- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #20.861
İnşallah rabbim hayırlı insan çıkarsın karşınıza hangi ildesiniz belki buradan birinin tanıdığı olur yardımı dokunurKuzlar nasılsınız? Işe başlama zamanınız geldi mi ? Benim bugün geldi kaç gündür o kadar stresliydim ki anlatamam. Çocuğa da geçti galiba gaz sıkıntımız bitmişti şimdi gece gündüz gazlı ve gece uyurdu artık uyumuyor. Çok fena. Ne kadar zormuş ya anne olmak bırakmak istemiyorum aşırı strese giriyorum. Rapor aldım ama en fazla 20 gün sonra ne olacak bakıcı da bulamadım. Aileden de kimse yok
Allah yardımcın olsun kardeşim hiç üzme kendini elbet bi hayır vardır bunda da daha önce bir ayrılık geçirmiş biri olarak onurlu ve dik duruşunu canı yürekten kutluyorumAllah yardımcın olsun,Bende çalışmıyordum ama şu anda bir boşanma sürecinin içindeyim gerçi daha mahkeme açılmadı ama açıp velayetide alıcam.Şimdi kendimi toparladıktan sonra iş bakıp çalışmaya başlıycam.Bebegimin bütün ihtiyaçlarını ailem karşılıyor.2 Aydır onların yanındayız zaten .Ayın 5 de 3 aylık olucaz.(mama,bez,aylık doktor kontrolleri,aylık vitamin ve ilaçları,özel aşıları,kremleri vb .)Ama onun geleceği için okul zamanı için çalışmak zorundayım,Benimde annem bakıcak.Tabi Allah anneme sağlık versinde bakabilsin inşallah.Seninde karşına hayırlı bir insan çıkarsın Rabbim güvenle bırakabileceğin .Bide onlar en ufak stresimizi alıyorlar ama elde değil stres yapmamak.
Canım bende seninle aynı durumdayım işe başlama vakti geldi ve biberon vermedim hiç beslenmesi nasıl olacak bilmiyorum bide kızım benden başkasında durmuyo ki kıyameti koparıyor.kardeşim gelecek pazar günü bakalım o bakacak 2 saat gidecem zaten sabah 10 da gidip 12 de gelicem ekime kadarKuzlar nasılsınız? Işe başlama zamanınız geldi mi ? Benim bugün geldi kaç gündür o kadar stresliydim ki anlatamam. Çocuğa da geçti galiba gaz sıkıntımız bitmişti şimdi gece gündüz gazlı ve gece uyurdu artık uyumuyor. Çok fena. Ne kadar zormuş ya anne olmak bırakmak istemiyorum aşırı strese giriyorum. Rapor aldım ama en fazla 20 gün sonra ne olacak bakıcı da bulamadım. Aileden de kimse yok
Canım uzun zamandır giremiyodum kulübe ne denir ki hamilelik sürecindede sadece ailen vardı yanında kızının herseyi ailen aldı yaptı ugrastı didindi bu kararına şaşırmadım desem yeridir.bebeğininde seninde hakkınızda hayırlısı olsun sen bebeğin için böylesini uygun gördüysen vardır bi bildiğin.rabbim yeni hayatınızda yüzünüzü hep güldürsün inşAllah yardımcın olsun,Bende çalışmıyordum ama şu anda bir boşanma sürecinin içindeyim gerçi daha mahkeme açılmadı ama açıp velayetide alıcam.Şimdi kendimi toparladıktan sonra iş bakıp çalışmaya başlıycam.Bebegimin bütün ihtiyaçlarını ailem karşılıyor.2 Aydır onların yanındayız zaten .Ayın 5 de 3 aylık olucaz.(mama,bez,aylık doktor kontrolleri,aylık vitamin ve ilaçları,özel aşıları,kremleri vb .)Ama onun geleceği için okul zamanı için çalışmak zorundayım,Benimde annem bakıcak.Tabi Allah anneme sağlık versinde bakabilsin inşallah.Seninde karşına hayırlı bir insan çıkarsın Rabbim güvenle bırakabileceğin .Bide onlar en ufak stresimizi alıyorlar ama elde değil stres yapmamak.
