- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.761
Ellerini yüzünü sürekli yıka ben yıkıyorum artık bol bolayy bunu duyunca kvalide ve kocam aklima geldi. Etrafa yetim köpek yavrusu gibi vermeye cok meraklilar.gormemisin torunu çocuğu olmuş modundalar cok kızdım yaa
Canım enfeksiyon ishal degilmiKızlar bebeğim bağırsak enfeksiyonu oldu
ye cnm bide internetten bk incir kuru var gece yTmadan iç özellikle göğüsler dolu dolu oluyoarada aktif bebek de. Kullandim.bende mi dere otu yesem adet bir kere oldum sonrasinda adete yakin akintilarim oldu oluyorda.adetle biraz söner gibi oluyor göğsüm.bitince tekrar düzeliyor.şu sıralar göğsüm sönmüş gibide süt de var ama boyuta göre az gibi duruyor.yüzüstü yatmaya kalkinca engel. Oluyor
Geçmiş olsn cnm nasıl anladın belirtisi neydi neden olmuş acbaKızlar bebeğim bağırsak enfeksiyonu oldu
Kızlar bebeğim bağırsak enfeksiyonu oldu
İshal karın ağrısı hepsi var iştahsızlıkCanım enfeksiyon ishal degilmi
Üst tarafta yazdım canım belirtilerini çok öpülüpSevilmekten olmuşGeçmiş olsn cnm nasıl anladın belirtisi neydi neden olmuş acba
Canım çok geçmiş olsun tekrar ne tetkiki yaptı doktor da bağırsakta enf olduğunu anladı? Kan tahlili miİshal karın ağrısı hepsi var iştahsızlık
Üst tarafta yazdım canım belirtilerini çok öpülüpSevilmekten olmuş
Teşekkür ederim canım.. idrar kan ultrason röntgen gaita hepsine baktıCanım çok geçmiş olsun tekrar ne tetkiki yaptı doktor da bağırsakta enf olduğunu anladı? Kan tahlili mi
Ay canım minik bir bebek için bu söylediklerin çok zor yavrum ne sarsılmıştır ,Bununla geçmiş olsun inşallah.Rabbim hepimizin yavrusunu korusun.İshal karın ağrısı hepsi var iştahsızlık
Üst tarafta yazdım canım belirtilerini çok öpülüpSevilmekten olmuş
Aynen canım amin çok zordu gerçekten daha yeni yeni toparlanıyorAy canım minik bir bebek için bu söylediklerin çok zor yavrum ne sarsılmıştır ,Bununla geçmiş olsun inşallah.Rabbim hepimizin yavrusunu korusun.
Biz aldik. Dogdugundan beri kullaniyorum. Evimi kucuk 2 odali ama yine de cok isime yariyor. Mutfakta aspirator acikken, salonda otururken acaba sesi geliyor mu diye dusunmek zorunda kalmıyorum. Weewell marka aldik ama arastirma falan yapmadik.Kızlar bebek telsizi alanınız var mı? Hangisini tavsiye edersiniz
Uygun almışsın bende bakayım o markaya.Bende weewell kamerali telsiz aldim cok memnunum ve iyiki kamerali almisim diyorum sadece ses duymak yetmiyor gormemde lazim telsize gore biraz pahali 400 kusure almistim ama cok işime yariyo gercekten
Ben de fisherprice piyanolu oyun halısını sipariş ettim vurmalı iyi oluyor dediler bakalımm umarım beğenir kuzucukBen tiny love gün maymun adasını alicam yastığı da var
Kizlar su süt çayını içince akip üstümü islatan fazla sütümu elle sagdim 1 bardagin 4 de biri kadar ancak çıktı.göğüslerim kafam kadar ama cikan bu sonra emzirdim sagdigim icin önden sagidigim göğsüm biraz acıdı ama yine icerdeki sütü çekti bizimki hala kararsizim adam gibi sut çıkmayacaksa elektrikli sağma aleti. Gereksiz mi manuelde canimi yakar yara yapar diye korkuyorum.sütüm de yag da varmış onu da gördüm emzirirken sagdigim bardak bi kenarda idi o esnada yagi çıkmış bardaga strecleyip buzdolabina koydum.goguslerimin görünüşüne göre az görünüyor.bir ay sonra ise başlıcam sagip birakmam icin. 125 ml lik ufak biberonu doldurmam gerekmez mi bi öğün mama kesinlesti gibi bem işe giderken
gece uyanmayacagini bilsem bende yaninda uyucamKizlar bebegimi odasina gecirmeye karar verdim bugun. Zaten bizim odadaki besikte yatmiyor genelde. Salonda oynarken uyuyakalinca orda yatiyorum geceleri. Cunku tasiyinca uykusu bolunuyor ve huysuzlaniyor. Bakalim bu gece nasil gececek? Ben de onunla birlikte uyuycam bir sure odasinda. Ama bu ne kadar surer bilmiyorum. Bir yandan odasina alismali. Bir yandan da sanki onu terketmis gibi bir hisse kapildim. Halbuki yaninda olucam. Sizde durumlar nasil? Ne zamana kadar yaninizda yatirmayi planliyorsunuz?
Daha bana çok küçük geliyor ayırmak için. Yanımdayken bile sürekli kontrol ediyorum nefes alıyor mu kustu mu vs diye..herhalde ben uzun süre ayırmayacağım yanımdan..odasındaki beşikte daha hiç uyumadı bizimki ama odasındaki büyük ve sallanmıyor zaten yatırsam da uyumaz orada sallanmaya alıştı sürekliKizlar bebegimi odasina gecirmeye karar verdim bugun. Zaten bizim odadaki besikte yatmiyor genelde. Salonda oynarken uyuyakalinca orda yatiyorum geceleri. Cunku tasiyinca uykusu bolunuyor ve huysuzlaniyor. Bakalim bu gece nasil gececek? Ben de onunla birlikte uyuycam bir sure odasinda. Ama bu ne kadar surer bilmiyorum. Bir yandan odasina alismali. Bir yandan da sanki onu terketmis gibi bir hisse kapildim. Halbuki yaninda olucam. Sizde durumlar nasil? Ne zamana kadar yaninizda yatirmayi planliyorsunuz?
Bence ayırmak için çok erken canım daha çok küçüklerKizlar bebegimi odasina gecirmeye karar verdim bugun. Zaten bizim odadaki besikte yatmiyor genelde. Salonda oynarken uyuyakalinca orda yatiyorum geceleri. Cunku tasiyinca uykusu bolunuyor ve huysuzlaniyor. Bakalim bu gece nasil gececek? Ben de onunla birlikte uyuycam bir sure odasinda. Ama bu ne kadar surer bilmiyorum. Bir yandan odasina alismali. Bir yandan da sanki onu terketmis gibi bir hisse kapildim. Halbuki yaninda olucam. Sizde durumlar nasil? Ne zamana kadar yaninizda yatirmayi planliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?