- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.821
Ay maşallah kaç aylık canım.Benimkide dün akşam üstü salya başladı.Tedirgin oldum çok ilk defa oldu çünkü.Sanırım alt kısmında yan tarafta dişi patlamış kızlar dünkü durum ondanmış beyaz gördüm çünkü önde değil ama yanda
Canım süt alerjisi olabilirmi.Onun için çocuk gastronosunun görmesi lazım.Bencede alakasız o yüzden sanada sorayım dedim bizde iştahsızlık ve kusma yok şuan sümüksü balgamlı kahverengi kaka ve huysuzluk var sizdede kaka böylemiydi yoksa bu teşhisidemi yanlış koydu
Canım süt alerjisi olabilirmi.Onun için çocuk gastronosunun görmesi lazım.
İnşallah değildir canım artık olursada geçici bir durum üzülme Rabbim dermansız dert vermesin.Bizim dr da ona bakmak için 2 hafta süt ürünlerini yasakladı bana
İnşallah değildir canım artık olursada geçici bir durum üzülme Rabbim dermansız dert vermesin.
Canım biz 85 günlüğüz:)Kozlar bebişleriniz kaç aylık oldu?
2,5 aylık canım 82.günü bugün..benimki de ağzının suyunu akıtmaya başladı elini çok emmeyr başladı diş mi çıkarıyor diye düşündüm alt damağında hafif kabarıklkk var ama daha çıkmaz sanırım..yine de şimdiden kaşınıyor olabilirKozlar bebişleriniz kaç aylık oldu?
Aynen canım benim ki de 2 aylıkken başlamıştı maşallah kuzulara2,5 aylık canım 82.günü bugün..benimki de ağzının suyunu akıtmaya başladı elini çok emmeyr başladı diş mi çıkarıyor diye düşündüm alt damağında hafif kabarıklkk var ama daha çıkmaz sanırım..yine de şimdiden kaşınıyor olabilir
Maşallah canım :) sen nasıl oldun ??Canım biz 85 günlüğüz:)
3 aylık bizim minik deKozlar bebişleriniz kaç aylık oldu?
Maşallah canım var mı bir sıkıntı nasıl gidiyor?3 aylık bizim minik de
95 günlük çok kaşınıyor parmağımızı ağzına götürüp çiğniyorDiş çıkardı demek ne kadarlık bebişin
Allah razı olsun uykusuz, huysuz, aksi sürekli kucakta emzik tutmuyor deşme yaramı bacımMaşallah canım var mı bir sıkıntı nasıl gidiyor?
Bizimki de kendi elini yiyor95 günlük çok kaşınıyor parmağımızı ağzına götürüp çiğniyor
:)) hepimiz aynı canım vallahiAllah razı olsun uykusuz, huysuz, aksi sürekli kucakta emzik tutmuyor deşme yaramı bacım
Kızlar dün akşam bebeğim ağlamaya başladı meme verdim kendini kas katı kesip agladi memeyi almadı dolastirdik evde kucakta mikirdandi agladi vs banyo yaptırdık banyo yaparken ağlamadı çıkarttık gene aynı ağlama. Bacaklarını çekiyor gaz yok ama cikmiyor sonra kucağımda ayakta sakinledi meme verdim yaklaşık 45 dk sürdü. Böyle durumla karşılaşan var mı? Dişlerimi çıkıyor karnı mi ağrıyor bilemedim. Eli zaten devamlı ağzında oyuncak vs sokmak istiyor ağzına tükürük desen salya sümük diyim. O öyle ağlayınca eşimde bana söylenmeye başladı herzaman sorarsin arkadaşlarına herşeyi ne duruyorsun vs diye en ufak şeyde böyle olacaksa bilmiyorum
benimkinde de var özellikle gezmeye giderken coşuyor.evde bu kadar degil.evde sallanmayacakmis hanfendi gt kadar evde gezmek istiyor.meme ile oynuyor.cabuk uyaniyor.disarda bunlarin üstüne yemek yedirmiyor oturtmuyor.ciyak ciyak bagiran bebek degil ama o haliyle bile rahat vermiyor insana.gaz devam ediyor.ilk zamanki tempoda.gece belli vakit harici her zaman uykusu derin değil.Kizlar messjlarinizi tel tek okuyorm Ana cvap yazamiyorm buxom sorunumuz uyku .uykusu cok var gozleri acilniyo o derece Ana yerine koyinca uyaniyo kucakta sallayonca uyuyo biraksan oyle if saat uyur yerine infirince uyabip agliyo auagmds salliyom uyuyo birakinca uyaniyo hyr dusunun ki uyusun diye Mac saat ayagimdsn indirmiyorm belim bacagim iptsl ya kucaktsn nasil vazgecircem bn
O
benimkinde de var özellikle gezmeye giderken coşuyor.evde bu kadar degil.evde sallanmayacakmis hanfendi gt kadar evde gezmek istiyor.meme ile oynuyor.cabuk uyaniyor.disarda bunlarin üstüne yemek yedirmiyor oturtmuyor.ciyak ciyak bagiran bebek degil ama o haliyle bile rahat vermiyor insana.gaz devam ediyor.ilk zamanki tempoda.gece belli vakit harici her zaman uykusu derin değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?