2018 mart-nisan anneleri

Aynen kaşıkla ve şırıngayla da denedim ağlıyor ağzına bişi sokunca
Ayni vallahi benimkide uyanmaya yakın oluyor ya ozamanı ver biber ayni vallahi benimkide uyanmaya yakın oluyor ya ozamanı ver biber ondan on ile Ben ancak o zaman içirebiliyorum adamakıllı Ben ancak o zaman içirebiliyorum adamakıllı bir de gece 40 defa uyanıyorum inan Sırf emsin diye

Büyüme atağında olabilir cnm bizimki de sadece bende duruyordu geçen hafta ben ve meme esimde uyuyan çocuk uyumuyodu şimdi düzeldi maşallah atak dönemi oluyor bisiler programdan bakıyom ben hepsi cikio

Bebeğim bağırsak enfeksiyonu olmuş bi bebek daha vardı burda enfeksiyon olan dr ne tedavi verdi bize sadece gaz damlası verdi banada saçma geldi süt ürünü yeme süt alerjisinden olabilir dedi

Bebeğim bağırsak enfeksiyonu olmuş bi bebek daha vardı burda enfeksiyon olan dr ne tedavi verdi bize sadece gaz damlası verdi banada saçma geldi süt ürünü yeme süt alerjisinden olabilir dedi
Benim bebeğim olmuştu gaz damlası ile ne alakası var. İlaçsız enfeksiyon geçer mi hiç. Bizi 1 gece yatırdı hiç birşey yemiyordu çünkü 1 tane besleyici olmak üzere 3 serum taktı 1 antibiyotik 1 de ağrı kesici idi. Kusuyordu kızım serumlardan sonra kusması geçti. Doktor defalarca röntgen ve ultrason çekti kontrol amaçlı. Bence sen başka bir doktora git gaz damlası ne alaka. Hiç vakit kaybetme

Sanırım alt kısmında yan tarafta dişi patlamış kızlar dünkü durum ondanmış beyaz gördüm çünkü önde değil ama yanda

Bencede alakasız o yüzden sanada sorayım dedim bizde iştahsızlık ve kusma yok şuan sümüksü balgamlı kahverengi kaka ve huysuzluk var sizdede kaka böylemiydi yoksa bu teşhisidemi yanlış koydu

Bencede alakasız o yüzden sanada sorayım dedim bizde iştahsızlık ve kusma yok şuan sümüksü balgamlı kahverengi kaka ve huysuzluk var sizdede kaka böylemiydi yoksa bu teşhisidemi yanlış koydu
Bizim kakamız sadece sümüksüydu bir de yeşile dönmüştü balgamlı değildi

Kizlar messjlarinizi tel tek okuyorm Ana cvap yazamiyorm buxom sorunumuz uyku .uykusu cok var gozleri acilniyo o derece Ana yerine koyinca uyaniyo kucakta sallayonca uyuyo biraksan oyle if saat uyur yerine infirince uyabip agliyo auagmds salliyom uyuyo birakinca uyaniyo hyr dusunun ki uyusun diye Mac saat ayagimdsn indirmiyorm belim bacagim iptsl ya kucaktsn nasil vazgecircem bn

Buzuki orhanın kolik müziği var 23 dklık onu aç YouTubeden uyuturken. Sonra yerine koyunda uyanmaz bir müddet açık Dursun uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…