- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.241
Kiz bebek.Sizin bebek erkek mi?
Aynen saglikli olsunlar hareketlenince kilolar gidio hepsi ayni oluyo cocuklar. Ama benim kiz 3600 doğmuştu. Suan herhlde normal hemsire ole dedi.Maşallah maşallah seninki sanki tosuncuk olmuş :) butlarini yerim onun . Benimki de en son 6.5 du 7 kg olur diye düşünüyorum . Sağlıklı olsunlar inşallah :)
Kiz bebek.
Genelde erkeklerin yuksek oluyor diyorlardi da o yuzden sordum. Masaallah canim.
Sanirim senin bebek sınırda :) maşallah güzel anne sütü ile kg iyi çok şükür .Kiz bebek.
Aynen saglikli olsunlar hareketlenince kilolar gidio hepsi ayni oluyo cocuklar. Ama benim kiz 3600 doğmuştu. Suan herhlde normal hemsire ole dedi.
Dün kullandim ilk defa. Ishal yada kabizlik yapabilir. Oyle bsy olursa verme dedi. Ama daha gozlemlemedimKullanmaya başladın mi canım biraz arastirdim da çok şikayet var kabizlik ve huzursuzluk gibi .
Yok cnm sadece anne sutu ile besleniyor uyku işi düzenli deil ya sikintiliyiz o konudsMaaşallah canım mama veriyor musun kaç saat uyuyor
Verdiler cnm kullaniyoz bizdeMaşallah canim kan damlası verdiler mi bende dün sağlık ocağına gittim , ben 10 gün sonra 4 aylık olacak kan damlası vericez tekrar gel dediler . Sana verdilermi
Ohh maşallah bebiseMasallah bisim kuzu da 4 aylik oldu bugun. Asimiz gec olcak ama. Kilomuz 7650gr.
Canım bizim doktorumuz 3. Aydan sonra yavaş yavaş destekli gün içinde bir kaç defa oturtabilirsiniz dedi ben de öyle yapıyorum çok seviyo..Kizlar bebegim 3 bucuk aylik ve oturmak istiyor. Kendini cekiyor one dogru. Pusetinde de yanlari tutup kalkiyor. Oturunca da mutlu oluyor. 6. Ayda oturuyorlar diye biliyordum. Napmaliyim acaba? Bir de mama sandalyesi de bakiyorum yandan. Ikea cok ovmusler. Alicam galiba.
Kızlar manuel pompada pes ettim.sütün hepsi bitmiyor.bebegin cekmesi ile bir mi defil mi.lansinoh elektirikli alacağım.memnun olan var mı.elektrikli pompalardan markasi icin 580 tl avente vermek istemedim.bu alacagim 289tl
Ben lansinoh tekli kullanıyorum memnunum senin kızın emiyordu neden sağma gereği duydunKızlar manuel pompada pes ettim.sütün hepsi bitmiyor.bebegin cekmesi ile bir mi defil mi.lansinoh elektirikli alacağım.memnun olan var mı.elektrikli pompalardan markasi icin 580 tl avente vermek istemedim.bu alacagim 289tl
Internette al daha uygun fiyata bulursunKızlar manuel pompada pes ettim.sütün hepsi bitmiyor.bebegin cekmesi ile bir mi defil mi.lansinoh elektirikli alacağım.memnun olan var mı.elektrikli pompalardan markasi icin 580 tl avente vermek istemedim.bu alacagim 289tl
580tl canım cok geldi analık izni dönüşü.Benimki elektrikli avent ve cok memnunum.. her emzirmeden sonra sağmaya çalışıyorum, düzenli yapamasam da en azından gece yatmadan önce sagiyorum mutlaka. Gayet iyi
ise giderken annem versin diye yalnız biberon emmiyor kaşıkla iciritor annem.Ben lansinoh tekli kullanıyorum memnunum senin kızın emiyordu neden sağma gereği duydun
internet alışverişi pek bece re miyorum.bi eczane ile anlaştım o getirecek.insallah sonradan bozulmaz emme kapasitesi. göğüs lerim büyük insallah sorun olmaz manuelde hem sütün tamamı çıkmıyordu.tamamen sagargiderim ya.Internette al daha uygun fiyata bulursun
Hastane tipi sağma makineleri var kiralayabiliyosun en iyi onlar çekiyo.. ben madelanın kiraladım 3 aylık 300 tl istersen bir araştır580tl canım cok geldi analık izni dönüşü.
ise giderken annem versin diye yalnız biberon emmiyor kaşıkla iciritor annem.
internet alışverişi pek bece re miyorum.bi eczane ile anlaştım o getirecek.insallah sonradan bozulmaz emme kapasitesi. göğüs lerim büyük insallah sorun olmaz manuelde hem sütün tamamı çıkmıyordu.tamamen sagargiderim ya.
300tl boşa gitti gibi off benim makine iyi cekmiyor.daha doğrusu kocaman göğsümu bi türlü oturtamadim hep bi yerden hava kaciyorda ondan vakumlar gibi cekmiyor sankim elimdeki manuel pompa bile daha sıkı cekiyor gibiHastane tipi sağma makineleri var kiralayabiliyosun en iyi onlar çekiyo.. ben madelanın kiraladım 3 aylık 300 tl istersen bir araştır
Ben de başka bi makine almıştım ama tam çekmeyince hastane tipi kiraladım benim de göğüslerm çok büyük . Gerçi kızım pek izin vermiyor onu da çok az kullandım bu ay iade edicem süre bitince300tl boşa gitti gibi off benim makine iyi cekmiyor.daha doğrusu kocaman göğsümu bi türlü oturtamadim hep bi yerden hava kaciyorda ondan vakumlar gibi cekmiyor sankim elimdeki manuel pompa bile daha sıkı cekiyor gibi
lansinoh tekliyi göğsüme bir türlü yapismadi.son derecesine de getirsem vakumlar gibi çekmiyor.bende bi hata i var bilmiyorum.bi yerden hava mı alıyor diye baktım bulamadim.yoksa pek kibar mi çekiyor.göğsüm mü büyük geliyor anlamadim.Ben lansinoh tekli kullanıyorum memnunum senin kızın emiyordu neden sağma gereği duydun
Sanırım benden bahsediyosun canım kızamık değilmiş sonra doktora götürdüm tekrar görünürde bir şeyi yok dedi röntgen istedi ben de küçücük bebek radyasyon slmasın diye çektirtmedim. Baska doktora da götürmedim kendiliğinden iyileşti ateşi düştü öksürüğü geçti..prospan diye ölsürük şurubu varmış bitkisel ondan verdim azcık faydası oldu sanırım. Teşekkürler sorduğun içinYa bebeği kizamik geçiren bi anne vardı ne oldu acaba ? Çok merak ettim kesin değildi kizamik son durumu ne acaba bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?