- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.101
Bni anlatıyor gibisin daha üç gün öncesine kadar üç defa uyanıyorum ve ilk uykuya dalinca 3 saat uuanmiyodu şimdi her saat başı uyaniyo yanıma alır emzirridim yanımda uykuya dalardı şimdi o da bitti emiyor salla besige indir uyuyan çocuk besige koyar koymaz yada beş dakika sonra uyaniyo kucağıma aldığım an yine uyuyorKızlar size 2 şey sorucam benim hamilelikten sonra vücudumda fazla sayıda ben çıktı kırmızı ve kahve sizde de dikkatinizi çekti mi?
Diğer sorum benim bebeğinin uyku düzeni değişti çok fena. Eskiden gece 3 kere kalkardı şimdi resmen 9-10 kere kurulu saat gibi kalkıyor. Emzik niyetine beni kullanır gibi poposunu kimildata kimildata kalkıyor gaz cikmiyor her seferinde uyanıyor kımıl kımıl hareket ediyor süt ihtiyacından da değil bence çünkü uyuyor kucağımda sonra tekrar ne önerirsiniz? Emziren anneler biberona sahip veriyor msnz süt meme reddi yaşar miyim gece öyle vermeyi denesem
Benim de çıktı yüzümde yavaş yavaş düzeliyor hamileligin hormonlarindan doktor geçer demişti. Terinle sil demişti bana kayinvalidem. Yüzümde çıktı benim bayagi azaldı . Bilmiyorum ter den mi yoksa artık hormonlar eski halini alıyor ondan mi bilmiyorum. galiba bebeğin gece gündüz karışmış . Gündüzleri güzel uyuyorsa geceleri az uyuyorsa ondandir. Gazi ni aliyosan geriye aç kalma seçeneği çıkıyor . Ben geceleri süt sagip veriyorum uykulu olduğu için anlamıyor biberon dan. Meme reddi yasamadim çok şükür inşallah yaşamam . İstersen bi kaç gün gece biberon ile sütünü ver canım baktın bebek kesintisiz uyuyor demekki actir. Benim bebeğim biberon vermeSsem gece 2 dk emiyor hemen uykuya dalıyor . Sonra yarım saat sonra tekrar meme istiyor o yüzden biberon da veriyorum. Ama uyanikken verme biberon , hemen kolaya kaciyorlarKızlar size 2 şey sorucam benim hamilelikten sonra vücudumda fazla sayıda ben çıktı kırmızı ve kahve sizde de dikkatinizi çekti mi?
Diğer sorum benim bebeğinin uyku düzeni değişti çok fena. Eskiden gece 3 kere kalkardı şimdi resmen 9-10 kere kurulu saat gibi kalkıyor. Emzik niyetine beni kullanır gibi poposunu kimildata kimildata kalkıyor gaz cikmiyor her seferinde uyanıyor kımıl kımıl hareket ediyor süt ihtiyacından da değil bence çünkü uyuyor kucağımda sonra tekrar ne önerirsiniz? Emziren anneler biberona sahip veriyor msnz süt meme reddi yaşar miyim gece öyle vermeyi denesem
1. Bende de çıktıKızlar size 2 şey sorucam benim hamilelikten sonra vücudumda fazla sayıda ben çıktı kırmızı ve kahve sizde de dikkatinizi çekti mi?
