- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.701
Ayy canım çok iyi anlıyorum bende öyleydim suan bile tuvaletimi yaparken korkuyorum ama çok şükür ki iyiyim .. procto glyvenol benim ilacım buydu krem ama fitilide var ben fitili kullanmadım. Sadece kremini sürdüm hem içe hem dışa. Bir de duphalac vermişti dışkı yumuşatıcı ama pek kullanmadık ben 4 defa kullandım herhalde . Bağırsaklarım alışmasın istedim. Daha çok yediklerime dikkat ettim. Marul bulgur çorba karpuz harici bir şey yemedim hafifleyene kadar öyle öyle atlattım. Ben de emziriyorum hiçbir sorun olmadıBende aynı şeyden muzdaribim.2 aydır ağlaya ağlaya yapıyorum artık bende doktora gidecegim herhalde... Kullandığınız ilaçları emzirenler kullanabiliyormuymuş
Ameliyatı çok zor diyor herkes. Konu açmıştım ben bir ara bir bayan yazmıştı. Suan daha baştasın İnan sana dediğim kremi kullansan 1 aya komple geçer. Çok kötü bir hastalık tuvalete giderken bir benimle gelsin teselli etsin beni isterdim
dediğin ilacın bastan fotoları denedim olmadı kremini sürüyorum ama elle aparatı canımı yakıyor. Kortizon diye fıtıl ve duphalac. Yine de ağrım var. Terleyen e yanıyorAyy canım çok iyi anlıyorum bende öyleydim suan bile tuvaletimi yaparken korkuyorum ama çok şükür ki iyiyim .. procto glyvenol benim ilacım buydu krem ama fitilide var ben fitili kullanmadım. Sadece kremini sürdüm hem içe hem dışa. Bir de duphalac vermişti dışkı yumuşatıcı ama pek kullanmadık ben 4 defa kullandım herhalde . Bağırsaklarım alışmasın istedim. Daha çok yediklerime dikkat ettim. Marul bulgur çorba karpuz harici bir şey yemedim hafifleyene kadar öyle öyle atlattım. Ben de emziriyorum hiçbir sorun olmadı
İyide canım birazcık acıya Dayanman gerek. Bu kadar korkarsan acıyacak diye bence sen hiç iyileşemezsin çözümüne bakacaksın vallahi ben kullandım hiçte acımadı fitil daha çok acıtıyor bence. Elle aparatı ne demek Onun uzun bir aparatı var onunla içeri sıkıyor sun dışarıya da parmağını sürüyorsundediğin ilacın bastan fotoları denedim olmadı kremini sürüyorum ama elle aparatı canımı yakıyor. Kortizon diye fıtıl ve duphalac. Yine de ağrım var. Terleyen e yanıyor
plastik aparat ile suremedigim için.aparat sürtünmüş oluyor.bide hadi guc bela kullansam nasil ne kadar sıktım.anlamıyorum.doktora da söyledim.aparati ama kullan yada kullanma demedi.fitille ben daha cok rahat ettim.2 haftalik verdi ilacı 9 temmuzda gel dedi ya analik iznim zehir oldu.İyide canım birazcık acıya Dayanman gerek. Bu kadar korkarsan acıyacak diye bence sen hiç iyileşemezsin çözümüne bakacaksın vallahi ben kullandım hiçte acımadı fitil daha çok acıtıyor bence. Elle aparatı ne demek Onun uzun bir aparatı var onunla içeri sıkıyor sun dışarıya da parmağını sürüyorsun
Olsun canım ne yapalım en önemli şey sağlıkplastik aparat ile suremedigim için.aparat sürtünmüş oluyor.bide hadi guc bela kullansam nasil ne kadar sıktım.anlamıyorum.doktora da söyledim.aparati ama kullan yada kullanma demedi.fitille ben daha cok rahat ettim.2 haftalik verdi ilacı 9 temmuzda gel dedi ya analik iznim zehir oldu.
