2018 mart-nisan anneleri

Yok ben ağda falan da yaptırmadım. Dediğin gibi bazen geçiyo ama genelde var. Dr lara göre her şey olur her şey normal zaten. Eşim de dr ama şu ameliyatla dr kelimesinden iğrendim.
Valla canım bugün baya agrım var. Kendimi kötü hissediyorum iki büklüm oldum

Canım yani 7.30 da mi yatırıyorsun akşam uykusuna sonra bi daha 2 'de mi kalkıyor nasi oluyor o ya havada daha kararmış olmuyor uyur mu acep denesem. Benim dün 9.30 da yattı 1.20 gibi kalkti sabah 7 ye kadar 4 kere kalkıyor her seferinde meme vermiyim bence de uykuya dalma probu olarak görüyor beni ama nasi olacak bakalim ac da kalmasın da cocuk

Kizlar benim bebegim de 3 bucuk aylik gündüz yarim saat bi saatlik kisa uykulari oluyor gece 11.30 gibi uyutuyorum 3.30 gibi kalkiyor sonrasinda saat basi kalkiyor emip uyuyor sabah 8e kadar sonra tam kalkıyor hafif sallayarak uyutuyorum gun icinde de cok mizmiz oluyor kucak cok istiyor uzanmayi hic sevmiyor beni cok yoruyor gercekten

Çoğumuzun aynı demek ki

Canım denedim ama uyumuyor. Birde sırt üstü yatınca sicriyo uyanıyor. Yüz üstü yatınca sürünüp yer degistiriyo. Olmuyo demedim agladi aldım tekrar tekrar çocuk mahvoluyo

Aynen malesef sırtım belim ağrıdan kırılıyor artık.

Valla canım bugün baya agrım var. Kendimi kötü hissediyorum iki büklüm oldum
Hava değişimleri etkiliyor galiba benim de o soldaki uç sızladı bugün biraz ne zaman doğum olmuştu senin yakın mı neden iki büklüm oldun o kadar olması normal mi bilemedim belki de regl geliyordur onun ağrısıdır

Üşüttüm mu ayaklardan bilmiyorum bu havada canım. Gaz vardı çok. Mart sonu yaptım dogumu

canim 3 buçuk aylik bebiş.baska vermedim dondurma anneme de verdirtmiyorum.hatta yanimda vermeye kalkti tersledim.sanki hic çocuk büyütmedi.onun yerine annem kirazın suyunu sıktı bir iki.kuzumda onu yaladi.ben ufakken dişim çürümesin diye tuzlu krakere alıştıran annem kız tattirinca daha çok istedi diye dondurma verme derdinde.bu sabah işe gidicem emzirdim uyudu.annem almaya geldi.bari dedim anne kahvaltı vaktine kadar dur.yok dedi evde de uyur bilmem ne.22 yaşında oğlu kahvalti edemeyecek diye aklı cikiyor.bi öküz yetisitiriyor.her seyi karısından bekleyecek. bi sey öğrenmedin şu hayatta diye asagilayacak bana yaptigi gibi.yarim calısıcam zaten koca insan neden kahvaltısını hazirlayamaz.kaynanam da ayrı alem.hafif kafadan ctlak.anneme emanet ediyorum ama baştan anlaşmıştık.bakamicaksa diyecekti.slak kardesim.annemleyken benim yanımda arayıp annemi çağırmaya eve sorun icat ediyor.sanki emecek.annem konusuyorum dinlemiyor diyor.

Ben de akşam 7-7bucuk arası uyutuyorum bebeğimi, odasına ışık geçirmeyen perde aldık, gündüz zifiri karanlık oluyor rahat oluyor. Bu sabah 8:15e kadar uyudu. Perde olmadan önce hava aydinlaninca uyanıyordu. Herkese tavsiye ederim.