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce kuzucuk iyileşir. Malesef hayat mükemmel değil diğer konularda sana sabır diliyorum.Sutum nasil gelecek aç aç dedim ben getirmicem demedim şaka gibi
Tesekkurler. Kocaeliİnşallah rabbim hayırlı insan çıkarsın karşınıza hangi ildesiniz belki buradan birinin tanıdığı olur yardımı dokunur
Canım benim 2 ay 4 saat çalışma durumum var ama bakalım raporla falan idare etmeye calısıcam. Benimki de biberon kabul etmiyor buzlukta sagdigim sütleri içmiyor. Illa memeden içiyor napcam bilmiyorum. Ve benden başkasında da sakinlesmiyorCanım bende seninle aynı durumdayım işe başlama vakti geldi ve biberon vermedim hiç beslenmesi nasıl olacak bilmiyorum bide kızım benden başkasında durmuyo ki kıyameti koparıyor.kardeşim gelecek pazar günü bakalım o bakacak 2 saat gidecem zaten sabah 10 da gidip 12 de gelicem ekime kadar
Canım uzun zamandır giremiyodum kulübe ne denir ki hamilelik sürecindede sadece ailen vardı yanında kızının herseyi ailen aldı yaptı ugrastı didindi bu kararına şaşırmadım desem yeridir.bebeğininde seninde hakkınızda hayırlısı olsun sen bebeğin için böylesini uygun gördüysen vardır bi bildiğin.rabbim yeni hayatınızda yüzünüzü hep güldürsün inş
allah razi .bu çocuğu nasil düşür dün cü ler sütü n yetmiyo ve doktora götür cü ler ayni yerden geliyor.kocamda düşürmezdim ben dedi cok büyük konuştu sanki elimle attim.yere.onu ve ailesini allaha havale ediyorum anal fissür artarak devam ediyor bende onlarin derdi baskaÇok geçmiş olsun inşallah biran önce kuzucuk iyileşir. Malesef hayat mükemmel değil diğer konularda sana sabır diliyorum.
Canım benim kızımın herşeyimi annem yaptı ama annem diğer 2 torunununda herşeyini yaptı.Bu kararımın onlarla hiç bir ilgisi yok.Her annane zevkle yapar.Biz odasını aldık annemde bu ilk torun madem odasını aldırmadınız diğer şeyler bana ait dedi.Ocak ayından sonrada astım krizi geçirdiğim için tek kalmam yasaktı Annemde İstanbul’da olduğu için onun yanında kalma kararı aldım eşimle ikimizin ortak kararıydı.Bizim en büyük hatamız onu ailesi ile barıştırmak oldu doğum olduktan sonra.Ailem üzülüyordu yazık olsun gelsinler torunlarını görsünler ama onlar değer bilmeyen insanlar.Geldi gördü çıldırdı çoçuğa yaptıklarımızı ,oğlundan ilk torunu sadece bir bilezik taktı torunlarına o kadar durumlarıda var.Huylu huyundan vazgeçermi gene onlar yüzünden kavga ettik ama bu sefer artık tamam o aile onda olduğu sürece bana o evde huzur yok ben anladım hepsi otursun mutlu mesut .Benim Ailem arkamda çoçuğumu alıp evden çıktım geldiğimdede beni evladımla kabul edermisiniz dedim başımızın üzerinde yerin var dedi annem.Kararım kesin boşanma davamı açıcam ama önce evde kendime ait olan eşyalarımı alıcam sonrada dava başlıycak.Ailem bebeğimin ihtiyaçlarını karşılıyor özel doktoruna kadar ama ben eskidende çalışıyordum şimdide çalışıp evladımın ilerideki geleceğini düşünüyorum çünkü o hayattaki herşeyin en güzeline laik.Hem çalışmak banada iyi gelicek.