2018 mart-nisan anneleri

Benim de büyük ama gayet güzel kavradı. Sen takamıyorsun belki

Ya kızlar benim bebiş uyumamak için direniyor çok fena. Hep bizle vakit geçirsin gülsün oynasın tüm şarjını bitirince ağlama krizi. Uyutamiyoruz. Uyumuyor. Dün 2 aşımızı olduk. Papatya çayı veriyorum napayım biraz sakinlesin uyuşun diye ama değil uyku eğitimi uyusun da nasi uyursa durumundayım. Yoruldum

Cok sukur canım merak ettim hiç yazmadin , Sevindim gecmesine kızamık bayagi ağır hastalık . Geçmiş olsun tekrar canım

Allah sabırlar versin bizimkinin de gündüz uykusu yok ama ben iki üç saatte bir uyutmaya çalışıyorum lütfedip uyursa hanımefendi bi 15 dakika filan uyuyor akşam da 8 gibi uyutmaya başlıyorum 9 gibi anca dalmış oluyor birkaç saat aralıkla uyanıyor en son 6 gibi uyanıp daha da yatmıyor

Sarjinin bitmesini bekleme. Cok yorulunca uyumakta zorlaniyorlar. Yoruldugunu hissettiginizde ya da esnemesini takip edin. Yatagina goturun. Cok aglayacaktir buyuk ihtimalle. Aglamasini bolmek icin sacma sapan seyler yapin. Dikkatini cekip susana kadar. Mesela ben karnina agzimi dayayip ses cikariyorum, boynunu kokluyorum, ensesine ufuruyorum, ellerimi birbirine cirpiyorum, sacma danslae edip bağırıyorum v.s. bunlardan biri ya da birkaci etkili oluyor. Sakinlesince biraz yaninda oyaliyorum ve eline dikkatini dagitacak bir seyler veriyorum. O oyuna dalinca kenarda göremeyeceği bir yere oturup bekliyorum. Eger aglarsa butun islemler en bastan. Tekrar tekrar gidiyor ama sonu mutlu son.

Canim cok ayakta kalınca da cok uyarilinca da uyuyamiyorlar . Yorgunluktan yani

Kızlar bebeklerinizin memişlerinin altında sertlik var mı benimkinin birisnde var dokununca elime geliyor sertlik..süt durmuş derler ya acaba ondan mı?

Haklısınız da ne yaparsak yapalim uyumadı mi uyumuyor. Her yöntemi deniyorum yatağında uyumuyor zaten onu geçtim artık da galiba dis sıkıntısı bu

Bak canım atak donemindeyiz ve kızım da öyle ama taviz vermiyorum akşam hep aynı saatte odasına gidiyoruz kendinddn geçiyor resmen alıyorum sakinlestiriyorum tekrar tekrar tekrar. Atak dönemi olsada gece yatisinda taviz vermiyorum. Gündüz uyumamaya dirense bile aynı saatte yatagina goturuyorum o süreyi orada geçiriyor. Yanınızda tutma uyku vakti gelince gotur. Ha diyorsan böyle zor kucağında uyut yarı uyanıkken yatır.

Haklısınız da ne yaparsak yapalim uyumadı mi uyumuyor. Her yöntemi deniyorum yatağında uyumuyor zaten onu geçtim artık da galiba dis sıkıntısı bu
Canim yine en iyi bebeğini sen kendin tanıyosun her yöntemi dene , her bebek aynı değil malesef . Mesela bebekler 40 li iken çok uyur benim kızım uyumadi
Her bebegin farklı huylari var . Bebek huzursuz olduğunda onu sakinlestir hiç zorlama . Bi Pedagog un kıtabinda okudum , bebek ağladığında ofke dalga dalga olurmuş anne hep sakin kalarak , onu öpüp oksayacak bebek sakinlesicek huzur bulup uyuyacak. 2 tane yegenim var ilki melek bebekdi öper sever koyardik yatagina 2. Kolik oldu , hemen buyutmeye baktık. Başka türlü işin içinden cikamadik. Sen sabırlı ol esnemeleri takip et çok uyarma onu gözleri beyni yorulmasin. Galiba seninkininde huyu bu . Asla zorlama daha da ofkelendirirsin. Senin bebeğin hassas anladigim kadariyla

Kızlar bebeklerinizin memişlerinin altında sertlik var mı benimkinin birisnde var dokununca elime geliyor sertlik..süt durmuş derler ya acaba ondan mı?
Sakin ovalama canim inst.da bi doktor takip ediyorum kendisi gecer sakin ovamyin dio. Hatta ovun birinin fotosunu koymus cocugun gogsu oyle kabatip iltihaplanmiski. Sakin yapmayn dio

Peki ağlıyor mu seninki de bıraksam saatlerce ağlar da. Sokak çınlar yami

Canım aslında gece hiç sorun yaşamazdık ama son 1 aydır günden güne değişmekle birlikte uyumak istemiyor. Ben hep aynı saatte uyutmaya çalışıyorum ama bazen çok yoruyor. 2 gündür gündüz de uyumak istemiyor yatırıyoruz 20 dk sonra kalkıyor. Gece de değişiyor yatırabildik mi. Dün 2 kere kalkti ama ondan önceki gün 4 kere ondan önceki gün belki 8-10 kere gece. Bu dönem böyle sanırım bi de ben yarim gün ise başladım belki o da etkiledi yabancı biri bakıyor.

Acaba o kişi çok mu uyutuyor bebeğini sen kamera vs aldinmi gorebiliyomusun

Bugun cok zor gecti. Bayagi agladi kizim. Normalde boyle yapmazdi. Galiba birkac haftada bir boyle donemler yaşıyor. Atak dedigimiz sey galiba. Zor uyudu bugun bayagi. Balkona cikardim o zaman sustu anca. Umarim cok devam etmez boyle

Acaba o kişi çok mu uyutuyor bebeğini sen kamera vs aldinmi gorebiliyomusun
Yok cnm zaten 3.30 saat onla yalnız kalıyor onda da ben yatırmış olursam 1 kere daha uyuyor ben eve geldigimde uyanık oluyor. Tasinicaz birkaç haftalığına bakıyor kamera yok o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…