- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.741
geçmiş olsunKızlar bebeğim bağırsak enfeksiyonu oldu
Allah şifa versin kuzuşaKızlar bebeğim bağırsak enfeksiyonu oldu
Benimki 1 aylıkken çekildi .Neyse Doktorun bilgi verir canım ultrason kağıdına bakıp .70Gunluk. Devlete gittik canim. Ilk cekimdi.
Canım çok geçmiş olsun,kuzuma acil şifalar dilerim.Doktorunuz ne diyor canım ne önerdi.Kızlar bebeğim bağırsak enfeksiyonu oldu
Geçmiş olsun canım ya nasıl anlaşıldı peki?Kızlar bebeğim bağırsak enfeksiyonu oldu
Geçmiş olsun canım.Kızlar bebeğim bağırsak enfeksiyonu oldu
Cnm hangi zeka kartlarından aldın bi markası varmı nerden aldinBence iki ay gayet iyi gelişim için bizm aklımzda yoktu ama ben bakıyordum alanlara çok güzel şeyler öğrencek inşben gösterip konuşuyorum tepki veriyor sevdiği şeylere gülümsüyor birde oyuncaklı yumşak çıngırak almayı düşünüyorum elleri alışsın kavramaya diye e bebekte var herşey internetten bakıp eşime aldırayım bugün 2 ay aşısı vardı hem tutup hem bakamdım vurarken hemşire çok ağladı kuzum vurulurken ağlaycaktım o ağlayınca annelik işte geçende eşim kucağında gezidrirken omuzna burnunu vurmuş mutfaktan nasıl çıktıysam kızıp içim parçalandı resmen o nasıl ağlamak rabbim korusun meleklerimizi inş
Cnm marul ve dereotu da ye bende aşırı süt yapıyor onlar hatta yediğim günlerin gecesi uyuyamiyom göğüs agrimdan oyle sut doluyo kiBende şaştım canım kprktum bi yandan vermeye ama bugun aşı oldu kuzum sordum ver dedi hemşire bir damla geliyor işte bundan sonra her açıkmasına 5 dakika emizrecem inş öyle öyle gelirde en azından doyurmasa bile şifa olur bir damlası bile iyi diyor hemşire humana stell tea aldım yeşil soğan komposto bol su iç diyolar inş gelir azda olsa
Cnm dogdundan beri mi onu kullaniyon bez değişikliğinden de abur havalar sıcak erken değişmek kazma altlarını ara ara aç biraz havalansin çok canı yanar kuşun pisikte ben bepanten pisk kremi kullaniiym çok memnunmuş simdilikKizlar prima premimium care kullaniyorum pişik oldu neden bilmiyorum asitli bisey de icmiyorum.popolin surmeme ragmen artiyor.bez hafif küçük geliyor .ondan mi sicak havadan mı olabilir.
Canım çok geçmiş olsun,kuzuma acil şifalar dilerim.Doktorunuz ne diyor canım ne önerdi.
Geçmiş olsun canım ya nasıl anlaşıldı peki?
Sağolun kızlar teşekkür ederim. Çok öpülüp sevilmekten dedi bebeğinizi kimseye elletmeyin.Geçmiş olsun canım.
Hemencecik iyileşir inş bebeğin. Peki nasıl anlaşıldı canım ve sebebi neymiş
arada aktif bebek de. Kullandim.bende mi dere otu yesem adet bir kere oldum sonrasinda adete yakin akintilarim oldu oluyorda.adetle biraz söner gibi oluyor göğsüm.bitince tekrar düzeliyor.şu sıralar göğsüm sönmüş gibide süt de var ama boyuta göre az gibi duruyor.yüzüstü yatmaya kalkinca engel. OluyorCnm dogdundan beri mi onu kullaniyon bez değişikliğinden de abur havalar sıcak erken değişmek kazma altlarını ara ara aç biraz havalansin çok canı yanar kuşun pisikte ben bepanten pisk kremi kullaniiym çok memnunmuş simdilik
ayy bunu duyunca kvalide ve kocam aklima geldi. Etrafa yetim köpek yavrusu gibi vermeye cok meraklilar.gormemisin torunu çocuğu olmuş modundalar cok kızdım yaaSağolun kızlar teşekkür ederim. Çok öpülüp sevilmekten dedi bebeğinizi kimseye elletmeyin.
Bizim burası sıcak canım tek zıbın altına şort çorap giydiriyorum ya da şortlu tulumlardan giydiriyorum altına atletle..geceleri de incecik uzun pijama üstüne kısa kollu yineKizlar bebislerinizi nasil giydiriyorsunuz
29 yaşındayım 30a merdiveni dayadım sayılır
Ben de oyun halısı araştırıyorum ama hangisini alsam bilemedimoyun halısı piyanolu kullananlar var mi alayim mi sizce oyaliyor mu cocugu
Piyanoluyu beğendim 4-18 ay için kullanıma uygunmuş.Benim bebeğim 80 günlük şu anda.Ben de oyun halısı araştırıyorum ama hangisini alsam bilemedim
Canım çok geçmiş olsun. Nasıl anladiniz acaba belirtisi neydi? Bizde çok öpüyoruz engel olamıyorum bilgi verebilir msnSağolun kızlar teşekkür ederim. Çok öpülüp sevilmekten dedi bebeğinizi kimseye elletmeyin.
Ben tiny love gün maymun adasını alicam yastığı da varBen de oyun halısı araştırıyorum ama hangisini alsam bilemedim
Teşekkür ederim canım.. İştahsızlaşmaya başladı 2 haftadır aç olsa bile ağlamıyordu çok az mızırdanıyordu sadece çok az yiyordu. Kilo da almadı evde kendi tartımda tarttım baktım. Son 2 gün de 2 3 kere kustu her yediğini bir de gece boğulur gibi tıkandı.emerken biberon olsun meme olsun kendini geri atıp ağlamaya başladı yay gibi geriliyordu resmen en büyük belirtisi buydu yemek istiyor ama tıkanıyor sanki sinirlenip ağlıyordu sonra gaz dedik ama ben şüphelendim zaten kontrolü vardı 3 aylık ama ben erkenden götürdümCanım çok geçmiş olsun. Nasıl anladiniz acaba belirtisi neydi? Bizde çok öpüyoruz engel olamıyorum bilgi verebilir msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?