iyiyiz yine de korkuyorum.Cnm nasıl oldu bnce bi goturseydin keske ya
Alala sende aynısın yani şaşırdım bak. Nette okudum sallamadan meme vermeden kendi kendine yatağında uyusun yazıyor bunu yazanlar bi de nasi basarildigini yazsınlar demesi kolay. Bizde isteriz koy beşiğe bebek uyusun gece 1 kere kalkmalıymış nerdeee neden böyle oldu ya o kadar pertim ki uyumak istiyorum. Hamilelikten beri uyuyamiyorumBni anlatıyor gibisin daha üç gün öncesine kadar üç defa uyanıyorum ve ilk uykuya dalinca 3 saat uuanmiyodu şimdi her saat başı uyaniyo yanıma alır emzirridim yanımda uykuya dalardı şimdi o da bitti emiyor salla besige indir uyuyan çocuk besige koyar koymaz yada beş dakika sonra uyaniyo kucağıma aldığım an yine uyuyor
Tamam canım çok sağol. Benimki gündüz de pek uyumaz anı kacirmama derdinde gibi hep hisilere baksın hep kucakta olsun onla ilgilenelim o da konuşup gülücük atsin falan derdindeBenim de çıktı yüzümde yavaş yavaş düzeliyor hamileligin hormonlarindan doktor geçer demişti. Terinle sil demişti bana kayinvalidem. Yüzümde çıktı benim bayagi azaldı . Bilmiyorum ter den mi yoksa artık hormonlar eski halini alıyor ondan mi bilmiyorum. galiba bebeğin gece gündüz karışmış . Gündüzleri güzel uyuyorsa geceleri az uyuyorsa ondandir. Gazi ni aliyosan geriye aç kalma seçeneği çıkıyor . Ben geceleri süt sagip veriyorum uykulu olduğu için anlamıyor biberon dan. Meme reddi yasamadim çok şükür inşallah yaşamam . İstersen bi kaç gün gece biberon ile sütünü ver canım baktın bebek kesintisiz uyuyor demekki actir. Benim bebeğim biberon vermeSsem gece 2 dk emiyor hemen uykuya dalıyor . Sonra yarım saat sonra tekrar meme istiyor o yüzden biberon da veriyorum. Ama uyanikken verme biberon , hemen kolaya kaciyorlar
Canim benim bebek dedigin gibi uyuyor. Esnemesini takip ediyorum. En gec 3. esnemede yatagina koyuyorum. Bazen agliyor, bazen sakin kaliyor. Eger aglarsa sakinlestirmeye calisiyorum. Karnina agzimi dayiyorum ses cikariyorum. O zaman susuyor bizimkisi. Biraz gülüp oynuyoz. O sakinlesene kadar yanindan ayrılmiyorum. Sonra eline oyuncak veriyorum bazen. Kenarda duruyorum ve uyuyor. Pis pis yontemini denedim ama hic ise yaramadi bizde. Gece de yatağında kipirdaniyor ellemiyorum aglayana kadar. O zaman emzirip yatiyorum. Tabi bebegin kisiligi diye bir sey de var. Herkeste farkli bir yontem ise yarayabilir.Alala sende aynısın yani şaşırdım bak. Nette okudum sallamadan meme vermeden kendi kendine yatağında uyusun yazıyor bunu yazanlar bi de nasi basarildigini yazsınlar demesi kolay. Bizde isteriz koy beşiğe bebek uyusun gece 1 kere kalkmalıymış nerdeee neden böyle oldu ya o kadar pertim ki uyumak istiyorum. Hamilelikten beri uyuyamiyorum
Maşallah cnm bence tamamen huy. Benim bebeğimi ne kadar uykusu olsa da öyle uyumuyor kendi kendine beni yanında görünce gülüyor ya da kucak istiyor. Bi gece gene aynı emzirdim uzun süre ama ac olmadığı hald3 uyandı meme vermiyim her seferinde dedim sallayınca uyumadı mecbur gene meme verdim. Gazi da varCanim benim bebek dedigin gibi uyuyor. Esnemesini takip ediyorum. En gec 3. esnemede yatagina koyuyorum. Bazen agliyor, bazen sakin kaliyor. Eger aglarsa sakinlestirmeye calisiyorum. Karnina agzimi dayiyorum ses cikariyorum. O zaman susuyor bizimkisi. Biraz gülüp oynuyoz. O sakinlesene kadar yanindan ayrılmiyorum. Sonra eline oyuncak veriyorum bazen. Kenarda duruyorum ve uyuyor. Pis pis yontemini denedim ama hic ise yaramadi bizde. Gece de yatağında kipirdaniyor ellemiyorum aglayana kadar. O zaman emzirip yatiyorum. Tabi bebegin kisiligi diye bir sey de var. Herkeste farkli bir yontem ise yarayabilir.