Canım gündüz uyku düzeniniz nasıl kaç saat arayla uyutuyorsun ve ne kadar uyuyor. Ben gündüz uyku düzenini bi getiremedim bebeğime

Benim kız bir saat veya bir saat on beş dk durabiliyor yani bir saat sonra yatağına koyuyorum eğer geciktirirsem anamı ağlatıyor :)
Bizim bebeklerde maksimum Aralık zaten 1:15-1:30 on beş dk öncesinde yatağına koyacaksın akşam da yarım saat öncesinde. Gündüzü halledersen gece kendiliğinden düzene oturur.
Öncelikle evet başta sorundu odanın karanlık olmaması arkadaşın tavsiye ettiği gibi siyah fon alınmalı bende alacağım bilhassa gündüz altıda hava aydinlaninca uyanmamasi için. Aynısını yap alti buçuğa doğru yine yıka üstünü giyindir bi tane ninni söyle istersen öp kokla hayırlı geceler de ve koy yerine. Yan yatır dene, dün yan yatırdım, minik yastığa sarıldı öyle sicramiyor, yani yastigi yüzüne dayadım ama benimki burnu hep bir seye değsin istiyor arkadan önden destekledim uyuyor böyle. Yarı uykuluyken kucağında koy birde öyle dene sonra yavaş yavas tamamen uyanıkken koyarsın.

Teyzeler biz 4 ay bir haftaligiz bugun konteolumjz vardi kilomuz 7350 boyumuz 64 cm .4.ay asilarimizida olduk Ates yapabilir mis insallah yapmaz tetikteyim surekli kontrol ediyorum banyo yapmamiz lazimmis bakalm nasil gececek

Kaç dakika uyuyor peki canım

Teyzeler biz 4 ay bir haftaligiz bugun konteolumjz vardi kilomuz 7350 boyumuz 64 cm .4.ay asilarimizida olduk Ates yapabilir mis insallah yapmaz tetikteyim surekli kontrol ediyorum banyo yapmamiz lazimmis bakalm nasil gececek

Masallah boyu kilosu cok guzel, ikinci aydaki aşılarda ateş olmadıysa bu ay da olmaz diyorlar.

Siz calisan annelerin iisi cok zor bence Allah kokaylik versin cnm.yanilmiyosam senin esinle esinin ailesi Ile sorunlarin bitmiyo simdide annen:)sskin sogukkanli ol hersey olacahina varir bi sekilde dua etki annecigin yaninda yakininds SanA oyle yafa Boyle destek

Evet arada hiç kalkıp emmedi mi? Bende düşünüyorum taşındıktan sonra o perdeden

Evet arada hiç kalkıp emmedi mi? Bende düşünüyorum taşındıktan sonra o perdeden

Valla ben uyanmasa bile yatmadan önce 11gibi mutlaka ya anne sütü ya mama biseyler veriyorum biberonla. Sonra bi daha ne zaman uyanıp isterse o zaman emziriyorum. bazen 3te, 4te veya mesela bugün 5te uyandi emzirdim güzelce. Doktoruna sorduğumda kilosu iyi artık uyanmazsa sen uyandırma dedi. O yüzden dokunmuyorum.
Perdeyle cok rahat ettim, 5bucukta uyanıyordu önceden bi daha da uyumuyordu, akşam geç karardığı icin gece uykusuna da geç dalıyordu.

Kaç dakika uyuyor peki canım
Canım önceleri 45 dk 1-1:30 saat uyuyordu.. Şimdi yavas yavaş artıyor yani, 2-2:30 saat ama kendi kendine uyuduğundan beri böyle düzene girmeye başladı, yada uyandığında tekrar uyutuyordum 45 dk az diye, bazen de olmuyor bırakıyordum. Şimdi uyanır oynarız karnını doyururum vs yıkanır gece uykusuna yatar. Kısacası eskiden bölük pocuk doldurduğu 14-16 saati şimdi iki uyumayla dolduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…