2018 mart-nisan anneleri

Kızlar grupta öğretmen var mı? Doğum iznim 12haziranda bitti seminerlere katıldım eylülde seminerlere katıldıktan sonra ücretsiz izne çıkarım dedim ama ücretsiz izne doğum izni bitiminde mi çıkmam gerekiyordu bilen var mı?

İstediğin zaman çıkabilirsin diye biliyorum bebek doğduktan sonra

Bence ayırmak için çok erken canım daha çok küçükler
Dun geceyi odasinda gecirdi. Hatta hosuna bile gitti. Kucuk besiginde hareket alanı azalmisti iyice. Haklisin kucukler canim ama kucukken boyle olmasi daha iyi geldi bana. Henuz odasi neresi, annem babam nerde uyuyor v.s. tam bilmiyor. Eger alisirsa bize, sonra baska yere gitmek onu korkutur. Daha simdiden alıştığı seyleri degistirmek cok zor oluyor. Bir de kendimden pay bictim. Yillarca annemlerin odasinda uyudum. Ve bir gun beni ayirdiklarinda cok korktum. Onlara o kadar baglanmisim ki tek uyuyamadim. Bu durum nerdeyse universiteye kadar surdu. Kizim korkuyu yasamasin istedim. Zaten yaninda olucam

Ben kırk günlükten beri odasında kendi beşiğinde yatırıyorum, basına da bebek telsizini koyuyorum. Gık dese duyuluyor zaten, hemen gidiyorum yanına. Bebiş de ben de babası da rahat ettik.

Kızlar bebeğim hiçbir şey yemiyor beni çok az emiyor biberonla hiç emmiyor kaşıkla mama veriyorum onu da yemiyor kafayı yicem aç ama yemiyor ağlıyor..nolacak böyle ya aşıdan sonra iyice arttı bu iştahsızlık bizim gibi olan var mı..3.aydayız 10 var bitmesine ve 300 gram aldı düşünün

Ben kırk günlükten beri odasında kendi beşiğinde yatırıyorum, basına da bebek telsizini koyuyorum. Gık dese duyuluyor zaten, hemen gidiyorum yanına. Bebiş de ben de babası da rahat ettik.
En iyisini yapiyorsun. Zaten kendi odamizda besikte olmasiyla bunun bir farki yok. Ihtiyaci olunca yanina gidicez. Kendiyle kalmayi da ogreniyorlar boylelikle.

Al benden de o kadar ne versem reddediyor yemiyor çok az böyle 5 dk bile değil. Sinirden ağlıyorum suan bıktım bu çocuğun sorunlarından meyi var artık anlayamıyorum

Doktorunuz ne diyor peki buna. Bjz de.ilk ay az kilo almistik idrar tahlili falan yapildi. Idrar yolu enfeksiyonu neden olabilirmis.
Hala sorunlarimiz var gazdan dolayi emmeye baslayinca kivranip.aglamaya da basliyor. Biraz cekiyor bagiriyor biraz cekiyor yine ayni. Uykuda daha iyi emiyor daha sakin. Evet cok zor ama buyudükce gececek insallah

3-4 aylarda meme reddi olabiliyor diye okudum bir kaç yerde, siz azimle emzirmeye çalışın bu geçici bir dönem deniyor. Sürekli farklı sıkıntılarla uğraşıyoruz. Bizimki de devamlı memede ve devamlı uyuyor. Emmeden öyle durmak istiyor kafayı yemek üzereyim.

Al benden de o kadar ne versem reddediyor yemiyor çok az böyle 5 dk bile değil. Sinirden ağlıyorum suan bıktım bu çocuğun sorunlarından meyi var artık anlayamıyorum
Doktora bir sor canim. Bir de siringayla vermeyi denesen. Igne kismini cikar. O sekilde agzina fiskirtiyosun. Kabul etmesi daha kolay oluyor.

Doktora bir sor canim. Bir de siringayla vermeyi denesen. Igne kismini cikar. O sekilde agzina fiskirtiyosun. Kabul etmesi daha kolay oluyor.
Enfeksiyonu var ama o emmesine engel değil sesi doktor. Ahh ahh denedim ama ağInda biriktirip çıkarıyor

Aylık kontrolüne daha götürmedim geçen ay 900 gram almıştı ama bu ay çok az aldı bakalım ne diyecek bir hafta sonra götüreceğim. Hele dün sebepsiz yere yıktı ortalığı ağlamaktan sesi değişti. Çok zor gerçekten ben de kendimi çok yorgun hissediyorum. İdrar yolu enfeksiyonunu doğduğu ay oldu ve atlattık

Kızlar dün akşam bebeğim ağlamaya başladı meme verdim kendini kas katı kesip agladi memeyi almadı dolastirdik evde kucakta mikirdandi agladi vs banyo yaptırdık banyo yaparken ağlamadı çıkarttık gene aynı ağlama. Bacaklarını çekiyor gaz yok ama cikmiyor sonra kucağımda ayakta sakinledi meme verdim yaklaşık 45 dk sürdü. Böyle durumla karşılaşan var mı? Dişlerimi çıkıyor karnı mi ağrıyor bilemedim. Eli zaten devamlı ağzında oyuncak vs sokmak istiyor ağzına tükürük desen salya sümük diyim. O öyle ağlayınca eşimde bana söylenmeye başladı herzaman sorarsin arkadaşlarına herşeyi ne duruyorsun vs diye en ufak şeyde böyle olacaksa bilmiyorum

Bi de arkadaşlar bebeğim bensiz durmuyor. Babasına bırakıp yarim saat 1 saat cikayim gelene kadar ağlıyor. Odada beni arıyor kafasını çevirip. Bu durumu yaşayan var mı o da strese aokuyor iç çeke çeke ağlıyor. Bu halde nasıl çalışmaya başlıcaz

Büyüme ataği dedikleri bir sey var. Bir araştır istersen

Benimki de birkaç gündür öyle tam üç aylık oldu dün neden yaptığına bende anlam vermiş değilim

Canım bizde de oluyor bazenleri. Gazı yoksa aç değilse vb. eminsem Ben kucağıma alıp gezdiriyorum evi oda oda. Farklı yerleri görünce dikkati dağılıyor unutuyor ağlamayı. Oğlum bana çok düşkün dediğin gibi hep gözleri beni arıyor bir yere gitsek direk buluyor beni ve odaklanıyor bu çok hoşuma gidiyor :) Ama babasına bırakıp gidince çok ağlamaz dışardan geldiğimde beni gördüğünde kocaman bir tebessümü oluyorki dünyalara değişmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…