2018 mart-nisan anneleri

Kızlar bebeklerimiz biraz büyüdü emzirme araliklarinin biraz açılması gerekmiyor mu? Bizimki hala 2-3 saatte bir acıkıyor.. siz Kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Benim kız huysuz olduğu için sürekli memedeydi sanki şu sıralar bi nebze olsun uslanmış gibi artık memeyi fazla verince ağlayarak istemediğini belli ediyor ama sık sık emzirmeye çalışıyorum saate bağlı kalmadan

Kizlar daha arttı gözü ndeki enfeksiyon kizimin tobrased ve ful.. Krem ve damlanin ikisi ile de gecmedi.çay ve anne sütü de ise yaramıyor sürekli hemen tekrarliyor.gözü ışığa da hassas göz kapağı da kizardi daha ne kullanicam ben.cocuk doktorlari saydigim ilaçları tek tek vermisti.goz doktoru ikisini de verdi yok.degisen bisey.bir hemsire bayanla karsilastim. Bayan bende de cok oluyor.bana hap burun spreyi de veriyorlar bunlar olmadan damla bi işe yaramiyor dedi.tabi bu kadarcik çocuğa hap burunspreyi olmaz ama başka ne .göz harici gözle beraber olan basla bi hastalik mi bilmiyorum.su sıralarda dudaklari bembeyaz kabardi. Popsuda dudagi gibi beyaz kabarik sekilde pisik popolin sürüyorum sanirim acimiyor ama gecmiyor poposu

Gözlerin biri akıyordu benimkinin artık ikisi de akmaya başladı ve miktarı da arttı göz doktoru enfeksiyonla ilgisi yok kanallarla ilgili masaj yap dedi yapıyorum ama geçmedi ebe de ilk altı ay normal akması dedi..damlayı bırak dedi yani göz doktoru bir şey kullanmıyoruz aktıkça siliyorum

Kızlar merhaba umarım herkeste işler yolundadır :) biz bu gün 77 günlük olduk kızımın kilosu bir türlü tam olması gerektiği gibi olmuyor 3800 doğdu kızım 73. Günde 5400 anca olmuştu sütüm yetmiyor mamayı3×60 veriyodum 73. Günden sonra 3×90 veriyorum ben ama yine de az mı acaba diye düşünüyorum mama bitince ağlıyo çünkü ama doktor o doyduğunu anlamaz mamayı sevdiğinden ağlıyor diyor.. kızım sürekli meme istiyor o yüzden sütümü de sağamıyorum mama veren anneler siz günde kaç kere kaçlık mama veriyosunuz doyduğunu anlayabiliyor musunuz?

Arkadasım az geliyor olabilir. Benim bebegim de seninki kadar yaklaşık olarak. Ben anne sutu veriyorum ama doyup doymadigini anlamadığım icin emzirdikten sonra sagdigimi biberonla veriyorum ve doyunca diliyle itiyor. Bence sen de bir sefer dene, fazla miktarda mama yap ver bakalım diliyle itecek mi? Gece bir defa mama veriyorum 120 ml hazırlıyorum ben ve hepsini bitiriyor, gece de rahat uyuyor.

Gunde sadece 3 kez mi veriyosun mama?

86.gunden Selam kızlar bebegim 2aylikken 5900 dü gündüz 2.2bucuk saat arayla yarim saat uyuyor derin uykuya gece 1de dalıyor 4ve 8de kalkıyor uykulu emiyor yatıyor. Çok şükür maşallah düzenimiz oturdu g3ce uyuduğu için b3nde uyuyorum uykumu alıyorum ... mama hiç vermedim humana çay rezene lactamil çay içiyorum bol su dereotu ... hepinize sevvgiler

Sağol canım doğru söylüyosun deneyeyim bakayım ittiricek mi biberonu

Gunde sadece 3 kez mi veriyosun mama?
Doktor sütün memeyi bırakmasın adedi arttırma diyor ama çok zorlanıyorum 3 kere az geliyo sanırım günün geri kalanında hep memede kızım.. doğumdan sonra ilk 15 gün kilo verdi bebeğim sonra mama takviyesi ile ayda 1 kiloya yakın kilo almıştı ama sonra 10 günde 200 gram almış şimdi tekrar sütüm yetmiyır sanırım sen mama veriyır musun?

Kızlar günü birlik bi tatile gittim orada fastfood yedim neyse eve geldik bi türlü tuvalete cikamadim.bende magnezyum tableti ve bitane aktivya yedim kayisili olandan bide üstüne kayısı suyu ictim gun boyu.sonra eve geldim bastan kabiz gibi çıktım kremleri sürdüm.yine de agrim oldu.aradan cok zaman gecmeden tuvalete ciktim artik hangisi etkilediyse ishal gibi yaptim ama o da ne sanki ishalle daha beter oldum.kizimon anestol kremi vardi onu sürdüm yine yanıyor agrinin üstüne yanma eklendi.hani ishal yapinca canımız yanmıyor idi anal fissür de bu ne simdi fast food dan mi neden böyle yandim ben anestol kesmedi.tuvalete cikmazsam iyiyim cikarsam tüm gece kabus uyuamıyorum agridan hemen uyuyunca sabah kalkınca geciyor.

Maşallah canım :) sen nasıl oldun ??
Senin ne kadarlık oldu canım? Ben yine aynıyım canım ağrılı sızılı devam ediyorum Duphalac kullanıyorum ama bir işe yaramadı bende. Kendime sadece sulu gıdalardan oluşacak bir diyet hazırlıcam çorba süt yoğurt vb bir haftalığına öyle düzelirim inş.