Canım merak etme sen anlamadan gidicek 15 kilon emzirdikçe.Diyet yapma canım . Sütun azalır . Doktorum bana 2 sene diyet yok , bol bol komposto sebze protein tüket dedi . Ayran ve su da iç dedi . Bende tombul tombul geziyorum ortalıkta aynaya hiç bakmıyorum15 kg fazla var . 1 sene lik olsun en azından bebeğin canım yapma diyet . Onların sağlığı daha önemli
İnşallah canımCanım merak etme sen anlamadan gidicek 15 kilon emzirdikçe.
hayatimda hicbiseyin beni bu kadar ziplattigini bilmem acı esigim de düşükOlsun canım ne yapalım en önemli şey sağlık
Sezerysn Doğum mu yaptınhayatimda hicbiseyin beni bu kadar ziplattigini bilmem acı esigim de düşük
evet canimSezerysn Doğum mu yaptın
Hem de iki kere bebeğim 39 günlükken ve 1 hafta önce oldum ama eski düzenli adet durumu değil miniğim üç aylık olacak neredeyseadet olan var mi aranizda ?
Halen olmadım kendimi rahatsız hissediyorumadet olan var mi aranizda ?
Bence iki ay gayet iyi gelişim için bizm aklımzda yoktu ama ben bakıyordum alanlara çok güzel şeyler öğrencek inşAaa ne güzel önermiş .Zeka kartlarını bende hem internette hem e bebekte gördüm 6. Ayda başlayın dediler.Ama bu ay doktora mutlaka sorucam canımBenimki emzik emiyor ara ara.Ama elleri ağzına götürüyor sürekli canım.
Bende şaştım canım kprktum bi yandan vermeye ama bugun aşı oldu kuzum sordum ver dedi hemşire bir damla geliyor işte bundan sonra her açıkmasına 5 dakika emizrecem inş öyle öyle gelirde en azından doyurmasa bile şifa olur bir damlası bile iyi diyor hemşire humana stell tea aldım yeşil soğan komposto bol su iç diyolar inş gelir azda olsaSüt bozulur mu ya tövbe Estağfurullah ne kadar saçma . Sen emzirmeye devam et. Emzirdikce kanallar açılıyor süt geliyor .
Bnde oldum canım adet 5 gün sürdü ağrım olmadı şükür hafif oldu normalde ağrısız adet geçirmezdim hamilelkten önce bide sezryan oldum ya korktuğum gbi olmadı ama benim bu göbek nasıl gidecek bilmiyorumadet olan var mi aranizda ?
Canım bu ay mutlaka alıcım bende.Çıngırak almıştım O aylık olarak ama evde .Annemdeyiz.Ama alıyım bari uzun bir süre burdayız elinde tutsun kavrama olarak.Sorma ben bugün o aşıyı olduk bide bana sor içim acıdı resmen.Şu anda sürekli nöbet tutuyorum ateş ölçerlerle dibinde.Sen aylık etkinliklerini buraya yaz arkadaşım her ay bizede bilgi olur.Rabbim hepimizin yavrusunu korusun canım.Bence iki ay gayet iyi gelişim için bizm aklımzda yoktu ama ben bakıyordum alanlara çok güzel şeyler öğrencek inşben gösterip konuşuyorum tepki veriyor sevdiği şeylere gülümsüyor birde oyuncaklı yumşak çıngırak almayı düşünüyorum elleri alışsın kavramaya diye e bebekte var herşey internetten bakıp eşime aldırayım bugün 2 ay aşısı vardı hem tutup hem bakamdım vurarken hemşire çok ağladı kuzum vurulurken ağlaycaktım o ağlayınca annelik işte geçende eşim kucağında gezidrirken omuzna burnunu vurmuş mutfaktan nasıl çıktıysam kızıp içim parçalandı resmen o nasıl ağlamak rabbim korusun meleklerimizi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?