- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.221
Ay maşallah çok iyi. Benim gündüzleri hep parça parça en fazla 45 dk bu bile nadir. Ben beşiğinde sallayarak uyutuyorum ama şimdi bırakmaya çalışıyorum sallamayı bakalım umarım başarırımCanım önceleri 45 dk 1-1:30 saat uyuyordu.. Şimdi yavas yavaş artıyor yani, 2-2:30 saat ama kendi kendine uyuduğundan beri böyle düzene girmeye başladı, yada uyandığında tekrar uyutuyordum 45 dk az diye, bazen de olmuyor bırakıyordum. Şimdi uyanır oynarız karnını doyururum vs yıkanır gece uykusuna yatar. Kısacası eskiden bölük pocuk doldurduğu 14-16 saati şimdi iki uyumayla dolduruyor.
Salladığı n için böyle az uyuyor canım. Yavaş yavaş bırak salla ve dur. Kademe kademe azalt. Ne zamam kendi başına uyursa uzar o süre. Tecrübeyle sabittir.Ay maşallah çok iyi. Benim gündüzleri hep parça parça en fazla 45 dk bu bile nadir. Ben beşiğinde sallayarak uyutuyorum ama şimdi bırakmaya çalışıyorum sallamayı bakalım umarım başarırım
Canim.nasıl. oldu bebeğin doktora götürdünmuKizlar bebeğim üşüttu gibi 3 bucuk aylik oksuruyo burnu akio ne yapmaliyim acaba nane limon 1 cay kasigi versem zarari olur mu ilac kullanmak istemiyorum
Tamam canım tşk ederimSalladığı n için böyle az uyuyor canım. Yavaş yavaş bırak salla ve dur. Kademe kademe azalt. Ne zamam kendi başına uyursa uzar o süre. Tecrübeyle sabittir.
Gaz da artırıyor ağrıyı evet dikkat et geçmiş olsunÜşüttüm mu ayaklardan bilmiyorum bu havada canım. Gaz vardı çok. Mart sonu yaptım dogumu
Maaşallah canım mama veriyor musun kaç saat uyuyorTeyzeler biz 4 ay bir haftaligiz bugun konteolumjz vardi kilomuz 7350 boyumuz 64 cm .4.ay asilarimizida olduk Ates yapabilir mis insallah yapmaz tetikteyim surekli kontrol ediyorum banyo yapmamiz lazimmis bakalm nasil gececek
Canım önceleri 45 dk 1-1:30 saat uyuyordu.. Şimdi yavas yavaş artıyor yani, 2-2:30 saat ama kendi kendine uyuduğundan beri böyle düzene girmeye başladı, yada uyandığında tekrar uyutuyordum 45 dk az diye, bazen de olmuyor bırakıyordum. Şimdi uyanır oynarız karnını doyururum vs yıkanır gece uykusuna yatar. Kısacası eskiden bölük pocuk doldurduğu 14-16 saati şimdi iki uyumayla dolduruyor.
Maşallah canim kan damlası verdiler mi bende dün sağlık ocağına gittim , ben 10 gün sonra 4 aylık olacak kan damlası vericez tekrar gel dediler . Sana verdilermiTeyzeler biz 4 ay bir haftaligiz bugun konteolumjz vardi kilomuz 7350 boyumuz 64 cm .4.ay asilarimizida olduk Ates yapabilir mis insallah yapmaz tetikteyim surekli kontrol ediyorum banyo yapmamiz lazimmis bakalm nasil gececek
Canim.nasıl. oldu bebeğin doktora götürdünmu
İnşallah canım en kisa zaman da Rabbim şifa versin . Terliyorlar hele ayaklari çok Terliyor giydir çıkar canım çıktıCanim hastaneye götürmedim bol bol emzirdim sicak tuttum burnunu temizledim suan daha iyi oksurugu cok azaldi ilacsiz atlaticaz insallah
Demir damlasi verdiler banada.Maşallah canim kan damlası verdiler mi bende dün sağlık ocağına gittim , ben 10 gün sonra 4 aylık olacak kan damlası vericez tekrar gel dediler . Sana verdilermi
Kullanmaya başladın mi canım biraz arastirdim da çok şikayet var kabizlik ve huzursuzluk gibi .Demir damlasi verdiler banada.
Benimki 3 damlaKizlar d3 leri hala 4der damlami kullaniyosunuz benim 3 bucuk aylk hala 4 damla veriyorum arttirirlarmi acaba
Masallah bisim kuzu da 4 aylik oldu bugun. Asimiz gec olcak ama. Kilomuz 7650gr.Teyzeler biz 4 ay bir haftaligiz bugun konteolumjz vardi kilomuz 7350 boyumuz 64 cm .4.ay asilarimizida olduk Ates yapabilir mis insallah yapmaz tetikteyim surekli kontrol ediyorum banyo yapmamiz lazimmis bakalm nasil gececek
Sizin bebek erkek mi?Masallah bisim kuzu da 4 aylik oldu bugun. Asimiz gec olcak ama. Kilomuz 7650gr.
Maşallah maşallah seninki sanki tosuncuk olmuş :) butlarini yerim onun . Benimki de en son 6.5 du 7 kg olur diye düşünüyorum . Sağlıklı olsunlar inşallah :)Masallah bisim kuzu da 4 aylik oldu bugun. Asimiz gec olcak ama. Kilomuz 7650gr.
Ben kg başına 1 damla veriyorum . Benim Dr onerisi bu şekildeKizlar d3 leri hala 4der damlami kullaniyosunuz benim 3 bucuk aylk hala 4 damla veriyorum arttirirlarmi acaba
Yatağa koyup denedim ama ağlıyor alıp koydugumda ağlamaya devam nasi olacak yatakta kıpır kıpır ıh ıh yapa yapa dönüyor sırt üstü yattığında irkiliyor yu z üstü yattığında hareket edip duruyor. Ağlaya ağlaya mi uyuyacak?Salladığı n için böyle az uyuyor canım. Yavaş yavaş bırak salla ve dur. Kademe kademe azalt. Ne zamam kendi başına uyursa uzar o süre. Tecrübeyle sabittir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?