2018 mart-nisan anneleri

Tamam cnm sen hangi ilde oturuyorsun? Bende bebekte aşırı terliyoruz o yüzden çorap genelde giydirmiyorum son 1 haftadır her gören çocuğu pisircen çıkar çorapları dedi ayağı su gibi terliyor abartmıyorum sanki çişini yapmış gibi oluyor bazen ayağını koyduğu yer o derece. Ben bi tek yarim kollu cicitli body giydiriyorum sırsıklam oluyor oyle bile. Şuan istanbuldayım annemin yanına geldim birkaç günlüğüne. Çok huysuzluk yapıyor pzt ise başlıcam 5 gün idare edecek birini buldum sonrası muamma

Izmitteyim ben , cok mu giydiriyorum, ama cikarinca hemen hapsiriyor ondan içine mutlaka atlet giydiriyorum kısa kollu zibinla beraber . Ayağında hep çorap oluyor .
Canım orası da sıcak nemli bi yer bence çok giydiriyorsun 2 kat ben şuan çıplak yatırdım çok agladi sıcaktan bence avm de zavallı 3-3.30 saat uyudu serinde. Gece bile uyumuyor edil burdan yazmıştım daha önce. Kendi evim olsa klima takcam valla. Tek kat giydir bence buarada sana özelden yazdım bakarsan

Bu gece felaket sicak altı açık yatıyor banyo dan sonra ben alt pantolon giydiriyorum. Evet ayakları terliyor çıkarıyorum arada ne bilim ya cesaret edemiyorum ben hala corapsiz dolasamiyorum anında bademciklerim şişiyor

Izmitteyim ben , cok mu giydiriyorum, ama cikarinca hemen hapsiriyor ondan içine mutlaka atlet giydiriyorum kısa kollu zibinla beraber . Ayağında hep çorap oluyor .
Benimkide hapsuruyor arka arka 2 3 kez ama burun akıntısı hirilti falan yok şükür doktora sordum hapsiriyor diye normal dedi gelişim acısından falan öksürüyor da ama o yalandan oksuruk gibi genede sen daha iyi bilirsin çocuğunu ateşine falan bak arada

Oylemiymis bende Üşüyor saniyordum Sağol canım . Bugün felaket sıcak sadece kısa kollu zibinla duruyor ateşine bakıyorum sürekli canım çok sağol

VllA bnde inanamiyorum nasil uyuyo emzirip besigine kouanlar benmki kizilca kiyamet kopariyo inanki yani gecem gunduzum karisti birbirine gunduz bi bebek hic uyumaz mi bn anlamiuorm cidden uyudugu bi saat o bi satte Dr if defa uyaniyo al kucaga salla gece saat basi ayakt a valla cok zor nasil olcak bilmiyom cocuk bakmak sabir isyiyo

Benim kızım da emmeyi bıraktı geceleri emiyor sadece gündüz mama uğraşıyorum emmiyor mecbur mama veriyorum keşke altı ay emseydi bari. O emmedikçe süt de çok çok azaldı nerdeyse gelmiyor

Aynen katılıyorum çok zor hem çok güzel hem çok zor. Gece şöyle kesintisiz 5 saat uyusa neden bozuldu milletin nasi kendi kendine uyuyo. Beni emzik niyetine kullanıyo gece. Ilk 3 ay her istediğinde verdim okuduğum kitaba göre

LeylaKaya canım nasılsın? Ben bu aralar daha iyiyim çok şükür ağrısız ahsız vahsız ihtiyacımı giderebiliyorum buna inanamıyorum ama resmen iyileşiyorummmm
Desteğin için yardımların için çok tşk ederim. Bir daha o günlere dönmeyiz inş

Merhaba canım :) idare eder vallahi seni sormalı. Meme reddi ile uğraşıyorum su aralar en büyük sıkıntım o ayy öyle mi çok sevindim ya nasıl geçti ilaç mı kullandın

Selam kızlar hepinize hayırlı gecler dilerim malum bebişlermzle ilgileniyoruz buralar pek giremiyoruz geçen yazıyordım tam jarjım bitti kapndı bidahada fırsatım olmadı 3 aylık oldu bal kızım tabi gece iki keze uyanıyor yiyor yatıyor sabhda 6/7 gbi klkıyor uyumuyor sonra uyuyor uyanıyor uymuyor mamasını deseniz oynayarak içiyor doymuyor. Sonrada basıyor çığlığı sakinleştiremiyorum zar zor mamayı emincede yorulup uyuyor bu hafta böyle oldu nedenini anlayamadım üzlüyorum inş geçer bu dönemler hayırlısıyla bu arada gündüz uykusu en fazla 2 saat oda uyursa yoksa bazen yarım saat bazen 45/50 dakika uyuyor sağlık olsun diyorum ama şu yemesini bir türlü düzenlemedi hayret ediyorum bu mamayı 15/20 dakika içiyo bazı bebekler bizmki bazen oluyor 1 saatte bazeb 40 dakikada bazende 25/30 dakada hep gündüzleri 100 c geceleri 60 c veriyoruz bi sıkıntımız yok çok şükür kontorlerinde hiç olmaz inş hepimiznki uyuklayıp yazıyorum şuan yazamasamda okuyup çıkıyorum büyünce herşey iyi olucak

Canım ben dün 1 çay kaşığı rezene çatı verdim tesadüf mü bilmiyorum ama 4 kere kalktık 7.30 a kadar bu akşam gene yaoamyi düşünüyorum sende dene istersen eğer gene az kalkarsa haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…