Öyle harika kayınvalideler babaanneler varki eşler ayrılsada gelinleri gelini oluyor ama benimkiler beni 1 senedir görmedikleri halde benden acayip şikayetçi ben ne yaptıysam onlara hamileyken hiç görmedim bile.Allaha havale ettim ben.Güzel dileğin için çok sağol .Bebeginde zamanla alışır merak etme şimdi sadece seni gördüğü için öyle benimki kalabalığa alıştı hiç sorun çıkarmıyor maşallah,ben dışarıdaykenCanım bende seninle aynı durumdayım işe başlama vakti geldi ve biberon vermedim hiç beslenmesi nasıl olacak bilmiyorum bide kızım benden başkasında durmuyo ki kıyameti koparıyor.kardeşim gelecek pazar günü bakalım o bakacak 2 saat gidecem zaten sabah 10 da gidip 12 de gelicem ekime kadar
Canım uzun zamandır giremiyodum kulübe ne denir ki hamilelik sürecindede sadece ailen vardı yanında kızının herseyi ailen aldı yaptı ugrastı didindi bu kararına şaşırmadım desem yeridir.bebeğininde seninde hakkınızda hayırlısı olsun sen bebeğin için böylesini uygun gördüysen vardır bi bildiğin.rabbim yeni hayatınızda yüzünüzü hep güldürsün inş
Canım cok yıpratmıslar seni belliki ama inan birçogmuzun eşinin ailesi sorunlu.bende doğuma ankaraya kayınvalidemin yanına gittim 2 ay orda kaldık eşimde izin aldı vs. İnanırmısın 1 hafta daha kalsak boşanma davasını acacaktım o dereceye geldik yani.çocugu sürekli alıp sevip öpme istekleri benim lohusalığımı dikişlerimi yoksaymaları neler neler anlatsam sende sinir olursun neyseki ewimize geldik huzurumuzda yerine geldi bide eşim hep ailesi taraf oldu hep.hiç anlamadı beni şok oldum onların hatalı oldugunu bildiği halde hep ben sucluyum gibi davrandı ne kocalar var karısının gözünün içine bakar bizimkide aileainin ağzına baktı.belki sende eşini ailesinden uzaklaştırırsan düzelir herşey eşini seviyomusun ona saygın devam ediyormu önemli olan bunlar sonucta aşk varsa hersey çözülür bide meleğiniz geldi aşkınızın nişanesiCanım benim kızımın herşeyimi annem yaptı ama annem diğer 2 torunununda herşeyini yaptı.Bu kararımın onlarla hiç bir ilgisi yok.Her annane zevkle yapar.Biz odasını aldık annemde bu ilk torun madem odasını aldırmadınız diğer şeyler bana ait dedi.Ocak ayından sonrada astım krizi geçirdiğim için tek kalmam yasaktı Annemde İstanbul’da olduğu için onun yanında kalma kararı aldım eşimle ikimizin ortak kararıydı.Bizim en büyük hatamız onu ailesi ile barıştırmak oldu doğum olduktan sonra.Ailem üzülüyordu yazık olsun gelsinler torunlarını görsünler ama onlar değer bilmeyen insanlar.Geldi gördü çıldırdı çoçuğa yaptıklarımızı ,oğlundan ilk torunu sadece bir bilezik taktı torunlarına o kadar durumlarıda var.Huylu huyundan vazgeçermi gene onlar yüzünden kavga ettik ama bu sefer artık tamam o aile onda olduğu sürece bana o evde huzur yok ben anladım hepsi otursun mutlu mesut .Benim Ailem arkamda çoçuğumu alıp evden çıktım geldiğimdede beni evladımla kabul edermisiniz dedim başımızın üzerinde yerin var dedi annem.Kararım kesin boşanma davamı açıcam ama önce evde kendime ait olan eşyalarımı alıcam sonrada dava başlıycak.Ailem bebeğimin ihtiyaçlarını karşılıyor özel doktoruna kadar ama ben eskidende çalışıyordum şimdide çalışıp evladımın ilerideki geleceğini düşünüyorum çünkü o hayattaki herşeyin en güzeline laik.Hem çalışmak banada iyi gelicek.