2018 mart-nisan anneleri

Dönmeye başlamış demekki geçmiş olsun

Suan iyi yiz yalnız korkunca çok sararmıştı bi sıkıntımız yok gibi sagolsun bende korktum kötü hissediyorum annemde daha kötü hissetmemi sağlıyor

İnşallah bir şeyi yoktur minnoşun , düşe kalka büyüyecekler elbette tabi biz anneler korkuyoruz haliyle benimki de koltuğun kenarına uzatıyorum beline yastık destekliyorum bi geldim ki yüz üstü kapaklanmış koltuğa Allah’tan koltuktan düşmedi yoksa ben de korkardım sen gibi

uyutup sallamak dogru mu sence hep emmek istiyor.emdikçe ustu deki sersemliği atıyor gibi napsam bilemiyorum kocama demicem.

uyutup sallamak dogru mu sence hep emmek istiyor.emdikçe ustu deki sersemliği atıyor gibi napsam bilemiyorum kocama demicem.

Çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış kusarsa falan önemli derler bu durumlarda takip et bebekte değişiklik var mı yok mu inş bir şeyi yoktur. Sallama ama sallamak genel olarak iyi değil

40 dakika çok uzun süre değil mi ya? Maşallah kuzuya benim ki en fazla 5 dakika geceleri 10 dakika
Valla emiyor cokkkk uzun cnm oluuom tüm vücudum uyusuyo gece bu süre kısalıyor tabi ama sürekli bi emme halindeyiz bende süt az doymuyor da ondan mi böyle çok emiyor diyorum hiç sagmiyorum da sagmadim da .bilmiyor m çok kafama takılıyor ya

Ne desem bilemedim şimdi ya canı yandığından kendini güvende hissetmek için sürekli emmek istiyor olabilir benimki aşı filan olduğunda öyle oluyor kucaktan inmek memeden kopmak istemiyor şimdi biz ne desek boş sen bir annesin çocuğunu en iyi sen tanırsın içine sinen neyse onu yap

Çok geçmiş olsun sakin olmaya çalış kusarsa falan önemli derler bu durumlarda takip et bebekte değişiklik var mı yok mu inş bir şeyi yoktur. Sallama ama sallamak genel olarak iyi değil

Emmek istiyor demekki huzursuz bence doktora götür yüksek mıydı düştüğü yer .

Çok uyursa sıkıntı var demektir . Kusarsa ve cok uyursa uyku hali olursa . Allah şifa versin
bacakta degil de beşiğinde hafif hafif salliyorum.ilk düşünce cok kötü oldum ya sapsarı kesildi gezdirdim emzirdim.yari baygin gibiydi.sonra tekrar cay bahcesine geldim.kucağıma aldım konustum öptüm kokladım.çıngırak salladım kendine geldi ama açtı hep eve geldim emzirdim uyuyor rüyalar görüyor eskisi gibi gözünü acince beni görünce yine uyuyor.guven duyuyor

Canım sütünü bebişin emerken diğer göğsünden süt akmaya başlıyor mu ? Eğer akıyorsa o süt bebeğe yetiyor demekmiş. Birde bence sütün az olsa bebek bağırır ağlar bence sütün yetiyor canım 40 dakikada sürekli içmiyordur değil mi? Bi fırt çekip duruyor etrafa bakınıyor memişinle oynuyordur herhalde :) Sana da yazık gerçekten ben geceleri aynı senin dediğin gibi oluyorum sanki kanım çekiliyor bütün uzuvlarımdan

Kızlar size 2 şey sorucam benim hamilelikten sonra vücudumda fazla sayıda ben çıktı kırmızı ve kahve sizde de dikkatinizi çekti mi?
Diğer sorum benim bebeğinin uyku düzeni değişti çok fena. Eskiden gece 3 kere kalkardı şimdi resmen 9-10 kere kurulu saat gibi kalkıyor. Emzik niyetine beni kullanır gibi poposunu kimildata kimildata kalkıyor gaz cikmiyor her seferinde uyanıyor kımıl kımıl hareket ediyor süt ihtiyacından da değil bence çünkü uyuyor kucağımda sonra tekrar ne önerirsiniz? Emziren anneler biberona sahip veriyor msnz süt meme reddi yaşar miyim gece öyle vermeyi denesem

Suan iyi yiz yalnız korkunca çok sararmıştı bi sıkıntımız yok gibi sagolsun bende korktum kötü hissediyorum annemde daha kötü hissetmemi sağlıyor
Canım bebeği yalniz bıraktığın zaman daha asla yerden başka bir yere koyma yata yatağına. Kısa süreliğine gitsen bkle hemen yere bırak olur mu? Geçmiş olsun.

Evet cnm bazen etrafa bakiniyo bazen yoruluyor duruyor kısa bi süre .Yok cnm akmıyor bazen çok nadir akıyor o da diğer gogsumde süt birikmiş oluyor ondan yani .Yani kakasi cisi de iyi aslında kilosu da normaldi bu aya kadar ama ışte annelik bu illa bi yerden biseyi takiyosun kafaya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…