2018 mart-nisan anneleri

Sizin bebek erkek mi?
Kiz bebek.
Maşallah maşallah seninki sanki tosuncuk olmuş :) butlarini yerim onun . Benimki de en son 6.5 du 7 kg olur diye düşünüyorum . Sağlıklı olsunlar inşallah :)
Aynen saglikli olsunlar hareketlenince kilolar gidio hepsi ayni oluyo cocuklar. Ama benim kiz 3600 doğmuştu. Suan herhlde normal hemsire ole dedi.

Kizlar bebegim 3 bucuk aylik ve oturmak istiyor. Kendini cekiyor one dogru. Pusetinde de yanlari tutup kalkiyor. Oturunca da mutlu oluyor. 6. Ayda oturuyorlar diye biliyordum. Napmaliyim acaba? Bir de mama sandalyesi de bakiyorum yandan. Ikea cok ovmusler. Alicam galiba.

Canım bizim doktorumuz 3. Aydan sonra yavaş yavaş destekli gün içinde bir kaç defa oturtabilirsiniz dedi ben de öyle yapıyorum çok seviyo..

Ya bebeği kizamik geçiren bi anne vardı ne oldu acaba ? Çok merak ettim kesin değildi kizamik son durumu ne acaba bebeğin

Kızlar manuel pompada pes ettim.sütün hepsi bitmiyor.bebegin cekmesi ile bir mi defil mi.lansinoh elektirikli alacağım.memnun olan var mı.elektrikli pompalardan markasi icin 580 tl avente vermek istemedim.bu alacagim 289tl

Kızlar manuel pompada pes ettim.sütün hepsi bitmiyor.bebegin cekmesi ile bir mi defil mi.lansinoh elektirikli alacağım.memnun olan var mı.elektrikli pompalardan markasi icin 580 tl avente vermek istemedim.bu alacagim 289tl

Benimki elektrikli avent ve cok memnunum.. her emzirmeden sonra sağmaya çalışıyorum, düzenli yapamasam da en azından gece yatmadan önce sagiyorum mutlaka. Gayet iyi

Ben lansinoh tekli kullanıyorum memnunum senin kızın emiyordu neden sağma gereği duydun

Internette al daha uygun fiyata bulursun

Benimki elektrikli avent ve cok memnunum.. her emzirmeden sonra sağmaya çalışıyorum, düzenli yapamasam da en azından gece yatmadan önce sagiyorum mutlaka. Gayet iyi
580tl canım cok geldi analık izni dönüşü.

Ben lansinoh tekli kullanıyorum memnunum senin kızın emiyordu neden sağma gereği duydun
ise giderken annem versin diye yalnız biberon emmiyor kaşıkla iciritor annem.

Internette al daha uygun fiyata bulursun
internet alışverişi pek bece re miyorum.bi eczane ile anlaştım o getirecek.insallah sonradan bozulmaz emme kapasitesi. göğüs lerim büyük insallah sorun olmaz manuelde hem sütün tamamı çıkmıyordu.tamamen sagargiderim ya.

Hastane tipi sağma makineleri var kiralayabiliyosun en iyi onlar çekiyo.. ben madelanın kiraladım 3 aylık 300 tl istersen bir araştır

Hastane tipi sağma makineleri var kiralayabiliyosun en iyi onlar çekiyo.. ben madelanın kiraladım 3 aylık 300 tl istersen bir araştır
300tl boşa gitti gibi off benim makine iyi cekmiyor.daha doğrusu kocaman göğsümu bi türlü oturtamadim hep bi yerden hava kaciyorda ondan vakumlar gibi cekmiyor sankim elimdeki manuel pompa bile daha sıkı cekiyor gibi

300tl boşa gitti gibi off benim makine iyi cekmiyor.daha doğrusu kocaman göğsümu bi türlü oturtamadim hep bi yerden hava kaciyorda ondan vakumlar gibi cekmiyor sankim elimdeki manuel pompa bile daha sıkı cekiyor gibi
Ben de başka bi makine almıştım ama tam çekmeyince hastane tipi kiraladım benim de göğüslerm çok büyük . Gerçi kızım pek izin vermiyor onu da çok az kullandım bu ay iade edicem süre bitince

lansinoh tekliyi göğsüme bir türlü yapismadi.son derecesine de getirsem vakumlar gibi çekmiyor.bende bi hata i var bilmiyorum.bi yerden hava mı alıyor diye baktım bulamadim.yoksa pek kibar mi çekiyor.göğsüm mü büyük geliyor anlamadim.

Sa
Ya bebeği kizamik geçiren bi anne vardı ne oldu acaba ? Çok merak ettim kesin değildi kizamik son durumu ne acaba bebeğin
Sanırım benden bahsediyosun canım kızamık değilmiş sonra doktora götürdüm tekrar görünürde bir şeyi yok dedi röntgen istedi ben de küçücük bebek radyasyon slmasın diye çektirtmedim. Baska doktora da götürmedim kendiliğinden iyileşti ateşi düştü öksürüğü geçti..prospan diye ölsürük şurubu varmış bitkisel ondan verdim azcık faydası oldu sanırım. Teşekkürler sorduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…