- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.721
Halen olmadım kendimi rahatsız hissediyorum
Bnde oldum canım adet 5 gün sürdü ağrım olmadı şükür hafif oldu normalde ağrısız adet geçirmezdim hamilelkten önce bide sezryan oldum ya korktuğum gbi olmadı ama benim bu göbek nasıl gidecek bilmiyoruminş gider böyle kalmaz
Hem de iki kere bebeğim 39 günlükken ve 1 hafta önce oldum ama eski düzenli adet durumu değil miniğim üç aylık olacak neredeyse
29 yaşındayım 30a merdiveni dayadım sayılırMaşallah yas kaç sizin :) umarim.bende biran önce olurum.
Aciklama yapmamalari cok sacma , ama anormal sıkıntı bi durum olsaydı tedaviye yonlendirirlerdi demekki sorun yok . Bebegin minyonmu. Ölçüleri nasıl boy kgKalca ultrasonu icin bugun doktora gittik. Ultrasonu cektiler ve gelismemis 1 ay so ra tekrae cektirin dediler. Ne gelismemis kemik mi hicbir sey anlamadim. Cevap da vermiyorlar.
Bebegim 70 gunluk 5900 kg, 59 cm boy. Niye oyle dedi anlayamadim. Biraz aciklama yapsalar nolur sanki?Aciklama yapmamalari cok sacma , ama anormal sıkıntı bi durum olsaydı tedaviye yonlendirirlerdi demekki sorun yok . Bebegin minyonmu. Ölçüleri nasıl boy kg
Premium benim bebeğimede pisik yapıyor file den sanırım . Bezin içindeki file ,ben onu bitirmek için gündüz kullandım gece de klasik prima kullandim ziyan olmadı sen de öyle yap. Gündüz kullanınca pismiyor . Bitirene kadar kullandım. File pisiriyor nedense ,klasik de sorun olmuyorKizlar prima premimium care kullaniyorum pişik oldu neden bilmiyorum asitli bisey de icmiyorum.popolin surmeme ragmen artiyor.bez hafif küçük geliyor .ondan mi sicak havadan mı olabilir.
İdeal ölçüleri maşallah Allah allah ne kadar saçma doktoruna sor bakalım valla bende çok merak ettimBebegim 70 gunluk 5900 kg, 59 cm boy. Niye oyle dedi anlayamadim. Biraz aciklama yapsalar nolur sanki?
Benim de tam tersi klasik pişik yapıyor premium yapmıyorPremium benim bebeğimede pisik yapıyor file den sanırım . Bezin içindeki file ,ben onu bitirmek için gündüz kullandım gece de klasik prima kullandim ziyan olmadı sen de öyle yap. Gündüz kullanınca pismiyor . Bitirene kadar kullandım. File pisiriyor nedense ,klasik de sorun olmuyor
sonradan sonra ne oluyorsa. Popolarina ilk 40 gun yoktu hem klasik hem premimium kullandim.klasiğe geçince biraz azaldi.hadi marka degistirsem neyseBenim de tam tersi klasik pişik yapıyor premium yapmıyor
Atlet ustune kisa kollu. Altina da evdeysek sadece pantalon. Disari cikmissak corap da ekliyorum.Kizlar bebislerinizi nasil giydiriyorsunuz
Kisa mi uzun mu pantalon. Ben hala uzun kol uzun bacak giydiriyorum da.Atlet ustune kisa kollu. Altina da evdeysek sadece pantalon. Disari cikmissak corap da ekliyorum.
Uzun pantalon giydiriyorum simdilik. Hava daha da isinirsa kisasina da gecicez. Istanbuldayiz ve hava cok sicak. Bayramda Ispartaya gitmistik. Ordayken hava cok soğuktu. Ust uste 2 uzun kollu giydirmistim. Yasadiginiz yere gore hareket etmek en dogrusu.Kisa mi uzun mu pantalon. Ben hala uzun kol uzun bacak giydiriyorum da.
Her ilde hava durumu farklı haliyle Erzurumdayız biz iki uzun kollu iki de uzun alt giydiriyorum halaKizlar bebislerinizi nasil giydiriyorsunuz
Canım bebeğin kaç aylık ilk defamı çekim yapıldı.Devlettemi özeldemi çekim yapıldı.Kalca ultrasonu icin bugun doktora gittik. Ultrasonu cektiler ve gelismemis 1 ay so ra tekrae cektirin dediler. Ne gelismemis kemik mi hicbir sey anlamadim. Cevap da vermiyorlar.
70Gunluk. Devlete gittik canim. Ilk cekimdi.Canım bebeğin kaç aylık ilk defamı çekim yapıldı.Devlettemi özeldemi çekim yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?