Öyle harika kayınvalideler babaanneler varki eşler ayrılsada gelinleri gelini oluyor ama benimkiler beni 1 senedir görmedikleri halde benden acayip şikayetçi ben ne yaptıysam onlara hamileyken hiç görmedim bile.Allaha havale ettim ben.Güzel dileğin için çok sağol .Bebeginde zamanla alışır merak etme şimdi sadece seni gördüğü için öyle benimki kalabalığa alıştı hiç sorun çıkarmıyor maşallah,ben dışarıdayken
Canım bide kızının 2 yaşına kadar sana ihtiyacı var iş bulma konusunda çok acele etme ailen arkandaymıs nafaka vs de alırsın bebeğinin anne şevkatine ihtiyacı var.tabikii ananesi çok iyi bakar ama anne cok başka bende memurum kızımı nasıl bırakıcam bilmiyorum borçumuzda var ama eşim istersen ücretsiz izne ayrıl dediCanım benim kızımın herşeyimi annem yaptı ama annem diğer 2 torunununda herşeyini yaptı.Bu kararımın onlarla hiç bir ilgisi yok.Her annane zevkle yapar.Biz odasını aldık annemde bu ilk torun madem odasını aldırmadınız diğer şeyler bana ait dedi.Ocak ayından sonrada astım krizi geçirdiğim için tek kalmam yasaktı Annemde İstanbul’da olduğu için onun yanında kalma kararı aldım eşimle ikimizin ortak kararıydı.Bizim en büyük hatamız onu ailesi ile barıştırmak oldu doğum olduktan sonra.Ailem üzülüyordu yazık olsun gelsinler torunlarını görsünler ama onlar değer bilmeyen insanlar.Geldi gördü çıldırdı çoçuğa yaptıklarımızı ,oğlundan ilk torunu sadece bir bilezik taktı torunlarına o kadar durumlarıda var.Huylu huyundan vazgeçermi gene onlar yüzünden kavga ettik ama bu sefer artık tamam o aile onda olduğu sürece bana o evde huzur yok ben anladım hepsi otursun mutlu mesut .Benim Ailem arkamda çoçuğumu alıp evden çıktım geldiğimdede beni evladımla kabul edermisiniz dedim başımızın üzerinde yerin var dedi annem.Kararım kesin boşanma davamı açıcam ama önce evde kendime ait olan eşyalarımı alıcam sonrada dava başlıycak.Ailem bebeğimin ihtiyaçlarını karşılıyor özel doktoruna kadar ama ben eskidende çalışıyordum şimdide çalışıp evladımın ilerideki geleceğini düşünüyorum çünkü o hayattaki herşeyin en güzeline laik.Hem çalışmak banada iyi gelicek.Öyle harika kayınvalideler babaanneler varki eşler ayrılsada gelinleri gelini oluyor ama benimkiler beni 1 senedir görmedikleri halde benden acayip şikayetçi ben ne yaptıysam onlara hamileyken hiç görmedim bile.Allaha havale ettim ben.Güzel dileğin için çok sağol .Bebeginde zamanla alışır merak etme şimdi sadece seni gördüğü için öyle benimki kalabalığa alıştı hiç sorun çıkarmıyor maşallah,ben dışarıdayken
Emzik daha çok zarar verir diye düşünüyorum bu vakitten sonra emzik tutarsa ne ala ben bir aylıktan beri deniyorum ama tutmuyor bi türlüBebegi parmak emen var mi? Parmaklari kucuk kalir ve dis yapısı bozulur diyorlar. Emzik mi versem acaba? Siz ne yapiyorsunuz?
