2018 mart-nisan anneleri

Allahım sen de mi biberon emzik kullanıyor musun? Bende aynı durumdayım bıktım vallahi
Biberon emzil vermiyorum ama bizde de meme reddi var. Herkeste okuyunca donemsel mi acaba diyorum. Cok zor bir durum gercekten. Cebellesiyoruz emzirmek icin. Doktora gidince bir sorucam. Once ogrenen olursa hayrina bir yaziversin.

Aynı sıkıntı bizde de var kucağıma alır almaz çığlık çığlığa geri atiyor kendini. gece emiyor. üstelik 3 aylik ve 4900 kilosu böyle az giderse kilosu 4.ayda ek gıdaya başlayalım dedi doktoru.cok erken ama mamadan iyidir diyor.bilemedim

Bebekte uyku problemi yaşayanlar hep aynı saatte uyutun ... benimki 11de yatıyor 1gibi emziriyorum altını al falan uyuyor gözünü açmıyor bile 5.30kalkiyo
Allahım sen de mi biberon emzik kullanıyor musun? Bende aynı durumdayım bıktım vallahi

Emzik var biberon yok cnm

Biberon emzil vermiyorum ama bizde de meme reddi var. Herkeste okuyunca donemsel mi acaba diyorum. Cok zor bir durum gercekten. Cebellesiyoruz emzirmek icin. Doktora gidince bir sorucam. Once ogrenen olursa hayrina bir yaziversin.
Vallahi ben destek alacağım artık çünkü biz de uzun zamandır var ve sağmaktan yoruldum artık. Benim doktorum bu konuda hiç yardımcı olmuyor çünkü bilgisi yok ben de bir emzirme danışmanı buldum burada bir kadın önermişti bana görüştüm kendisiyle bugün başlayacağız bakalım

Bebekte uyku problemi yaşayanlar hep aynı saatte uyutun ... benimki 11de yatıyor 1gibi emziriyorum altını al falan uyuyor gözünü açmıyor bile 5.30kalkiyo

Emzik meme reddi yapabiliyor mus canım çünkü tokluk hissi veriyor. Bir de meme başı karmaşasına sebep oluyor muş bu aralar bütün bebeklerde meme reddi var ya bence şımardı bunlar

Kızlar denize gidecek olan var mı? Bebeğe ne giydirmeliyim acaba? Uzun kollu bebek UV tişörtlerinden alsam sıcakta pişer mi? Yoksa normal tişört giydirsem mi? Kafam çok karışık.

11 çok geç değil mi canm bizimki en geç 9 da uyuyor o zamana kadar bile uyuyamadigi için çok mizmiz oluyor 12 gibi emziriyorum aralarda gene uyanırsa emiyor sabah 6 da uyanıyor

Kızlar denize gidecek olan var mı? Bebeğe ne giydirmeliyim acaba? Uzun kollu bebek UV tişörtlerinden alsam sıcakta pişer mi? Yoksa normal tişört giydirsem mi? Kafam çok karışık.
Biz eylül sonu gibi dusunuyoruz daha çok küçük hem sıcak zaten şezlong altında durcak hep denize sokmam güneş koruyucu sürerim dedim ama doktora sormak lazm

Arkadaşlar sezaryen olup hala karnı dokununca acıyan var mı benim sol taraf dikişin üstü karın bölgem 15 cm çapında acıyor ağrıyor dokunup basınca daha çok acıyo. Böyle bir durum yaşayan var mı başlarda geçer sandım ama yok geçmiyor dr a gidicem fakat vakit bulup gidemedim var mı fikri olan

Ben de yaşadım ara ara yaşıyorum da kucakta sakinleştirip konuşup sakin kalıp tekrar tekrar denemek lazım

Enfeksiyon falan olabilir, benim hic agrim yok dikis yerimde, elleyince de acimiyo. Doktora git ihmal etme bence

Kizlar ben bi kere adet oldum bir kere kahverengi akinti geldi..haziran ayii icinde temmuzda bisey olmadim.normal mi.makat çatlağım adeti iceren günlerde azaldı diger zamanlarda artti.
Birde kızım dondurmacı cikti.bi kere tattır misimdir zamanında ama cok seviyor.parmağımla veriyorum vermezsem ağlıyor.dondurmayi.çok sevsin diye özel çabam olmadı.

3 aylık bebeğe nasıl dondurma verdin canım , şekerli olduğu için tekrar ister , Yoğurt meyve desen anlarımda dondurma yani kimyalsal. Yazık verme öyle şeyler . Sütun yeter ona

Dikiş yerim değil de karnımın içleri dikişin üstleri demiştim
Canım bende de oluyor ara ara. Bende tedirgin oluyorum doktoruma söylemiştim olur dedi ameliyat oldun falan dedi. Ben bebeği kaldırdığımız için zorladığım zamanlar oluyor bisey olduğunu dusunmuyorum ama bi de ağda yaptırdığım zaman acaba zarar mi verdi agfa diyorum dışardan iltihap gözükmüyor ama bilemiyorum.

3 aydır adet olamadim 10 15 günde bir gün gelir gibi oluyor sadece 1 gün sürüyor. 40 i çıkınca gitmiştim doktora ama sorun yok demişti. Normal doğum bu arada.benzer durum yaşayan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…