2018 mart-nisan anneleri

Bencede alakasız o yüzden sanada sorayım dedim bizde iştahsızlık ve kusma yok şuan sümüksü balgamlı kahverengi kaka ve huysuzluk var sizdede kaka böylemiydi yoksa bu teşhisidemi yanlış koydu
Canım süt alerjisi olabilirmi.Onun için çocuk gastronosunun görmesi lazım.

Bende sizleri takip ediyorum ama yazamiyorum.. tum üyelerin durumunu merak ediyorum egemmin tuba kumsalin ladynin ve diğerlernin:) benim eskiye nazaran daha iyi gibi ama cok mizmiz ozellkle aksamlari hc durmuyor kucak istiyo surekli sakinlestirmek cok zor 2 bucuk aylik olduk

Kozlar bebişleriniz kaç aylık oldu?
2,5 aylık canım 82.günü bugün..benimki de ağzının suyunu akıtmaya başladı elini çok emmeyr başladı diş mi çıkarıyor diye düşündüm alt damağında hafif kabarıklkk var ama daha çıkmaz sanırım..yine de şimdiden kaşınıyor olabilir

Aynen canım benim ki de 2 aylıkken başlamıştı maşallah kuzulara

Kızlar bebeklerimiz biraz büyüdü emzirme araliklarinin biraz açılması gerekmiyor mu? Bizimki hala 2-3 saatte bir acıkıyor.. siz Kaç saatte bir emziriyorsunuz?

O

benimkinde de var özellikle gezmeye giderken coşuyor.evde bu kadar degil.evde sallanmayacakmis hanfendi gt kadar evde gezmek istiyor.meme ile oynuyor.cabuk uyaniyor.disarda bunlarin üstüne yemek yedirmiyor oturtmuyor.ciyak ciyak bagiran bebek degil ama o haliyle bile rahat vermiyor insana.gaz devam ediyor.ilk zamanki tempoda.gece belli vakit harici her zaman uykusu derin değil.

Kizlar bodruma tatile gidecez gidecegimiz tarihlerde daha sicak olacak görünüyor.klimasiz otel yoktur degil mi denize 0 miş yer.

Bizimki de öyle gündüz uykuları hiç derin degil genelde 15-20 dkda uyaniyor ve ağlayarak Uyaniyor huysuzlaniyor. Düzelir diyorlar ama bilmiyorum. Sabırla bekliyorum.
Tatil yerlerindeki otellerde pansiyonlarda her odada klima bulunuyor. Zaten internetten bakarsan oda özelliklerinde yazar mutlaka. Klimasız durulması imkansiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…