2018 mart-nisan anneleri

Benim.12kilo almistim 9u gitti ama son3gitmiyor ...Normal yaptim.ama dikişler beni.çok zorladı korse takip cikardim.sürekli gobek düz duemuyo eskisi gibi malesef.38bedenden 40-42ye terfi ettik.

Kalca ultrasonu icin bugun doktora gittik. Ultrasonu cektiler ve gelismemis 1 ay so ra tekrae cektirin dediler. Ne gelismemis kemik mi hicbir sey anlamadim. Cevap da vermiyorlar.

Kalca ultrasonu icin bugun doktora gittik. Ultrasonu cektiler ve gelismemis 1 ay so ra tekrae cektirin dediler. Ne gelismemis kemik mi hicbir sey anlamadim. Cevap da vermiyorlar.
Aciklama yapmamalari cok sacma , ama anormal sıkıntı bi durum olsaydı tedaviye yonlendirirlerdi demekki sorun yok . Bebegin minyonmu. Ölçüleri nasıl boy kg

Kizlar prima premimium care kullaniyorum pişik oldu neden bilmiyorum asitli bisey de icmiyorum.popolin surmeme ragmen artiyor.bez hafif küçük geliyor .ondan mi sicak havadan mı olabilir.

Kizlar prima premimium care kullaniyorum pişik oldu neden bilmiyorum asitli bisey de icmiyorum.popolin surmeme ragmen artiyor.bez hafif küçük geliyor .ondan mi sicak havadan mı olabilir.
Premium benim bebeğimede pisik yapıyor file den sanırım . Bezin içindeki file ,ben onu bitirmek için gündüz kullandım gece de klasik prima kullandim ziyan olmadı sen de öyle yap. Gündüz kullanınca pismiyor . Bitirene kadar kullandım. File pisiriyor nedense ,klasik de sorun olmuyor

Benim de tam tersi klasik pişik yapıyor premium yapmıyor

Kisa mi uzun mu pantalon. Ben hala uzun kol uzun bacak giydiriyorum da.
Uzun pantalon giydiriyorum simdilik. Hava daha da isinirsa kisasina da gecicez. Istanbuldayiz ve hava cok sicak. Bayramda Ispartaya gitmistik. Ordayken hava cok soğuktu. Ust uste 2 uzun kollu giydirmistim. Yasadiginiz yere gore hareket etmek en dogrusu.

Canım bebeğin kaç aylık ilk defamı çekim yapıldı.Devlettemi özeldemi çekim yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…