- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.121
İnsallah gecer bu surece cok yıpratıcıBüyüme atağı muhtemelen.
Tamam cnm sen hangi ilde oturuyorsun? Bende bebekte aşırı terliyoruz o yüzden çorap genelde giydirmiyorum son 1 haftadır her gören çocuğu pisircen çıkar çorapları dedi ayağı su gibi terliyor abartmıyorum sanki çişini yapmış gibi oluyor bazen ayağını koyduğu yer o derece. Ben bi tek yarim kollu cicitli body giydiriyorum sırsıklam oluyor oyle bile. Şuan istanbuldayım annemin yanına geldim birkaç günlüğüne. Çok huysuzluk yapıyor pzt ise başlıcam 5 gün idare edecek birini buldum sonrası muammaBen tek kat çorap giydiriyorum kısa kollu zibin icinde atlet banyo dan sonra mecbur patikli pijama giydiriyorum. Ben halen duzelemedim ayağımda kışlık çorap var çorabi çıkardığm an bademciklerim şişiyor . Temmuz ayında patik giyiniyorum yaniNe bileyim ben böyle hassas sam bebek de üsutur diye düşünüyorum. Canım sen 1 tatlı kaşığı kimyon iç suyla beraber bebek gazını rahat çıkartır bak dene ben öyle yapıyorum .
Canım orası da sıcak nemli bi yer bence çok giydiriyorsun 2 kat ben şuan çıplak yatırdım çok agladi sıcaktan bence avm de zavallı 3-3.30 saat uyudu serinde. Gece bile uyumuyor edil burdan yazmıştım daha önce. Kendi evim olsa klima takcam valla. Tek kat giydir bence buarada sana özelden yazdım bakarsanIzmitteyim ben , cok mu giydiriyorum, ama cikarinca hemen hapsiriyor ondan içine mutlaka atlet giydiriyorum kısa kollu zibinla beraber . Ayağında hep çorap oluyor .
Bu gece felaket sicak altı açık yatıyor banyo dan sonra ben alt pantolon giydiriyorum. Evet ayakları terliyor çıkarıyorum arada ne bilim ya cesaret edemiyorum ben hala corapsiz dolasamiyorum anında bademciklerim şişiyorTamam cnm sen hangi ilde oturuyorsun? Bende bebekte aşırı terliyoruz o yüzden çorap genelde giydirmiyorum son 1 haftadır her gören çocuğu pisircen çıkar çorapları dedi ayağı su gibi terliyor abartmıyorum sanki çişini yapmış gibi oluyor bazen ayağını koyduğu yer o derece. Ben bi tek yarim kollu cicitli body giydiriyorum sırsıklam oluyor oyle bile. Şuan istanbuldayım annemin yanına geldim birkaç günlüğüne. Çok huysuzluk yapıyor pzt ise başlıcam 5 gün idare edecek birini buldum sonrası muamma
Benimkide hapsuruyor arka arka 2 3 kez ama burun akıntısı hirilti falan yok şükür doktora sordum hapsiriyor diye normal dedi gelişim acısından falan öksürüyor da ama o yalandan oksuruk gibi genede sen daha iyi bilirsin çocuğunu ateşine falan bak aradaIzmitteyim ben , cok mu giydiriyorum, ama cikarinca hemen hapsiriyor ondan içine mutlaka atlet giydiriyorum kısa kollu zibinla beraber . Ayağında hep çorap oluyor .
