- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.081
Dönmeye başlamış demekki geçmiş olsunKızlar çok. Kötüyüm geçen sefer pusetten düşmüştü kızım kolu çatlamıştı bu sefer sırt üstü divandan yere düştü yav şaka gibi yastığın tam ortasina koydum kenardan baya uzak. 50 cm baskasi itti diyecegim. Yastık kalin sadeceve sadece arabasını indirmeye ugrastim.uzun süre de bırakmadım.3 aylık bebek bu. Nasıl oldu bu anlamadim sersemledi gibi başka ağrısı yok acile götürmek istemiyorum ya artık bisey olmasın.
Valla 40.dakika şaka gibi geliyor bana :)) 5 dk en fazla 10 dk dediğin gibi40 dakika çok uzun süre değil mi ya? Maşallah kuzuya benim ki en fazla 5 dakika geceleri 10 dakika
sağol canım hala korkuyorum da annemde daha kötü hissettiriyor beni sanki ben aldim attim çocuğu yere yastigi görsen ordan yuvarlanmak baya bi çaba istiyor.Dönmeye başlamış demekki geçmiş olsun
İnşallah bir şeyi yoktur minnoşun , düşe kalka büyüyecekler elbette tabi biz anneler korkuyoruz haliyle benimki de koltuğun kenarına uzatıyorum beline yastık destekliyorum bi geldim ki yüz üstü kapaklanmış koltuğa Allah’tan koltuktan düşmedi yoksa ben de korkardım sen gibiKızlar çok. Kötüyüm geçen sefer pusetten düşmüştü kızım kolu çatlamıştı bu sefer sırt üstü divandan yere düştü yav şaka gibi yastığın tam ortasina koydum kenardan baya uzak. 50 cm baskasi itti diyecegim. Yastık kalin sadeceve sadece arabasını indirmeye ugrastim.uzun süre de bırakmadım.3 aylık bebek bu. Nasıl oldu bu anlamadim sersemledi gibi başka ağrısı yok acile götürmek istemiyorum ya artık bisey olmasın.
uyutup sallamak dogru mu sence hep emmek istiyor.emdikçe ustu deki sersemliği atıyor gibi napsam bilemiyorum kocama demicem.İnşallah bir şeyi yoktur minnoşun , düşe kalka büyüyecekler elbette tabi biz anneler korkuyoruz haliyle benimki de koltuğun kenarına uzatıyorum beline yastık destekliyorum bi geldim ki yüz üstü kapaklanmış koltuğa Allah’tan koltuktan düşmedi yoksa ben de korkardım sen gibi
uyutup sallamak dogru mu sence hep emmek istiyor.emdikçe ustu deki sersemliği atıyor gibi napsam bilemiyorum kocama demicem.
Emmek istiyor demekki huzursuz bence doktora götür yüksek mıydı düştüğü yer .uyutup sallamak dogru mu sence hep emmek istiyor.emdikçe ustu deki sersemliği atıyor gibi napsam bilemiyorum kocama demicem.
Çok uyursa sıkıntı var demektir . Kusarsa ve cok uyursa uyku hali olursa . Allah şifa versinUyumasinda sakınca olmaz değil mi valla kendi derdim onun derdi napicam bilmiyorum
Valla emiyor cokkkk uzun cnm oluuom tüm vücudum uyusuyo gece bu süre kısalıyor tabi ama sürekli bi emme halindeyiz bende süt az doymuyor da ondan mi böyle çok emiyor diyorum hiç sagmiyorum da sagmadim da .bilmiyor m çok kafama takılıyor ya40 dakika çok uzun süre değil mi ya? Maşallah kuzuya benim ki en fazla 5 dakika geceleri 10 dakika
Benim de ayni 10 dk emse şükrediyorum.40 dakika çok uzun süre değil mi ya? Maşallah kuzuya benim ki en fazla 5 dakika geceleri 10 dakika
Ne desem bilemedim şimdi ya canı yandığından kendini güvende hissetmek için sürekli emmek istiyor olabilir benimki aşı filan olduğunda öyle oluyor kucaktan inmek memeden kopmak istemiyor şimdi biz ne desek boş sen bir annesin çocuğunu en iyi sen tanırsın içine sinen neyse onu yapuyutup sallamak dogru mu sence hep emmek istiyor.emdikçe ustu deki sersemliği atıyor gibi napsam bilemiyorum kocama demicem.
Çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış kusarsa falan önemli derler bu durumlarda takip et bebekte değişiklik var mı yok mu inş bir şeyi yoktur. Sallama ama sallamak genel olarak iyi değil
Emmek istiyor demekki huzursuz bence doktora götür yüksek mıydı düştüğü yer .
bacakta degil de beşiğinde hafif hafif salliyorum.ilk düşünce cok kötü oldum ya sapsarı kesildi gezdirdim emzirdim.yari baygin gibiydi.sonra tekrar cay bahcesine geldim.kucağıma aldım konustum öptüm kokladım.çıngırak salladım kendine geldi ama açtı hep eve geldim emzirdim uyuyor rüyalar görüyor eskisi gibi gözünü acince beni görünce yine uyuyor.guven duyuyorÇok uyursa sıkıntı var demektir . Kusarsa ve cok uyursa uyku hali olursa . Allah şifa versin
Canım sütünü bebişin emerken diğer göğsünden süt akmaya başlıyor mu ? Eğer akıyorsa o süt bebeğe yetiyor demekmiş. Birde bence sütün az olsa bebek bağırır ağlar bence sütün yetiyor canım 40 dakikada sürekli içmiyordur değil mi? Bi fırt çekip duruyor etrafa bakınıyor memişinle oynuyordur herhalde :) Sana da yazık gerçekten ben geceleri aynı senin dediğin gibi oluyorum sanki kanım çekiliyor bütün uzuvlarımdanValla emiyor cokkkk uzun cnm oluuom tüm vücudum uyusuyo gece bu süre kısalıyor tabi ama sürekli bi emme halindeyiz bende süt az doymuyor da ondan mi böyle çok emiyor diyorum hiç sagmiyorum da sagmadim da .bilmiyor m çok kafama takılıyor ya
Canım bebeği yalniz bıraktığın zaman daha asla yerden başka bir yere koyma yata yatağına. Kısa süreliğine gitsen bkle hemen yere bırak olur mu? Geçmiş olsun.Suan iyi yiz yalnız korkunca çok sararmıştı bi sıkıntımız yok gibi sagolsun bende korktum kötü hissediyorum annemde daha kötü hissetmemi sağlıyor
Cnm nasıl oldu bnce bi goturseydin keske yaSuan iyi yiz yalnız korkunca çok sararmıştı bi sıkıntımız yok gibi sagolsun bende korktum kötü hissediyorum annemde daha kötü hissetmemi sağlıyor
Evet cnm bazen etrafa bakiniyo bazen yoruluyor duruyor kısa bi süre .Yok cnm akmıyor bazen çok nadir akıyor o da diğer gogsumde süt birikmiş oluyor ondan yani .Yani kakasi cisi de iyi aslında kilosu da normaldi bu aya kadar ama ışte annelik bu illa bi yerden biseyi takiyosun kafaya .Canım sütünü bebişin emerken diğer göğsünden süt akmaya başlıyor mu ? Eğer akıyorsa o süt bebeğe yetiyor demekmiş. Birde bence sütün az olsa bebek bağırır ağlar bence sütün yetiyor canım 40 dakikada sürekli içmiyordur değil mi? Bi fırt çekip duruyor etrafa bakınıyor memişinle oynuyordur herhalde :) Sana da yazık gerçekten ben geceleri aynı senin dediğin gibi oluyorum sanki kanım çekiliyor bütün uzuvlarımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?