96 günlük olduk bizde çok şükür canım :) yaa sana dediğim ilacı kullanıyor musun? Duphalac bende de bir işe yaramamıştı vallahi.. ben düzeldim suan keşke sen de düzelsen ya.. diyet yaparken o ilacı kullan muhakkak çok iyi bir ilaç

Kuzlar nasılsınız? Işe başlama zamanınız geldi mi ? Benim bugün geldi kaç gündür o kadar stresliydim ki anlatamam. Çocuğa da geçti galiba gaz sıkıntımız bitmişti şimdi gece gündüz gazlı ve gece uyurdu artık uyumuyor. Çok fena. Ne kadar zormuş ya anne olmak bırakmak istemiyorum aşırı strese giriyorum. Rapor aldım ama en fazla 20 gün sonra ne olacak bakıcı da bulamadım. Aileden de kimse yok

Allah yardımcın olsun,Bende çalışmıyordum ama şu anda bir boşanma sürecinin içindeyim gerçi daha mahkeme açılmadı ama açıp velayetide alıcam.Şimdi kendimi toparladıktan sonra iş bakıp çalışmaya başlıycam.Bebegimin bütün ihtiyaçlarını ailem karşılıyor.2 Aydır onların yanındayız zaten .Ayın 5 de 3 aylık olucaz.(mama,bez,aylık doktor kontrolleri,aylık vitamin ve ilaçları,özel aşıları,kremleri vb .)Ama onun geleceği için okul zamanı için çalışmak zorundayım,Benimde annem bakıcak.Tabi Allah anneme sağlık versinde bakabilsin inşallah.Seninde karşına hayırlı bir insan çıkarsın Rabbim güvenle bırakabileceğin .Bide onlar en ufak stresimizi alıyorlar ama elde değil stres yapmamak.

kızlar bugun facıa gıbıydı.sabah kızım pusetten kaydı düstu şok oldum.ellerım doluydu tutamadım.korktuğu ıçın ağladıgını dusundum kocama bısey demedım.özel hastaneye sehre ındık.kocam garajda ış yerı muhasebecılerını görmek ıstedı fırın gıbı arabada bıraktı benı.bende kızla kaçtım bı agaç altına.huysuzluk edıyordu ama sebebını bı turlu anlamadım bıçuruk morluk yoktu.popsu pısıkten kırmızı yada sıcaktan böyle dıye düşündüm.merkez özel hastanede yer yoktu kızın gözüne bakmak ıçın.başka subesıne yönlendırdıler.sonra kocam sıcakta sanayıda otomobl parçası aramaya çıktı.bız yıne kızımla perısan arabada.hala anlamadım neresınde bısey var .teskın edıyorum ama hala anlamadım. bu arada ıkı hastaneyı bulurken benım dandık navıgasyonlu telefonumdan hayır beklıyor.al bak sen dıyorum olmaz sen söyle sağa mı sola mı döncem dıyor ben çocukla mı uğraşıcam.bu adamla mı kafam allak bullak bı yandan sıcak enseme vuruyor.hastaneye zor attım kendımı bende genel cerrahı ye çıktım.o da amelıyat ol geçer dedı.kronık olmus dedı.o esnada kızım kocamdaydı.o sakınlestırıyordu o da anlamadı sanırım.arabayı bızı savura savura surdu.gıdıp glırken bı ayetel kürsı hatmı yapmısımdır.eve bıtkın yorgun attım kendımı. kızı hemen bacağıma aldım salladım uyudu.neyse annem geldı o da ağlıyor yattıgı yerden. bunda bısey var dedı.ben farketmedım dedım kolunu kaldıramıyor dedı. acıle gıttık röntgen çekldı kırık yok. sadece sabıt dursun çok ağrımasın dıye kolunu goğsune sardılar. soyarken annem o kolunun ustunun morarmış olduğunu gördü.kocama ne anlatıcam.kendını pek mükemmel zannedıyor. dıdır edecek bızım pestılımızı çıkardıgını kabul etmeyıp.ısın ılgınç kısmı annem dedı cocugum olduğu ıçın anladım dedı kaynanam neden anlamadı

Canım senin ve bebeğin adına gerçekten çok üzüldüm ama hakkınızda hayırlısı olsun. Şuan anlamıyorken ayrılma kararı vermiş olman bi acıdan ıyi. Ama daha yeni bebeğimiz olmuşken böyle bi karar cidden çok üzücü. Ama katlanilacak bi durum olsa zaten çocuğun için katlanırdın. Allah yardımcınız olsun. Inşallah hiçbir sıkıntı çekmez çok mutlu olursun. Insan tanıdığına açamaz kendini ama içinde kalır dertles içini dök bunaldiginda. Nasılsa kimse kimseyi tanımıyor çekinme hiç. Her bayanın çalışması gerek gerçekten. Bu devirde kendi ayakların üstünde durmak çalışsan da zor ama Allah yardımcımız olsun. Stresi gerçekten hissediyorlar kaç gündür uykusuzum bende. Masraf konusuna gelince cidden insanin herşeyi çocuğu için yapası alası geliyor ama herşey olduğu gibi çocuk için alınacak şeylerde pahalı kolaylık versin Allah hepimize

Benim oğlum 4. Aya girdi ve huyu değişti stresten mi etkilendi bilemiyorum ama hem çok gazlandi ki 2. Aydan sonra gaz problemimiz yoktu hemde uyumuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…