2018 mart-nisan anneleri

Canım 4 gündür falan 4 kere kalkıyor gece. Ben anlamıyorum neden bu kadar çok kalkıyor gene şükür 10 kere değil ama internette falan kesintisiz 7 saat uyur diyor artık bebekler nasi olacak
Yaaa 7saat uyumaz ya bm iki saat uyusa bayram edicem valla 7ne:)canları sağolsun da kalksinlar cnm ne yapalım bakarız anneyiz biz:))biz herşeyi yaparız:)

Yorum yazmak icin iki saattir şifremi arıyorum.yazik değil mi bebeğinize ya.ne dondurması bu ayda.brde elinizle dokunuyosunuz mikrop kapar.soktayim.zaten sürekli dusurdunuz yazık ya.bu kadarda rahat olunmazki

Yorum yazmak icin iki saattir şifremi arıyorum.yazik değil mi bebeğinize ya.ne dondurması bu ayda.brde elinizle dokunuyosunuz mikrop kapar.soktayim.zaten sürekli dusurdunuz yazık ya.bu kadarda rahat olunmazki
bende diyordum acaba biri nasil böyle yorum atar diye burada hasta olan bebekl er anneleri hasta etti düşenler çarpanlarin anneleri kesinlikle. Bebegi bi 6 saat yalniz birakti.hepimiz ihmalkar anneyiz suçu da başkasına atip atar yapmak icin cevap yaziyoruz

Senin takip ettiğin sayfaları vs. bende takip ediyorum cnm sst pat bizde de ise yaramadi yatirinca zaten basıyor çığlığı sst pat yapmaya fırsat olmuyor bu sabah kolumda sallayip tam dalmadan besige koydum birkaç kez ağladi sakinleştirip koydum uyudu şükür bakalm bizimde gece banyo faslı karın doyurma en geç 9 da uyuyor dediğin gibi uyku vakti geçince çok fena ağlıyorlar çok zor oluyor sakinleştirmek bizde emzikte yok almıyor bende zorlamadim seninki nasl yuzuztu yatıyor ben kasları gelişsin diye koyuyom 10 sn durmuyor ağlıyor gündüzleri ne kadar uyuyor şimdi bebisin

Canm benimkide ya memede ya kolda sallayınca uyuyor emzikte almadı bu sabah tam dalmadan yatirdm ağladi sakinleştirip tekrar koydum öyle uyuttum 40 dk uyudu uyandi emdi biraz gene dalmadan koydum gözünü açtı koyunca hafif salladım uyudu tekrar baklm sende başla biyerden bende ayagimda sallamam dedim inşallah böyle uyumaya alışır kendiliğinden uyurlar kısa sürede ama senjn bakıcı işi bozar cnm ikinizin de aynı yapması lazm keşke bakıcı dan önce alistirsaydin

Canim sen yorumlari nasihat olarak değil cephe olarak okuyosun. malesef bende düşürdüm benimde bebeğim hasta oldu . Bebek senin bebeğin ama insanın bebeği olunca senin bebeğin kendi bebeğimimiz gibi görüp dayanamayip sana yapmaman gerekeni yazıyoruz. Bebeğine en iyi anne yine sensin tabiki . Ama uyarmak da vicdani bi durum .

Cnm katılıyorum insanları bursa yazdıkları bi kaç cümleye göre uargilamamak gerekiyor sonuçta hangi anne ister bebeği hasta olsun dmi yada bile isteye kim çocuğunu düşürür toplum hemen ihmalkar yok sorumsuz yok şu yok bu hertürlü şeyi yakıştırıyor boşver sen kuzuna en iyi şekilde bakarsın onlRda uyarı mahiyetinde yazmışlardır kötü niyetlerinden deil ama şu dondurma işi bana da garip geldi kız kaç aylık senin bebe :)

Kızlar benim bebeğim uykuya geçmeden önce gözlerini öyle ovuşturuyor ki gözünü çıkaracak sanki desem yeridir. Neden acaba sizde böyle bir durum yaşıyor musunuz. Doktora sordum normal dedi ama çok şiddetli yapıyor üzülüyorum hemen engel oluyorum ama ya ben yanında olmadığım zaman yapıyorsa

Uykuması için geç kalıyor olabilirmisin canm çok uykusu gelince benimkide kulagini koparcak gibi çekiştirip duruyo yoluyo kafasi çizik içinde uyuyamadığı için yapio