Aynı benim ki kanına baktır kansızlığı olabilir canım ya da enfeksiyonu olabilir benimki de 3300 doğdu 5700 suan ilk 1.5 ay hiç alamadı zaten ne yapacağımı şaşırdım sağıp veriyorum biberondan bir iki çekiyoe sonra yemiyor daha kabus gibiKızlar kafayı yicem kızım hala pek kilo alamadı..5550 gram 3 kilo doğdu bugün de 86.günümüz..bu ay yarım kilo aldı resmen çünkü sütüm az ve mama veriyorum biberon almıyor nasıl biberon aldıracam artık mahvoldum farklı biberon uçları deniyorum yok mama değiştiriyorum yok napcam benim gibi olan var mı..hiç iştahı yok ikinci ay aşısı da tam mahvetti kızımı olan iştahı da kaçtı gitti..kaşıkla mama veriyorum onda da ağzından çıkarıyor şırıngayla da bir süre sonra yutmuyor ağzında bekletiyor
Yarın söylicem doktora,mahvoluyor insan onlar bir şey yemedikçe ya..mamayı her bebek yer bu yemiyor antibiyotik kullanmak zorundayım şuan emmek de istemiyor sanırım tadını değiştirdi ilaçAynı benim ki kanına baktır kansızlığı olabilir canım ya da enfeksiyonu olabilir benimki de 3300 doğdu 5700 suan ilk 1.5 ay hiç alamadı zaten ne yapacağımı şaşırdım sağıp veriyorum biberondan bir iki çekiyoe sonra yemiyor daha kabus gibi
Canım yeme saatlerini uzat ben çözümü biraz öyle buldum 2 saatte bir yiyordu 4 5 a çıkardımYarın söylicem doktora,mahvoluyor insan onlar bir şey yemedikçe ya..mamayı her bebek yer bu yemiyor antibiyotik kullanmak zorundayım şuan emmek de istemiyor sanırım tadını değiştirdi ilaç
Canım benim kayinvaliden bırak seni sevmesin bi önemi yok sen zaten 1 yıl görmemişsin bak. Gene görme. Eğer eşinle aranda düzeltilemeyecek birşey geçtiyse devamlı üzülüyorsan bilemem ama oluyor her evde tatsızlıklar. Sonra söylenenlere pişman olunuyor vs. Eğer eşinle normal zamanda iyiyseniz birbirinize destekseniz kesin karar vermeden önce dusun gerçi dusunmussundur illaki haklisindir ama baba olarak nasi esin acaba? Çok ozluyordurCanım benim kızımın herşeyimi annem yaptı ama annem diğer 2 torunununda herşeyini yaptı.Bu kararımın onlarla hiç bir ilgisi yok.Her annane zevkle yapar.Biz odasını aldık annemde bu ilk torun madem odasını aldırmadınız diğer şeyler bana ait dedi.Ocak ayından sonrada astım krizi geçirdiğim için tek kalmam yasaktı Annemde İstanbul’da olduğu için onun yanında kalma kararı aldım eşimle ikimizin ortak kararıydı.Bizim en büyük hatamız onu ailesi ile barıştırmak oldu doğum olduktan sonra.Ailem üzülüyordu yazık olsun gelsinler torunlarını görsünler ama onlar değer bilmeyen insanlar.Geldi gördü çıldırdı çoçuğa yaptıklarımızı ,oğlundan ilk torunu sadece bir bilezik taktı torunlarına o kadar durumlarıda var.Huylu huyundan vazgeçermi gene onlar yüzünden kavga ettik ama bu sefer artık tamam o aile onda olduğu sürece bana o evde huzur yok ben anladım hepsi otursun mutlu mesut .Benim Ailem arkamda çoçuğumu alıp evden çıktım geldiğimdede beni evladımla kabul edermisiniz dedim başımızın üzerinde yerin var dedi annem.Kararım kesin boşanma davamı açıcam ama önce evde kendime ait olan eşyalarımı alıcam sonrada dava başlıycak.Ailem bebeğimin ihtiyaçlarını karşılıyor özel doktoruna kadar ama ben eskidende çalışıyordum şimdide çalışıp evladımın ilerideki geleceğini düşünüyorum çünkü o hayattaki herşeyin en güzeline laik.Hem çalışmak banada iyi gelicek.Öyle harika kayınvalideler babaanneler varki eşler ayrılsada gelinleri gelini oluyor ama benimkiler beni 1 senedir görmedikleri halde benden acayip şikayetçi ben ne yaptıysam onlara hamileyken hiç görmedim bile.Allaha havale ettim ben.Güzel dileğin için çok sağol .Bebeginde zamanla alışır merak etme şimdi sadece seni gördüğü için öyle benimki kalabalığa alıştı hiç sorun çıkarmıyor maşallah,ben dışarıdayken
