gayet iyi gelişim için bizm aklımzda yoktu ama ben bakıyordum alanlara çok güzel şeyler öğrencek inş ben gösterip konuşuyorum tepki veriyor sevdiği şeylere gülümsüyor birde oyuncaklı yumşak çıngırak almayı düşünüyorum elleri alışsın kavramaya diye e bebekte var herşey internetten bakıp eşime aldırayım bugün 2 ay aşısı vardı hem tutup hem bakamdım vurarken hemşire çok ağladı kuzum vurulurken ağlaycaktım o ağlayınca annelik işte geçende eşim kucağında gezidrirken omuzna burnunu vurmuş mutfaktan nasıl çıktıysam kızıp içim parçalandı resmen o nasıl ağlamak rabbim korusun meleklerimizi inş

Süt bozulur mu ya tövbe Estağfurullah ne kadar saçma . Sen emzirmeye devam et. Emzirdikce kanallar açılıyor süt geliyor .
Bende şaştım canım kprktum bi yandan vermeye ama bugun aşı oldu kuzum sordum ver dedi hemşire bir damla geliyor işte bundan sonra her açıkmasına 5 dakika emizrecem inş öyle öyle gelirde en azından doyurmasa bile şifa olur bir damlası bile iyi diyor hemşire humana stell tea aldım yeşil soğan komposto bol su iç diyolar inş gelir azda olsa

Kizlar basur bitkisel kremi aldim.popom hem agriyo hem uyuşuk gibi.eczaci ayni ilaclardan bi kutu daha yazmış dedi açtım paketi degilmis

Annemde misafiriz diye aşımızı gününde vurulamadık,Onların aşı günü farklıydı sonra bayram haftası diye açmadılar,2,5 aylık olarak Bugün vurulabildik şükür.Sabahtan beri elimde ateş ölçerler kızımı takipteyim şu ana kadar birşey yok şükür ama korku içinde yanından ayrılamıyorum.İnşallah ateşi çıkmaz.Gece stresten uyuyamadım bile doğru dürüst,sabah orda beklerken içerde bebek ağlamalarını duydukça kötü oldum.Ve çok zor tuttum yavrumu aşıyı yaparlarken içim fena oldu .Annelik hakikaten zor ama çok güzel bir duygu.Rabbim hepimizin yavrusunu korusun.

Canım bu ay mutlaka alıcım bende.Çıngırak almıştım O aylık olarak ama evde .Annemdeyiz.Ama alıyım bari uzun bir süre burdayız elinde tutsun kavrama olarak.Sorma ben bugün o aşıyı olduk bide bana sor içim acıdı resmen.Şu anda sürekli nöbet tutuyorum ateş ölçerlerle dibinde.Sen aylık etkinliklerini buraya yaz arkadaşım her ay bizede bilgi olur.Rabbim hepimizin yavrusunu korusun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…