Kizlar bebeğim üşüttu gibi 3 bucuk aylik oksuruyo burnu akio ne yapmaliyim acaba nane limon 1 cay kasigi versem zarari olur mu ilac kullanmak istemiyorum

Canim benim bebeğim de 3 ay 17 günlük düzenli bi şekilde uyku geldiğinde emzik veriyorum uyuyodu son bi kaç gündür değişti uyuyamiyor. Ya atak geçiriyor ya artık büyüyor ne bilim anlamaya çalışıyorum. Sallanmaya da alışık değil yolculuk beni zorluyor 1saat saatlik yolculuk bile aşırı uyarıliyor. Son bi kaç gündür sallanmak istiyor. Değişti yani huyu

Kizlar bebeğim üşüttu gibi 3 bucuk aylik oksuruyo burnu akio ne yapmaliyim acaba nane limon 1 cay kasigi versem zarari olur mu ilac kullanmak istemiyorum
Canım benimkide aynıydı kocaman adam gibi grip oldu bebeğim bugün iyiyiz çok şükür bol bol emzirmeye çalış anne sütünde ki antikor hastalığı önlemeye çalışıyor. Bende senin gibi ilaç vermek istemedim ama öksürünce korktum hastaneye götürdüm ciğerlerine baktılar bebeğimin çok küçük dozda antibiyotik şurup verdi doktor onu kullanıyorum mecbur
Bir de sürekli burnunu temizle aspiratör ile çek bebiş daha çabuk iyileşir ciğerlerine de inmez. Geçmiş olsun canım

Ben şş vs hiç uğraşmadim çünkü göğsümde uyuma alışkanlığını vermedim kırkı çıktıktan sonra hep emzirdim uyandı öyle yatırdım. Walla bir haftalikken bir yüzüstü koydum ve olan oldu. Daha sırt üstü uyutamadim malesef hep öyle uyuyor. Canım o zaman artık altı da başla emzirmeye ondan sonra yıka üstünü giydir odanıza geçin biraz yatarak vakit geçirsin uyku arkadaşına alıştır eline hep bir şey sıkıştır ama hep uyku vaktinde yatağından çıkmasın hiç. Böylelikle saati yedi buçuğa cekebilirsin belki. Dokuz geç başta bende de öyleydi böyle bir hafta yaparak bu saate çektim şükür. Canım yatiriyorum sonra iki de emmeye uyanıyor birde ondan iki üç saat sonra ve sabah altı bazen yedi de güne başlıyoruz ama zaten iki saate kalmıyor mecbur uyuyor benim kızı bir saat sonra yatağına koyuyorum geçirince eywahlar olsun işte o zaman :)

Istikrarla devam et ama hep aynı yöntem.
Uyku vakti gelince kucağına bas odasına dogru yürüyün iyi geceler de öp kokla her seferinde öyle koy. Ağlıyor zaten ilk zamanlar çok aglatma tekrar al sakinlestir koy. Uyuyana kadar bu süre her geçen gün azalır ama farkli seyler deneme hep aynısını yap. Farklılık katinca da sinirleniyorlar. Gündüz uyutma şeklinden zor durumda kalmadıkça taviz verme aşı hastalık vs. Ama akşam mutlaka hep aynısını yap. Uyku rutini için banyo yor gelirse saadece pyjama giyindir odasına götür bi tane masal oku veyahutta kitap öyle bir şey olabilir.
Unutmadan uyku öncesi emzirme hep uyanınca veya arada emzirmeye çalış Gece ıh yaptığında kaldirma hemen mümkünse devam uyut kucağına al sakinlestir tekrar koy duruma göre bakarsın artık. Unutma istikrar işin sırrı.

Aynen. Söyledim ama inşallah uygular. Denemeye başlamak istiyorum bende. Buarda benim ameliyat yerim karnım ağrıyor ya

Yok ben ağda falan da yaptırmadım. Dediğin gibi bazen geçiyo ama genelde var. Dr lara göre her şey olur her şey normal zaten. Eşim de dr ama şu ameliyatla dr kelimesinden iğrendim.

Canım gündüz uyku düzeniniz nasıl kaç saat arayla uyutuyorsun ve ne kadar uyuyor. Ben gündüz uyku düzenini bi getiremedim bebeğime

Benimki de yapıyor. Suratını da hatta ve kıpkırmızı oluyor. Saçlarını da çekiyor bonus olarak. Sakince yapmaması gerektiğini söyleyip çekiyorum. Azalıyo sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…