Oylemiymis bende Üşüyor saniyordum Sağol canım . Bugün felaket sıcak sadece kısa kollu zibinla duruyor ateşine bakıyorum sürekli canım çok sağolBenimkide hapsuruyor arka arka 2 3 kez ama burun akıntısı hirilti falan yok şükür doktora sordum hapsiriyor diye normal dedi gelişim acısından falan öksürüyor da ama o yalandan oksuruk gibi genede sen daha iyi bilirsin çocuğunu ateşine falan bak arada
İlk. Ay kullanmistim , sonra biraktim kimyon içiyorum her gün 1 tatlı kaşığı rahat çıkıyor gazgalactago damla kullanan var mi
VllA bnde inanamiyorum nasil uyuyo emzirip besigine kouanlar benmki kizilca kiyamet kopariyo inanki yani gecem gunduzum karisti birbirine gunduz bi bebek hic uyumaz mi bn anlamiuorm cidden uyudugu bi saat o bi satte Dr if defa uyaniyo al kucaga salla gece saat basi ayakt a valla cok zor nasil olcak bilmiyom cocuk bakmak sabir isyiyoAlala sende aynısın yani şaşırdım bak. Nette okudum sallamadan meme vermeden kendi kendine yatağında uyusun yazıyor bunu yazanlar bi de nasi basarildigini yazsınlar demesi kolay. Bizde isteriz koy beşiğe bebek uyusun gece 1 kere kalkmalıymış nerdeee neden böyle oldu ya o kadar pertim ki uyumak istiyorum. Hamilelikten beri uyuyamiyorum
Aynen katılıyorum çok zor hem çok güzel hem çok zor. Gece şöyle kesintisiz 5 saat uyusa neden bozuldu milletin nasi kendi kendine uyuyo. Beni emzik niyetine kullanıyo gece. Ilk 3 ay her istediğinde verdim okuduğum kitaba göreVllA bnde inanamiyorum nasil uyuyo emzirip besigine kouanlar benmki kizilca kiyamet kopariyo inanki yani gecem gunduzum karisti birbirine gunduz bi bebek hic uyumaz mi bn anlamiuorm cidden uyudugu bi saat o bi satte Dr if defa uyaniyo al kucaga salla gece saat basi ayakt a valla cok zor nasil olcak bilmiyom cocuk bakmak sabir isyiyo
Merhaba canım :) idare eder vallahi seni sormalı. Meme reddi ile uğraşıyorum su aralar en büyük sıkıntım oLeylaKaya canım nasılsın? Ben bu aralar daha iyiyim çok şükür ağrısız ahsız vahsız ihtiyacımı giderebiliyorum buna inanamıyorum ama resmen iyileşiyorummmm
Desteğin için yardımların için çok tşk ederim. Bir daha o günlere dönmeyiz inş
Canım ben dün 1 çay kaşığı rezene çatı verdim tesadüf mü bilmiyorum ama 4 kere kalktık 7.30 a kadar bu akşam gene yaoamyi düşünüyorum sende dene istersen eğer gene az kalkarsa haber veririmVllA bnde inanamiyorum nasil uyuyo emzirip besigine kouanlar benmki kizilca kiyamet kopariyo inanki yani gecem gunduzum karisti birbirine gunduz bi bebek hic uyumaz mi bn anlamiuorm cidden uyudugu bi saat o bi satte Dr if defa uyaniyo al kucaga salla gece saat basi ayakt a valla cok zor nasil olcak bilmiyom cocuk bakmak sabir isyiyo
Canım bol su ve gün kurusu ile geçtii. Canım meme reddi derken hiç mi emmiyorMerhaba canım :) idare eder vallahi seni sormalı. Meme reddi ile uğraşıyorum su aralar en büyük sıkıntım oayy öyle mi çok sevindim ya nasıl geçti ilaç mı kullandın
Meme.Meme.reddinden sütüm. zaldi malesefİlk. Ay kullanmistim , sonra biraktim kimyon içiyorum her gün 1 tatlı kaşığı rahat çıkıyor gaz
Yok canım ya bunaldım artık emmek için savaş veriyoruz resmen bıktım usandımCanım bol su ve gün kurusu ile geçtii. Canım meme reddi derken hiç mi emmiyor
Dedim ama sana sağ diye canım, düzelir inşallah canım sen sağ red ettiği memeyiMeme.Meme.reddinden sütüm. zaldi malesef
Allahım sen de mi biberon emzik kullanıyor musun? Bende aynı durumdayım bıktım vallahiMeme.Meme.reddinden sütüm. zaldi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?