2018 mart-nisan anneleri

Ay maşallah çok iyi. Benim gündüzleri hep parça parça en fazla 45 dk bu bile nadir. Ben beşiğinde sallayarak uyutuyorum ama şimdi bırakmaya çalışıyorum sallamayı bakalım umarım başarırım

Ay maşallah çok iyi. Benim gündüzleri hep parça parça en fazla 45 dk bu bile nadir. Ben beşiğinde sallayarak uyutuyorum ama şimdi bırakmaya çalışıyorum sallamayı bakalım umarım başarırım
Salladığı n için böyle az uyuyor canım. Yavaş yavaş bırak salla ve dur. Kademe kademe azalt. Ne zamam kendi başına uyursa uzar o süre. Tecrübeyle sabittir.

Teyzeler biz 4 ay bir haftaligiz bugun konteolumjz vardi kilomuz 7350 boyumuz 64 cm .4.ay asilarimizida olduk Ates yapabilir mis insallah yapmaz tetikteyim surekli kontrol ediyorum banyo yapmamiz lazimmis bakalm nasil gececek
Maaşallah canım mama veriyor musun kaç saat uyuyor

Canım gece düzenini bozmadı değil mi böyle yapman. Ben de düşündüm perde ama bu sefer gece uyumazsa diye korktum açıkcası en azından gece daha iyi uyuyor gündüz hiç uyumuyor

Teyzeler biz 4 ay bir haftaligiz bugun konteolumjz vardi kilomuz 7350 boyumuz 64 cm .4.ay asilarimizida olduk Ates yapabilir mis insallah yapmaz tetikteyim surekli kontrol ediyorum banyo yapmamiz lazimmis bakalm nasil gececek
Maşallah canim kan damlası verdiler mi bende dün sağlık ocağına gittim , ben 10 gün sonra 4 aylık olacak kan damlası vericez tekrar gel dediler . Sana verdilermi

Masallah bisim kuzu da 4 aylik oldu bugun. Asimiz gec olcak ama. Kilomuz 7650gr.

Salladığı n için böyle az uyuyor canım. Yavaş yavaş bırak salla ve dur. Kademe kademe azalt. Ne zamam kendi başına uyursa uzar o süre. Tecrübeyle sabittir.
Yatağa koyup denedim ama ağlıyor alıp koydugumda ağlamaya devam nasi olacak yatakta kıpır kıpır ıh ıh yapa yapa dönüyor sırt üstü yattığında irkiliyor yu z üstü yattığında hareket edip duruyor. Ağlaya ağlaya mi uyuyacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…