2018 mart-nisan anneleri

Cnm hangi zeka kartlarından aldın bi markası varmı nerden aldin

Cnm marul ve dereotu da ye bende aşırı süt yapıyor onlar hatta yediğim günlerin gecesi uyuyamiyom göğüs agrimdan oyle sut doluyo ki

Kizlar prima premimium care kullaniyorum pişik oldu neden bilmiyorum asitli bisey de icmiyorum.popolin surmeme ragmen artiyor.bez hafif küçük geliyor .ondan mi sicak havadan mı olabilir.
Cnm dogdundan beri mi onu kullaniyon bez değişikliğinden de abur havalar sıcak erken değişmek kazma altlarını ara ara aç biraz havalansin çok canı yanar kuşun pisikte ben bepanten pisk kremi kullaniiym çok memnunmuş simdilik

Canım çok geçmiş olsun,kuzuma acil şifalar dilerim.Doktorunuz ne diyor canım ne önerdi.
Geçmiş olsun canım ya nasıl anlaşıldı peki?
Geçmiş olsun canım.
Hemencecik iyileşir inş bebeğin. Peki nasıl anlaşıldı canım ve sebebi neymiş
Sağolun kızlar teşekkür ederim. Çok öpülüp sevilmekten dedi bebeğinizi kimseye elletmeyin.

arada aktif bebek de. Kullandim.bende mi dere otu yesem adet bir kere oldum sonrasinda adete yakin akintilarim oldu oluyorda.adetle biraz söner gibi oluyor göğsüm.bitince tekrar düzeliyor.şu sıralar göğsüm sönmüş gibide süt de var ama boyuta göre az gibi duruyor.yüzüstü yatmaya kalkinca engel. Oluyor

Canım çok geçmiş olsun. Nasıl anladiniz acaba belirtisi neydi? Bizde çok öpüyoruz engel olamıyorum bilgi verebilir msn
Teşekkür ederim canım.. İştahsızlaşmaya başladı 2 haftadır aç olsa bile ağlamıyordu çok az mızırdanıyordu sadece çok az yiyordu. Kilo da almadı evde kendi tartımda tarttım baktım. Son 2 gün de 2 3 kere kustu her yediğini bir de gece boğulur gibi tıkandı.emerken biberon olsun meme olsun kendini geri atıp ağlamaya başladı yay gibi geriliyordu resmen en büyük belirtisi buydu yemek istiyor ama tıkanıyor sanki sinirlenip ağlıyordu sonra gaz dedik ama ben şüphelendim zaten kontrolü vardı 3 aylık ama ben erkenden götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…