Canim stres yapma hiç devam et vermeye artık emme süreleri de uzadı benim bebeğim 3 saatte bir emiyor ne kadar zorlasam da o 3 saat dolmadan emmiyor. İyice acikmayi bekliyor . Bi dönem benimde sadece sağ meme yi emdi solu emmedi, sonra düzeldi. Emmedigi memeyi sağ buzluga at canım sütun orda azalmasin. Geçer bi kaç günedelirmek uzereyimpsikolojik.bozuldu resmen pazartesinden beri meme reddi yasiyorum sag aliyor solu almıyor (3aylik oglum 3kere mastit oldum) çığlık çığlığa ağlıyor ne güzel emerdi,uyurdu oyun halsiina birakirdim oyalanirdi cocugun huyları degisti sadece anne sütü aliyor pazartesi son yaptigi kaka doktora goturduk pamukçuk yok idrarda kanda enfeksiyon yok rabbume sukur bu cocugun neyi var Dis desen erken offf offf
Bebek çok gazliysa gerginse veriyorlar sakinlessin diye canımBana dr 1 çay kaşığı rezene ver dedi veren var mı öyle şeyler
Sen yediklerine dikkat et yinede , ben hala mercimek.çorbası kurufasulye bulgür yemiyorum her gün 1 tatlı kaşığı kimyon at ağzına bebek gazını rahat çıkarir. Gündüzleri mi çok uyuyor acaba . Ya da diyelim gece uyandı hiç konuşup gülme , uykusu açilmasin. Uykulari acildikca açılıyor sonra hiç dalamiyorlar. ya ne yaparsan yap dediğin gibi her bebek farklı sen en doğrusunu bilirsin annesi olarak yinede dene bazı şeyleriMaşallah cnm bence tamamen huy. Benim bebeğimi ne kadar uykusu olsa da öyle uyumuyor kendi kendine beni yanında görünce gülüyor ya da kucak istiyor. Bi gece gene aynı emzirdim uzun süre ama ac olmadığı hald3 uyandı meme vermiyim her seferinde dedim sallayınca uyumadı mecbur gene meme verdim. Gazi da var
Canım ben nasıl yaptım bilmiyorum ama galiba baştan öyle alıştırdım. Ağzına emzigi verdim kendi kendine uyudu cok sukur ama söyle bi sorun var şimdi . Sallanmadan uyumaya alıştığı için 1 saat arabayla bi yere gitsek çocuk çok rahatsız oluyor ,aşırı uyariliyor. Dalamiyor çünkü alışık değil sallanmaya, ve eğer araba ya da puset kanguru o gün vakit gecirmissek dalamadigi için ayagimda salliyorum başka türlü uyuyamiyor. Valla canım sağlık olsun öylede böylede büyüyecekler .Alala sende aynısın yani şaşırdım bak. Nette okudum sallamadan meme vermeden kendi kendine yatağında uyusun yazıyor bunu yazanlar bi de nasi basarildigini yazsınlar demesi kolay. Bizde isteriz koy beşiğe bebek uyusun gece 1 kere kalkmalıymış nerdeee neden böyle oldu ya o kadar pertim ki uyumak istiyorum. Hamilelikten beri uyuyamiyorum
Bende baklagil yemiyorum cnm ama buara gazlı havalar sıcak siz çorap giydiriyor msnzSen yediklerine dikkat et yinede , ben hala mercimek.çorbası kurufasulye bulgür yemiyorum her gün 1 tatlı kaşığı kimyon at ağzına bebek gazını rahat çıkarir. Gündüzleri mi çok uyuyor acaba . Ya da diyelim gece uyandı hiç konuşup gülme , uykusu açilmasin. Uykulari acildikca açılıyor sonra hiç dalamiyorlar. ya ne yaparsan yap dediğin gibi her bebek farklı sen en doğrusunu bilirsin annesi olarak yinede dene bazı şeyleri
Ben tek kat çorap giydiriyorum kısa kollu zibin icinde atlet banyo dan sonra mecbur patikli pijama giydiriyorum. Ben halen duzelemedim ayağımda kışlık çorap var çorabi çıkardığm an bademciklerim şişiyor . Temmuz ayında patik giyiniyorum yaniBende baklagil yemiyorum cnm ama buara gazlı havalar sıcak siz çorap giydiriyor msnz
Canim stres yapma hiç devam et vermeye artık emme süreleri de uzadı benim bebeğim 3 saatte bir emiyor ne kadar zorlasam da o 3 saat dolmadan emmiyor. İyice acikmayi bekliyor . Bi dönem benimde sadece sağ meme yi emdi solu emmedi, sonra düzeldi. Emmedigi memeyi sağ buzluga at canım sütun orda azalmasin. Geçer bi kaç güne
Izmitteyim ben , cok mu giydiriyorum, ama cikarinca hemen hapsiriyor ondan içine mutlaka atlet giydiriyorum kısa kollu zibinla beraber . Ayağında hep çorap oluyor .L Linabasel34 Hangi ildesin canm sen ben bi çıtçıtlı atlet giydiriyorum o bile sıcak geliyor boyunları isilik olmaya başladı banyo yaptırdım sadece bezle duruyor şimdi
Büyüme atağı muhtemelen.delirmek uzereyimpsikolojik.bozuldu resmen pazartesinden beri meme reddi yasiyorum sag aliyor solu almıyor (3aylik oglum 3kere mastit oldum) çığlık çığlığa ağlıyor ne güzel emerdi,uyurdu oyun halsiina birakirdim oyalanirdi cocugun huyları degisti sadece anne sütü aliyor pazartesi son yaptigi kaka doktora goturduk pamukçuk yok idrarda kanda enfeksiyon yok rabbume sukur bu cocugun neyi var Dis desen erken offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?