Canım benim kızımın herşeyimi annem yaptı ama annem diğer 2 torunununda herşeyini yaptı.Bu kararımın onlarla hiç bir ilgisi yok.Her annane zevkle yapar.Biz odasını aldık annemde bu ilk torun madem odasını aldırmadınız diğer şeyler bana ait dedi.Ocak ayından sonrada astım krizi geçirdiğim için tek kalmam yasaktı Annemde İstanbul’da olduğu için onun yanında kalma kararı aldım eşimle ikimizin ortak kararıydı.Bizim en büyük hatamız onu ailesi ile barıştırmak oldu doğum olduktan sonra.Ailem üzülüyordu yazık olsun gelsinler torunlarını görsünler ama onlar değer bilmeyen insanlar.Geldi gördü çıldırdı çoçuğa yaptıklarımızı ,oğlundan ilk torunu sadece bir bilezik taktı torunlarına o kadar durumlarıda var.Huylu huyundan vazgeçermi gene onlar yüzünden kavga ettik ama bu sefer artık tamam o aile onda olduğu sürece bana o evde huzur yok ben anladım hepsi otursun mutlu mesut .Benim Ailem arkamda çoçuğumu alıp evden çıktım geldiğimdede beni evladımla kabul edermisiniz dedim başımızın üzerinde yerin var dedi annem.Kararım kesin boşanma davamı açıcam ama önce evde kendime ait olan eşyalarımı alıcam sonrada dava başlıycak.Ailem bebeğimin ihtiyaçlarını karşılıyor özel doktoruna kadar ama ben eskidende çalışıyordum şimdide çalışıp evladımın ilerideki geleceğini düşünüyorum çünkü o hayattaki herşeyin en güzeline laik.Hem çalışmak banada iyi gelicek.Öyle harika kayınvalideler babaanneler varki eşler ayrılsada gelinleri gelini oluyor ama benimkiler beni 1 senedir görmedikleri halde benden acayip şikayetçi ben ne yaptıysam onlara hamileyken hiç görmedim bile.Allaha havale ettim ben.Güzel dileğin için çok sağol .Bebeginde zamanla alışır merak etme şimdi sadece seni gördüğü için öyle benimki kalabalığa alıştı hiç sorun çıkarmıyor maşallah,ben dışarıdayken
Aynen kızlar tuba kumsal a katılıyorum. Bende eşimin ailesiyle olmak istemiyorum açıkçası pek bana göre değiller. Uyuşmuyorum eşimde benim ailemle. Çok fazla sorun yaşadık aileler yüzünden ayrılsak ayrılırdık neler neler. Eşim zaten ailesi farklı şehirde onların oraya gitmeye çok meraklı devamlı gitmek ister vs. Ama aileyle arana mesafe koysan eşinle anlaşsan isteklerini söylesen kabul etmez mi?Canım cok yıpratmıslar seni belliki ama inan birçogmuzun eşinin ailesi sorunlu.bende doğuma ankaraya kayınvalidemin yanına gittim 2 ay orda kaldık eşimde izin aldı vs. İnanırmısın 1 hafta daha kalsak boşanma davasını acacaktım o dereceye geldik yani.çocugu sürekli alıp sevip öpme istekleri benim lohusalığımı dikişlerimi yoksaymaları neler neler anlatsam sende sinir olursun neyseki ewimize geldik huzurumuzda yerine geldi bide eşim hep ailesi taraf oldu hep.hiç anlamadı beni şok oldum onların hatalı oldugunu bildiği halde hep ben sucluyum gibi davrandı ne kocalar var karısının gözünün içine bakar bizimkide aileainin ağzına baktı.belki sende eşini ailesinden uzaklaştırırsan düzelir herşey eşini seviyomusun ona saygın devam ediyormu önemli olan bunlar sonucta aşk varsa hersey çözülür bide meleğiniz geldi aşkınızın nişanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?